Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από Maxmad »

οχι να τον βαλει στην εστια...

αλλα να παιξεις σοβαρα και στο 101%....

αυτοι ηταν τσιρκο....

Οταν χανεις 2 φορες συνεχομενες τελικο και περνεις τα @@ σου, αξιος της μοιρας σου εισαι....

Σιγουρα δεν ειναι τυχαια ομαδα γιατι ειναι και στην 4η θεση... αλλα στον τελικο χαρταετο πετουσαν....

Το πενταλτι δωρο... απλωνει ο αλλος σαν ταγαρι το ποδι, αντε παρτον κατω...
Το 1 γκολ δωρο...

ε που πας... θες και κυπελο...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο τζιμπούρ ήταν το πρόβλημα της αεκ. αυτός φταίει που η αεκ έγινε μπουρδέλο δλδ.

ο τζιμπούρ απ'ότι θυμάμαι είχε μεγάλο πρόβλημα με το μπάγιεβιτς
Άβαταρ μέλους
speed_fire

Δημοσίευση από speed_fire »

Πιο πέτσινο από το πέναλτι που έδωσε στον γαύρο, το φορούσε άνετα και ο σάντος!!
Επίσης τα σπόρια ο σπανάθας (που να καρκινωθεί ολόκληρος το μουνόπανο) τα έδινε στο γαυράκι, με αποτέλεσμα να κόβεται κατευθείαν η όρεξη για διεκδίκηση και πέφτει η ψυχολογία του ατρομητάκου.. Οπότε πιο πιθανό είναι να θέλεις να διακωμωδήσεις παρά να παίξεις σοβαρά!!
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

eorptol έγραψε:την αεκ την έκανε μπουρδελο ο τζιμπουρ στον γαβρο ειναι Παναγία γιατι άραγε ;
Σε μας τι θα έκανε ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Αδερφέ eorptol μάλλον αγνοείς μερικά πράγματα και καλώς τα αγνοείς, αφού αφορούν στον κωλόγαβρο. Το συγκεκριμένο κωλόπαιδο ούτε στον γάβρο ήταν Παναγίτσα. Έγινε ολόκληρο σήριαλ η επιδεικτική άρνηση συνεργασίας μεταξύ Μιραλάς – Τζιμπούρ, γεγονός που μεταξύ άλλων οδήγησε ή τουλάχιστον συνέβαλε σημαντικά (προς μεγάλη μου χαρά βεβαίως) και στον αποκλεισμό του γάβρου από το Europa League.
Εξάλλου, ο Αλγερινός ποτέ δεν ήταν φτηνός. Και θα ήμουν πολύ περίεργος να δω την υποδοχή του Γκαρσία στον Τζιμπούρ... Άσε που θα έμπαινα στον πειρασμό να .... του ετοιμάσω κι εγώ αντίστοιχη υποδοχή. Όταν ένας παίκτης είναι κωλόπαιδο, προσωπικά δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ, έστω κι αν αντικειμενικά έχει κάποια αξία.
Θυμίζω πως το τελευταίο κωλόπαιδο που αποκτήσαμε (ναι από τον ρούλη ήτανε), ήρθε σαν χεσμένος έχοντας στο ιστορικό του ένα δολοφονικό τάκλιν απέναντι σε παίκτη μας, μας πούλησε φούμαρα επί δύο χρόνια και μετά θεώρησε πως έπρεπε να αλλάξει επίπεδο. Ευτυχώς μπέρδεψε το προς τα πάνω με το προς τα κάτω...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

:lol: :lol:
:lol: :lol:

Πάντως, το σημερινό ήταν ό,τι καλύτερο περιμέναμε: και ο Ατρόμητος δεν καβάτζωσε την καλή θέση του EL και κουρασμένος από την παράταση είναι και απογοητευμένος.
Το μη χείρον βέλτιστον.
Άβαταρ μέλους
speed_fire

Άρα κανένα πρόβλημα το να αποκτήσουμε τέτοιου είδους παίχτες, αφού ξανάγινε στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν όπως αναφέρεις σχετικά αδερφέ Othin, επίσης είμαι βέβαιος πως με την "υποδοχή" αλλά και την συνέχεια που θα του επιφύλασσε ο Πάμπλο η στρίγγλα θα γινότανε αρνάκι!! Ή έχεις κάποιος αντίρρηση για αυτό;; Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι ότι είναι ακριβός παίχτης, όμως κάτι είχε ακουστεί τότε για ανταλλαγή με Μούσλι.
DC δυστυχώς τον ατρομητάκο δεν τον θέλεις απογοητευμένο, στο πρώτο παιχνίδι τουλάχιστον!!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δύο σίγουρες νίκες ο βάζελος.....στο τσεπάκι.Αυτά γίνοντε όταν μπαίνουν στα πλέι οφ χωριά που φυσικά σε απέκλεισαν αλλά παραμένουν χωριά.
Τυπικό καθαρά χαρακτήρα η διαδικασία.

Θα πάει πάλι φέτος θα φάει τη ψωλιά του στα προκριματικά και τελειώσαμε.........Εμείς όμως θα είμαστε πάλι στο Γιουρόπα με τις ψείρες.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

speed_fire έγραψε:Άρα κανένα πρόβλημα το να αποκτήσουμε τέτοιου είδους παίχτες, αφού ξανάγινε στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν όπως αναφέρεις σχετικά αδερφέ Othin, επίσης είμαι βέβαιος πως με την "υποδοχή" αλλά και την συνέχεια που θα του επιφύλασσε ο Πάμπλο η στρίγγλα θα γινότανε αρνάκι!! Ή έχεις κάποιος αντίρρηση για αυτό;; Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι ότι είναι ακριβός παίχτης, όμως κάτι είχε ακουστεί τότε για ανταλλαγή με Μούσλι.
DC δυστυχώς τον ατρομητάκο δεν τον θέλεις απογοητευμένο, στο πρώτο παιχνίδι τουλάχιστον!!
Αδερφέ νομίζω πως κάνεις «λογικό άλμα» πριν καταλήξεις στο συμπέρασμά σου, αλλά δεν θέλω να εστιάσουμε σε αυτό. Το πιθανό πρόβλημα με τον Γκαρσία το ανέφερα ενδεικτικά και εντελώς συμβολικά, για να συνειδητοποιήσουμε πως όταν κρατάμε μια βόμβα που προορίζουμε για άλλον, υπάρχει πάντα η σοβαρή πιθανότητα να σκάσει στα χέρια μας. Δηλαδή με τον Μιραλάς τί προηγούμενα είχε ο άραβας και τα σκάτωσε?
Το σημαντικό κατά την γνώμη μου το εκφράζω ξανά: δεν θέλω κωλόπαιδα στην ομάδα μου, έστω κι αν είναι παίκτες με κάποια αξία. Εξάλλου, πέρα από τα πρακτικά προβλήματα που πιθανότατα θα προκύψουν, υπάρχει και το ηθικό μέρος της υπόθεσης
Άβαταρ μέλους
speed_fire

Στο μπάσκετ μας φέρανε παίχτη που έβριζε τον ΠΑΟΚ κανονικά στο γήπεδο με συνθήματα και εσύ κολλάς στην ηθική των παιχτών που παίζουν στην ομάδα!! Δηλαδή τότε τι έκανες για να μην έρθει στην ομάδα;;
Καμάρωσε στο βιντεάκι παρακάτω, παίχτη του ΠΑΟΚ!!
[youtube]yOtIglJlIh0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Τον τσιμπουρ δεν πιάσανε συνδέσμιτες του γαβρου στο πάρκινγκ του Καραϊσκάκη να βγάζει τα ματιά του με μια γκομενα και του την πέσαμε κανονικα γιατι τότε είχανε κάνει κάποιες στραβες και θέλανε να επανέλθει το μπουρδελο τους στις επιτυχίες ; :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

παντως οι γαυροι ποσο ξεφτιλισμενοι ειναι...κερκιδα χωρις μικροφωνικη δεν μπορουν...οπου και αν πανε πρεπει να παρουν και το ηχοσυστημα τους..και θελουν να λεγονται και ''η καλυτερη εδρα''..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αγωνιστκα παντως κακα τα ψεμματα φετος ηταν 4 5 επιπεδα πανω απο ολους...και μαλλον θα συνεχιστει και του χρονου αυτο/
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μην το λες
ο γαυρος ο προεδρας την κανει και θελει....ταχα μου..... να ειναι μονο μεγαλομετοχος
κατι τρεχει εκει και σιγουρα δεν τρεχει στα........γυφτικα
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πιάνει λιμάνι ο Μάντζιος
Είναι σχεδόν οριστικό… Ο στράικερ του ΟΦΗ και πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Μάντζιος συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ!

O Μάντζιος ήταν μία ανάσα από τη μετακόμιση του στο «Καραϊσκάκη». Και, πλέον, τα πάντα έχουν οριστικοποιηθεί… Ο έμπειρος επιθετικός έχει συμφωνήσει με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αποδοχές που ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ το χρόνο. Και αυτό που μένει, είναι η ανακοίνωση από τους Πειραιώτες.

Τώρα στο ερώτημα, αν ο Μάντζιος χωράει στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας; Την απάντηση θα δώσει πιθανότατα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός, δηλαδή, που θα έρθει στους «ερυθρόλευκους» για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Πάντως, ο Βάσκος έχει θετική γνώμη για τον Μάντζιο ειδικά μετά το 2-2 του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα μέσα στο «Καραϊσκάκη».

Πάντως, είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα ψάξει στράικερ, από τη στιγμή που ο Ντιόγκο, πιθανότατα, θα αποχωρήσει, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο πώλησης ενός εκ των Μιραλάς και Τζιμπούρ. Αλλωστε, αμφότεροι απασχολούν ευρωπαϊκούς συλλόγους και το σενάριο παραχώρησης ενός εκ των δυο είναι υπαρκτό. Ετσι από τη στιγμή που επιστρέφει ο Μήτρογλου και ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάσταση του Πάντελιτς, ο Μάντζιος, μάλλον, χωρά στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.
sportygossip.com
Άρχισαν οι πο#$τιές!Πέρνουμε παίχτες που δε τους θέλουμε γιατί είναι φθηνοί και αν συνέρθουν μπορεί και να κάνουν τη διαφορά!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Στο δικο μας ροστερ παντως δε χωρουσε... :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”