Π.Α.Ο.Κ.-Δόξα Δράμας 2-0 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Δόξα Δράμας 2-0 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Να ευχαριστησω θερμα τον υπολογιστη μου αλλα και τα λινκς που σημερα μου εδωσαν 1 λεπτο ποδοσφαιρου σε ολοκληρο 90αλεπτο
Εγώ πάλι αδερφέ ζήτημα να έχασα 1 λεπτό. Κατι φταιει με το pc σου.
- ΑποστόληςΑ
Λοιπόν κερδίσαμε εύκολα χωρίς να πιεστούμε και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων. Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία έχει ως εξής:
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70
2. ΠΑΟ 63
3. ΠΑΟΚ 50
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 50
5. ΑΕΚ 47
6. ΑΣΤΕΡΑΣ 42
7. ΟΦΗ 37
8. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 36
9. ΑΡΗΣ 36
10. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 35
Αν τέλειωνε εδώ το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟ θα έμπαινε στα play-off με 3β, εμείς και ο Ατρόμητος με 1 και η ΑΕΚ με μηδέν.
Ο Λεβαδειακός αν μας κερδίσει βγαίνει EL, αν τιμωρηθούν από UEFA ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70
2. ΠΑΟ 63
3. ΠΑΟΚ 50
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 50
5. ΑΕΚ 47
6. ΑΣΤΕΡΑΣ 42
7. ΟΦΗ 37
8. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 36
9. ΑΡΗΣ 36
10. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 35
Αν τέλειωνε εδώ το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟ θα έμπαινε στα play-off με 3β, εμείς και ο Ατρόμητος με 1 και η ΑΕΚ με μηδέν.
Ο Λεβαδειακός αν μας κερδίσει βγαίνει EL, αν τιμωρηθούν από UEFA ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
- xrictoforoc
Εντάξει τίποτα το ιδιαίτερο και σήμερα η ομάδα.......τουλάχιστον κερδίσαμε.
Ψήφισα τον μικρό (και σκόρερ του πρώτου γκολ) καθώς στάθηκε καλύτερα απ'ότι θα φανταζόταν κανείς,ενθαρρυντική εμφάνιση.
Ψήφισα τον μικρό (και σκόρερ του πρώτου γκολ) καθώς στάθηκε καλύτερα απ'ότι θα φανταζόταν κανείς,ενθαρρυντική εμφάνιση.
ναι μαν, λογικα η συνδεση αποψε θα εφταιγε γιατι ειναι καινουριο mac, δεν παιζει να ειχε κανα προβλημαARMY έγραψε:Εγώ πάλι αδερφέ ζήτημα να έχασα 1 λεπτό. Κατι φταιει με το pc σου.
μπραβο στα πιτσιρικια...θεωρως πως ο ασσος του χανουμιου μας βολευε περισσοτερο για να μειωθει η διαφορα απο το βαζελο...
Σταφφ και Νιμανί μακράν οι καλύτεροι...
Μπράβο σε μια καλή εμφάνηση με έναν κακό αντίπαλλο.
Μπράβο σε μια καλή εμφάνηση με έναν κακό αντίπαλλο.
- pirate_salonica
Θετικότατοι Σταφ,Νιμανί και Παναγιωτούδης.
Μη με πείτε γραφικό,αλλά πιο πολύ ευχαριστήθηκα τα 5 του υποβιβασμένου Παναιτωλικού στα ερπετά...
Μη με πείτε γραφικό,αλλά πιο πολύ ευχαριστήθηκα τα 5 του υποβιβασμένου Παναιτωλικού στα ερπετά...
Πολύ καλή εμφάνιση αλλά με πολύ αδύναμο αντίπαλο. Το σκορ θα μπορύσε να ήταν άνετα 4-0 ή 5-0.
Κρίμα που τα δοκάρια χάλασαν τα γούστα στους λίγους ήρωες που πήγαν σήμερα στο γήπεδο.
Τα μικρά μας ΑΝ δουλέψουν και δεν καβαλήσουν καλάμια, θα αφήσουν εποχή και λεφτά.
Κρίμα που τα δοκάρια χάλασαν τα γούστα στους λίγους ήρωες που πήγαν σήμερα στο γήπεδο.
Τα μικρά μας ΑΝ δουλέψουν και δεν καβαλήσουν καλάμια, θα αφήσουν εποχή και λεφτά.
Ψήφισα Νιμανί, για το ηθικό του πράγματος, γιατί έχει ακούσει τα εξ' αμάξης τόσους μήνες. Αν έχει τέτοιες αποδόσεις και στη συνέχεια με το καλό να μείνει, εγώ τον καταφχαριστήθηκα. Ο Σταφ σήμερα ήταν δαιμονισμένος μακράν η καλύτερη του εμφάνιση, όπως και ο Παναγιωτούδης, που όπως τον κόβω, μοιάζει με μια πολύ πολύ ποιοτικότερη περίπτωση Βιτόλο.
Υ.Γ. Ο Παυλάρας φαίνεται ότι βρήκε καινούριο πουλέν μέσα στην ομάδα.
Υ.Γ. Ο Παυλάρας φαίνεται ότι βρήκε καινούριο πουλέν μέσα στην ομάδα.
- Dinos_Liverpool
ΟΛΟ, μα ΟΛΟ το μέλλον δικό τους ! Και είναι και τουλάχιστον άλλοι τρεις της Κ-20 που μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που 100% θα πάρουν του χρόνου. Εκτός του γαύρου, που ο χοντρός ακόμα ρίχνει φράγκα, ΜΟΝΟ όποιος έχει ΣΟΒΑΡΕΣ ακαδημίες θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Μπράβο ... Κωστάκηδες, "το έχετε" παλίκαροι !
Με τον τελευταιο παιζαμε τσακαλια. Αραξτε.
Εγω κραταω οτι καναμε συντηρηση δυναμεων.
Στα θετικα η ανοδος ψυχολογιας νιμανι που ποιος ξερει ισως να βοηθησει, καθως και η παρουσια παναγιωτουδη.
Κερκιδα πολυ καλη, αμπαλουτσακε......
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ..
Εγω κραταω οτι καναμε συντηρηση δυναμεων.
Στα θετικα η ανοδος ψυχολογιας νιμανι που ποιος ξερει ισως να βοηθησει, καθως και η παρουσια παναγιωτουδη.
Κερκιδα πολυ καλη, αμπαλουτσακε......
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ..
- PaOkArAsIrAkLiO
Πόσο χαίρομαι που Παναγιωτούδης και Σταφ (και Νιμανί βέβαια) μονομαχούν για τον τίτλο του MVP!!
- kataramenos5
Κερδίσαμε και πάλι σκασμένος είμαι τα δοκάρια και τους επόπτες μου μέσα...