Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
ζήτω το μοντέρνο ποδόσφαιρο
ζήτω η ουέφα
ζήτω οι κάμερες
ζήτω οι φωτογραφικές και τα κινητά στα γήπεδα
ζήτω η νέα τάξη πραγμάτων
ζήτω η ευγενής άμιλλα
ζήτο το ευγενές φίλαθλο πνεύμα
ζήτω η γραβάτα και το παπιγιον
ζήτω η ουέφα
ζήτω οι κάμερες
ζήτω η ευγενής άμιλλα
Κοίταξε κατα των υβρεων δεν είμαι είμαι κατα της βλαχομαγκιας.οσον αφορά τα συνθήματα απο τότε που παρασυρομενος τραγούδησα το τιμή και δόξα στους θυρωρους , και μεταEmprostisghsoitrelamenoi έγραψε:lefis έγραψε:ε ναι για να ειναι μαγκες θα πρεπει να σφάζονται
Τόσα καταλαβαίνεις. Κι εγώ μπορώ να δημιουργήσω εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας το κάθετι.
Εκτός κι αν στην γλώσσα σου το ΦΛΩΡΟΙ σημαίνει ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ.
Ούτε θα μαχαίρωνα ,ούτε φωτό θα έβγαινα μαζί του.
Πήγαινε πιες με όποιον θέλεις καφέ.lefis έγραψε:τι να κανω ισως δεν ειμαι τοσο εξυπνος οσο εσυ.εγω παντως ανετα ΠΡΙΝ τον ματς θα μπορουσα να πιω ενα καφε με ενα αντιπαλο αλλα ειπαμε μπορει να χαζοφερνω λιγο....
Αλλά μη μπεις στο γήπεδο έπειτα , και αρχίζεις τα πουτ@νας γιοι ολυμπιακοί ,ρουφιάνοι αριανοί κτλπ γιατί αυτό μόνο μαγκιά δεν είναι... Αντιθέτως αποτελεί αισχίστου είδους φλωριά.
Εκτός κι αν είσαι και κατά των ύβρεων και χειρονομιών εντός γηπέδου...οπότε πάω πάσο και δεν...περιγράφω άλλο.
Σκληροπυρηνικέ λαέ τι σου 'μελλε να πάθεις
Φωτό με αριανό ,την ευγενή την άμιλλα να μάθεις.
Κατάλαβα τι ειπα , προσέχω ποια συνθήματα φωνάζω
- navigator11
danirifle έγραψε:ζήτω το μοντέρνο ποδόσφαιρο
ζήτω η ουέφα
ζήτω οι κάμερες
ζήτω η ευγενής άμιλλα
οχι,ας επικροτούμε το "ΠΑΟΚ,εκδρομές,ναρκωτικά",το "ψ ομάδα ..μήσου εσύ και οι νεκροί σου" και τις βλαχομαγκιές του κάθε καμμένου "αδερφού" εν ώρα αγώνα πχ παπούτσι στο νίνη κοκ για να αποδεικνύουμε την οπαδική διαφορετικότητά μας έμπρακτα.'
φχαριστημένος;;
παραλείπω τις λοιπές αναφορές σου κι εστιάζω στην "κατακραυγή" της ευγενούς άμιλλας και του φίλαθλου πνεύματος. κι αυτά δλδ είναι κατακριτέα; ναι,δεν κατέβηκα απ'τον πλούτωνα. ξέρω τι παίζει στη χελλάς,τη χώρα της στιάπου.ξέρω τι συμβαίνει στον αθλητισμό κι όχι μόνο σε αυτό το μπουρδέλο. λαμογιές,αδικίες,ανισότητες,γνωστά.
αλλά όχι και να χλευάζονται όσοι,και οπαδοί μας ακόμα,δεν ενστερνίζονται τα καουμποϊλίκια και τις μανούρες και ξέρω'γω επειδή τάχα "έτσι μάθαμε από παιδιά".
τα μπινελίκια κάθε λογής μιά χαρά είναι,μην το παραγ@μήσουμε κιόλας. οι μπούκες εν ώρα αγώνα,οι επιθέσεις κατά συνδέσμων αλλόθρησκων,τα ντού σε παιδικούς-εφηβικούς ή τι άλλο αγώνες κατά ανυπεράσπιστων παιδιών και των γονιών τους άλλης ομάδας και πάει λέγοντας ας πούμε είναι ΑΡΧΙΦΛΩΡΙΕΣ.
άκου θα πήγαινα με φίλο μου γαυροβάζελο σε αγώνα,που θα ήταν αντίπαλες οι ομάδες μας,και τελικός γιουρόπα ας ήταν,και δε θα'βγαζα φωτογραφία μαζί του και θα'ταν κατάντια μου ως οπαδού,αν το έκανα.
σίγα τα χρυσά αυγά.
αν ήταν βέβαια καμμιά ναραμού γαυρίνα,βαζέλα ή σκουληκιάρα σιγά μην κρατούσαν τα σάλια τους οι αρνητές της ... απαθανάτισης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Σάβ 12 Μάιος 2012, 09:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Ρε navi, νοηματικά είσαι μια χαρά αλλά ορθογραφικά μας έβγαλες τα μάτια. Το διόρθωσα λίγο, για να μην πάθουν και οι επόμενοι. Ξεχώριζε ρε τις προτάσεις σου.
Λόγος: Ρε navi, νοηματικά είσαι μια χαρά αλλά ορθογραφικά μας έβγαλες τα μάτια. Το διόρθωσα λίγο, για να μην πάθουν και οι επόμενοι. Ξεχώριζε ρε τις προτάσεις σου.
- Maximus
+1
Εγώ για ναραμού γαυρίνα ή βαζέλα παρατούσα ακόμα και το φαιναλ φορ και πηγαινα ρομαντική βόλτα στο βόσπορο, αν το ηθελε...!
Εγώ για ναραμού γαυρίνα ή βαζέλα παρατούσα ακόμα και το φαιναλ φορ και πηγαινα ρομαντική βόλτα στο βόσπορο, αν το ηθελε...!
1) πουθενά δεν αναφέρθηκε το μαμήσου εσύ και οι νεκροί σου εδώ μέσαnavigator11 έγραψε:danirifle έγραψε:ζήτω το μοντέρνο ποδόσφαιρο
ζήτω η ουέφα
ζήτω οι κάμερες
ζήτω η ευγενής άμιλλα
οχι,ας επικροτούμε το "ΠΑΟΚ,εκδρομές,ναρκωτικά",το "ψ ομάδα ..μήσου εσύ και οι νεκροί σου" και τις βλαχομαγκιές του κάθε καμμένου "αδερφού" εν ώρα αγώνα πχ παπούτσι στο νίνη κοκ για να αποδεικνύουμε την οπαδική διαφορετικότητά μας έμπρακτα.'φχαριστημένος;;παραλείπω τις λοιπές αναφορές σου κι εστιάζω στην "κατακραυγή" της ευγενούς άμιλλας και του φίλαθλου πνεύματος.κι αυτά δλδ είναι κατακριτέα;ναι,δεν κατέβηκα απ'τον πλούτωνα.ξέρω τι παίζει στη χελλάς,τη χώρα της στιάπου.ξέρω τι συμβαίνει στον αθλητισμό κι όχι μόνο σε αυτό το μπουρδέλο.λαμογιές,αδικίες,ανισότητες,γνωστά.αλλά όχι και να χλευάζονται όσοι,και οπαδοί μας ακόμα,δεν ενστερνίζονται τα καουμποϊλίκια και τις μανούρες και ξέρω'γω επειδή τάχα "έτσι μάθαμε από παιδιά".τα μπινελίκια κάθε λογής μιά χαρά είναι,μην το παραγ@μήσουμε κιόλας.οι μπούκες εν ώρα αγώνα,οι επιθέσεις κατά συνδέσμων αλλόθρησκων,τα ντού σε παιδικούς-εφηβικούς ή τι άλλο αγώνες κατά ανυπεράσπιστων παιδιών και των γονιών τους άλλης ομάδας και πάει λέγοντας ας πούμε είναι ΑΡΧΙΦΛΩΡΙΕΣ.άκου θα πήγαινα με φίλο μου γαυροβάζελο σε αγώνα,που θα ήταν αντίπαλες οι ομάδες μας,και τελικός γιουρόπα ας ήταν,και δε θα'βγαζα φωτογραφία μαζί του και θα'ταν κατάντια μου ως οπαδού,αν το έκανα.σίγα τα χρυσά αυγά.αν ήταν βέβαια καμμιά ναραμού γαυρίνα,βαζέλα ή σκουληκιάρα σιγά μην κρατούσαν τα σάλια τους οι αρνητές της ... απαθανάτισης.
2) αν είσαι οπαδός δε μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι είσαι υπέρ της ευγενούς άμιλλας και του φίλαθλου πνεύματος. αυτοαναιρείσαι
3) από ντου σε ανυπεράσπιστα παιδιά και γονείς δε νομίζω να υπάρχουν πολλά παραδείγματα. ούτε τα επαίνεσα. διαφορετικό όμως τα ντου οπαδών σε οπαδούς
4) εγώ με φίλο μου γαυροβάζελο όχι μόνο δε θα πήγαινα μαζί σε τελικό, αλλά και αγώνα μεταξύ μας από την τηλεόραση δε μπορώ να δω
5) ναραμού με διακριτικά οποιασδήποτε ομάδας ούτε καν θα την κοιτούσα. εντελώς ντεκαβλέ
6) ούτε υπερασπιστής της τακτικής του "παπουτσιού" είμαι. αν και δε με χάλασε όταν το έφαγε ο μπους στην περιβόητη εκείνη συνέντευξή του από έναν δημοσιογκράφιτι
ευχαριστώ που απάντησες. είναι καλό να ακούγονται διαφορετικές γνώμες
- abc_o_ karpouzas
Maximus έγραψε:+1
συμφωνω αν και ειμαι ποιο αρρωστο ΠΑΟΚτσακι απο τον μαξιμο
http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BA%CE ... s:72,i:240
στο 2:danirifle έγραψε: 2) αν είσαι οπαδός δε μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι είσαι υπέρ της ευγενούς άμιλλας και του φίλαθλου πνεύματος. αυτοαναιρείσαι
3) από ντου σε ανυπεράσπιστα παιδιά και γονείς δε νομίζω να υπάρχουν πολλά παραδείγματα. ούτε τα επαίνεσα. διαφορετικό όμως τα ντου οπαδών σε οπαδούς
4) εγώ με φίλο μου γαυροβάζελο όχι μόνο δε θα πήγαινα μαζί σε τελικό, αλλά και αγώνα μεταξύ μας από την τηλεόραση δε μπορώ να δω
5) ναραμού με διακριτικά οποιασδήποτε ομάδας ούτε καν θα την κοιτούσα. εντελώς ντεκαβλέ
όταν εισαι οπαδός, τότε ναι, υπάρχει ευγενής άμιλλα. πχ, στην αραχαια Ελλάδα, οι στρατοι των πόλεων, ορκισμένοι εχθροί, προκαθορίζαν τον χωρο και το χρόνο της μάχης, η οποία ήταν σκληρότατη, αλλά διαρκούσε μόνο τόσο ώστε να βγει ο νικητής. μετα ο δεν είχε κυνηγι και σφάξιμο των ηττημένων ούτε σφαγη γυναικόπαιδων, καθως και ο ηττημένος αποδεχόταν την ήττα του, και επίσης ο νικητής σεβόταν τον ηττημένο
το θεμα λοιπόν στην Ελλάδα δεν είναι οι οπαδοί αλλα οι οπαδίσκοι
στο 3)
προφανως δεν είναι χαρακτηριστκό δικό μας (οι ελαχιστες εξαιρεσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα), αλλά κάποιων άλλων αλλόθρησκων (περί οπαδίσκων που προανέφερα ο λογος)
στο 4)
φίλους αλλόθρησκους δεν έχω (κάποιοι γνωστοι που με προσκάλεσαν κατα καιρούς η απάντηση ήταν όχι)
στο 5) απλά την ξεντύνεις και ειναι μια χαρά καβλαί
Πριν 2 μήνες ετυχε να είμαι στο σιδ,σταθμό Στουτγκάρδης, πριν τον αγωνα Στουτγ.-Γκλάντμπαχ
εκει που απολαμβανω στο ορθιο μπυρα και καρρυβουρστ, στο ακριβως διπλα ερχεται ενας της Γκλαντμπαχ
δεν προλαβαίνω να παω να πιασω κουβεντα, ερχεται ενας της Στουτγ. και φερνει τις μπυρες τους
μετα ήρθαν ακόμα από ένας από κάθε ομάδα
στο διάδρομο δε, δεκάδες οπαδοι και των 2 ομαδων, και μεμονομενοι και μπουλουκια,κατευθυνονται για το γηπεδο,
και δε μιλαμε για τιποτα φλουφλιδες , αλλα δεν γινεται το παραμικρο
άλλη μια φορα πριν κατι χρονια σε άλλο σιδ. σταθμο, περνανε μπροστα μου της Σαλκε,Γκλάντμπαχ,Ντορτμουντ και δεν ξερω ποσοι ακομα, ολα κανονικά
και καταληγω σε αυτό που προείπα, οταν υπαρχει οπαδός,υπάρχει και σεβασμός
δεν εχει "θα σας κανουμε,θα σας ρανουμε κλπ", χαρακτηριστικά οπδίσκων δλδ
στην αρχαία Ελλάδα μπορεί να υπήρχε ευγενής άμιλλα, αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις
οι σπαρτιάτες μάθαιναν στα παιδιά να κλέβουν και να εξαπατούν, γιατί η πονηριά θεωρούταν αρετή
έχουμε πάρα πολλές σφαγές. ολόκληρη τροία λεηλατήθηκε
εδώ ο θρασύβουλος λεηλάτησε χωρίς λόγο τα χωράφια της Ασπένδου το 388 και για αντίποινα οι κάτοικοι τον καθάρισαν μέσα στο στρατόπεδό του το επόμενο βράδυ
αλλά τί συγκρίνουμε την αρχαία Ελλάδα με τη σημερινή
όσο για τους γερμαναράδες, εντάξει άλλη κουλτούρα. όπως και σε κάθε χώρα η κουλτούρα γύρω από τα διάφορα σπορ είναι διαφορετική
οι σπαρτιάτες μάθαιναν στα παιδιά να κλέβουν και να εξαπατούν, γιατί η πονηριά θεωρούταν αρετή
έχουμε πάρα πολλές σφαγές. ολόκληρη τροία λεηλατήθηκε
εδώ ο θρασύβουλος λεηλάτησε χωρίς λόγο τα χωράφια της Ασπένδου το 388 και για αντίποινα οι κάτοικοι τον καθάρισαν μέσα στο στρατόπεδό του το επόμενο βράδυ
αλλά τί συγκρίνουμε την αρχαία Ελλάδα με τη σημερινή
όσο για τους γερμαναράδες, εντάξει άλλη κουλτούρα. όπως και σε κάθε χώρα η κουλτούρα γύρω από τα διάφορα σπορ είναι διαφορετική
Την ξέρω την Παυλίνα,@ρχίδι@ γαυρίνα είναι!abg12d34 έγραψε:Maximus έγραψε:+1
συμφωνω αν και ειμαι ποιο αρρωστο ΠΑΟΚτσακι απο τον μαξιμο
http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BA%CE ... s:72,i:240
- Emprostisghsoitrelamenoi
Κατ'αρχήν είσαι οφ και στην παράθεση και στο νόημα του οπαδού "φλώρου".navigator11 έγραψε:'ντάξει ρε αλάνι.μας έχεις αποδείξει ποικιλότροπα τη,λεκτική σου τουλάχιστο,... βαρβατίλα.υπάρχει όμως και μερίδα κόσμου,που ατυχώς δε ... "νοιώθει".απλά αποδέξου το.τώρα να'μαστε με σκουλήκια στην Πόλη και να μην είχαμε καμμιά ... "ομορφιά",να πάρει κανένα πόντο εξτραδάκι το απαυτό μας,ε.μ@λ@κία ...Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Τόσο καταλαβαίνεις.
Δεν σε παρεξηγώ.
Αγκάλιασε κι εσύ έναν φίλο σου αριανό πριν το final 4 της ομάδας σου. Είναι must.
Ρε που καταντήσαμε.
υγ κατακαημένε σκληροπυρηνικέ λαέ τι σου'μελλε να πάθεις.τω όντι.
Αλλά θα πάω με τα νερά σου , μπας κι έτσι επιτύχω την συνεννόηση.
Άντε να αποδεχθώ αυτούς που δεν «νοιώθουν», εσύ μπορείς να αποδεχθείς αυτούς που δεν συμβιβάζονται με κλισέ τύπου «90 λεπτά μονάχα μας χωρίζουν» ? Αυτούς τους «λεκτικά βαρβάτους» που σε εκδρομές δέχονται ποικιλότροπες επιθέσεις από «ενενηντάλεπτους εχθρούς» κάτω από γέφυρες? Αυτούς που «παίρνει κανένα πόντο εξτραδάκι το απ’αυτό τους» όταν μετά κόπου και βασάνων απολαμβάνουν την θαλπωρή και την φιλοξενία των κατοίκων μιας συνοικίας των Αθηνών,οι οποίοι ραίνουν ασταμάτητα με λευκά τριαντάφυλλα πορεία και κερκίδα φιλοξενουμένων, αλλά και των δυνάμεων τήρησης της τάξης που τους συντροφεύουν στωικά καθόλη την διάρκεια της παραμονής τους ?
Φευ..
Σκληροπυρηνικέ λαέ τι σου ‘μελλε να πάθεις.Τι πέσιμο και τι χέσιμο. Από στραγάλι και ηλιόσπορους θα πας.
ΥΓ. Μιας και εξακολουθείς να είσαι δυσανάγνωστος , διατίθεμαι να σε βοηθήσω σε κάποια βασικά.Το κομβίον που φέρει την επιγραφή Caps Lock κάνει τα γράμματα κεφαλαία.Το κομβίον Shift, πιέζοντάς το παρατεταμένα, επιτυγχάνει το ίδιο.
ΥΓ.2 Ο φίλος που συγκρίνει Γερμανούς με Έλληνες οπαδούς ,συγκρίνει (λίαν επιεικώς) βούρτσες με π@ύτσες.
ΥΓ.3 Αρχιφλωριά είναι να κάνεις τον μάγκα ,κρυμμένος καλά πίσω από τον όχλο ,πετώντας κοτρώνι στους απέναντι ,βρίζοντας μάνες και όσια, ενώ πριν 2 ώρες ήσουν για καφέ μαζί με έναν από αυτούς τους απέναντι και αναλύατε το αμυντικογενές του 4-3-3 και το αν θα βρέξει.
ΕΞΩ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ 4.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:σε ποιον αναφερεσαι;
Στους μαμιάδες του όχλου γενικά.....ρε Τάσο......και στο ένας με έναν ....στρίβουν.
Και κάπου εδώ τελειώνει οι κουβέντα για τους βαζελογαυρους οπαδούς.
http://www.sport-fm.gr/article/552134
Επεισόδια και με οπαδούς της Γαλατά! http://www.sport-fm.gr/article/552140
http://www.sport-fm.gr/article/552134
Επεισόδια και με οπαδούς της Γαλατά! http://www.sport-fm.gr/article/552140
δεν συγκρινω οπαδους, συγκρινω οπαδους με οπαδισκους
το παραδειγμα της γερμανιας, το βρισκεις και εδώ , και κυριως σε εμας:
στην Κρητη ψηναμε και πιναμε με αυτους του ΟΦΗ
στη Νεα Σμυρνη δεν θα ειχαμε προβλημα να καθισουμε διπλα στους Πανθηρες χωρις προβλημα
στην επαρχια και οταν δεν μας προκαλουν οπαδισκοι, γενικως δεν υπαρχει προβλημα
(πηγαμε στο Βολο και τους αφησαμε και μια κατοσταρα χιλιαδες βαρβαροευρώ στα τσιπουραδικα)
στην Τουμπα,οποιος βγαλει ανακοινωση σεβασμου πριν και φερθει παλι με σεβασμο, την βγαζει πουδρα
στο Καυτατζογλειο,και πριν εγκαταστησουν αυτονομη θερμανση αι γριαι,βγαζαμε εισητηρια διπλα-διπλα
το ιδιο και αυτοί , φευγαν από την Τουμπα κυριλε, και χωρις να κρυβουν τα κασκολ στο βρακί
τουναντιον,καποιοι οπαδισκοι ειναι ικανοι να ανοιξουν βεντετα ακομα και με κωμοπολεις και χωριά
αν με καποιυς δεν τα πάμε καλά, είναι γιατί ΑΥΤΟΙ ειναι μ@λ#κες
στην ερωτηση για το αν ειμαστε και εμείς, είναι ΟΧΙ, γιατί τότε δεν θα είμασταν Π.Α.Ο.Κ.τσηδες
@danirifle:τα παραδειγματα που λες για την αρχαιότητα ειναι εξαιρεσεις
οι Τροία κάηκε γιατί έλεγχε τα στενά και "έπνιγε" τις υπόλοιπες Ελληνικές Πόλεις
η Θηβα κάηκε γιατί έδειξε ασέβεια
η Τύρος γιατί του τάπριξε του Αλέξανδρου ,για παραδειγματισμό
οποιεσδήποτε άλλες εξαιρέσεις σημαίνει πως υπήρχαν και τότε ερπετογαυροβάσελοι
για το κάψιμο των σπαρτών ήταν πάγια πρακτική πολέμου προς εχθρούς και στην ουσία πρόσκληση-πρόκληση για μάχη. Θεωρητικά είναι τμήμα, πρόλογος της μάχης, άρα ανηκει στη μάχη
στη Νεα Σμυρνη δεν θα ειχαμε προβλημα να καθισουμε διπλα στους Πανθηρες χωρις προβλημα
(πηγαμε στο Βολο και τους αφησαμε και μια κατοσταρα χιλιαδες βαρβαροευρώ στα τσιπουραδικα)
στην Τουμπα,οποιος βγαλει ανακοινωση σεβασμου πριν και φερθει παλι με σεβασμο, την βγαζει πουδρα
στο Καυτατζογλειο,και πριν εγκαταστησουν αυτονομη θερμανση αι γριαι,βγαζαμε εισητηρια διπλα-διπλα
το ιδιο και αυτοί , φευγαν από την Τουμπα κυριλε, και χωρις να κρυβουν τα κασκολ στο βρακί
τουναντιον,καποιοι οπαδισκοι ειναι ικανοι να ανοιξουν βεντετα ακομα και με κωμοπολεις και χωριά
στην ερωτηση για το αν ειμαστε και εμείς, είναι ΟΧΙ, γιατί τότε δεν θα είμασταν Π.Α.Ο.Κ.τσηδες
οι Τροία κάηκε γιατί έλεγχε τα στενά και "έπνιγε" τις υπόλοιπες Ελληνικές Πόλεις
για το κάψιμο των σπαρτών ήταν πάγια πρακτική πολέμου προς εχθρούς και στην ουσία πρόσκληση-πρόκληση για μάχη. Θεωρητικά είναι τμήμα, πρόλογος της μάχης, άρα ανηκει στη μάχη
Λυπάμαι αυτούς που βάζουν τις οπαδικές τους ταυτότητες πάνω από τις προσωπικές τους σχέσεις. Δεν είναι ούτε θέμα ευγενής άμιλλας, ούτε θέμα πολιτισμού. Είναι θέμα αξιών και προτεραιοτήτων. Κι αν κάποιοι θεωρούν την οπαδική ταυτότητα σημαντικότερη από τους δεσμούς της οικογένειας, είναι πολύ πολύ λάθος. Και είναι δυο φορές χαζό να διαμαρτύρεσαι για την Χ.Α. -εδώ και 10 ημέρες- που τα βάζει με τους μετανάστες την ώρα που εσύ είσαι έτοιμος να τα βάλεις με τον φίλο σου ή τον συγγενή σου, γιατί δεν είστε οπαδοί της ίδιας ομάδας. Υποκρισία; Το λιγότερο. Μπερδεμένα μυαλά; Το μόνο σίγουρο.
ΥΓ: Το ενδεχόμενο να είναι δύο κολλητάρια δηλαδή που πήγανε να δουν ο καθένας την ομάδα του και να βγάλουν και γούστα στο μεταξύ, μεταξύ τους, είναι κακό, ε; Χμ..
ΥΓ: Το ενδεχόμενο να είναι δύο κολλητάρια δηλαδή που πήγανε να δουν ο καθένας την ομάδα του και να βγάλουν και γούστα στο μεταξύ, μεταξύ τους, είναι κακό, ε; Χμ..
niks έγραψε:δεν συγκρινω οπαδους, συγκρινω οπαδους με οπαδισκους
Συμφωνώ μέχρι τελείας.......και όποιος διαφωνεί περί αρχαίας Ελλάδας .......ας διαβάσει και λίγο.