Π.Α.Ο.Κ - Udinese 06/8 21:00 MVP και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιός ήταν ο ΜVP του Π.Α.Ο.Κ.(Αποψή σας)?

Γεωργίου
119
45%
Αραμπατζής
1
0%
Κοντρέρας
73
28%
Μαλεζάς
1
0%
Δάρλας
13
5%
Βερόν
13
5%
Μπαλάφας
17
6%
Κονσεϊσάο
2
1%
Λάκης
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Μουσλίμοβιτς
17
6%
Μπακαγιόκο
1
0%
Ηλιάδης
3
1%

Σύνολο ψήφων: 264

Άβαταρ μέλους
splioufos4

Δημοσίευση από splioufos4 »

thios4 έγραψε:ρε παιδια αν γνωριζει κανεις,που μπορουμε να δουμε τα γκολ του αγωνα και αν θα ανεβει σε τορρεντ ο αγωνας!Η' απλα αν θα υπαρχει ο αγωνας στο παοκ τν ,οπως ο αγωνας με την πορτο!Ευχαριστω!!! :) :) :)
Εδω ειναι τα γκολ φιλος

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=14384
:?
chavasi

Εδω διαστημικο λεωφορειο ...ο παοκ

Δημοσίευση από chavasi »

Μπορει τωρα τον Γεωργιου να τον αποκλεις Στεργιου κε Δαρα...αλλα στο πολυ αμεσο μελλον ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το ξαναξεχασεις αυτο το ονομα...καλα τι παιχτουρα ειναι ρε παιδια!!!δε μ'αρεσει να κανω υποδειξεις...αλλα...Σαντος!!!βαλε τον βασικο...θα βγαλει ματια ο μικρος...οντως μου θυμισε κι εμενα σικαμπαλα ρε παιδια...τι στυλ...τι σπασιμο εχει!!!ολα τα λεφτα!!!Μουσλι θ'αφησει εποχη στην τουμπα...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

μπραβο στον κλαους για τον πανηγυσισμο του μετα το γκολ που σημειωσε,δειχνει ποσο αληθινες ηταν οι δηλωσεις του,και στον χαλκιαπου παρεδωσε την φανελα του μετα τη ληξη του αγωνα σε ενα παοκτσακι(παρομοια κινηση ειχε κανει και στην κατερινη)..!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κάτι που παρέλειψα να κάνω πιο πάνω στην εκτενή αναφορά μου για το ματς είναι ότι μετά από πάρα πολύ καιρό, μικρές κινήσεις μπορούν να σημάνουν τόσα πολλά πράγματα..

1) Σε δύο φιλικά παιχνίδια ο Κώστας Χαλκιάς απέδειξε πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι. Δώρισε τη φανέλα του σε δύο ΠΑΟΚτσάκια, άτομα με κινητικά προβλήματα, δείχνοντας το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής.. (θυμίζω πως επί εποχής Μπατατούδη, οι παίκτες δεν έδιναν τις φανέλες επικαλούμενοι ότι δεν είχαν δεύτερες!!!!)

2) Η υπόκλιση του Αθανασιάδη προς το λαό του ΠΑΟΚ μετά την επίτευξη του 2ου γκολ της ομάδας..

3) Ο πανηγυρισμός του Γεωργίου και στα 2 γκολ που "σέρβιρε" προς τους συμπαίκτες του. Ιδίως προς το κολλητάρι του Στέφανο Αθανασιάδη. Αν προσέξετε το βίντεο του γκολ (http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 5513&Ln=En) ο Γεωργίου, με το που βγάζει τη σέντρα είναι σίγουρος για την κατάληξη της φάσης και τρέχει να αγκαλιάσει ήδη τον κολλητό του. Δείγμα της φιλίας που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες είναι και το 3ο γκολ μας με το Λάκη, όπου ο Γεωργίου είναι ο πρώτος που τρέχει να συγχαρεί το Λάκη για το τέρμα που πέτυχε ο τελευταίος (http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 5514&Ln=En).

Μπράβο στα παιδιά που πρώτα από όλα ευχαριστιούνται που παίζουν μπάλα.. Σίγουρα μέθοδος Σάντος είναι αυτή και δεν έχει καμία σχέση με τα περσινά αποδυτήρια και τις κλίκες που κυριαρχούσαν!
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Στην ψηφοφορία γιατί δε βάλατε "λαός"??

Ο προπονητής της Ουντινέζε, Πασκουάλε Μαρίνο, μετά τη φιλική ήττα της ομάδας του (3-1) απ' τον ΠΑΟΚ, είπε: "Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο «όπλο», που είναι ο λαός του, ο οποίος τους δίνει μεγάλη ώθηση. Δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα απόψε".

Τέτοιο λαό θέλω να βλέπω παιδιά.. και όχι σαν αυτόν στις Σέρρες.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μαζί σου με + 10000000000
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: ποσο τρομπες ειναι ρε παιδια...

Δημοσίευση από Petm »

chavasi έγραψε:
Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπροστά σε 10.000 φιλάθλους του που δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα μπήκαν δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης με σκοπό να αφήσουν ικανοποιημένους όσους ήρθαν να τουςπαρακολουθήσουν.
του Δημήτρη Δάρα
ποιος Στεργιου ρε Δαρα και τι 10.000 γραφεις..
Μα και χαζος και τυφλος?
καλά αυτοί είδαν 10 χιλιάρικα, το sportdog και το goalday είδαν 20 χιλιάρικα. εγώ είδα τουλάχιστον 23 χιλιάρικα από τα video που βλέπω και άνετα μπορεί να τα κάνει κάποιος 25 χιλιάρικα. πολύ άνετα.τώρα γιατί θέλουν να λένε 10 και 20 χιλιάρικα δικό τους θέμα. το γήπεδο πληροφοριακά βγάζει κάτι παραπάνω από 28700 εισιτήρια
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

θα παρακαλεσω σε ολους να κανετε ησυχια σημερα,,.κοιμαμαι και βλεπω ενα ονειρο...σας παρακαλω μην με ξυπνατε... :) :) :) :) :) :) :)

:evil: :!: :evil:
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Εγώ δεν ξέρω ποιος μπορεί να ήταν mvp αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι...
ΕΠΑΘΑ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΛΕΖΑ.Δεν ξέρω τι πήραν δεν ξέρω αν όλη την χρονιά θα παίζουν έτσι.Αν παίζουν έτσι και ειδικά ο Μπαλάφας θα πάρω πίσω ότι στραβό έχω πει για τον Μπαλάφα.Θαρρείς και ήταν άλλοι παίχτες οι οποίοι τους πήραμε με μεταγραφή...Από κει και πέρα για τους υπόλοιπους γνωστά.Και ο Γεωργίου μεγάλος παίχτης ο οποίος θα αφήσει ιστορία στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.
Τρέλα ο Μούσλι.Ηγέτες πραγματικοί Βερόν και Κοντρέρας...
Α ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩ
Τα μάτια μου πάλι πόνεσαν...αλλά πόνεσαν από το θέαμα που είδα.
Επιτέλους είχαμε κυκλοφορία της μπάλας και απίστευτη υπομονή στο παιχνίδι.
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι....

Υ.Γ.Πιστεύω πως μετά από αυτό το ματς να κατάλαβαν όσοι δεν πήραν διαρκείας ότι για να βρεις εισητήριο για φέτος στα ματς του ΠΑΟΚ θα πρέπει μέχρι και κώλο να στήσουν για να βρούν ένα εισητήριο...
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

gagas έγραψε:μπραβο στον κλαους για τον πανηγυσισμο του μετα το γκολ που σημειωσε,δειχνει ποσο αληθινες ηταν οι δηλωσεις του,και στον χαλκιαπου παρεδωσε την φανελα του μετα τη ληξη του αγωνα σε ενα παοκτσακι(παρομοια κινηση ειχε κανει και στην κατερινη)..!!
Μπραβο και στον gagas που εσκασε μυτι ξαφνικα.

Ε παιδια ξερει κανεις το συνθηματακι που φωναξαμε???ενα καινουριο που λεει

Για σενα εχω κανει κρατιτιιιιριο
Και σκωτοσα για ενα εισιτιριο
....

Αν το θηματε κανεις να το γραψει γιατι τα ΣΠΑΕΙ.
PAOK kai mpougatsa

ΠΑΟΚ και μπουγατσα ...Τραλαλα

Δημοσίευση από PAOK kai mpougatsa »

Ρε παιδες οποιον και να ψηφισουμε ενα ειναι το αποτελεσμα.....3-1 με γεματη Τουμπα. Με πρωτη του Zlatan να εξτασιαζεται απο τον κοσμο και μετα το γκολ να δειχνει με το χερι του οτι ειναι Τρελος.
Τρελος με τον ΠΑΟΚ με τον κοσμο . Γεμιστε την Τουμπα σε ολα τα παιχνιδια δειξτε τους ποιος ειναι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ.Να μη πεφτει καρφιτσα ΑΛΛΑ μαγκες χωρις εκτρωπα....κανουν κακο στην ομαδα.

:!:

Αν δεν ημουν ΠΑΟΚ θα ημουν ΝΕΚΡΟΣ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αν και δυσκολα μπορεις να διαλεξεις mvp απο το χθεσινο ματς εγω διαλεξα μπαλαφα γιατι μετα απο τοσο κραξιμο εχει τα @@ και μπαινει μεσα και παιζει οπως χθες.οπως ειπε και καποιος παραπανω στο 75 εκανε το πρωτο λαθος του.μπραβο για το κουραγιο και ελπιζω να βουλωσει πολλα στοματα. ελπιζω να μην φυγει οπως εφυγε ο βρυζας και μετα να τον βλεπουμε στην τηλεοραση.φετος αν ειναι μαγκας εχει να μαθει πολλα γιατι διπλα του θα εχει παιχτες και οχι μπαιανο κλπ.....
syn

Δημοσίευση από syn »

O Δάρλας για πρώτο παιχνίδη ήταν πόλύ καλός μετά ρο 20 λεπτο της προσαρμογής. Ο Κων/δης ήταν παραφωνία. Η ψυχραιμία του Κοντρέρας εντυπωσίασε, χρόνια είχαμε να δουμε τετοιο σεντερ μπακ. Πάρα πολύ καλή η κυκλοφορία της μπάλας. Δείτε στο 2 γκολ ποσες φορές αλλάζει μπάλα η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Δε ξερω ποιον να διαλεξω...μου αρεσαν πολλοι...θα πω Κοντρερας χωρις να ειμαι σιγουρος :)
Παντως οι καιροι που εβγαινε ο "Κανενας" περασαν :)
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Τρομερη ομαδα!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ CL,ΡΕΕΕΕ!

Μουσλι! Οσο επαιξε ηταν τρομερος!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”