Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
[quote="rou"]παιδια ειχαμε πολλες τελικες ετσι?? μην τρελαθουμε! δεν μπηκε η μπαλλα μεσα τι να κανουμε??
Αν το καλοσκεφτειτε, οτι ειχαμε 2 χρονιες με τον Σαντος , που δηλαδη καναμε το πολυ 3-4 φασεις σε καθε ματς και κερδιζαμε και οτι οι αντιπαλοι μας καναν καποιες φασεις και αυτοι (ισως και ποιο πολλες απο μας) , το ακριβως αντιθετο συμβαινει φετος! χανουμε μαλλια σε σχεδον καθε ματς και οι αντιπαλοι μας κανουν 1-2 φασεις και μας κερδισουν!! ισως να τιμωρουμαστε για τοτε, τι να πω??[/quote
απλά αφου ο μπολονι μας έμαθε να βάζουμε γκολ να ξαναπροσλάβουμε τον Σάντος να μας θυμίσει πως δεν θα τα τρώμε
Othin έγραψε:Αν κάποιος θεωρήσει ότι παίξαμε χάλια, ότι ήταν δίκαιη η σημερινή μας ήττα, ότι ήταν καλύτερη ή ισάξια ομάδα ο Λεβαδειακός, ότι φάνηκε η δουλειά του Παράσχου και ο,τιδήποτε παρόμοιο, ας κάνει ένα τεστ νοημοσύνης πριν μπει στον κόπο να ποστάρει και να δημοσιοποιήσει έτσι το προσωπικό του πρόβλημα διανοητικής υστέρησης. Κυκλοφορούν πολλά IQ τεστ στο ίντερνετ, αρκετά εκ των οποίων είναι δωρεάν. Μπορεί έπειτα με βάση τα αποτελέσματα να διεκδικήσει και αναπηρική σύνταξη, λόγω βλακείας. Είναι η τελευταία του ευκαιρία, καθώς μετά τις εκλογές αυτά θα κοπούν εντελώς.
Εκτός από τον Φωτάκη και τον Χαλκιά, κανείς δεν υστέρησε. Αυτό που εξόργισε ήταν η νοοτροπία μας. Παρόμοια νοοτροπία δεν θα πρέπει να ξαναδούμε ούτε σε φιλικό.
Το ξαναγράφω για να το χωνέψω κι εγώ: το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό το χάσαμε!!!
επειδη εγω δεν βρηκα IQ τεστ στο internet μπορεις να μου πεις εσυ ποιο εκανες?
αν δεν σου κανει κοπο πες μου και την βαθμολογια σου,ετσι για να την κανω συγκριση με την δικη μου...
Γιατί δεν γράφεις τι πιστεύεις ότι έφταιξε ή ότι πρέπει να διορθώσουμε? Όλοι είμαστε εκνευρισμένοι κι εξυπνάδες μπορώ να απαντήσω κι εγώ πχ εσύ που δεν μπορείς όχι να το περάσεις αλλά ούτε καν να βρεις το τεστ είσαι ειδική κατηγορία... Πιστεύω να με κατάλαβες και να μην με παρεξηγήσεις. Φιλικά.
rou έγραψε:
Αν το καλοσκεφτειτε, οτι ειχαμε 2 χρονιες με τον Σαντος , που δηλαδη καναμε το πολυ 3-4 φασεις σε καθε ματς και κερδιζαμε και οτι οι αντιπαλοι μας καναν καποιες φασεις και αυτοι (ισως και ποιο πολλες απο μας)
Επί Σάντος ,οι φάσεις που έκαναν οι αντίπαλοι ήταν ελάχιστες σε κάθε ματς, για αυτό είχαμε και την καλύτερη άμυνα για 2 χρόνια νομίζω.
Υπήρχαν και ματς που είχαμε δεχτεί μία ή και καμία τελική.
rou έγραψε:
Αν το καλοσκεφτειτε, οτι ειχαμε 2 χρονιες με τον Σαντος , που δηλαδη καναμε το πολυ 3-4 φασεις σε καθε ματς και κερδιζαμε και οτι οι αντιπαλοι μας καναν καποιες φασεις και αυτοι (ισως και ποιο πολλες απο μας)
Επί Σάντος ,οι φάσεις που έκαναν οι αντίπαλοι ήταν ελάχιστες σε κάθε ματς, για αυτό είχαμε και την καλύτερη άμυνα για 2 χρόνια νομίζω.
Υπήρχαν και ματς που είχαμε δεχτεί μία ή και καμία τελική.
Μήπως ...λέω μήπως αυτό σημάινει ότι πάιζαμε και καλύτερη μπάλα;
Η ομάδα επιθετικά έπαιξε πολύ καλά, ιδίως στο 2ο ημίχρονο και για τον Μπόλονι αυτό είναι που μετράει προφανώς. Με δεξί μπακ τον Φωτάκη (που έπαιξε 4 θέσεις, όχι 3 όπως είπαν στη νόβα) και τον Λίνο που σήμερα ήταν αέρα-πατέρα, σκάσανε 2 φάσεις και φάγαμε 4 γκολ. Γιατί τα 2 ήταν καθαρά (εξαιρετικές) ατομικές προσπάθειες. Στο πρώτο φέρει μερική ευθύνη και ο Χαλκιάς γιατί έδιωξε τη μπάλα πάνω στον αντίπαλο. Επίσης, να τονίσω ότι ο Λεβαδειακός, έχει πολύ καλή ομάδα, δεν είναι χωριό, το είχα πει από την αρχή ότι αντίθετα από τη Δόξα θα σωθεί στο χαλαρό, όπερ και εγένετο. Επίσης, με Λάζαρ μέσα στο γήπεδο δε θα τρώγαμε 4 στα σίγουρα. Κρατάω τη δεύτερη πάρα πολύ καλή εμφάνιση του Νιμανί, που δείχνει να προσαρμόζεται, τον καταπληκτικό Αθανασιάδη, τον Αποστολόπουλο, τον Ίβιτς και γενικά την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, παρά το ότι ο Λεβαδειακός σε μεγάλο μέρος πίεσε ψηλά. Αδύναμος κρίκος ο Φωτάκης, που τον κράζετε εντελώς άδικα, αφού αγωνίστηκε σε 90 λεπτά σε όποια πιθανή και απίθανη θέση, ο Λίνο που πίσω ήταν ο λίγο-πολύ γνωστός Λίνο και ο Γκαρσία.
Για να ολοκληρώσω, αν για εσάς το αποτέλεσμα ενός, δύο, πέντε, δέκα, εκατό ή χιλίων αγώνων είναι το κριτήριο για να πάτε στο γήπεδο στα play offs, sorry κιόλας, αλλά δεν σας θεωρώ οπαδούς, αλλά ευκαιριακούς φιλάθλους. Έτσι θα υποστηρίξετε τα 18χρονα ΠΑΟΚτσάκια που αύριο θα αποτελούν τον κορμό της ομάδας και μας είχατε κάνει τα αρχίδια ΝΑ, ότι και καλά θέλετε πολλά ελληνόπουλα στην 11άδα? Οπαδός γιαλαντζί φίλε.
Υ.Γ. Στο τέλος ξέρει κανείς γιατί έφαγε κράξιμο από τους Λειβαδιώτες ο Γκαρσία?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος _sleeper την Κυρ 22 Απρ 2012, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Othin έγραψε:Αν κάποιος θεωρήσει ότι παίξαμε χάλια, ότι ήταν δίκαιη η σημερινή μας ήττα, ότι ήταν καλύτερη ή ισάξια ομάδα ο Λεβαδειακός, ότι φάνηκε η δουλειά του Παράσχου και ο,τιδήποτε παρόμοιο, ας κάνει ένα τεστ νοημοσύνης πριν μπει στον κόπο να ποστάρει και να δημοσιοποιήσει έτσι το προσωπικό του πρόβλημα διανοητικής υστέρησης. Κυκλοφορούν πολλά IQ τεστ στο ίντερνετ, αρκετά εκ των οποίων είναι δωρεάν. Μπορεί έπειτα με βάση τα αποτελέσματα να διεκδικήσει και αναπηρική σύνταξη, λόγω βλακείας. Είναι η τελευταία του ευκαιρία, καθώς μετά τις εκλογές αυτά θα κοπούν εντελώς.
Εκτός από τον Φωτάκη και τον Χαλκιά, κανείς δεν υστέρησε. Αυτό που εξόργισε ήταν η νοοτροπία μας. Παρόμοια νοοτροπία δεν θα πρέπει να ξαναδούμε ούτε σε φιλικό.
Το ξαναγράφω για να το χωνέψω κι εγώ: το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό το χάσαμε!!!
επειδη εγω δεν βρηκα IQ τεστ στο internet μπορεις να μου πεις εσυ ποιο εκανες?
αν δεν σου κανει κοπο πες μου και την βαθμολογια σου,ετσι για να την κανω συγκριση με την δικη μου...
Γιατί δεν γράφεις τι πιστεύεις ότι έφταιξε ή ότι πρέπει να διορθώσουμε? Όλοι είμαστε εκνευρισμένοι κι εξυπνάδες μπορώ να απαντήσω κι εγώ πχ εσύ που δεν μπορείς όχι να το περάσεις αλλά ούτε καν να βρεις το τεστ είσαι ειδική κατηγορία... Πιστεύω να με κατάλαβες και να μην με παρεξηγήσεις. Φιλικά.
το ιq να το κανουν αυτοι που φτασανε τον ΠΑΟΚ σε αυτη την καταντια...
ολα τα αλλα που λες ειναι χαζοπονηρα αστεια επιπεδου δημοτικου σχολειου...
Τοτε ομως επι σαντος οι μισοι λεγαμε οτι το αποτελεσμα μετραει και οι αλλοι μισοι λεγανε οτι δεν κανουμε φασεις και δεν παιζουμε θεαματικο ποδοσφαιρο με πολλες φασεις.. |Αν το καλοσκεφτουμε τοσα χρονια η ομαδα εχανε απο τετοιες ομαδες και δεν κερδιζε στα νετρμπι... Οι μονες 2 χρονιες που δεν χασαμε απο σχεδον κανεναν -μικρο- ηταν τοτε με τον σαντος.. Φετος ξαναγυρισαμε στα παλια , απλα πηραμε πιο πολλα νετρμπι απο τοτε. Δες αεκ εκτος παο εκτος...
Παίδες τη μοίρα μας την ξέρουμε.Υπάρχουν 3 επιλογές:
1) Το πιθανότερο σενάριο:Φεύγει βασικός μας παίκτης,μάλλον Κλάους όπως όλα δείχνουν,και παίρνουμε τα απαραίτητα χρήματα μεν ,αλλά αποδυναμωμένοι δεν,παλεύουμε για να ξαναβγούμε Ευρώπη,έστω 5οι.
2) Τo plan B,όσο χαζό ή τραγικό να ακούγεται:Δεν παίρνουμε τα χρήματα,δεν πάμε Ευρώπη,και πάμε του χρόνου με μόνο Πρωτάθλημα/Κύπελλο να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο
3) Το επιθυμητό,και "άμα γίνει αυτό θ'ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι μου" σενάριο:Προλαβαίνει ο Ζήσης και βρίσκει επενδυτή,ο οποίος δίνει τα απαραίτητα χρήματα,και καλύπτει κάποια (όχι όλα) από τα χρέη.Έτσι,με την παρουσία επενδυτή,υπάρχει περίπτωση και μεταγραφικής ενίσχυσης.Αυτό βέβαια το σενάριο το θεωρώ επιστημονικής φαντασίας,λόγω ΑΡΔ κυρίως αλλά και λόγω δυσκολίας να βρεθεί επενδυτής μέχρι τον Μάιο-Ιούνιο που θέλουμε εμείς τα χρήματα.
Στα του παιχνιδιού,φταίει κυρίως η άμυνα χωνί.4 κατεβασιές στην περιοχή μας,4 γκολ.Είχαν άλλες 2 τελικές αυτοί,αλλά δεν απείλησαν οπότε δεν μετράνε.Εμείς πάλι τουλάχιστον στο Β' είχαμε 6-7 τελικές.Και πάει και μας το πατάει στο 90φεύγα ένας που μόνο η μάνα του και ο Τσακ Νόρρις τον ξέρουν,ο οποίος έκανε και τον τραυματισμένο αν θυμάστε!
Υ.Γ. Ναπολεόνι είσαι πολύ μ@λ@κας... Αυτό.
Υ.Γ.2 Νιμανί επίσης.Μια φορά μας έδωσε μια φάση παραπάνω ο κόρακας,πας και κάνεις π@π@ριά.Έλεος!
Υ.Γ.3 Δεν θέλω κανένας υπεύθυνος να πάρει το ποστ ως προσβλητικό.Σχολιάζω απλώς τη συζήτηση έχοντας και την άποψή μου για το παιχνίδι.Αυτό.Ο Ναπολεόνι είδατε όλοι ότι έκανε άσεμνη χειρονομία όταν έβαλε το γκολ.
_sleeper έγραψε: Αδύναμος κρίκος ο Φωτάκης, που τον κράζετε εντελώς άδικα, αφού αγωνίστηκε σε 90 λεπτά σε όποια πιθανή και απίθανη θέση, ο Λίνο που πίσω ήταν ο λίγο-πολύ γνωστός Λίνο και ο Γκαρσία.
Με βρίσκεις σύμφωνο στα περισσότερα από αυτά που γράφεις αλλά στο παραπάνω θα διαφωνήσω.
Όντως αγωνίστηκε σε 4 θέσεις σήμερα, όμως στις 2 από αυτές παίζει τα τελευταία 10 χρόνια και είναι οι φυσικές του ,στην 3η(δεξί εξτρέμ) έχει παίξει ουκ ολίγες φορές τα τελευταία 3 χρόνια και μπορεί να ανταπεξέλθει(όχι φυσικά στο 100%), και στην 4η ήταν "αναγκαστική" και για λίγα λεπτά ,για να γεμίσουμε περιοχή και να κυνηγήσουμε το παιχνίδι.
Στο 2ο που διαφωνώ είναι ότι μιλάμε για τον Λεβαδειακό ,όχι για ομάδα τύπου Ατρόμητος. Μην της δίνεις μεγαλύτερη αξία από αυτήν που έχει.Ένα παραπάνω ότι είναι ψόφια απ' την κούραση.
Για να ολοκληρώσω, αν για εσάς το αποτέλεσμα ενός, δύο, πέντε, δέκα, εκατό ή χιλίων αγώνων είναι το κριτήριο για να πάτε στο γήπεδο στα play offs, sorry κιόλας, αλλά δεν σας θεωρώ οπαδούς, αλλά ευκαιριακούς φιλάθλους. Έτσι θα υποστηρίξετε τα 18χρονα ΠΑΟΚτσάκια που αύριο θα αποτελούν τον κορμό της ομάδας και μας είχατε κάνει τα αρχίδια ΝΑ, ότι και καλά θέλετε πολλά ελληνόπουλα στην 11άδα? Οπαδός γιαλαντζί φίλε.
Υ.Γ. Στο τέλος ξέρει κανείς γιατί έφαγε κράξιμο από τους Λειβαδιώτες ο Γκαρσία?[/quote]
έτσι φάγαμε απίστευτη κρυαδα αλλα δεν είμαστε και ευκαιρίακοι φίλαθλοι ελπίζω δηλαδη .....ο Γκαρσία έφαγε κράξιμο γιατι οι ντεμεκ οπαδοι του Κομποτη ειναι γαβροι ......