Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Για τον κλασσικο καρελια ......αγια χωματα και ξερωγω δεν εναι για μενα ....για μένα ειναι άγια γιατι κάπου εκει κοντα ειναι θαμμένη η προγιαγια μου που στον
ξεριζωμό έπεσε νεκρή απο σφαίρες τσετων οταν πηγαιναν οι προγονοι μου στην θαλασσα για να ερθουν στην μακεδονια αν για σένα δεν σημαίνουν τίποτε αυτές οι εικονες απο εκείνα τα μέρη για μένα σημαίνουν πΟλλα ....γιαυτο αν δεν ξέρεις γιατι αντέδρασα μην μιλάς ....και δεν αφορά μόνο εμένα αυτο αλλα χιλιάδες ανθρώπους ....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ξεριζωμό έπεσε νεκρή απο σφαίρες τσετων οταν πηγαιναν οι προγονοι μου στην θαλασσα για να ερθουν στην μακεδονια αν για σένα δεν σημαίνουν τίποτε αυτές οι εικονες απο εκείνα τα μέρη για μένα σημαίνουν πΟλλα ....γιαυτο αν δεν ξέρεις γιατι αντέδρασα μην μιλάς ....και δεν αφορά μόνο εμένα αυτο αλλα χιλιάδες ανθρώπους ....
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Ο mod είπε τα πράγματα με το όνομά τους και μπράβο του. Το 80% αυτών που βρίζει και καταριέται τον Μαρινάκη, αν γίνει καμιά φάση και τους κάτσει κάποιος τέτοιος, κάνουν κολοτούμπα την οποία ούτε στους ολυμπιακούς αγώνες δεν θα δεις.
Τι να πρωτοθυμηθώ ; τους Αρειανούς με τον Κοντομηνά ; τους Ηρακληδείς με τον Μυτηληναίο ; εμάς με τον Μπατατούδη ; (και τις ζητωκραυγές του Ζοζέ στα ράδια όταν παίρναμε τους παίκτες ; ). Την ΑΕΚ της ENIC ; την ΑΕΚ του Παπά/Νοτιά που γίνονται μέτοχοι ή αμέτοχοι ανάλογα με το αν "βάζουν" ; Τον πολυμετοχικό ΠΑΟ ; τους γαύρους την τελευταία χρονιά του "θείου", που έφτασαν την έννοια αχαριστία στο επίπεδο των ιμαλαϊων ;
Έτσι και μπει κάποιος και αρχίσει να "χώνει" όχι μόνο δεν θα ρωτήσουν ΓΙΑΤΙ το κάνει ή αν είναι νόμιμα τα λεφτά του αλλά, ΟΛΕΣ οι κουβέντες περί αξιοπρέπειας, ανάπτυξης, υποδομών κτλ θα ξεχαστούν μονομιάς, και τα ράδια θα ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΟΥΝ από κόσμο που θα λέει ότι η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να έχει "παικταράδες" ή οτι ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε 2 "ισάξιες 11άδες" και όλα τα υπόλοιπα. Εδώ το λένε ΤΩΡΑ κάποιοι (με τα αυτάκια μου το άκουσα χθες) θα κολώσουν να το πούνε αν πέσει χρήμα ;
Τι να πρωτοθυμηθώ ; τους Αρειανούς με τον Κοντομηνά ; τους Ηρακληδείς με τον Μυτηληναίο ; εμάς με τον Μπατατούδη ; (και τις ζητωκραυγές του Ζοζέ στα ράδια όταν παίρναμε τους παίκτες ; ). Την ΑΕΚ της ENIC ; την ΑΕΚ του Παπά/Νοτιά που γίνονται μέτοχοι ή αμέτοχοι ανάλογα με το αν "βάζουν" ; Τον πολυμετοχικό ΠΑΟ ; τους γαύρους την τελευταία χρονιά του "θείου", που έφτασαν την έννοια αχαριστία στο επίπεδο των ιμαλαϊων ;
Έτσι και μπει κάποιος και αρχίσει να "χώνει" όχι μόνο δεν θα ρωτήσουν ΓΙΑΤΙ το κάνει ή αν είναι νόμιμα τα λεφτά του αλλά, ΟΛΕΣ οι κουβέντες περί αξιοπρέπειας, ανάπτυξης, υποδομών κτλ θα ξεχαστούν μονομιάς, και τα ράδια θα ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΟΥΝ από κόσμο που θα λέει ότι η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να έχει "παικταράδες" ή οτι ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε 2 "ισάξιες 11άδες" και όλα τα υπόλοιπα. Εδώ το λένε ΤΩΡΑ κάποιοι (με τα αυτάκια μου το άκουσα χθες) θα κολώσουν να το πούνε αν πέσει χρήμα ;
Βλέπω τη νεκρή προγιαγια σου που στον ξεριζωμό έπεσε απο σφαίρες τσετων και κάνω raise τον προπάπου μου,( απ τη μεριά του πατέρα της μάνας μου) που τον κρεμάσαν απ ένα δέντρο, σαν σκυλί, κάπου εκεί, στα ίδια χώματα.eorptol έγραψε:Για τον κλασσικο καρελια ......αγια χωματα και ξερωγω δεν εναι για μενα ....για μένα ειναι άγια γιατι κάπου εκει κοντα ειναι θαμμένη η προγιαγια μου που στον
Οπότε έχω ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΩ. γκεγκε τώρα;
+1angelheart έγραψε:Ο mod είπε τα πράγματα με το όνομά τους και μπράβο του. Το 80% αυτών που βρίζει και καταριέται τον Μαρινάκη, αν γίνει καμιά φάση και τους κάτσει κάποιος τέτοιος, κάνουν κολοτούμπα την οποία ούτε στους ολυμπιακούς αγώνες δεν θα δεις.
Για τον καρελια ελπιζω χωρις να δουμε συνεχεια .....Αν έχεις επίγνωση και λες αυτα που λες ειναι δικο σου πρόβλημα .....εμένα με ενοχλεί εσένα αν δεν σε ενοχλεί πες το και ασε τα κλασικός τάδε κλπ. να σε χαρακτηρίσω ειναι το μόνο εύκολο έτσι δεν ειναι ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 30 Απρ 2012, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maximus
"Μια φορά και ένα καιρό δύο ΠΑΟΚτσήδες μαλώνανε..."
Πόσα παραμυθια ξεκίνησαν έτσι!
Πόσα παραμυθια ξεκίνησαν έτσι!

-
Λευτερια στον ΠΟΝΤΟ........
ρε Τουμπιωτη....τι μας εκανες.....

ρε Τουμπιωτη....τι μας εκανες.....

Καρέλια και εορτπτολ, επισημάνατε και οι δυο την θέση σας, φτάνει.
Bγάλτε με από τον κόπο και λήξτε το εδώ γιατί τα επόμενα off topic θα τα σβήσω.
Στωωω
Bγάλτε με από τον κόπο και λήξτε το εδώ γιατί τα επόμενα off topic θα τα σβήσω.
Στωωω
-
Σταματηστε το φαγωμα ρε και αντιμετωπιστε την πραγματικοτητα επιτελους.
Ο Ιβαν ειναι προ των πυλων και το deal ειναι ενα κλικ μακρια. Το λεει και το PAOK24 (πανω-πανω στις διαφημισεις για να το βρουμε μονο εμεις τα γατονια)

Ο Ιβαν ειναι προ των πυλων και το deal ειναι ενα κλικ μακρια. Το λεει και το PAOK24 (πανω-πανω στις διαφημισεις για να το βρουμε μονο εμεις τα γατονια)

-
απο την κεντρικη.......
Ο Γιάννης Καμπάνης μετά τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας θα είναι στις κερκίδες της Τούμπας για τον αγώνα των play-off με την ΑΕΚ.
Ο Γιάννης Καμπάνης περιμένει την απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επιστολή που είχε στείλει το απόγευμα της Κυριακής (29/4) και με την οποία ζητά να ενημερωθεί για το επόμενο βήμα της μεταξύ τους διαπραγμάτευσης για την επενδυτική πρόταση που έχει καταθέσει.
Την ίδια ώρα, από την πλευρά του κ. Καμπάνη τονίζεται ότι ο ίδιος θα δώσει το "παρών" στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί σε σουίτα του γηπέδου για να παρακολουθήσει δια ζώσης το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
τι λε ρε παιδι μου....θα μας κανει την τιμη ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ να παραστει ο ιδιος;
........τον ενημερωνω λοιπον για να ξερει......
........και ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ θα ειναι εκει.......

Ο Γιάννης Καμπάνης μετά τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας θα είναι στις κερκίδες της Τούμπας για τον αγώνα των play-off με την ΑΕΚ.
Ο Γιάννης Καμπάνης περιμένει την απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επιστολή που είχε στείλει το απόγευμα της Κυριακής (29/4) και με την οποία ζητά να ενημερωθεί για το επόμενο βήμα της μεταξύ τους διαπραγμάτευσης για την επενδυτική πρόταση που έχει καταθέσει.
Την ίδια ώρα, από την πλευρά του κ. Καμπάνη τονίζεται ότι ο ίδιος θα δώσει το "παρών" στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί σε σουίτα του γηπέδου για να παρακολουθήσει δια ζώσης το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
τι λε ρε παιδι μου....θα μας κανει την τιμη ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ να παραστει ο ιδιος;
........τον ενημερωνω λοιπον για να ξερει......
........και ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ θα ειναι εκει.......

Να πω και την απορία μου ....
Την σουίτα θα την πληρώσει ή τον έχει κανείς μουσαφίρη; :ugeek:

Οσο πλήρωσε κ ο Panama Hut!! (που να ειναι αυτη η ψυχη ξαφνικά χαμένη??? Μαλλον ετοιμάζεται για δυναμικό comeback μεσα καλοκαιριού)
- Emprostisghsoitrelamenoi
eorptol έγραψε:λεπτό χιούμορ υψηλού επιπέδου όταν μιλάμε για ντου μόνο υπάρχει ένας εκνευρισμόςEmprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Ο πάντα ενωτικός ερπτολ, παραμένει αναλλοίωτος στον χρόνο και πιο αποφασιστικός από ποτέ.
Τουμπιώτη , μην χαλάς "σάλιο" τζάμπα. Τα γραμματόσημα δεν κολλάνε.
:):):)
Ok..

...........
.......
....
..
Και ο τσακας ήρθε όταν ήταν έτοιμος να πάρει τον βαζελο φέτος στην τούμπα ....DC έγραψε:Να πω και την απορία μου ....![]()