László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Vonapartis »

Α ρε ΠΑΟΚ τι έκανες και τα τραβάς όλα αυτά από τα αρδάκια της πλάκας! Γιατί οι πιο άχρηστοι αρδ έχουν μαζευτεί σε μας? Γιατί πρέπει η στρατηγική της ομάδας να χαράσσεται ενίοτε με τις ιδιοτελείς απόψεις του κάθε αρδοκρετίνου? Εδώ βγήκε ο σπανός της ετέκα και είπε για νεροχύτες που πέφτουν στην Τούμπα και ο άλλος τον άκουγε σαν χάνος. Αντίδραση μηδέν στην εκστομισμένη ύβρη. Κύριε Βρύζα στηρίζετε ή όχι τον Μπόλονι? Αν ναι, καθαρίστε το τοπίο γιατί τα αρδ έχουν (ξανα)ξεφύγει. Δεν πάμε πουθενά έτσι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλά εννοείται.. Δεν δικαιολογώ κανέναν ΑΡΔ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Vonapartis έγραψε:Α ρε ΠΑΟΚ τι έκανες και τα τραβάς όλα αυτά από τα αρδάκια της πλάκας! Γιατί οι πιο άχρηστοι αρδ έχουν μαζευτεί σε μας? Γιατί πρέπει η στρατηγική της ομάδας να χαράσσεται ενίοτε με τις ιδιοτελείς απόψεις του κάθε αρδοκρετίνου? Εδώ βγήκε ο σπανός της ετέκα και είπε για νεροχύτες που πέφτουν στην Τούμπα και ο άλλος τον άκουγε σαν χάνος. Αντίδραση μηδέν στην εκστομισμένη ύβρη. Κύριε Βρύζα στηρίζετε ή όχι τον Μπόλονι? Αν ναι, καθαρίστε το τοπίο γιατί τα αρδ έχουν (ξανα)ξεφύγει. Δεν πάμε πουθενά έτσι.
δυστυχως φιλε μου ολα αυτα ειναι εντολες που ερχονται αποτην διοικηση οπως και παλαιοτερα με τον γκαρσια
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Συγκεκριμένοι ΑΡΔ ήταν πάντα φερέφωνα της εκάστοτε διοίκησης.

Οπότε μπορείτε να δείτε ποιοι είναι της τωρινής......και της προηγούμενης.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Έχω μια δουλειά στον ΠΑΟΚ, είμαι επαγγελματίας προπονητής εδώ και πολλά χρόνια. Έχω μια σύλλογο για τον οποίο δουλεύω, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, που μπορώ, με τους παίκτες που έχουμε αυτή τη στιγμή, έχουμε φανταστικό κοινό, κάνουμε τα πάντα να του δώσουμε ευχαρίστηση. Κι έχω πολλούς λόγους να είμαι απογοητευμένος, όταν κάποιοι γράφουν ότι δεν με ενδιαφέρουν τα πλέι οφ. Είπα ότι τα πλέι οφ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν είπα ότι δεν θα κάνουμε τα πάντα για να τα κερδίσουμε. Η άποψή μου είναι πως αυτή η άποψη που άκουσα, είναι βλακώδης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ακουσες τον κολκα και κερδισαμε συνεχισε ετσι// :opaokara:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μπραβο μπραβο.
εγω τα λεγα.
Μονο αμα αφησουμε τον κολκα να κανει κουμαντο θα βγουμε πρωτοι.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τι έγινε? Δε βλέπω κίνηση σήμερα.. 8-)
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Keep the good press conference!!!

We like you to sell crazyness to the f@cking traitor journalists
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

MANIAKOS έγραψε:Ακουσες τον κολκα και κερδισαμε συνεχισε ετσι// :opaokara:
Ειναι φανερό αυτο :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μπουκώσου Κόλκα,χαζούλιακα.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Σαν πολύ δεν ασχολιόμαστε με το εκατοπενηντάκιλο δημοσιογραφικό έκτρωμα ?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Mην ασχολειστε με οτι γραφει ο κ@ραγκιοζο-μ@λακας ....Κερδιζουμε ? Καλος ο Μπολονι ... Χανουμε ? Κακος ....

Δημοσιογραφια της π@υτσας , οπως παντα...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΤΟ παιχνίδι με τον παναθηναϊκό, μου δείχνει την επανάληψη των παιχνιδιών που κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ξέρω αν είναι τακτική η κούραση. Αν μετρήσω πόσοι ποδοσφαιριστές έδειχναν ακούραστοι θα μπορούσα άνετα να μετρήσω 7 από τους 11.
1. Σταφυλλίδης (Θεέ μου τι παίκτης;) φτου - φτου... και πάλι φτου!!!
2. Σαλπιγγίδης
3.Έττο
4.Γκαρσία (Παναγία μου σε ευχαριστώ που είναι σε εμάς)
5.Αθανασιάδης
6.Τσιρίλο
7.Νιμανί :lol: πλάκα κάνω :opaokara:
7. Λάζαρ.

ΥΣ. Δεν μιλάω για απόδοση, αλλά για αυτό που λέμε δεν φοβάμαι θα μαρκάρει και θα τα δώσει όλα. Αυτήν την εντύπωση μου δώσανε οι ποδοσφαιριστές που προανέφερα.
Δεν καταλαβαίνω αυτό με το δεύτερο ημίχρονο. Το να κατέβει η ομάδα σε απόδοση και ταχύτητα κάποιου ποσοστού το καταλαβαίνω. Αλλά εχθές ήταν σαν να σβήσαμε της μηχανές και της ανάβαμε πάλι σε αντεπίθεση.

Ναι ξανά είδα τακτική Μπόλονι στο χθεσινό με επιτυχία αλλά και με πολλά ρίσκα.

ΥΣ2. Ο Σταφυλλίδης και Γκαρσία βρίσκονται με κλειστά μάτια. Λες και παίζανε χρόνια μαζί!!!
Υπογραφή Μπόλονι θέλω να πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έτσι το βλέπει ο Μπόλονι…

Κέφια είχε σήμερα ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ ο οποίος άνοιξε συζήτηση με εκπροσώπους του Τύπου για διάφορα θέματα του Δικεφάλου και όχι μόνο…

Ο Λάζλο Μπόλονι ρωτούσε σήμερα το πρωί τους δημοσιογράφους αν υπάρχει εξέλιξη με το επενδυτικό θέμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ήταν φανερό ότι κάτι παραπάνω θα ήθελε να μάθει…

Όταν αυτό ξεπεράστηκε, ο Μπόλονι θυμήθηκε πως μέσα από τέτοια προβλήματα έβαλε τις βάσεις και έφθασε στο σημείο που τώρα βρίσκεται. Θυμήθηκε ο Ρουμάνος τις αρχές της δεκαετίας του 2000 όταν εκείνος ήταν στην Σπόρτινγκ, τότε που η Πόρτο έκανε το ξεπέταγμα. Παρομοιάζοντας με την τωρινή του ομάδα έλεγε:

«Μπορεί τώρα ο ΠΑΟΚ –όπως τότε η Πόρτο- να πάρει τους καλύτερους νεαρούς παίκτες; Ας αποκτήσει τέσσερις παίκτες των 500 χιλιάδων. Πιστεύω ότι και εγώ μπορώ να τους βρω. Είμαι σίγουρος ότι μετά από δύο χρόνια ένας να πουληθεί δύο εκατομμύρια, τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει μεγάλο όφελος αφού και η επένδυση θα βγει και θα έχει τρεις παίκτες στο ρόστερ του».

Έτσι το βλέπει ο Μπόλονι που έδειξε και με αυτή την τοποθέτηση (επαναλαμβάνουμε σε ένα πλάνο το οποίο έχει δουλέψει άψογα η Πόρτο) ότι είναι διατεθειμένος να συνεισφέρει και σε μία τέτοια κατάσταση…

kolkas-CL-24

Σας τα εξηγεί ωραία..? Τα λέει καλά..? μάθετε μπαλίτσα.. :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”