Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 4-3 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
-
ariskatiforos
Re: Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 4-3 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
γ@#$$#@$#@ω τη τρελα μουυυυ
το βλεπω το εργο παλι...δε υπαρχει δυστυχως για τη σοβαροτητα της προσωπιοτητας μου ,αλλο πραγμα που να μου σπαει τα νευρα τοσο πολυ οσο ο ΠΑΟΚ..νισαφι πια
το εχω τσεκαρει απειρες φορες...
παω για εβδομαδα γεματη νευρα...τι ναρκωτικο ειναι αυτο
δε τη παλευω αλλο
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝ
το βλεπω το εργο παλι...δε υπαρχει δυστυχως για τη σοβαροτητα της προσωπιοτητας μου ,αλλο πραγμα που να μου σπαει τα νευρα τοσο πολυ οσο ο ΠΑΟΚ..νισαφι πια
το εχω τσεκαρει απειρες φορες...
παω για εβδομαδα γεματη νευρα...τι ναρκωτικο ειναι αυτο
δε τη παλευω αλλο
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝ
Πολυ οι χαλαροι οι ποδοσφαιριστες και δεν τιμαν καθολου τα λεφτα που περνουν απο το φαι μας , κυριολεκτικα, για να κλωτσαν την γ@μημενη μπ@λα οπως πρεπει να παιρνουμε και μεις τη δοση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
-
Dimg4
Οκ μετα και το νέο κλαρινο οι δικες πιθανοτητες ειναι οι εξης.
Για πρωτη θεση πρωτα βαζελος, μετα ατρομητος και μετα εμεις... η αεκ απλα ειναι χειροτερη και απο μας
Για πρωτη θεση πρωτα βαζελος, μετα ατρομητος και μετα εμεις... η αεκ απλα ειναι χειροτερη και απο μας
-
Dimg4
ΠΕΣΤΑ! Δειτε την πραγματικοτητα ρε μαγκες... δειτε τι ροστερ ειχαμε και τι εχουμε τωρα! Δε μιλαω για αυτο το ματς, για τα υπολοιπα κλαρινα μιλαωslidar έγραψε:ΛΑθος πραγματα συγκρινετε. Το ροστερ εκεινο με το σημερινο ειναι η μερα με την νυχτα.
ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ.
- Maximus
Γιατί δεν αφήνετε την ομάδα να την δούμε στα πλει ωχ και να κρίνουμε μετά?
Η επιστήμη κάνει θαυματα...
Η επιστήμη κάνει θαυματα...
- Sick Bastard
ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ
ΤΕΣΣΑΡΑ ΜΕΣ ΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!
Θέλω δηλώσεις πρωτιάς στα playoff, θέλω δηλώσεις ότι θα δουλέψετε σκληρά απ δω και πέρα, θέλω δηλώσεις συσπείρωσης για να πάρουμε όλοι διαρκείας, θέλω να κάνω καζούρα στα σκουλήκια για τα 5 που φάγαν στο Αγρίνιο (4 έφαγα εγώ, καλά είναι, να τ αφήσω;), θέλω να ξυπνήσει αυτή η ομάδα αλλά και ο κόσμος της που νομίζει ότι όλα βαίνουν καλώς, αυτόματα.
ΤΕΣΣΑΡΑ ΜΕΣ ΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Θέλω δηλώσεις πρωτιάς στα playoff, θέλω δηλώσεις ότι θα δουλέψετε σκληρά απ δω και πέρα, θέλω δηλώσεις συσπείρωσης για να πάρουμε όλοι διαρκείας, θέλω να κάνω καζούρα στα σκουλήκια για τα 5 που φάγαν στο Αγρίνιο (4 έφαγα εγώ, καλά είναι, να τ αφήσω;), θέλω να ξυπνήσει αυτή η ομάδα αλλά και ο κόσμος της που νομίζει ότι όλα βαίνουν καλώς, αυτόματα.
- Sick Bastard
Το χειρότερο αδερφέ μου δεν είναι αυτό.Το χειρότερο είναι ότι πολλοί θεωρούν ότι δεν τρέχει τίποτα κι όλα πάνε μια χαρά.Vonapartis έγραψε:Ενας θίασος παρουσιάστηκε στην λεβαδειά, προσφέροντας γκολ και θέαμα. Το παιχνίδι μοιάζει με εκείνο στη Λάρισα πριν μερικά χρόνια. Την τελευταία αγωνιστική, όπου από 0-3 καταφέραμε να χάσουμε 4-3 από την θρυλική τυρο-αέλ. Η λέξη γόητρο για αυτή τη πεθαμένη ομάδα δεν υπάρχει πλέον. Κάθε χωριό σε ξεφτιλίζει όποτε το θελήσει. Κάθε χωριό γίνεται μάγκας με τη θέλησή σου και στο χαλαρό. Μία αστεία ομάδα κατεβαίνει να παίξει χωρίς ίχνος ποδοσφαιρικού τσαμπουκά και εγωισμού. Αυτά παθαίνει όποιος πέφτει σε λούμπες όπως αυτή του καλοκαιριού με φλο και τα λοιπά κωμικοτραγικά που συνέβησαν στην ομάδα μας. Δεν είναι θέμα μεμονωμένων παιχτών. π.χ. δεν έπαιξε το πτώμα που λέγεται Σαλπιγγίδης αλλά πάλι χάσαμε. Η ομάδα μας είναι βαθειά άρρωστη. Και χρειάζεται επειγόντως επέμβαση. 2 βαθμούς πάνω από την "πεθαμένη" Αεκ και 16 κάτω από το ζόμπι που λέγεται Παναθηναϊκός και στα ίσα με το μαγαζάκι του μαρινάκη. Και χωρίς να είναι εξασφαλισμένη 100% η ευρώπη. Σε περιμένουν στη γωνία, ο τσιώλης, ο άγγελος και ο παράσχος!!! χαχαχα! Κλαίω από το νεύρα μου! Δεν ξανάγινε! Φοβάμαι μην καταντήσουμε σαν το μπάσκετ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ χχχχχχ επιτέλους!
υγ. Ο βαρκάρης πως τολμάει να διαφημίζεται στο όνομα του ΠΑΟΚ? Αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν!!! Ρε τρέλα μας πουλάτε?
- kataramenos5
KAIEmprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
KAIEmprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
ΥΓ Τελικά τα παιδιά που κάνουνε τα ΝΤΟΥ σε παικτες κλπ μάλλον ξέρουν καλύτερα απο μάς
Μη γκρινιαζετε ρε παιδια σπασαμε το ΠΟΚ τι αλλο θελετε?
- Sick Bastard
Μην έχετε αυταπάτες, τα playoff τελείωσαν χθες.
Aν παίξουμε Ευρώπη θα είναι στο UEFA που τόσο αγαπάμε.
Aν παίξουμε Ευρώπη θα είναι στο UEFA που τόσο αγαπάμε.
Σαχ σχολιο ενα πραγμα θελω να πω :
Μπορουν ολοι τους να το βουλωσουν και να αφοσιωθουν στα επομενα παιχνιδια ???? Πηξαμε στις δηλωσεις ....
Μπορουν ολοι τους να το βουλωσουν και να αφοσιωθουν στα επομενα παιχνιδια ???? Πηξαμε στις δηλωσεις ....
- ΑποστόληςΑ
+1Maximus έγραψε:Γιατί δεν αφήνετε την ομάδα να την δούμε στα πλει ωχ και να κρίνουμε μετά?
Αν ισχύει το καλό σενάριο μπορώ να συγχωρήσω τους παίκτες που δεν είχαν πάθος χθες.
Να δούμε τι στα play off. Το πρόβλημα πλέον δεν είναι μονο αγωνιστικό. Υπάρχει και πρόβλημα σοβαρότητας. Χθες δεν ήμασταν αδιάφοροι. Χθες χάσαμε έναν βαθμό από τα play off. Όσο χαλια και να είναι ο βάζελος 4 βαθμοί διαφορα σε 6 αγωνιστικές είναι μεγάλη διαφορα. Και εκτος αυτού ποντάρεις στα mini διαρκειας για οικονομική ανάσα και έχει ένα μηνα κάνει η ομάδα ότι μπορεί για να ξενερώσει το κόσμο. Καλός χρυσός ο μπόλονι αλλα ομάδα με extrem Nimani και Φωτάκι δε θα κατέβαζε ούτε ο Χάβος. Και να πω ότι δεν είχαμε και δεξί extrem ok αλλα σκάσαμε 300k το καλοκαίρι να πάρουμε τον Γεωργιάδη που παίζει να είναι και το καλύτερο extrem που εχουμε αυτη τη στιγμη. Για την τετράδα πίσω ότι και να πεις είναι λίγο. Lino Cirilo Αποστολόπουλος αμυντικά είναι τραγικοί.
Ασχετο απο το ματς αλλα γενικα εχω μια πολυ καλη αποψη για τον Τσιριλο,ηθελα να το γραψω στο ματς με τη Δραμα, δεν ειναι ποιοτητα Κοντρερας αλλα τα δινει ολα σε καθε ματς και πορωνει και τους αλλους...θα ηθελα να μεινει στην ομαδα..
Κανένας δεν αμφιβάλλει για το πάθος του και το πείσμα του και όλα αυτά. Αλλα η ομάδα χρειάζεται πρώτα ποιοτικούς παίχτες και μετά παθιασμένους και φιλότιμους.