Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tigon4 έγραψε:
και ρε σουρεμεντε ελεος ποιους καλυτερους του καμπιονατο, μια χαρα παικτες ειναι αλλα μην το φτανουμε στα ακρα απλα για να δικαιολογησουμε
Για δειξε μου λιγο που το ειπα εγω αυτο...
Απο κεκτημενη ταχυτητα γραφετε καποιοι μου φαινεται..
γραψε λαθος, για τον οντι πηγαινε...και δεν ηταν κεκτημενη ταχυτητα, απλα αφερεθηκα γιατι διαβαζα δικο σου ποστ
karl έγραψε:Του ασκήθηκε αφόρητη πίεση σήμερα. Πιστεύω ότι με το Lino τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνα. Ο Σταφ τουλάχιστον είναι γρήγορος, ευέλικτος σκληροτράχηλος και ασκεί μεγαλύτερη σωματική πίεση στον αντίπλαο παίκτη από το Lino.
Ωστόσο μπορεί να γίνει κάποια κριτική για πράγματα που εύκολα δουλεύονται δηλ. με μια σαφή εντολή:
1. ντρίμπλες, κολπάκια και φάουλ κοντά στην περιοχή σου
2. "βεβιασμανα" σουτ
3. γεμίσματα στην ίδια πτέρυγα
Πάντως γουστάρω παρα πολύ που έχουμε ένα τέτοιο ταλέντο.
οσο δεν μας χαλαει την κασιδιαρικη κομμωση* δεν πειραζει
αν τα τακουνακια στο κορνερ γινοταν γκολ
τοτε να δεις..
το θρασος και ο τσαμπουκας δειχνουν αυτοπεποιθηση ή απειθαρχια..
ταλεντο υπαρχει και σε συνδυασμο το παραπανω κανουν καλη συνταγη, ας ωριμασει ομως λιγο γρηγορα
προς το παρων δικαιολογειται εξ αιτιας ηλικιας
Για μένα άλλη μια ενεθαρρυντική εμφάνιση. Φυσικά και έκανε λάθη. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην κάνει λαθη. Η διαφορά με τους καλούς παίκτες είναι ότι αντιλαμβάνονται έγκαιρα τα λάθη τους και - σταδιακά - τα κόβουν. Θα δούμε πού θα κάτσει η μπίλια με τον Σταφ. Πάντως χθες έδειξε και καλά στοιχεία. Είναι νέος, γρήγορος, έπαιξε με πολύ καλούς αντιπάλους, και στις περισσότερες φορές τα πήγε καλά. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως ο Lino θα τα πήγαινε καλύτερα, στον ανασταλτικό τομέα.
Επιθετικά θέλει ακόμη δουλειά, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Ο Lino μπορεί να κρατήσει μπάλα, να κάνει τρίπλα και έχει περισσότερες δυεισδυτικές ικανότητες, αλλά κοντεύει τα 35 (1/6/1977). Το ότι ο μικρός έχει το θράσος να κάνει σουτ έξω από την περιοχή είναι θετικό.
Πολύ καλές συνεργασίες με Νιμανί, αν ο Νιμανί όντως αποδόσει σύμφωνα με τις δυνατότητες που δείχνει ίσως του χρόνου να συναγωνίζονται το δίδυμο Βιερίνια-Λίνο.