Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
2
4%
Σταφυλίδης
25
48%
Μαλεζάς
2
4%
Τσιρίλο
11
21%
Έτο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκαρσία
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
3
6%
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Φωτάκης
1
2%
Σαλπιγγίδης
7
13%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ίβιτς
1
2%

Σύνολο ψήφων: 52

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Realcon »

slidar έγραψε:Τι να λεμε τωρα ρε αλανια. Δεν εχουμε ροστερ πλεον. Οι πραγματικα ποιοτικοι παιχτες ειναι μετρημενοι..

Οταν περιμενεις τον αντιπαλο στα 3/4 για 75 λεπτα νομοτελιακα θα το φας.

Συνεχιζουμε.
Δεν θέλω να ξανά ανοίξω θέμα... Αλλά δεν κρατιέμαι. ΚΑΙ ΒΙΕΡΙΝΙΑ που είχαμε ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΡΑ ο Λάζλο το ίδιο παιχνίδι παίζει. Μην βγει κανείς και πει... Πες μας μεγάλε πως εσύ θα έπαιζες γιατί ... Φτάνει πια!!!

Με εκνευρίζει αυτό που για χιλιοστή φορά θα το ξανά πω... Έχω την εντύπωση ότι με αντιμετωπίζει σαν μικρή ομάδα και με τρελαίνει. Τώρα η δικαιολογία είναι το ρόστερ και έχετε, έχουν τα δίκια τους; Δεν ξέρω. Εγώ ένα ξέρω, όταν κερδίζει η ομάδα ποιος την κερδίζει ο Μπόλονι όχι το ρόστερ; ΕΛΕΟΣ πια. Συγνώμη για το ύφος μου.
Πικρία βγάζω από το αποτέλεσμα και το ξενύχτι μου να δω την ομάδα μας να σέρνεται από φόβο. Ε όχι δεν μπορώ άλλο!
Χρυσός ο Μπόλονι η τον παρά χρυσώσαμε;
Δεν είμαι υπέρ της γνώμης να φύγει. Τελεία και παύλα.
Μπόλονι Ξύπνα τους please, Μπόλονι, ξύπνα κ εσυ please!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

moican4 έγραψε:Η ομάδα είναι "σκασμένη"...από πολλές απόψεις και όσο περνάει ο καιρός θα "σκάει" και πιο πολύ..
Λένε πολλοί γιατί κάθεται πίσω και περιμένει..
Θα σας πω εγώ..
Γιατί ξέρουν όλοι (παίκτες- προπονητής) ότι δεν μπορούν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να κάνουν τίποτα.
Αντέχουν μέχρι ένα σημείο, μετά φυλάγονται γιατί ΞΕΡΟΥΝ πως δεν μπορούν άλλο..Αυτό που λεώ δεν το βγάζω από το μυαλό μου...
Είδα μόνο το β' και προσπαθούσα να βρώ την αιτία για τις συνεχόμενες κάκιστες εμφανίσεις πολλών βασικών.Μάλλον ο Μοϊκανός έχει δίκιο.Δεν εξηγείται αλλιώς.

ΥΓ Αυτός δεν ηταν Γιαχος ,ήταν γιουχου.. :evil:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτό πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω..Γράφετε όλοι οτι ήμαστε χάλια χθες κτλ κτλ..Και ρωτάω εγώ:Ο Ατρόμητος ήτανε καλός;;Γιατί μου έχετε δημιουργήσει την εντύπωση οτι παίζαμε με την Μπαρτσελόνα..Μόνο κατοχή μπάλας είχε,αλλά ήτανε τραγικός ακριβώς όπως εμείς με την ΑΕΚ.

Και επίσης δε κατάλαβα..Υπάρχει κάποιος κανονισμός που να λέει οτι αν είσαι χάλια πρέπει να τρως γκολ οφ σάιντ;Ελα Παναγία μου δηλαδή..Διαμορφώθηκε αποτέλεσμα;Θα κερδίζαμε 0-1 έστω με χάλια εμφάνιση;Θα ήμαστε τώρα πρώτοι;Θα είχαμε καλύψει σε 2 αγωνιστικές διαφορά 4 βαθμών;

Ολα τα άλλα τα ακούω βερεσέ..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο μπολονι σημερα παρουσιαζεται αποτυχημενος απο μεριδα του τυπου.Αν ο λαζαρ εκανε το 0-2 θα μιλαγαμε για υποδειγματικο σεμιναριο προπονητικης.

Σιγουρα φταιει για καποια πραγματα και ο προπονητης αλλα και η ομαδα.Ο κλαους δεν επιασε μπαλα.Καλος χρυσος αλλα δεν επιασε μπαλα.Ακομα και ο λινο που επαιζε σε αλλη θεση εκανε κατι.Ο κλαους χαμενος.

Τελος παντων δε βγαζει κατι η κουβεντα.Παμε για το επομενο και νικη μονο.Πλεον εξαρταται μονο απο εμας..Ας δειξουν ποσο το θελουν.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μάλλον στην Αυστραλία θα μεταδίδεται ο ίδιος αγώνας με διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού.

Εγώ διέκρινα φόβο.
Τώρα τι να πω...

Όπως λέτε οι περισσότεροι... συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

kataramenos5 έγραψε:
moican4 έγραψε:Η ομάδα είναι "σκασμένη"...από πολλές απόψεις και όσο περνάει ο καιρός θα "σκάει" και πιο πολύ..
Λένε πολλοί γιατί κάθεται πίσω και περιμένει..
Θα σας πω εγώ..
Γιατί ξέρουν όλοι (παίκτες- προπονητής) ότι δεν μπορούν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να κάνουν τίποτα.
Αντέχουν μέχρι ένα σημείο, μετά φυλάγονται γιατί ΞΕΡΟΥΝ πως δεν μπορούν άλλο..Αυτό που λεώ δεν το βγάζω από το μυαλό μου...
Είδα μόνο το β' και προσπαθούσα να βρώ την αιτία για τις συνεχόμενες κάκιστες εμφανίσεις πολλών βασικών.Μάλλον ο Μοϊκανός έχει δίκιο.Δεν εξηγείται αλλιώς.

ΥΓ Αυτός δεν ηταν Γιαχος ,ήταν γιουχου.. :evil:
Εντελώς ποδοσφαιρικά καταλαβαίνετε τι εννοώ...
όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο (όχι για πλάκα) ξέρουν πως όταν δεν έχεις δυνάμεις, φυλάγεσαι..
Κάποτε ένας παίκτης που προσωπικά θεωρώ ήταν από του πιο πετυχημένους που πέρασε, βρεθήκαμε και μιλήσαμε για τον τρόπο παιχνιδιού του..
Το ρώτησα αν κουράζεται, αν είναι κουρασμένος μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, και μου απάντησε ..
"Κουράση υπάρχει και πάντα θα υπάρχει, το θέμα είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής να μπορεί να διαχειρίζεται τις δυνάμεις του και την κόπωση ανάλογα με το παιχνίδι.
Κάνοντας αυτό, δεν νιωθεις τόσο έντονα την κουράση..Το ποδόσφαιρο παίζετε και με το μυαλό.."

Βέβαια ο Σορλεν, είχε και το στυλ του "κάπως κουρασμένου " αλλά μόνο αυτό δεν ήταν..!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ελα κλεινουμε απο εδω μιας και μια ισοπαλια παντα χρειαζεται... :lol: :lol: :lol: :lol:

Το οτι ο ατρομητος δεν εμεινε και αλλο πισω δεν ειναι κακο...

Mvp ο Σταφυλλιδης.

Παμε για νικη με βαζελο εδω...

http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 145&t=5208
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”