Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Realcon »

Από το πρωί κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο Γιάννης Καμπάνης κάλυψε τους δύο όρους που ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση μαζί του για την επένδυση στην ομάδα και παράλληλα έγινε ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη. Η ΠΑΕ επιβεβαιώνει και τα δύο γεγονότα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάννη Καμπάνη κατέθεσε έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος και ακόμη τραπεζική επιστολή ελληνικής τράπεζας (σύμφωνα με πληροφορίες υποκαταστήματος του εξωτερικού) με την οποία δηλώνεται επίσημα ότι υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα 5 εκ. ευρώ. Μόλις αυτό συνέβη, ο Ζήσης Βρύζας ήρθε σε επικοινωνία και με την πλευρά Ιβάν Σαββίδη με τον οποίο είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον ενημέρωσε για τις κινήσεις Καμπάνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε άμεσα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με το ιδιωτικό του αεροπλάνο έφθασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης από το Ηράκλειο στο οποίο βρίσκεται. Έκανε συνάντηση δύο ωρών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία του είπε ξεκάθαρα "θέλω να πάρω το 67% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ" ζητώντας άμεσα τη διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου. Μάλιστα, είπε στον Ζήση Βρύζα ότι μπορεί άμεσα να διαθέσει τα χρήματα που χρειάζονται προκειμένου να μην έχει προβλήματα η ομάδα με την αδειοδότηση. Όλα αυτά την ώρα που ήδη έχει προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση με θέμα τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με σχετική δημοσίευση πρόσκλησης στον Τύπο, η οποία θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου.

Μπαίνει και ο Κατσαρής στη διαπραγμάτευση

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται σήμερα να καλύψει και τους όρους για εγγυητική και έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος κι αυτό θα σημάνει, όπως και στην περίπτωση Καμπάνη, την έναρξη διαπραγματεύσεων παρουσία πλέον και του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, ο οποίος είναι ενήμερος και σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ζήση Βρύζα. Με όλα αυτά η μεθαυριανή συνέντευξη Τύπου του Βρύζα αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
http://olapaok.gr/podosfairo/o_kampanhs ... 47620.html

ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ 2006 ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ !!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Karelias έγραψε:Έχουμε τελειώσει, δεν υπάρχει καμία ελπίδα.
Karelias έγραψε:A ρε, ελπίδα, τελικά εσύ τρελένεις τους ανθρώπους...
Περιμένουμε και άλλες μικρές- βαθυστόχαστες παρεμβάσεις του Karelia... :lol: :lol: :lol:
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

IKARIA_4 έγραψε:Προσωπικα πιστευω οτι το ενδιαφερον Σαββιδη ειναι πραγματικο.

μιλαμε για εναν πολυ ισχυρο ανθρωπο στη Ρωσσια, με φοβερες διασυνδεσεις στην αχανη αυτη χωρα (ακομα και με τον Πουτιν), σημαντικοτατο μελος της Δουμας καθως και προεδρο των Ποντιων αν δεν κανω λαθος.
το να κατεχεις αυτες τις θεσεις στη Ρωσσια,μονο τυχαιο δεν ειναι.

ενας τετοιος ανθρωπος που μαλιστα μπλεκει και με τα ομογενειακα,δεν θα ρισκαρε τη φημη του για να κανει καποια αρπαχτη με το ονομα του ΠΑΟΚ.σιγουρα υπαρχουν διαφορές στην κουλτουρα και στα νομικα πλαισια,και ισως καπου εκει ειχε κολλησει το θεμα.
αλλα ενας τοσο ισχυρος ανθρωπος με σχεσεις σοβαρες με τον Ελληνισμο,δεν νομιζω να εκανε παιχνιδια , οσο μαλλον με το ονομα του ΠΑΟΚ.

και μην ξεχναμε,προκειται για καποιου εκτος Ελληνικου συστηματος,που δεν τον ενδιαφερει τι θα ελεγαν ή θα πιεζαν οι εδω ανταγωνιστες (επιχειρηματιες που στη Ρωσσια ο αριθμος τους και η ισχυς τους ειναι η επιχειρηματικη δυναμη μιας πολης μονον εκει).ολοι ξερουμε τα εγχωρια ''καναλια επικοινωνιας και πιεσεων'' που υπαρχουν στην μικρη μας μπανανια.

αντιθετως,τον Καμπανη τον θεωρω εντελως ασοβαρο,γραφικο,ισως ακομα και βαλτο για αντιπερισπασμο.κατι σαν ''λαγο''.

ευχομαι να γινει επιτελους το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ μας.
η δυναμικη αυτης της ομαδας ειναι τεραστια,ειναι ενας κοιμωμενος γιγαντας,και το ξερουν...

Απο που πηγαζουν ολα αυτα που γραφεις?
Μηπως παιζει ρολο το προσωνυμιο σου που αφορα το πανεμορφο αυτο νησι το οποιο ειναι γνωστο και ως "ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"?
Εγω θα ημουν πολυ προσεκτικοτερος οταν αναφερομαι σε προσπαθειες αποδυναμωσης του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΕΙΑΡΧΕΙΟΥ και ενδυναμωσης του ΡΩΣΣΙΚΟΥ
Επισης θα ημουν πολυ προσεκτικοτερος με τους οπαδους της αναγνωρισης της ποντιακης διαλεκτου ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ γλωσσας .
Αν εσυ βλεπεις σε αυτες τις δυο προσπαθειες οφελος για την ρημαδα την χωρα την οποια κατοικουμε εγω παω πασσο.
MOTHER RUSSIA WILL TAKE CARE OF US που λενε και τα αμερικανακια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η ποντιακή ειναι καθαρα ελληνική γλώσσα και μάλιστα με απευθείας σχέση με την αρχαία ελληνικη γλώσσα λόγω του ότι η ο πόντος ήταν αποκομμένος πάντα απο παλαιά Ελλάδα λόγω γεωγραφικής θέσης

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μακάρι να κατέβει η ρωσική αρκούδα στην Μεσόγειο για καλο θα ειναι ......

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ για κανέναν δεν είμαι σίγουρος, αλλά και η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα περιμένω λοιπόν, πριν μιλήσω.
toumpiotis35

eorptol έγραψε:Η ποντιακή ειναι καθαρα ελληνική γλώσσα και μάλιστα με απευθείας σχέση με την αρχαία ελληνικη γλώσσα λόγω του ότι η ο πόντος ήταν αποκομμένος πάντα απο παλαιά Ελλάδα λόγω γεωγραφικής θέσης

Μιλησα για ανακυρηξη της ποντιακης διαλεκτου σε ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ πραγμα που προφανως δεν καταλαβες.
Επισης δεν εχω αμφισβητισει πουθενα την ελληνικοτητα της ποντιακης διαλεκτου.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

toumbiotis35, Αυτα που γραφω ειναι γνωστα γενικοτερα,και δεν αναφερομαι στο αθλητικο ρεπορταζ.
οσο για τον χαρακτηρισμο του νησιου μου,αυτα ευτυχως περασαν ανεπιστρεπτι.

μεταξυ μας,τα των πατριαρχειων δεν με ενδιαφερουν και τοσο,αλλα μιας που τα ανεφερες πρεπει να σου πει καποιος οτι το Οικουμενικο Πατριαρχειο, ειναι ιστορικο μεν,αλλα υπο ομηρεια δε (απο τους φιλους και ''συμμαχους'' τουρκους).
αρα μιλαμε μονο για μια μαριονετα δυστυχως.δεν ειναι ομως επι του παροντος.
γενικα μου αναφερεις ενα καρο ασχετα πραγματα μεσα σε 5 γραμμες.Επετρεψε μου αν εχεις την καλοσυνη να μην ξερω τι λενε τα αμερικανακια, και να εχω τη γνωμη μου και να μιλαω συγκεκριμμενα για τον μελλον της ομαδας.αν θες να αναλυσουμε τα υπολοιπα,εισαι σε λαθος θεμα του φορουμ.
αν θες να πεις κατι για το μελλον της ομαδας και οχι για την εξωτερικη πολιτικη του Τατζικισταν, ιδου η Ροδος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ας αφήσουμε τα Πατριαρχεία απ' έξω γιατί παίζονται πολλά που δεν τα γνωρίζουμε και δεν αφορούν και το συγκκεριμένο τοπικ, ούτε φυσικά σχετίζονται με την κίνηση Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μαλιστα!!! εμφανιστηκε παλι ο ρωσοποντιος που σαν απαραβατο ορο θελει την τουμπα αλλιως καρφι δεν του καιγεται!! γνωστος και μη εξαιρετεος και αυτος αλλα και ο δικηγορος του απο την προηγουμενη φορα....
οσο για τον Καμπανη και γι αυτον υπαρχει αρνητικη αποψη αλλα μου εκανε εντυπωση οτι εκπληρωσε τους ορους που του εθεσε ο Βρυζας!!
αναξιοπιστοι και οι 2 θα προτιμουσα να μας παρει καποιος ρωσος μεγιστανας....
οι εξελιξειςς θα δειξουν τι πραγματικα κρυβεται πισω απ ολα αυτα....
παντως περιεργο να προσπαθει καποιος να επενδυσει για μια χρεοκοπημενη ομαδα σε μια χωρα που οδευει σε πτωχευση και το καταναλωτικο κοινο τεινει να εκμηδενιστει..
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ελπιζω οτι ειναι να γινει να τελειωσει γρηγορα :pano:
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Realcon έγραψε:Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται σήμερα να καλύψει και τους όρους για εγγυητική και έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος κι αυτό θα σημάνει, όπως και στην περίπτωση Καμπάνη, την έναρξη διαπραγματεύσεων παρουσία πλέον και του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, ο οποίος είναι ενήμερος και σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ζήση Βρύζα. Με όλα αυτά η μεθαυριανή συνέντευξη Τύπου του Βρύζα αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. http://olapaok.gr/podosfairo/o_kampanhs_ok_me_toys_oroys_xrhma_kai_67_apo_ivan.1747620.html

ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ 2006 ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eorptol έγραψε:Μακάρι να κατέβει η ρωσική αρκούδα στην Μεσόγειο για καλο θα ειναι ......

και τι θα τρώει? Δεν έχει στη μεσόγειο σολωμούς.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Αφού μπήκε κι ο Κατσαρής στο κόλπο όλο και ενισχύεται η πεποίθηση μου ότι τσάμπα γράφουμε εδώ μέσα...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Ερασιτεχνης εχει ρολο αφου θα ζητηθει η εκχωρηση των περιουσιακων στοιχειων της ομαδας...και μεχρι τωρα εχει αποδειξει οτι σωστα εχει χειριστει Καμπανηδες και Σια...
toumpiotis35

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας αφήσουμε τα Πατριαρχεία απ' έξω γιατί παίζονται πολλά που δεν τα γνωρίζουμε και δεν αφορούν και το συγκκεριμένο τοπικ, ούτε φυσικά σχετίζονται με την κίνηση Σαββίδη.
Να αφησουμε εξω τα πατριαρχεια οπως εγινε και με τον Φλωριδη αυτο εννοεις?
εγω αναφερω δυο συγκεκριμενα πραγματα τα οποια μπορω και να υποστηριξω εαν εχεις την προθεση να αμφισβητησεις.
1.Αποδυναμωση του οικουμενικου πατριαρχειου με σκοπο την ενδυναμωση του ρωσσικου.
2.Ανακυρηξη της ποντιακης διαλεκτου ως επισημης γλωσσας.

Επετρεψε μου να εκφραζω αυτο που θελω για πραξεις του επερχομενου επενδυτη και επετρεψε μου να αμφισβητω τις προθεσεις σου να συζητιεται η να μην συζητιεται κατι οταν εδω εχουν αναφερθει φημες οπως
η GAZPROM θα ερθει στην Ελλαδα για τα πετρελαια και θελει μια δημοφιλη ομαδα
η
Ειναι κολλητος του Πουτιν
η
Εχει τοσα φραγκα οσα δεν εχουν οι αλλοι προεδροι μαζι
η
Ημουν στην Μοσχα και εμαθα οτι εχει θησαυρους μεγαλυτερους απο του Σολομωντα
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Athens έγραψε:ο Ερασιτεχνης εχει ρολο αφου θα ζητηθει η εκχωρηση των περιουσιακων στοιχειων της ομαδας...και μεχρι τωρα εχει αποδειξει οτι σωστα εχει χειριστει Καμπανηδες και Σια...
Έχω την εντύπωση πως ο ΑΣ δεν έχει εμπλακεί ακόμα στην υπόθεση. Τους προηγούμενους πάντως μια χαρά τους χειρίστηκε, τους έδιωξε! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”