Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- magiktigra
Re: Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αν δεν έκανε βολτιτσες και τακουνάκια στο 90' ο Ετό και αν δε χαράμιζε όλες τις ευκαιριες ο Φωτάκης πιστεύω θα είχαμε πάρει τη νίκη.Αυτά..
Παίζαμε με μια ομάδα που φαινόταν λες και είναι η Μπαρτσελόνα μέχρι να βάλει το γκολ.Απαράδεκτο παιχνίδι εκ μέρους μας.Απαράδεκτο. Κορυφαίος με διαφορά ο Σταφυλίδης και μετά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που δεν έφαγε γκολ αλλά ο επόπτης που έκανε 2 σκόπιμα λάθη κατάφερε να μας βάλει 1 γκολ. Απ εκεί και πέρα το χάος. Κέντρο μηδέν, πλάγιους μηδέν μόνο ο Κλάους. Είναι να απορείς τι βλέπει στον Ετο ο Μπόλονι και τον βάζει.Ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει 1 σπρίντ και είναι γενικά πολύ βαρής.Συνεχίζουμε.Έχει δρόμο ακόμα.

- ΑποστόληςΑ
Θα πήγαινε πολύ να νικάγαμε τον Ατρόμητο που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν στα 90΄ ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο ΠΑΟ. Δεν είμαστε τόσο καλοί. Μπορεί το γκολ να ήταν off-side, αλλά η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο που παίζαμε κάτω από τη σέντρα δεν είναι εικόνα ομαδας που θέλει την πρωτιά.
Συνεχίζουμε.
Συνεχίζουμε.
Αυτό ακριβώς.Και δεν γίνεται να τα περιμένεις όλα από 1 Σταφυλίδη.

-
Αστεια και ανωριμη εικονα για αλλη μια φορα...
Μερικοι παιχτες νομιζω προσπαθουν να μας αποδειξουν οτι εχουν ξεχασει κι αυτο το λιγο ποδοσφαιρο που ξερανε.
Αυτη την φλυαρη ομαδα του δωδωνη με λιγη προσπαθεια επρεπε να την ειχαμε ταραξει στην αντεπιθεση.
Αλλα που ορεξη για τετοια... Μου θυμισε το παιχνιδι κυπελλου στην Τουμπα. Βαζουμε ενα γκολ και μετα αραζουμε στα κιλα μας και περιμενουμε την ληξη να τελειωσει η αγγαρεια.
Μερικοι παιχτες νομιζω προσπαθουν να μας αποδειξουν οτι εχουν ξεχασει κι αυτο το λιγο ποδοσφαιρο που ξερανε.
Αυτη την φλυαρη ομαδα του δωδωνη με λιγη προσπαθεια επρεπε να την ειχαμε ταραξει στην αντεπιθεση.
Αλλα που ορεξη για τετοια... Μου θυμισε το παιχνιδι κυπελλου στην Τουμπα. Βαζουμε ενα γκολ και μετα αραζουμε στα κιλα μας και περιμενουμε την ληξη να τελειωσει η αγγαρεια.
ενταξει εκει μεσα δεν θα περασουν ουτε οι αλλοι 2..εττο,φωτακης,λινο,σαλπι τραγικοι!αν σηκωνε το κωλοσημαιακι ο επτοτακος πιθανοτατα θα κερδιζαμε.
το γκολ ηταν οφ σαιντ..δεν με νοιαζει τωρα να παιζουν μπαλα και δεν θα ξυπνησουν τωρα με νοιαζει να παιρνω τους 3 βαθμους και με μισο μηδεν και με μια φαση...δηλαδη αν αυτο το οφ σαιντ παλι καθορισει το τσου λου οπως περσυ???
Αστεια ομάδα και ακόμα περισσοτερο αστεία διαχείριση παιχνιδιού απο τον προπονητή.
Υ.Γ Όταν δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό περιμενωντας τον Ατρόμητο στο ύψος της περιοχής σου και το 75 για να κανείς την πρωτη σου αλλαγή ,ενώ στο γήπεδο περιφέρονται τουλάχιστον 4-5 πτώματα ,περιμένεις να σε σεβαστεί ο διαιτητής;
Υ.Γ Όταν δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό περιμενωντας τον Ατρόμητο στο ύψος της περιοχής σου και το 75 για να κανείς την πρωτη σου αλλαγή ,ενώ στο γήπεδο περιφέρονται τουλάχιστον 4-5 πτώματα ,περιμένεις να σε σεβαστεί ο διαιτητής;
Α κ κατι ακομα.για την φετινη ομαδα μια χαρα θα ειναι κ η 2η θεση κ το καλο εισητηριο να ειμαστε ρεαλιστες.
- trel@menos
μισο μετρο μπροστα ηταν γαμ$@λη. αντε γαμηθειτε ολοι.
βγαλτε το βαζελο τσ λ να τον αναστησετε. στο δευτερο καθε επαφη την εδινε φαουλ για τους αλλους λες και ειναι μπαρτσα. αη στο διαολο. μου γινε κι ο ατρομητος μοδα.
ελπιζω να μην γινει οπως περσι και παλι για ενα οφσαιτ χασουμε το τσ λ.
τη νικη σημερα την αξιζε ο ΠΑΟΚ οτι και να λετε. ναι μεν οι αλλοι ειχαν κατοχη αλλα κλαιν. τις καλυτερες φασεις εμεις τις καναμε.
υγ. οι κωλοβλαχοι στην κερκιδα οι κωλοαθηναιοι μου βγαλαν και γλωσσα. γ@μιεται ο ΠΑΟΚ και η θεσσαλονικη ε λιμα? πριν 3 χρονια ησασταν β εθνικη και τωρα μου γινατε και ομαδα. παραρτημα του χοντρου.
ω ρε π#@στη τετοια συγχυση σημερα.
βγαλτε το βαζελο τσ λ να τον αναστησετε. στο δευτερο καθε επαφη την εδινε φαουλ για τους αλλους λες και ειναι μπαρτσα. αη στο διαολο. μου γινε κι ο ατρομητος μοδα.
τη νικη σημερα την αξιζε ο ΠΑΟΚ οτι και να λετε. ναι μεν οι αλλοι ειχαν κατοχη αλλα κλαιν. τις καλυτερες φασεις εμεις τις καναμε.
υγ. οι κωλοβλαχοι στην κερκιδα οι κωλοαθηναιοι μου βγαλαν και γλωσσα. γ@μιεται ο ΠΑΟΚ και η θεσσαλονικη ε λιμα? πριν 3 χρονια ησασταν β εθνικη και τωρα μου γινατε και ομαδα. παραρτημα του χοντρου.
Τι να λεμε τωρα ρε αλανια. Δεν εχουμε ροστερ πλεον. Οι πραγματικα ποιοτικοι παιχτες ειναι μετρημενοι..
Οταν περιμενεις τον αντιπαλο στα 3/4 για 75 λεπτα νομοτελιακα θα το φας.
Συνεχιζουμε.
Οταν περιμενεις τον αντιπαλο στα 3/4 για 75 λεπτα νομοτελιακα θα το φας.
Συνεχιζουμε.
-
Δε γινεται να κερδιζεις ολα τα ματς χωρις να παιξεις καλυτερα απο τον αντιπαλο.
ΟΚ μπορει και να ναι οφσαιντ, αλλα παιζεις με τον Ατρομητο οχι με τον γαυρο. Εισαι ΠΑΟΚ κι εχεις υποχρεωση να δειξεις κατι. Αν το δειξεις μετα να κλαφτεις οσο θελεις για το γκολ. Αλλα εγω προσωπικα αυτο που βλεπω στο χορταρι ειναι αποκρουστικο.
Και οι δικαιολογιες περι κουρασης, αποδυναμωσης, χρεων ειναι να χαμε να λεγαμε.
Παιχτες και προπονητης πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους επιτελους γι'αυτο το χαλι.
Δε ζηταω πολλα. Ενα κοντρολ και μια σωστη πασα, τα στοιχειωδη...ελεος
ΟΚ μπορει και να ναι οφσαιντ, αλλα παιζεις με τον Ατρομητο οχι με τον γαυρο. Εισαι ΠΑΟΚ κι εχεις υποχρεωση να δειξεις κατι. Αν το δειξεις μετα να κλαφτεις οσο θελεις για το γκολ. Αλλα εγω προσωπικα αυτο που βλεπω στο χορταρι ειναι αποκρουστικο.
Και οι δικαιολογιες περι κουρασης, αποδυναμωσης, χρεων ειναι να χαμε να λεγαμε.
Παιχτες και προπονητης πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους επιτελους γι'αυτο το χαλι.
Δε ζηταω πολλα. Ενα κοντρολ και μια σωστη πασα, τα στοιχειωδη...ελεος
Μεγάλη αλήθεια.Αλλά φταίμε εμείς γι αυτό!trel@menos έγραψε:μισο μετρο μπροστα ηταν γαμ$@λη. αντε γαμηθειτε ολοι.