Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δηλαδη του τουμπιωτη απο τον ερχομό του ΣΑΒΒΙΔΗ κινδυνεύει ο ελληνισμός και ο Πατριαρχείο ; Εγω τον μόνο κίνδυνο που βλέπω αν ειναι πραγματικό το ενδιαφέρον ειναι να σας κάνουμε ΟΛΟΥΣ τους μη ποντιους να μάθετε ποντιακα :):):):)

Α και γουστάρω με χίλια να διδάσκονται τα ποντιακα στα σχόλια (εθελοντικα φυσικα οχι υποχρεωτικα)απο το να καταντησουν μια νεκρή γλώσσα ......:):)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
peris

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από peris »

εντελως εγκυκλοπαιδικα
Ο Σαββίδης Ιβάν του Ιγνατίου γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1959 στο χωριό Σάντα της περιοχής Τσάλκα της Γεωργίας, από ελληνική οικογένεια εργατών.

Μετά την 7η τάξη του σχολείου, ο Ιβάν Σαββίδης μετακόμισε στην περιοχή του Ροστόβ όπου και αποφοίτησε από το σχολείο μέσης εκπαίδευσης. Το 1977 κατετάγη στο στρατό. Το 1980, μετά τη θητεία του, ο Ιβάν Σαββίδης άρχισε να εργάζεται στο κρατικό καπνεργοστάσιο του Ντον. Ξεκίνησε ως απλός εργάτης και έφτασε μέχρι το βαθμό του υποδιευθυντή του εργοστασίου αυτού.

Το 1988, χωρίς να σταματήσει να εργάζεται, τελείωσε την οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου δημόσιας οικονομίας του Ροστόβ.

Το 1993, ο Ιβάν Σαββίδης εκλέχτηκε γενικός διευθυντής της μετοχικής εταιρίας «Ντονσκόϊ ταμπάκ» και παρέμεινε επικεφαλής της κατά τη διάρκεια 10 χρόνων.

Από το 1998 έως το 2003 ήταν βουλευτής της Νομοθετικής Βουλής της περιοχής του Ροστόβ.

Το Δεκέμβρη του 2003 εκλέχτηκε βουλευτής της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Από το Μάρτιο του 2004 είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής προϋπολογισμού και φόρων και συντονιστής της Κοινής Βουλευτικής Επιτροπής συνεργασίας με τη Βουλή της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Επίσης, ο Ιβάν Σαββίδης είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΣΚΑ-Ροστόβ» και πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπιλιάρδου της Νότιας Ομοσπονδιακής περιφέρειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Από το 2004 είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας ελληνικών συλλόγων της Ρωσίας.

Από το 2006 είναι συντονιστής του ΣΑΕ της Περιφέρειας χωρών πρώην ΕΣΣΔ.

Ο Ιβάν Σαββίδης τιμήθηκε το 1999 από τη Ρωσική Ομοσπονδία με το Παράσημο «Για την προσφορά προς την Πατρίδα» ΙΙ βαθμού και το 2003 – με το Παράσημο Τιμής. Έχει λάβει επαίνους από τον Πρόεδρο της Ρωσίας, τον Πατριάρχη Πάσης Ρωσίας, τον νομάρχη της περιφέρειας του Ροστόβ και τον δήμαρχο του Ροστόβ-να-Ντονού.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι διδάκτωρ οικονομικών επιστήμων. Επίσης, έχει δημοσιεύσει 10 επιστημονικές εργασίες.

Ο Ιβάν Σαββίδης και η σύζυγός του Κυριακή Σαββίδη του Γεωργίου έχουν δύο γιούς, τον Γιώργο και τον Νίκο.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Αυτό ακριβώς θα έλεγα κι εγώ και με πρόλαβε ο φίλος. Σε ένα μήνα αν δεν κάνω λάθος, θα γίνουν προσφορές στην Ελλάδα από εταιρείες που θα θέλουν να διαχειριστούν τον ορυκτό μας πλούτο και η Ελλάδα θα αποφασίσει την πιο συμφέρουσα λύση. Και η GAZPROM είναι από τα φαβορί...
Τι καλύτερο γι' αυτούς, από το να έχουν έναν δικό τους άνθρωπο σε μια μεγάλη και λαοφιλή ομάδα της Ελλάδος... Δεν εξηγείται αλλιώς το ξαφνικό ενδιαφέρον του Σαββίδη...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ για κανέναν δεν είμαι σίγουρος, αλλά και η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα περιμένω λοιπόν, πριν μιλήσω.

Ετσι...
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

kondoras έγραψε:Αυτό ακριβώς θα έλεγα κι εγώ και με πρόλαβε ο φίλος. Σε ένα μήνα αν δεν κάνω λάθος, θα γίνουν προσφορές στην Ελλάδα από εταιρείες που θα θέλουν να διαχειριστούν τον ορυκτό μας πλούτο και η Ελλάδα θα αποφασίσει την πιο συμφέρουσα λύση. Και η GAZPROM είναι από τα φαβορί...
Τι καλύτερο γι' αυτούς, από το να έχουν έναν δικό τους άνθρωπο σε μια μεγάλη και λαοφιλή ομάδα της Ελλάδος... Δεν εξηγείται αλλιώς το ξαφνικό ενδιαφέρον του Σαββίδη...
να σημειωσω καπου εδω οτι η GAZPROM αποκλειστηκε απο την εξαγορα των ΕΛ.ΠΕ., ενδεικτικοτατο των προθεσεων των εδω κυβερνωντων...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Off topic: εννοείται οτι θα την απέκλειαν, αφού αλλού τα έχουν τάξει.

On topic: απορώ με ορισμένους εδώ μέσα που νιώθουν τόσο ΠΑΟΚ ρε παιδί μου που μην ειπωθεί κάτι για διοικητικά/οικονομικά/λογιστικά/φοροτεχνικά, αμέσως να τρέξουν να προλάβουν το κακό και να υπενθυμίσουν/υπογραμμίσουν/τονίσουν/επισημάνουν το πόσο καταστροφικό/κατακριτέο/ύποπτο/ω μη και παράνομο είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με προοπτικές αληθινές ή σεναριακές του ΠΑΟΚ.

Ούτε ένα ποστ ρε παιδί μου έστω για ξεκάρφωμα σε ένα ματς, σε ένα παίκτη, σε ένα προπονητή...αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με διοικητικά, τσουπ, σαν το σαλίγκαρο μετά τη βροχή, αμέσως να πάνε τα σχόλια και την κουβέντα εκεί που θέλουν γεμίζοντας αρνητισμό/απαισιοδοξία/φιλύποπτα συναισθήματα άπαντες και φροντίζοντας να περάσουν όλες οι αρνητικές γραμμές που επιθυμούν...

Άραγε πάει με το ποστ; με το μήνα; ανάλογα το θέμα;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Το πιάνεις σιγά σιγά Μπάνε. :lol:

Σχετικά με το θέμα: δεν έχω ιδεά από Ρωσσία, Πατριαρχεία, κότερα κλπ.
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι και οι δυο σκάσανε ταυτόχρονα μύτη και το 2006.
Ένα άλλο που παρατηρώ έιναι ότι και οι δυο διέρρευσαν τις επαφές τους, προφανώς με την αντίθετη γνώμη της διοίκησης.
8-)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

bane1980 έγραψε:Off topic: εννοείται οτι θα την απέκλειαν, αφού αλλού τα έχουν τάξει.

On topic: απορώ με ορισμένους εδώ μέσα που νιώθουν τόσο ΠΑΟΚ ρε παιδί μου που μην ειπωθεί κάτι για διοικητικά/οικονομικά/λογιστικά/φοροτεχνικά, αμέσως να τρέξουν να προλάβουν το κακό και να υπενθυμίσουν/υπογραμμίσουν/τονίσουν/επισημάνουν το πόσο καταστροφικό/κατακριτέο/ύποπτο/ω μη και παράνομο είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με προοπτικές αληθινές ή σεναριακές του ΠΑΟΚ.

Ούτε ένα ποστ ρε παιδί μου έστω για ξεκάρφωμα σε ένα ματς, σε ένα παίκτη, σε ένα προπονητή...αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με διοικητικά, τσουπ, σαν το σαλίγκαρο μετά τη βροχή, αμέσως να πάνε τα σχόλια και την κουβέντα εκεί που θέλουν γεμίζοντας αρνητισμό/απαισιοδοξία/φιλύποπτα συναισθήματα άπαντες και φροντίζοντας να περάσουν όλες οι αρνητικές γραμμές που επιθυμούν...

Άραγε πάει με το ποστ; με το μήνα; ανάλογα το θέμα;
Σωστα ούτε τα προσχήματα (ξεκαρφωμα) δεν τηρούν κάποιοι .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

επισης εγω δεν ξεχνω οτι ο ρωσοποντ οταν ηρθε ζητησε να βαλει καποια χρηματα και ζητησε ανταλαγμα την τουμπα
δηλ. ειπε να βαλει 20μυρια για να παρει την τουμπα των 200 μυριων
μαλλον πρεπει να ειναι ο ποιο εξυπνος στο σοι του

και ο ταχα μου καπετανιος ηθελε να παρει τον ΠΑΟΚ και δεν εβαλε μαχρη για να μην την κανει ο σαλπιποντ

οσο κανουμε διαγωνισμο εξυπναδας και ΠΑΟΚτσιδιλικιου τοσο θα ερχωντε καποιοι που θα θελουν τον ΠΑΟΚ και θα αβανταρωντε απο αρδ τυπου γρηγοριαδη

ο μετροποντικας σημερα ειχε πρωτο θεμα την μυστικη συναντιση του σαββιδην με τον βρυζα και ειχε καμια 10ρια φωτο.....
και μυστικη και το ξεραν ολοι ταγαρη γρηγοριαδη
τα ιδια εγραφες τοτε στα κοτερα και στις εκκλησιες
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

αυριο αν πας να δωσεις 500 ευρω στην μετρο μεχρι και τον gika (τυχαιο ονομα) θα σου παρουσιασουν μεγιστανα υποψηφιο επενδυτη.... αστεια πραγματα ,κακως αδρανουν οι ΣΦ μας και δεν το κοβουν το αστειο αλλα πιστευω συντομα θα γινει και αυτο.

για τον καμπανη ειναι τραγικο να το αναπαραγουμε ετσι και αλλιως ο Σαββιδης επιδη οντως εχει υποβαθρο αν ενδιαφερεται οντως δεν θα βγαλει κιχ μεχρι να τελειωσει οριστικα το θεμα οριστικα ειτε θετικα ειτε οχι. την Τουμπα να την ξαναθυμηθει αφου αποδειξει πρωτα για αρκετα χρονια ποιος ειναι....

Καποιος ειπε οτι ο κατσαρης εσωση την τουμπα παλια,τεραστια ανακριβεια.Ο κατσαρης συμφωνησε 2 φορες για φουρνελλο ( μπατμαν-γουμενο) αλλα τον σταματησαν οι αντιδρασεις μεριδας κοσμου....Προκειτε για τον μεγαλυτερο καρκινο του ΠΑΟΚ και ας του κανουν το προφιλ με ψεμματα οι αρδ καλο θα ειναι να ενημερωνεται ο κοσμος για το ποιον του...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

peris έγραψε:εντελως εγκυκλοπαιδικα
Ο Σαββίδης Ιβάν του Ιγνατίου γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1959 στο χωριό Σάντα της περιοχής Τσάλκα της Γεωργίας, από ελληνική οικογένεια εργατών.

Μετά την 7η τάξη του σχολείου, ο Ιβάν Σαββίδης μετακόμισε στην περιοχή του Ροστόβ όπου και αποφοίτησε από το σχολείο μέσης εκπαίδευσης. Το 1977 κατετάγη στο στρατό. Το 1980, μετά τη θητεία του, ο Ιβάν Σαββίδης άρχισε να εργάζεται στο κρατικό καπνεργοστάσιο του Ντον. Ξεκίνησε ως απλός εργάτης και έφτασε μέχρι το βαθμό του υποδιευθυντή του εργοστασίου αυτού.

Το 1988, χωρίς να σταματήσει να εργάζεται, τελείωσε την οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου δημόσιας οικονομίας του Ροστόβ.

Το 1993, ο Ιβάν Σαββίδης εκλέχτηκε γενικός διευθυντής της μετοχικής εταιρίας «Ντονσκόϊ ταμπάκ» και παρέμεινε επικεφαλής της κατά τη διάρκεια 10 χρόνων.

Από το 1998 έως το 2003 ήταν βουλευτής της Νομοθετικής Βουλής της περιοχής του Ροστόβ.

Το Δεκέμβρη του 2003 εκλέχτηκε βουλευτής της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Από το Μάρτιο του 2004 είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής προϋπολογισμού και φόρων και συντονιστής της Κοινής Βουλευτικής Επιτροπής συνεργασίας με τη Βουλή της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Επίσης, ο Ιβάν Σαββίδης είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΣΚΑ-Ροστόβ» και πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπιλιάρδου της Νότιας Ομοσπονδιακής περιφέρειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Από το 2004 είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας ελληνικών συλλόγων της Ρωσίας.

Από το 2006 είναι συντονιστής του ΣΑΕ της Περιφέρειας χωρών πρώην ΕΣΣΔ.

Ο Ιβάν Σαββίδης τιμήθηκε το 1999 από τη Ρωσική Ομοσπονδία με το Παράσημο «Για την προσφορά προς την Πατρίδα» ΙΙ βαθμού και το 2003 – με το Παράσημο Τιμής. Έχει λάβει επαίνους από τον Πρόεδρο της Ρωσίας, τον Πατριάρχη Πάσης Ρωσίας, τον νομάρχη της περιφέρειας του Ροστόβ και τον δήμαρχο του Ροστόβ-να-Ντονού.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι διδάκτωρ οικονομικών επιστήμων. Επίσης, έχει δημοσιεύσει 10 επιστημονικές εργασίες.

Ο Ιβάν Σαββίδης και η σύζυγός του Κυριακή Σαββίδη του Γεωργίου έχουν δύο γιούς, τον Γιώργο και τον Νίκο.
Και το βιογραφικο του Καμπανη.... εχει μακρυ μαλλι και γυαλι μαυρο!
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

ξεχασα να γραψω οτι εγω ειμαι καθετα αντιθετος σε υπαρξη μεγαλομετοχου στον ΠΑΟΚ.Για μενα 2 βιωσιμες λυσεις υπαρχουν το σημερινο μοντελο πλαισιωμενο απο μικρομετοχους που βαζουν καποια λεφτα και η Λ.Β. για την οποια θα αναφερθω καποια αλλη στιγμη.το μονο σιγουρο ειναι οτι Λ.Β. μπορει να υπαρξει αρκει να υπρξει θεληση απο τα κεφαλια ΑΣ και ΠΑΕ...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

KilledByDeath_4 έγραψε:Καποιος ειπε οτι ο κατσαρης εσωση την τουμπα παλια,τεραστια ανακριβεια.Ο κατσαρης συμφωνησε 2 φορες για φουρνελλο ( μπατμαν-γουμενο) αλλα τον σταματησαν οι αντιδρασεις μεριδας κοσμου....Προκειτε για τον μεγαλυτερο καρκινο του ΠΑΟΚ και ας του κανουν το προφιλ με ψεμματα οι αρδ καλο θα ειναι να ενημερωνεται ο κοσμος για το ποιον του...
Φίλε, αν τα ξέρεις τόσο καλά όσο λες και αφού χαρακτηρίζεις τον πρόεδρο το Α.Σ. ΠΑΟΚ, "καρκίνο", ενημέρωσε κι εμένα τον άσχετο, όπως προτείνεις στο τέλος.
Αλλά θέλω να με ενημερώσεις με στοιχεία, λινκς, δηλώσεις κλπ.

Γιατί το ότι ο Κατσαρής "ήθελε να βάλει φουρνέλο" μπορώ να το πω κι εγώ και ο οποιοσδήποτε.
Παρεπιπτόντως, όσο και να αντιδρά μια μερίδα του κόσμου, (έτσι γενικά και αόριστα όπως γράφεις, αφού ποτέ δεν μάθαμε σε ποια ακριβώς πρόταση αντιδράσανε και ποιοι), τον κώλο της να χτυπάει κάτω, αυτό είναι μια απόφαση που πέρνεται από την Γ.Σ. του Α.Σ. και ότι από τον Κατσαρή.

Περιμένω. :)
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Aν δεν τα εχεις ζησει ζητας λινκς.Επειδη εγω λοιπον που τα λεω αοριστα τα εζηασα ,εχω παει και σε καποιες ΓΣ του ΑΣ οτι λεω μπορεις να το βρεις στο νετ και απο παλια δημοσιευματα.

Επι Μπατμαν εχουν συμφωνησει για κατασκευη νεου γηπεδου αλλα επειδη ειναι για μπουλο απο τον κοσμο δεν γινετε τελικα τιποτα.Δημοσιευματα υπαρχουν.

Επι Γουμενου οι μακετες της Demand υπαρχουν ακομα στο ιντερνετ ,οπως και οι αγγαλιτσες και φιλια Κατσαρη-Γουμενου-Παγωνη-ΠΑνελουδη.Και σε αυτη την πιο κραυγαλεα περιπτωση ο ΑΣ εχει συμφωνησει και περιμενει απο την ΓΣ να περασει το θεμα,η παρεμβαση οπαδω (εκεινη την εποχη με τετοια θεματα καταπιανοταν περισσοτερο η θ4) το απετρεψε.6 μηνες μετα αποκαλυφτηκε η κατστροφικη θητεια του γουμενου ,ο ΑΣ δεν εκανε καμια ενεργεια φυσικα για την απομακρυνση του με αποτελεσμα καταληψεις,πορειες στο σπιτι του,συλληψεις,απειλες απο μπραβους.Την ιδια εποχη εχει συγκροτηθει επιτροπη στην οποια συμμετεχει ο ζιγκεριδης η οποια κατηγορει τον Κατσαρη για καλυψη του γου και αδρανεια και αναγκαζεται (αν και λαθος) να φερει τους ορκωτους εφοσον ο κατσαρης δεν εκανε καμια ενεργεια για απομακρυνση Γουμενου.

Οτιδηποτε απο τα παραπανω δεν αμφισβητουνται.

Ο Κατσαριδας 25+ χρονια στα του ΠΑΟΚ και μονιμος προεδρος στον ΑΣ ΠΑΟΚ που τον ψηφιζουν ολοι οι συγγενεις απο το λακκωμα χαλκιδικης ,με τα μελη που εχουν πεθανει ακομα να ψηφιζουν κατα καποιο τροπο,με τις θειτσες να ερχονται 5 λεπτα να ψηφιζουν και να φευγουν απο τις ΓΣ.Ο Κατσαρης που διελυσε μαζι με τον κολλητο του Πανελουδη και τον Αλεξοπουλο το μπασκετ απο τον Οικονομιση.Ο Κατσαρης που δεν εχει ελεγξει καμια διοικηση τελευταια 20 χρονια ουτε μπατμαν ουτε γουμενο ουτε ζαγορακη με αποτελεσμα σημερα καμια 70 εκ χρεη.Ο Κατσαρης που στις ΓΣ περναει 10 χρονια ισολογισμους συνπλην 0 σε χρονο DT με ανασηκωμα χεριων που ειναι 50-50 (2006), που δεν εγκρινει ανοιγμα στον λαο του ΑΣ με φτηνες συνδρομες ενω 80% ψηφιζει υπερ (2006),που κανει τμηματα οπως αυτο στον παγο που μοιαζει με μποουλινγκ για να περνει επιδοτησεις ενω εχει ολους τους αθλητες αλπληρωτους .Αυτος ο Κατσαρης ειναι ο καρκινος του ΠΑΟΚ και η πρωτη αιτια ολων των προβληματων σε ολα τα τμηματα.

Αν ξαναγράψεις κάτι τέτοιο για μένα (αυτό που έσβησα), θα ανταμοιφθείς αναλόγως. DC
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

αμα σου τα φερω εγω σε μιση ωρα τα στοιχεια τι θα πεις?

τι γινεται ρε παιδια ο καθενας εχει τη δικια του αληθεια?

σε παραλληλο συμπαν ζειτε?

φερε μου στοιχεια λεει...το εξωφυλλο με τη ντιμαντ και τα φουρνελα γουμενου με χαμογελακια κατσαρη τα ξεχασες? η δε τα δες ποτε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”