Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Δημοσίευση από stephanos »

Σωστός ο Χωρικός.

Μια χαρά είναι ο αέρας στην Μεσήμβρια. Η ομάδα πρέπει να μάθει να παίζει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Και προχθές στην Τούμπα διαολοαέρα είχε, τί να κάνουμε, να γκρεμίσουμε και την Τούμπα και να αλλάξουμε έδρα ή να ζητήσουμε από τον Μπουτάρη να χτίσει καμιά 20αριά ουρανοξύστες γύρω γύρω για να «κόβει»; :D
Το χειμώνα το προπονητικό είχε και λάσπη. Αν δεν έχει, πώς θα μάθεις να παίζεις στους Ζωσιμάδες;
Το επόμενο βήμα είναι να βάλουμε και μεγάφωνα. Για να συνηθίσουμε και το κλίμα στο «Καραϊσκάκης». :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλό είναι μετά τον αέρα να μάθουνε οι παίκτες να παίζουν και με ανεμοστρόβιλο. Που ξέρεις μπορεί να παίξουμε στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες τον καιρό των ανεμοστροβίλων σε καμιά τουρνέ. :opaokara: :opaokara:
:pano:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Photis τα οφτοπικ θα σβηνονται.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Να πω και εγω ενα οφ τοπικ (σορυ παιδια, θα σκάσω αν δεν το πω)...

Αμαν ρε slidar!!! Πέρσι μας είχες βάλει την άλλη να γλύφει την γρανίτα, φέτος μας έβαλες αυτή να γλύφει το χωνάκι!

Ελεος δηλαδη! Δεν μας λυπασαι?

Εσυ είτε μανία με τις γυναικες έχεις, είτε με τα παγωτα... :mrgreen: (αν ειναι το δευτερο, θα αρχισω να αμφιβαλλω για το ποιον σου) :lol:

ΥΓ.

Τουλάχιστον δεν μας λες το ονομα της, να ξερουμε ποια ειναι...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Maximus έγραψε:Να πω και εγω ενα οφ τοπικ (σορυ παιδια, θα σκάσω αν δεν το πω)...

Αμαν ρε slidar!!! Πέρσι μας είχες βάλει την άλλη να γλύφει την γρανίτα, φέτος μας έβαλες αυτή να γλύφει το χωνάκι!

Εσυ είτε μανία με τις γυναικες έχεις, είτε με τα παγωτα... :mrgreen: (αν ειναι το δευτερο, θα αρχισω να αμφιβαλλω για το ποιον σου) :lol:

ΥΓ.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Να ενημερωσουμε οτι σημερα δεν φυσουσε και η ομαδα καταφερε να κανει κανονικα προπονηση! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

trel@menos έγραψε:
Maximus έγραψε:Να πω και εγω ενα οφ τοπικ (σορυ παιδια, θα σκάσω αν δεν το πω)...

ΥΓ.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Γεωργια Σαλπα
Georgia Salpa

Ελληνικες καταγωγης Βρετανιδα μοντελο, παρουσιαστρια, εκκολαπτομενη ηθοποιος κλπ κλπ κλπ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Είπε το νερό.. νεράκι
27 Απρ 2012 20:52, Από Σταύρος Κόλκας

Ο Ζήσης Βρύζας αναφέρθηκε σήμερα μετά από ερώτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν στα αθλητικό κέντρο. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε πως υπάρχουν αδυναμίες και το PAOK24 σας παρουσιάζει ποιες είναι αυτές.

Το βασικό πρόβλημα που υπάρχει στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, αφορά το νερό, αφού στις δύο γεωτρήσεις που έχουν γίνει τα αποθέματα δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των ομάδων.

Το πρόβλημα για να λυθεί, πρέπει να γίνει γεώτρηση τουλάχιστον δύο με τρία χιλιόμετρα μακριά από το αθλητικό κέντρο και εννοείται να τραβηχτούν σωλήνες.

Αυτό χρειάζεται μία σοβαρή επένδυση που άμεσα πρέπει να γίνει.

Από εκεί και πέρα, για να αντιμετωπιστεί το θέμα με τον αέρα και γενικότερα τις καιρικές συνθήκες που υπάρχουν στη Μεσήμβρια, θα πρέπει να δημιουργηθούν κλειστά γήπεδα.

Μία κατασκευή ανάλογη, είχε και η Τότεναμ στο προπονητικό της κέντρο και προς αυτή την κατεύθυνση σκέφτονται να κινηθούν στον ΠΑΟΚ.

Κάτι που ενοχλεί τον Βρύζα και ήθελε να έχει τελειώσει μέχρι τώρα, είναι οι ξενώνες της ομάδας, αφού οι παίκτες θα διευκολύνονταν πολύ κυρίως όταν οι προπονήσεις είναι διπλές.

Τέλος, ο δρόμος και το πάρκινγκ, είναι δύο έργα που πρέπει και αυτά να ολοκληρωθούν.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=18185
Άβαταρ μέλους
Taseos

Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Δημοσίευση από Taseos »

Και στο πανεπιστημιο αγγλια ειχαμε κλειστο φουσκωτο.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Sladjan Spasić έγραψε:Είπε το νερό.. νεράκι

Ο Ζήσης Βρύζας αναφέρθηκε σήμερα μετά από ερώτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν στα αθλητικό κέντρο. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε πως υπάρχουν αδυναμίες και το PAOK24 σας παρουσιάζει ποιες είναι αυτές.

Το βασικό πρόβλημα που υπάρχει στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, αφορά το νερό, αφού στις δύο γεωτρήσεις που έχουν γίνει τα αποθέματα δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των ομάδων.

Το πρόβλημα για να λυθεί, πρέπει να γίνει γεώτρηση τουλάχιστον δύο με τρία χιλιόμετρα μακριά από το αθλητικό κέντρο και εννοείται να τραβηχτούν σωλήνες.

Από εκεί και πέρα, για να αντιμετωπιστεί το θέμα με τον αέρα και γενικότερα τις καιρικές συνθήκες που υπάρχουν στη Μεσήμβρια, θα πρέπει να δημιουργηθούν κλειστά γήπεδα.

Μία κατασκευή ανάλογη, είχε και η Τότεναμ στο προπονητικό της κέντρο και προς αυτή την κατεύθυνση σκέφτονται να κινηθούν στον ΠΑΟΚ.

Κάτι που ενοχλεί τον Βρύζα και ήθελε να έχει τελειώσει μέχρι τώρα, είναι οι ξενώνες της ομάδας, αφού οι παίκτες θα διευκολύνονταν πολύ κυρίως όταν οι προπονήσεις είναι διπλές.

Τέλος, ο δρόμος και το πάρκινγκ, είναι δύο έργα που πρέπει και αυτά να ολοκληρωθούν.

Ρε Κόλκα (ή όποιος αφελώς υιοθέτησε τις απόψεις σου) για δώσε και την εκτίμησή σου αναλυτικά, έστω grosso modo, για το πόσο υπολόγισες ότι στοιχίζει η αποκατάσταση του προβλήματος του νερού, αν ισχύουν όσα ισχυρίζεσαι. Έτσι για να ξέρω πόσο κοστίζει η λύση του βασικού προβλήματος του προπονητικού και τί θεωρείς εσύ ως «σοβαρή επένδυση».
Σε ενημερώνω, πως αν μου πεις επταψήφιο νούμερο, τότε αναλαμβάνω εν λευκώ την κατασκευή του εν λόγω έργου με αμοιβή μόνον ένα εκατομμύριο ευρώ! Ούτε σεντ παραπάνω. Με το εν λόγω έργο θα δεσμευτώ εγγράφως να φέρω στην ομάδα και δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές!
Σα δε ντρεπόμαστε που λέγαν και οι παλαιότεροι...
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Othin έγραψε:
Sladjan Spasić έγραψε:Είπε το νερό.. νεράκι

Ρε Κόλκα (ή όποιος αφελώς υιοθέτησε τις απόψεις σου) για δώσε και την εκτίμησή σου αναλυτικά, έστω grosso modo, για το πόσο υπολόγισες ότι στοιχίζει η αποκατάσταση του προβλήματος του νερού, αν ισχύουν όσα ισχυρίζεσαι. Έτσι για να ξέρω πόσο κοστίζει η λύση του βασικού προβλήματος του προπονητικού και τί θεωρείς εσύ ως «σοβαρή επένδυση».
Σε ενημερώνω, πως αν μου πεις επταψήφιο νούμερο, τότε αναλαμβάνω εν λευκώ την κατασκευή του εν λόγω έργου με αμοιβή μόνον ένα εκατομμύριο ευρώ! Ούτε σεντ παραπάνω. Με το εν λόγω έργο θα δεσμευτώ εγγράφως να φέρω στην ομάδα και δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές!
Σα δε ντρεπόμαστε που λέγαν και οι παλαιότεροι...
Σε εμένα αναφέρεσαι?Και αν ναι,θεωρείς ότι η παράθεση ενός δημοσιεύματος,ισοδυναμεί με υιοθέτηση του περιεχομένου του?
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Ρε αδερφέ με θεωρείς τόσο ηλίθιο? Νομίζεις πως σε ταυτίζω με κείμενα άλλων, που απλώς κοινοποιείς στο forum? Ειδικά εσένα ομολογώ πως σε εκτιμώ ιδιαίτερα με βάση τα κείμενά σου, έστω και αν διαφωνώ σε μερικά. Λυπάμαι που παρεξηγείται το περιεχόμενο ορισμένων ποστ μου και μάλιστα που κάποιος το εκλαμβάνει προσωπικά ως προσβλητικό. Ωστόσο, αναγνωρίζω πως είναι σφάλμα μου η συγκεκριμένη παρεξήγηση και ζητώ συγγνώμη. Όντως, το ποστάρισμά μου μπορεί να εκληφθεί σαν να κατηγορώ τον αδερφό Spasic, πράγμα που δεν ήταν στις προθέσεις μου.
Η δεδομένη απορία και οργή μου εκτός από τον Κόλκα απευθύνεται μόνον σε όποιον υιοθετεί την "άποψή" του για το συγκεκριμένο θέμα. Και εξακολουθώ να περιμένω απάντηση...
Ηρεμία φίλε μου.Φώτης.
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Μετά την μακρυνή απόσταση, και τον αέρα μας προέκυψε τώρα και η λειψυδρία. Μία 100% αποτυχημένη επιλογή. Δίνουμε και ενοίκιο αν θυμάμαι καλά? Για γέλια ή για κλάματα?
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Δηλαδή ρε αδερφέ Vonapartis μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο στοιχειωδώς με τεχνικά και οικονομικά στοιχεία πώς κατάλαβες το πρόβλημα της λειψυδρίας? Και πόσο κοστολογείς την αποκατάστασή του? Μήπως και βγάλουμε καμιά άκρη τελικά. Εκτός κι αν "πίστεψες" κι εσύ τον Κόλκα...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τα πράματα είναι απλά και απορώ πως δεν το έχεις καταλάβει. :twisted:
Δώσε βάση πως βγαίνει ο λογ/σμός:

[youtube]fHGTjNXvpPI[/youtube]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”