Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν ξέρω αν ο ένας είναι πιο σοβαρός απο τον άλλον. Δεν ξέρω ακόμη πως βρέθηκαν δυο την ίδια στιγμή απο το πουθενά. Μένω στα λόγια του Βρυζα, σχεδιάζουμε βάση με αυτά που έχουμε χωρίς επενδυτή. Μην κάνουμε το ίδιο λάθος με την περίπτωση Φλωριδη. Το έγραψε και ένας αδερφός εδω.

ΥΣ. Τα εκατομμύρια ευρώ δεν είναι χαρτοπετσετες αυτο πρέπει να το καταλάβουμε. Αυτός που θα αγοράσει, ξέρει ότι θα χάσει κάποια εκατομμύρια στην αρχή και σχεδιάζει πως να τα αναπληρώσει, αν όχι να τα διπλασιάσει. Γι αυτο ας έχουμε την κατάλληλη υπομονή. Αν είναι να γίνει θα γίνει. Αν όχι τι είχαμε και τι χάσαμε.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Χωρίς να ξέρω αν έχει μπει κάπου εδώ στο forum. Είναι από συνέντευξη ρεπορτάζ σε Κρητικό κανάλι. Για ΠΑΟΚ δεν γίνεται αναφορά. Αλλα για πιο γενικά πολιτικά θέματα.

[youtube]SDH3kPYsq7s[/youtube]
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

elpaoki έγραψε:δηλαδη αν πουμε οτι ισχυουν ολα αυτα που λενε θα δωσει τωρα 2 εκατ σαν εγγυητικη τα οποια θα του τα δωσουμε του χρονου χωρις τοκο ομως και μετα θα βαλει αλλα 10 εκατ και θα γινει ο μεγαλομετοχος????αυτα τα 10 εκατ δεν θα του τα χρωσταμε...???σε ολες τις επενδυσεις ετσι γινεται ή οχι???
Φίλε ανάλογα πως το βλέπει ο κάθε επενδυτής. Τα λεφτά τα βάζει ουσιαστικά για να γίνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με απλά λόγια το "μαγαζί" θα είναι δικό του. Από εκεί και πέρα αν θέλει βγάζει λεφτά μέσα από το "μαγαζί", ή κάποια στιγμή το πουλάει και ζητάει από τον νέο ιδιοκτήτη. Αν πάλι δεν γίνει ιδιοκτήτης μετά τις 14 Μαϊου θα πρέπει να του επιστραφούν τα 2 εκ.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

βρε ..μή λες "φίλε" την κοπελιά μας! :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έλα μωρέ.. Θα το έχει συνηθίσει ούτως ή άλλως... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Χωρικός έγραψε:βρε ..μή λες "φίλε" την κοπελιά μας! :lol:
:oops: Δεν το γνώριζα, συγνώμη δεσποινίς elpaoki :)
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Χαχαχαχαχαχαχχα, έχω λιώσει!! milhouse777 θα ήθελα να είμαι σε μια γωνιά και να βλέπω τη φάτσα σου! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

GO SAVVIDI GO!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δυσαρέσκεια Καμπάνη για την επαφή ΠΑΟΚ-Σαββίδη

Θεσσαλονίκη, 29/04/2012
Αξιότιμοι κύριοι,

Από τις επαφές που υπήρξαν μεταξύ μας σε ό,τι αφορά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μου ετέθησαν δύο όροι:

Πρώτον, η αποστολή επιστολής εκδηλώσεως ενδιαφέροντος και δεύτερον η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 5.000.000 ευρώ με τους όρους και το περιεχόμενο που μου εζητήθησαν.

Όπως είναι γνωστό, εκπλήρωσα και τους δύο όρους σε ταχύτατο χρονικό διάστημα, μάλιστα δε το περιεχόμενο και των δύο εγγράφων έγινε γνωστό πανελληνίως διότι υπήρξαν οι σχετικές δημοσιεύσεις των εγγράφων στον ημερήσιο και αθλητικό τύπο. Έκτοτε, παρότι εξεπλήρωσα όσα μου εζητήθησαν δεν έλαβα καμία ειδοποίηση εκ μέρους σας ή δεν εξεδηλώσατε καμία πρωτοβουλία για την συνέχιση της διαδικασίας ουδεκάν δε με πληροφορήσατε εάν υπάρχουν ή πρέπει να ανταποκριθώ και να εκπληρώσω σε δεύτερη φάση και άλλα αιτήματα που θα ετίθεντο εκ μέρους σας. Ουδεκάν μου στείλατε οποιαδήποτε απάντηση ή επιδιώξατε οποιουδήποτε είδους επαφή.

Αντιλαμβάνομαι και είναι θεμιτή η προσπάθειά σας να πουλήσετε ή να διαπραγματευετείτε την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε άλλους ενδιαφερομένους που εξεδήλωσαν την ίδια επιθυμία και με μένα, οφείλετε όμως τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα να ξεκαθαρίσετε την θέση σας.

Προφανώς οφείλετε να αντιληφθείτε ότι δεν προτίθεμαι κι ούτε είναι στις διαθέσεις μου να καταστώ αντίπαλος πόλος ενός ατύπου πλειοδοτικού διαγωνισμού μεταξύ των ενδιαφερομένων επενδυτών, χωρίς σ’ αυτήν την διαπραγμάτευση να υπάρχει διαφάνεια, ενημέρωση προς πάντες και για όλα τα ζητήματα και τις ενέργειες των ενδιαφερομένων μερών. Όπως κανείς εύκολα αντιλαμβάνεται όχι μόνο εγώ αλλά και το σύνολο του κόσμου θα ήθελε να πληροφορείται και να ενημερώνεται βήμα προς βήμα για τις εξελίξεις. Γιατί εντέλει καθημερινά μας αξιολογεί και θα μας αξιολογήσει για τις πράξεις μας και όχι για τα λόγια μας ο λαός του ΠΑΟΚ.

Δεδομένου ότι ικανοποίησα όλα όσα μου εζητήθησαν μέχρι σήμερα, ενημερώστε με αναφορικά με το εάν υπάρχει κάποιο άλλο αίτημα εκ μέρους σας. Συνεχίζω να αγωνίζομαι και να ενδιαφέρομαι για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου.

Με τιμή για τον Ιωάννη Καμπάνη

Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Χαράλαμπος Αποστολίδης».

in.gr

Ποιος θα πρωτοπρολάβει να μας πάρει.. :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω θελω καμπανη
να αγαπηθουμε τρελα
Άβαταρ μέλους
milhouse777

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχχα, έχω λιώσει!! milhouse777 θα ήθελα να είμαι σε μια γωνιά και να βλέπω τη φάτσα σου! :D :D :D
Σίγουρα δεν ήταν σαν του Bauer, εκείνη τη στιγμή! ;)

Και ένα τραγούδι που "υπέκλεψα" από ΠΑΟΚτσάκι στο fb και είναι αφιερωμένο στον υποψήφιο μεγαλομέτοχο-επενδυτή, και δείχνει την λατρεία μερικών αδερφών ΠΑΟΚτσήδων στην τεράστια αυτή μορφή...ΕΤΟΙΜΟΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=GgdkLEdt ... ture=share
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛOI ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! Γιάννης, Γιάννης Καμπάνης, προεδράρα που 'ν' ο Γιάννης λένε ρεεεεεεεεεεε :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αυτό που λέει η μεριά Καμπάνη... Μου αφήνει ερωτηματικά. Αν όντως συμβαίνει και είναι έτσι τα πράγματα... Μιλάμε για προχειρότητα. Αν πάλι γνωρίζουν ότι δεν είναι σοβαρή η πρόταση του από μεριά Καμπάνη... Ως ΠΑΟΚ πρέπει να ενεργήσουμε κατάλληλα έτσι ώστε να μην αφήνουμε υπόνοιες στον κάθε ενδιαφερόμενο. Εύχομαι η ΠΑΕ και ΑΣ να γνωρίζουν καλά την υπόθεση καπετάνιου. Η ανακοίνωση που έβγαλε η μεριά καπετάνιου μόνο αστεία δεν είναι.
Ζήση μαζί σου... Μονάχα μην αφήνεις να φαίνεται αναξιόπιστος ο σύλλογος σε τέτοιες υποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ φοβάμαι εξίσου παππάδες επενδυτές όπως και καρεκλάτες κατσαρίδες και λοιπά τρωκτικά
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σιγά μην χρειάζεται να δώσει ο ΠΑΟΚ λογαριασμό στον Καμπάνη και τον κάθε Καμπάνη. Βρε ΟΥΣΤ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”