Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
tad

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από tad »

Για τον Σαββίδη δεν μου κάνει καμία εντύπωση η εμπλοκή του αυτή την στιγμή και το ενδεχόμενο ενδιαφέρον του ...
Πρόκειται όντως για πολύ ισχυρό άνθρωπο ο οποίος εξυπηρετεί πολύ μεγάλα ρωσικά συμφέροντα ...

Οι Ρώσοι αυτοί την στιγμή παίρνουν διακριτικές θέσεις στην Ελλάδα έτσι ώστε στην περίπτωση που μπούμε στην δραχμή να μας πάρουν κάτω από την σκέπη τους ... Αυτή είναι η αλήθεια χώρια επιμέρους μεγάλες συμφωνίες
όπως το ενδιαφέρον της Gazprom για τα ελληνικά πετρέλαια.

για τον Καπετάνιο μόνο γέλιο μου προκαλεί αλλά και πάλι απορία ποια συμφέροντα τον σπρώχνουν στο ΠΑΟΚ ... Μάλλον λαμόγια και ξέπλυμα ...

Το θέμα για εμάς τους απλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ όμως δεν είναι τι κάνει ο Σαββίδης όσο σημαντικό και να είναι αυτό ...

Το θέμα είναι ότι εδώ και 4 χρόνια κάναμε μεγάλη προσπάθεια να μεγαλώσουμε την ομάδα φαίρνοντάς την στην θέση που της αρμόζει ... Πετύχαμε κάποια πράγματα αλλά ...
τον τελευταίο καιρό μαλώσαμε μεταξύ μας και βγάλαμε τα μάτια μας με την εσωστρέφεια και τα λάθη ...

και να σου ο Πόντιος να μας πάρει σε άσχημη στιγμή ...

Εγώ αλλιώς το ονειρευόμουνα ... Να έχουμε γίνει από μόνοι μας ισχυροί με προπονητικό, ισχυρή ομάδα με ελληνόπουλα και καλούς ξένους, με δυνατό εμπορικό τμήμα, με έσοδα
και την κατάλληλη στιγμή να έρθει και ένας δυνατός με τον οποίο θα κάνουμε και το γήπεδο ....

Αν και αγωνιστής στην πιάτσα πάλι όρθιος κοιμόμουνα ... ονειροπόλος Παοκτσής !!!!

Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα !!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα τώρα δεν συγκρίνετε σαββιδης Καμπάνης ο Καμπάνης ειναι πιονι των μητροπουλων και άφραγκος ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΊΠΕ ´Ο ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ TOP CHAMPION ' μόνο γραφικός μπορει να ειναι αλλα και επικίνδυνος ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αχαχαχαχαχαχα!!!

Α ρε ΠΑΟΚ...

Σκέφτομαι διοικητικό συμβούλιο με συμμετοχή ΚΑΙ Ιβάν ΚΑΙ Καπετάνιου, και να λέει ατάκες ανάλογες με το "τοπ τσαμπιον"... Και να του πέσουν τα μουστάκια του Ιβάν... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μπορεί να έχουν κανονίσει κανένα reunion οι επενδυτες. Να σκάσουν όλοι Αραβες, Σαββίδης, Καμπάνης, Γιάννα, Κοπελούζος, ο βασιλιάς τον μαγιό, Αποστολόπουλος , Ψωμιάδης :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΥΠAΡΧΟΥΝ
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ!ΜΑΚΑΡΙ!οσο για τον καμπανη εχω καποιες επιφυλαξεις αλλα φαινεται να τα εχει τα λεφτα για να δουμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δεν ελπίζω τίποτα,δεν πιστεύω τίποτα.
Ειμαι ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Μετά το κάζο του Φλωρίδη το καλοκαίρι εγώ αν δεν δω επίσημες ανακοινώσεις και ποσά στα ταμεία της ΠΑΕ δεν πιστεύω κανέναν.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Καμπάνης: «Θέλω το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ»!

Το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Καμπάνης, ο οποίος επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, ο υποψήφιος αγοραστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζήση Βρύζα, ενώ τόνισε πως δεν τον ανησυχεί η κρούση του Ιβάν Σαββίδη, καθώς δεν τον θεωρεί αξιόπιστη λύση.

Απόσπασμα από όσα είπε ο Γιάννης Καμπάνης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το κατά πόσο ισχύει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει πλήρη επιβεβαίωση. Την περασμένη Πέμπτη τα είπαμε με τον Ζήση Βρύζα και αυτά που μου ζήτησαν από την ΠΑΕ, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί. Τη Δευτέρα θα είναι η πρόταση στα χέρια τους. Το ερωτηματικό είναι πως δεν έχουν δημοσιοποιηθεί όλα αυτά…».

Για το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβάλει: «Ο οποιοσδήποτε που θέλει να διοικήσει μία ομάδα, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ προς διάθεση. Αυτό που επιθυμώ είναι να γίνει η άρση του αδιεξόδου του ΠΑΟΚ. Τα πέντε εκατομμύρια είναι για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας. Για τη δανειοδότηση και την έξοδο στην Ευρώπη. Οπωσδήποτε θέλω το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ».

Για το κλίμα που επικρατεί: «Υπάρχει καλό κλίμα, το οποίο… βράζει. Η ομάδα αυτή συμπεριφέρεται με το κατεστημένο που είναι ο Ερασιτέχνης αλλά και οι παλιοί της πρόεδροι. Όλα αυτά τα λέω ελεύθερα χωρίς φόβο και πάθος».

Για το ραντεβού που είχε με τον Ζήση Βρύζα: «Σήμερα μιλήσαμε το τηλέφωνο και γενικά μιλάμε καθημερινά. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί ο Ζήσης Βρύζας με ήθος και καλή συμπεριφορά. Κάτι που έχω ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και μάλιστα ήταν το κίνητρο για να επανέλθω να πάρω την ομάδα. Πιστεύω πως δεν είναι αξιόπιστη λύση ο Σαββίδης. Είναι μία “σφήνα”. Θέλω να σταματήσει το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί και όταν πάω στη Θεσσαλονίκη θα πάω να διαπιστώσω τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Πηγαίνω για την ομάδα μόνο. Η απάντηση από τον Ζήση Βρύζα θα έρθει μετά της Γενική Συνέλευση που θα συγκαλέσει».

www.sport-fm.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τετ 25 Απρ 2012, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Καμπάνης: «Θέλω το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ»!
25/04/2012, 14:52 | Διαβάστηκε 195 φορές Αποστολή
(Photo: ActionImages)
Το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Καμπάνης, ο οποίος επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, ο υποψήφιος αγοραστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζήση Βρύζα, ενώ τόνισε πως δεν τον ανησυχεί η κρούση του Ιβάν Σαββίδη, καθώς δεν τον θεωρεί αξιόπιστη λύση.

Απόσπασμα από όσα είπε ο Γιάννης Καμπάνης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το κατά πόσο ισχύει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει πλήρη επιβεβαίωση. Την περασμένη Πέμπτη τα είπαμε με τον Ζήση Βρύζα και αυτά που μου ζήτησαν από την ΠΑΕ, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί. Τη Δευτέρα θα είναι η πρόταση στα χέρια τους. Το ερωτηματικό είναι πως δεν έχουν δημοσιοποιηθεί όλα αυτά…».

Για το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβάλει: «Ο οποιοσδήποτε που θέλει να διοικήσει μία ομάδα, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ προς διάθεση. Αυτό που επιθυμώ είναι να γίνει η άρση του αδιεξόδου του ΠΑΟΚ. Τα πέντε εκατομμύρια είναι για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας. Για τη δανειοδότηση και την έξοδο στην Ευρώπη. Οπωσδήποτε θέλω το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ».

Για το κλίμα που επικρατεί: «Υπάρχει καλό κλίμα, το οποίο… βράζει. Η ομάδα αυτή συμπεριφέρεται με το κατεστημένο που είναι ο Ερασιτέχνης αλλά και οι παλιοί της πρόεδροι. Όλα αυτά τα λέω ελεύθερα χωρίς φόβο και πάθος».

Για το ραντεβού που είχε με τον Ζήση Βρύζα: «Σήμερα μιλήσαμε το τηλέφωνο και γενικά μιλάμε καθημερινά. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί ο Ζήσης Βρύζας με ήθος και καλή συμπεριφορά. Κάτι που έχω ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και μάλιστα ήταν το κίνητρο για να επανέλθω να πάρω την ομάδα. Πιστεύω πως δεν είναι αξιόπιστη λύση ο Σαββίδης. Είναι μία “σφήνα”. Θέλω να σταματήσει το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί και όταν πάω στη Θεσσαλονίκη θα πάω να διαπιστώσω τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Πηγαίνω για την ομάδα μόνο. Η απάντηση από τον Ζήση Βρύζα θα έρθει μετά της Γενική Συνέλευση που θα συγκαλέσει».
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Έχουμε τελειώσει, δεν υπάρχει καμία ελπίδα.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Προσωπικα πιστευω οτι το ενδιαφερον Σαββιδη ειναι πραγματικο.

μιλαμε για εναν πολυ ισχυρο ανθρωπο στη Ρωσσια, με φοβερες διασυνδεσεις στην αχανη αυτη χωρα (ακομα και με τον Πουτιν), σημαντικοτατο μελος της Δουμας καθως και προεδρο των Ποντιων αν δεν κανω λαθος.
το να κατεχεις αυτες τις θεσεις στη Ρωσσια,μονο τυχαιο δεν ειναι.

ενας τετοιος ανθρωπος που μαλιστα μπλεκει και με τα ομογενειακα,δεν θα ρισκαρε τη φημη του για να κανει καποια αρπαχτη με το ονομα του ΠΑΟΚ.σιγουρα υπαρχουν διαφορές στην κουλτουρα και στα νομικα πλαισια,και ισως καπου εκει ειχε κολλησει το θεμα.
αλλα ενας τοσο ισχυρος ανθρωπος με σχεσεις σοβαρες με τον Ελληνισμο,δεν νομιζω να εκανε παιχνιδια , οσο μαλλον με το ονομα του ΠΑΟΚ.

και μην ξεχναμε,προκειται για καποιου εκτος Ελληνικου συστηματος,που δεν τον ενδιαφερει τι θα ελεγαν ή θα πιεζαν οι εδω ανταγωνιστες (επιχειρηματιες που στη Ρωσσια ο αριθμος τους και η ισχυς τους ειναι η επιχειρηματικη δυναμη μιας πολης μονον εκει).ολοι ξερουμε τα εγχωρια ''καναλια επικοινωνιας και πιεσεων'' που υπαρχουν στην μικρη μας μπανανια.

αντιθετως,τον Καμπανη τον θεωρω εντελως ασοβαρο,γραφικο,ισως ακομα και βαλτο για αντιπερισπασμο.κατι σαν ''λαγο''.

ευχομαι να γινει επιτελους το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ μας.
η δυναμικη αυτης της ομαδας ειναι τεραστια,ειναι ενας κοιμωμενος γιγαντας,και το ξερουν...
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Παρόλο που κι εγώ ελπίζω να είναι σοβαρό το ενδιαφέρον του Σαββίδη είμαι εξαιρετικά δύσπιστος. Τόσα χρόνια έχει αποδειχθεί πως όλοι οι επενδυτές που κατά καιρούς θέλησαν να βάλουν λεφτά στον ΠΑΟΚ ήταν μούφα. Δεν μπορώ να πιστέψω εύκολα πως σε περίοδο οικονομικής κρίσης κάποιος θα βάλει λεφτά σε μια δημοφιλή μεν, χρεωμένη δε ΠΑΕ (όχι βέβαια τόσο όσο κούλα, βάζελος) στην οποία δεν επένδυσε σε καλύτερες εποχές.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

A ρε, ελπίδα, τελικά εσύ τρελένεις τους ανθρώπους...
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Παρόλο που κι εγώ ελπίζω να είναι σοβαρό το ενδιαφέρον του Σαββίδη είμαι εξαιρετικά δύσπιστος. Τόσα χρόνια έχει αποδειχθεί πως όλοι οι επενδυτές που κατά καιρούς θέλησαν να βάλουν λεφτά στον ΠΑΟΚ ήταν μούφα. Δεν μπορώ να πιστέψω εύκολα πως σε περίοδο οικονομικής κρίσης κάποιος θα βάλει λεφτά σε μια δημοφιλή μεν, χρεωμένη δε ΠΑΕ (όχι βέβαια τόσο όσο κούλα, βάζελος) στην οποία δεν επένδυσε σε καλύτερες εποχές.
λογικο να αισθανεσαι ετσι αλλα τις ''αμαρτιες'' οσων κουβαληθηκαν στον ΠΑΟΚ μας τοσα χρονια δεν ειναι λογικο να τις χρεωνονται ολοι οι υπολοιποι.καποτε καποιος θα βρεθει να ενδιαφερεται.δεν θα τον διωχναμε γιατι ''οι προηγουμενοι ηταν αναξιοπιστοι''.
μην ξεχναμε οτι στη Ρωσσια,ειδικα στον επιχειρηματικο τομεα,μονο κριση δεν υπαρχει.το αντιθετο θα ελεγα,ειδικα οταν μπερδευονται και επιχειρησεις ενεργειας που πραγματικα ειναι σε ανθηση.
αυτο που θα ηθελε καποιος σαν τον Σαββιδη ειναι ακριβως αυτο.Την ΔΗΜΟΦΙΛΗ ομαδα!τα χρεη αυτα για καποιον σαν αυτον δεν ειναι κατι το σημαντικο.τα χρεη ''αγοραζονται''.η φημη και ο κοσμος ομως,οχι.Και αφου ο ανθρωπος αυτος ειναι τοσο σημαντικος για την ομογενεια,σημαινει οτι την θελει τη φημη,και γιατι οχι και να εχει και καψουρα με αυτο.
και ειδικα στην Ελλαδα της κρισης,που αν προχωρησει σε κατι τετοιο,θα ηταν κατι σαν Μεσσιας με την αγορα αυτη.
μακαρι λοιπον τα συμφεροντα της ομαδας να συμπλευσουν με τα συμφεροντα ενος ανθρωπου σαν αυτον κατα τη γνωμη μου.
ειδωμεν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”