Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από dimbar »

Δεν είναι μέρες για πολλά λόγια, καλά έκανε!
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Αυτό που είπε <<εγώ θα είμαι εδώ να προσφέρω σαν απλός στρατιώτης>> δεν με κάθησε καλά :cry:
Εμείς στον ΠΑΟΚ έχουμε ανάγκη από στρατηγούς και όχι από υποδεκαενείς και φαντάρους.
Από αυτούς χορτάσαμε.
Κατά τ΄άλλα έριξε το μπαλάκι στον Κατσαρή σχετικά με την βιωσιμότητα την ομάδος.(γήπεδο)

ΥΓ. Για πολιτικός είναι ΤΑΜΑΜ 8-)
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

DC έγραψε:Ο Ζήσης είπε πολλά αλλά το κυριότερο είναι ότι είπε αυτό που λέμε και εδώ μέσα δυο-τρεις, αλλά ό,τι μας συμφέρει το ακούμε και ότι δεν μας συμφέρει κάνουμε την (κουφή) κοτούλα: η ομάδα έχει δύσκολο έργο και όποιος θέλει βοηθά και όποιος δεν θέλει ας κάτσει στον καναπέ του.
Ναι, τον Ζήση περιμέναμε να μας πει ότι η ομάδα έχει δύσκολο έργο.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

στηριζει μπολονι,δεν πουλαει παικτες και θα προφυλαξει τον ΠΑΟΚ...ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ...τα κεφαλια μεσα και ΔΟΥΛΕΙΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ...ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

dimbar έγραψε:Δεν είναι μέρες για πολλά λόγια, καλά έκανε!
Και ο προηγουμενος αυτό εκανε, αλλά τον βρίζαμε για αυτό... Τελικά, είναι ο τρόπος που βλέπει κανεις τα πραγματα. :geek:
Άβαταρ μέλους
Karelias

vasilis.A έγραψε:στηριζει μπολονι,δεν πουλαει παικτες και θα προφυλαξει τον ΠΑΟΚ...
Θα δούμε πως και πόσο τον στηρίζει
Θα δούμε αν θα πουλήσει και πως
και το 3ο είναι αυτονόητο, δεν χρειάζεται να το πει, να το πράξει χρειάζεται.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ρε παιδια ξεκωλλιστε με το μισθο.....πρωτον καλυτερα να τα παιρνει φανερα παρα κρυφα....

και δευτερον και κυριοτερον οταν πληρωνεις καποιον εχεις και απαιτησεις.....δε σου κανει χαρες ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.....

δε θελουμε χαρες θελουμε σκληρη δουλεια και ας αμοιβεται....

και για το φιλο που ρωτησε αν καθυστερουν οι μισθοι και στους υπολοιπους εκτος απο τους παικτες....σε διαβεβαιω πως ναι ξερω πως εχουν διωξει και αρκετους απο οσους δε μπορουσαν να πληρωσουν....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαγκες να ρωτησω κατι? Απο το εξωτερικο πως μπορουμε να παρουμε διαρκειας?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Dimg4 έγραψε:Μαγκες να ρωτησω κατι? Απο το εξωτερικο πως μπορουμε να παρουμε διαρκειας?
Μέσω ιντερνετ αδελφέ!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Εγω περιμενα σημερα να πεις για τους ''οψιμους'' γαμπρους που θελουν τον ΠΑΟΚ μας....
Να τους πεις να παν να γ@μ@θουν και οι δυο.....επι λεξη....να πανε να γ@μ@θουν....
τωρα τους ηρθε ο καημος να βοηθησουν.....υποκριτες....θεατρινοι.....
που εισασταν ρε φιλευσπλαχνοι τοσο καιρο;.....
..............βρε ουστ.......ουστ.........
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Maximus έγραψε:
dimbar έγραψε:Δεν είναι μέρες για πολλά λόγια, καλά έκανε!
Και ο προηγουμενος αυτό εκανε, αλλά τον βρίζαμε για αυτό... Τελικά, είναι ο τρόπος που βλέπει κανεις τα πραγματα. :geek:
O προηγουμενος 1) μιλουσε με μισολογα, και ψεματα ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ, και 2) μιλουσε μια φορα το χρονο και αμα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ε,ενταξει τότε... Να βγαίνει ο Ζήσης κάθε πρώτη του μήνα να λέει αλήθειες του στυλ "ειμαι εδω και θα παλεψω", "ειμαι στρατιωτης του ΠΑΟΚ" για να γουσταρουμε (οχι τυχαια λέξη)... :lol:
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Πάρτε διαρκείας για τα πλέυ οφ, στηρίξτε την ομάδα με τα όσα λάθη έχουν γίνει. Δεν ελπίζουμε σε κανένα αν δεν δούμε κολλαριστό ευρώ. Μερικές φορές θέλουμε να τα ακούμε, έστω και αν ξέρουμε τι γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Maximus έγραψε:Ε,ενταξει τότε... Να βγαίνει ο Ζήσης κάθε πρώτη του μήνα να λέει αλήθειες του στυλ "ειμαι εδω και θα παλεψω", "ειμαι στρατιωτης του ΠΑΟΚ" για να γουσταρουμε (οχι τυχαια λέξη)... :lol:
Αυτό πια, με τα παλέματα και το ''φαντεριλίκι''....
Πόσες φορές κι από ποσους το χουμε ακούσει...Στρατόπεδο κανονικό.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Maximus έγραψε:Ε,ενταξει τότε... Να βγαίνει ο Ζήσης κάθε πρώτη του μήνα να λέει αλήθειες του στυλ "ειμαι εδω και θα παλεψω", "ειμαι στρατιωτης του ΠΑΟΚ" για να γουσταρουμε (οχι τυχαια λέξη)... :lol:
Αδερφε, ειναι σημαντικο να ακουμε καποια πραματα επισημα απο τον Βρυζα, ή τον προεδρο, γιατι η παρλαπιπ3ς στη πολη χτυπανε κοκκινο μετα απο λιγο καιρο, και αρχιζουν και λενε οτι τους κατεβει.
Ετσι δεν τους δινεται και πολυ περιθωριο.
Απο κει και περα εμενα με καλυψε η συνεντευξη. Περιμενω αλλη μια που να λεει τι γινεται με τη μπουτικ, και την αξιοποιηση της , και τι γινεται με την φανελλα και τους χορηγους.
Επισης θελω καποιος να μιλησει ξεκαθαρα για το τι συμβαινει με το γηπεδο, γιατι δεν μ αρεσει οταν ακουω γηπεδο σε διαπραγματευσεις με επενδυτες. Για ποσο καιρο , τι ποσοστα και ποια οφελη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”