Δ. Δρόσος

ΜπαντΜποι

Δημοσίευση από ΜπαντΜποι »

Δεν ειναι τυχαιο που ενεπλακη στα διοικητικα του ΠΑΟΚ. Πονταρει στην δυναμικη του κοσμου κατι που δεν βρηκε στην ΑΕΚ-και πως να το βρει αλλωστε-.Πιστευω οτι πρεπει να τον στηριξουμε αρχικα ωστε να τον ωθησουμε να προσφερει οτι μπορει. Μετα βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Manolis4 έγραψε:Φεύγοντας από την ΑΕΚ έλυσε τα κλειστά διετή συμβόλαια όλων σχεδόν των παικτών. Ακούγεται πως παίκτες υπογράφουν με την εταιρία του και όχι με τις ομάδες. Αν πάντως στον ΠΑΟΚ φέρει πακέτο παίκτες που ο ίδιος αποδέσμευσε από τον δικέφαλο του νότου τότε οι ενδείξεις κραυγάζουν. Ακόμα και αν μιλάμε για παίκτες χαμηλού επιπέδου, για την Α1, όπως ο Κυρίτσης, ο Σίμτσακ, ο Ουέσον.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αυτό είναι το σημαντικότερο, οφείλουν να δεσμεύσουν τον Δημήτρη Δρόσο για πολυετή παρουσία και όχι μία ετήσια «ξεπέτα» διότι μέχρι τώρα τα μαγαζιά του γίνονται «θερινά» άμα την αποχώρησή του.

Εν κατακλείδι, πολλοί θα ρωτήσουν για τα χρήματα του Δρόσου. Θα μας ενδιέφεραν οι πηγές αν γνωρίζαμε και για τους υπολοίπους. Στον ΠΑΟΚ άλλωστε δεν υπάρχει χώρος για παιχνίδια και αυτό μας δίνει μία διασφάλιση. Σε περίπτωση που πραγματικά ο πατρινός επιχειρηματίας επενδύσει για τα τρία επόμενα χρόνια, τότε πρώτα κερδίζει ο ΠΑΟΚ, μετά το ελληνικό μπάσκετ και στο τέλος ο ίδιος ο Δημήτρης Δρόσος. Οι φίλοι της ομάδας ας λειτουργήσουν και λίγο ως θεματοφύλακες ή ελεγκτικά όργανα.

Θα είναι λυπηρό αν οι άνθρωποι του συλλόγου λειτουργήσουν όπως στην ΑΕΚ και απορρίψουν την ιδέα ότι στον χρόνο το νυν αφεντικό θα ψάξει για κάτι άλλο. Πάντα κάποιος, κάπου χρειάζεται γρήγορο, εύκολο, ζεστό χρήμα για μία μικρή τυχοδιωκτική περιπέτεια.
Ας κάνει καμιά τέτοια μλκια που έκανε στο χανούμι.. και θα δεί ποιος είναι ο λαός του ΠΑΟΚ.
Οι εποχές Γούμενου, Βουλινού, Μπατατούδη, Πανελούδη.. πέρασαν.
Όποιος ξαναρίξει τον ΠΑΟΚ στο βούρκο, θα 'χει να κάνει μαζί μας.

Αυτά τα λέω γιατί ο τύπος απ' όπου φεύγει καταστρέφει τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
aparadektos

Δημοσίευση από aparadektos »

Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Δρόσος στην συνέντευξη.: Αναλαμβάνω αποστολές αυτοκτονίας. Είμαι τρελός αλλα και σοβαρός. όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχω το 90% τον μετοχων. Όταν φύγω δε θα πάρο ούτε μια δραχμή πίσω από αυτά που θα βάλω. θα φύγω αν δε με θέλουν η αν εγώ αποφασίσω.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Τσιάρας το νέο μεταγραφικό απόκτημα. Ο Δρόσος θα έχει την εκμετάλλευση του γηπέδου. Αναλαμβάνει να πληρώσει όλα τα χρέη και να καλύψει την αύξηση σε ένα διάστημα 3 χρόνον( αν έχω καταλάβει σωστά)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Drosos : Ενδιαφέρθηκαν πολλοί να πάρουν την ομάδα. δε το κάναν όμως. η ομάδα σερνόταν. θα βάλουμε σε αυτό ένα τέλος
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Μπουντούρης: Εγώ έβαλα την "υπογραφή" για το Πεδουλάκη. θέλω να ξαναδώ το γήπεδο γεμάτο. Είμαι μαζί με το όραμα του προεδρου. Προσπαθώ να εξηγήσω στο πρόεδρο τι θα ζήσει.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Τα ρίχνει ο πρόεδρος σε αυτούς που βάλαν 1000 euro και 100000 euro buy-out στους νεαρούς
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Άβαταρ μέλους
splioufos4

Δημοσίευση από splioufos4 »

Οποιος δεν βαριεται ας διαβασει το αρθρο αυτου του γερο-περιεργου!

http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... Itemid=138
:?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και μόνο ότι αναφέρει την ΑΜΚ ως έγκυρη εφημερίδα, μπορεί να καταλάβει κανείς ότι το συγκεκριμένο "σύγγραμμα" του αυτοαποκαλούμενου σχολιογράφου, δε νοείται περαιτέρω εξηγήσεων ούτε σχολίων. Δυστυχώς, αυτή είναι η ελευθερία του λόγου. Ο καθένας γράφει και λέει ότι θέλει, χωρίς να νοιάζεται αν αυτά που θα διαβάσει ο εκάστοτε αναγνώστης τον βάλουν σε διλήμματα ή σε παράλογες και παράτολμες σκέψεις..
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

από που ξεφύτρωσε αυτό το φρούτο?
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

συμφωνα με αυτο το αρθρο πλεον ο Δροσσος ειναι και τυπικα ο νεος προεδρος του παοκ αφου επεσαν και οι υπογραφες...

http://www.sport-fm.gr/article/141078

:evil: :!: :evil:
Άβαταρ μέλους
splioufos4

Δημοσίευση από splioufos4 »

Συμφωνο μαζι σου loverboy.Ειναι λιγο υποπτος ο Δροσος αλλα
και αυτος τα συμφεροντα του θα κοιταξει ειναι λογικο.Παντως
ας μην ειμαστε μιζεροι ας δουμε πρωτα και μετα...
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

δεν τον ειδα ρε το σπλιουφο που γαταρε.οι οποιες αποριες σου δημιουργουνται απο αυτο το κειμενο καρντασι εμενα μου δημιουργουν αποριες.πριν λιγες μερες ετοιμαζοταν ο βεζυρτζης να βγει στη γυρα με το
δισκο ειναι το ενα δεδομενο,το οτι η ομαδα θα βλεπει εσαει τα ...του ασ χολαργου και του σταραπου ειναι ενα αλλο,τα καταπινεις και προχωρας αναλογα.αλλα εγω ξερω ποιος φταιει,η γα... ο αλεξοπουλος φταιει για ολα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”