Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Re: Pc support

Δημοσίευση από elpaoki »

ιο σιγουρα εχει κολησει και μαλιστα πολλους...αυτο το secuirity ειναι σαν adivirus????ειχα απεγκαταστησει ενα adivirus και ειχα βαλει το νορτον αλλα μου κανει σκαν βγαζει οτι εχει ιους αλλα λεει οτι πρεπει να αγορασεις το ολοκληρωμενο πακετο..ειμαι ψιλοασχετη απο pc και παρακαλαω τον αδερφο μου να το φτια3ει (αυτος φταιει για τους ιους με τα online παιχνιδια) αλλα τιποτα..το θεμα ειναι να διατηρηθει μεχρι το καλοκαιρι και μετα δεν με νοιαζει..θα παρω ενα netbook και θα το εχω μονη μου ελπιζω στην θεσσαλονικη (αν και δυσκολο για σαλονικα)..θα το ψαξω αυτο για το adivirus που ειπες.ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λοιπόν:
Έναρξη --> Πίνακας Ελέγχου --> Προσθαφαίρεση Προγραμματων

Ελέγχεις να δεις αν κάποιο antivirus είναι εγκατεστημένο.

Το βρίσκεις, πατάς απεγκατάσταση, κάνεις όλη τη διαδικασία (πατάς επόμενο κτλ μέχρι να τελειώσει).

Ομοίως αν έχεις παραπάνω από ένα.

Μπαίνεις εδώ μετά:
http://download.cnet.com/AVG-Anti-Virus ... tag=button
Πατάς download και περιμένεις λίγο και αρχίζει η λήψη.

Ανοίγεις αυτό που κατέβασες και πατάς Εκτέλεση.
Διαλέγεις γλώσσα (Αγγλικά)
Πατάς Accept
Μετά επιλέγεις το basic protection και πατάς next.
Kαι μετά πάλι next.
Kαι μετά περιμένεις...
Και μετά πατάς Finish

Θα σου βγάλεις ένα μήνυμα πάνω πάνω που λέει: "You are not fully protected". Πάτα δεξιά του το fix all. Θα κάνει update μόνο του.
Μόλις τελειώσει το μήνυμα θα γίνει "You are protected".
Όταν γίνει και αυτό, απλά πατάς αριστερά "scan now" και περιμένεις να βρει τον ιό και να το σβήσει..!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πιο αναλυτικά δεν μπορούσα... :lol:

Ελπίζω να βοήθησα..! Ότι χρειαστείς, here I am.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

ευχαριστω πολυ.να σαι καλα..!!
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

κατι τελευταιο ειναι βαρυ adivirus??υπαρχει περιπτωση να κολανε τα online τα παιχνιδια????
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είναι από τα πιο ελαφριά.. Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Norton, Eset, Kaspersky που είναι και τα πιο γνωστά μου φαίνονταν πολύ πιο βαριά..!
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

α ωραια..περιμενω να εγκατασταθει τωρα.. :)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γκίκα, τo AVG δεν μπορεί να λειτουργήσει με εγκατεστημένα τα Microsoft Security Essentials (που έχω εγώ) και προτείνεις απεγκατάσταση των άλλων antivirus;
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

δεν μου γινεται..μου εβγαλε error και σταματησε...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ti error έβγαλε;;;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DC έγραψε:Γκίκα, τo AVG δεν μπορεί να λειτουργήσει με εγκατεστημένα τα Microsoft Security Essentials (που έχω εγώ) και προτείνεις απεγκατάσταση των άλλων antivirus;
Πρώτον, κανένας υπολογιστής δεν πρέπει να έχει πάνω από ένα antivirus. Άλλο τα προγράμματα antispyware (όπως το spybot που έχω εγώ).

Από εκεί και πέρα μπορείς να πας να αγοράσεις ένα από τα Eset, Kaspersky, Norton (προσωπικά τα ταξινομώ με αυτή τη σειρά προτίμησης) όπως και κάποια άλλα (πχ Panda)!

Άμα δεν έχεις τα λεφτά να πας να αγοράσεις ένα από αυτά είτε βολεύεσαι με trial που όμως κάνουν μισή δουλειά και αυτή για λίγο διάστημα, είτε κατεβάζεις κάποιο σπασμένο (που είναι και παράνομο και πρέπει και να ψάχνεσαι τρεις την ώρα για κωδικούς και άδειες), είτε κατεβάζεις ένα εντελώς free antivirus όπως είναι το AVG.

Άλλωστε τέλειο antivirus δεν υπάρχει. 1η λυκείου είχα κάνει μία εργασία για το ποιος είναι ο ταχύτερος browser. Ένα φιλαράκι τότε είχε κάνει για το καλύτερο antivirus. Θυμάμαι σ'ένα pc δεν είχε antivirus για έναν μήνα όπου κατέβαζε αβέρτα πράγματα μέσω limewire. Πρώτα έβαλε Norton που βρήκε αρκετούς ιούς. Το απεγκατέστησε 1 μέρα μετά (χωρίς να κάνει περαιτέρω downloads) και έβαλε το ESET Smart Security το οποίο βρήκε ιούς που δεν είχε βρει το Norton. Μετά έβαλε το Kaspersky που βρήκε ιούς που δεν είχε βρει κανένα από τα άλλα 2. Σε άλλο pc έκανε αντίστοιχο πείραμα αλλά εγκαταστούσε τα antivirus με διαφορετική σειρά. Το αποτέλεσμα; Το ίδιο!!

Από ΌΛΑ τα antivirus κάποια πράγματα ξεφεύγουν ακόμα και όταν είναι up to date. Από τότε στο pc μου δεν ξανα αγόρασα antivirus γιατί μου φάνηκε πως θα ήταν τζάμπα χρήματα. Εγώ τον σκληρό μου τον έχω χωρισμένο σε 2 partition. Στο ένα (C) έχω τα windows και στο άλλο όλα τα αρχεία μου (ταινίες, έγγραφα, τραγούδια κτλ). Κάθε 4 μηνες κάνω format το partition C κι έτσι και το pc μένει καθαρό και γρήγορο και αρχεία δεν χάνω και λεφτά δεν πληρώνω.

Παράλληλα έχω το AVG για να "πιάνει" τα πολλά και αυτό!
Δεν είπα προς Θεού ότι το AVG είναι το καλύτερο.
Απλά είναι εντελώς δωρεάν, ελαφρύ και αρκετά καλό και ως προς την εντόπιση ιών.
Για μένα ήταν αυτό που έψαχνα.
Σαφέστατα άμα μιλάμε για ένα pc στο οποίο γίνονται δουλειές και υπάρχουν κρίσιμα πράγματα που δεν πρέπει να πάθουν τίποτα πληρώνεις τα ακριβά antivirus ελπίζοντας πως "ότι δίνεις παίρνεις". Χωρίς να 'σαι και πάλι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

gika έγραψε:Ti error έβγαλε;;;
ηταν σχετικα προς το τελος και εβγαλε ενα παραθυρακι που γραφει send error k don't send...καπως ετσι..μου το εχει ξαναβγαλει και αναγκαστικα πατας don't send και σταματαει..μετα το προσπαθησε παλι ο αδερφος μου,καποια στιγμη εβγαλε μηνυμα για επανακινηση εκανε αλλα μετα παλι κολησε.. :?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΟΚ, φχαριστώ.
Τώρα βοήθα την elpaoki να το εγκαταστήσει γιατί θα φας 1 βδομάδα μπαμ. :twisted:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

χαχαχαχα..οχι ενταξει δεν χρειαζετε μπαν σιγα...ετσι και αλλιως οτι πει στην χειροτερη περιπτωση να μεινει οπως ειναι δεν μπορει να παει χειροτερα...
τα παιχνιδια online (lol,dota και ολα αυτα) εχουν ιους??????
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θεωρητικά μέσω οποιασδήποτε online δραστηριότητας μπορείς να πάρεις ιό.

Όσο για το κόλλημα που έφαγε το pc σου από αυτά που κατάλαβα δεν φταίει το antivirus αλλά ο υπολογιστής..

Κάντον επανεκκίνηση και ξαναπροσπάθησε.. Και ξανά, και ξανά.. Κάποτε -ελπίζω- θα μπει!! :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”