Δυστυχως οι περισσοτεροι εδω στην Ελλαδα το εχουν στο μυαλο τους κατι σαν λαοκρατια ...

Είναι υποκριτικό νομίζω να κρίνεις το μοντέλο της Λαϊκής βάσης, που δεν εφαρμόστηκε ποτέ και να προεξοφλείς οτι θα αποτύχει λόγω έλειψης σοβαρότητας και έντιμων προθέσεων ή της "λαοκρατίας".shark4 έγραψε:Το εγχειρημα της Λαικης βασης θα ηταν μια πολυ υγιης κινηση εαν και εφοσον στηριζοταν σε σοβαροτητα οπως τουλαχιστον γινεται στα δυο κρατη που διατηρουν τετοια μοντελα διοικησης ...
Δυστυχως οι περισσοτεροι εδω στην Ελλαδα το εχουν στο μυαλο τους κατι σαν λαοκρατια ...
Συμφωνω μεχρι τελειας. Μονοδρομος η Λ.Β .guardian4 έγραψε:Εκτος το οτι η Λ.Β ταιριαζει γαντι στον ΠΑΟΚ, γιατι ανεκαθεν ο ΛΑΟΣ του κρατουσε την ομαδα ψηλα.
Ειναι και η μονη οικονομικη λυση , μονοδρομος πλεον, για να ξεφυγουμε απο τη λυση περιμενω το τζοκερ(επενδυτη)
Δε θελουμε κανενα τζοκερ , και το πραγματικο τζοκερ ειναι οταν καταλαβουμε οτι εφοσων τη δυναμη την εχουμε εμεις και εφοσων εμεις βαζουμε τα λεφτα να γινει και επισημα το μοντελο του ΠΑΟΚ τετοιο που να ειναι ακαμπτο και αλεξισφαιρο απο λαμογια, και φραγκοφονιαδες.
Μονο ετσι θα δουμε χαιρι.
ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΗ ΞΑΝΑΖΕΙ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
ΦΤΑΝΕΙ!
Λ.Β ΑΜΕΣΑ.
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΚΑΜΠΤΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ.
ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΠΟΥΤΙΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΤΕ ΤΟΥΜΠΑ , ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣ.Λ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ.
(ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΚΑΨΤΕ ΤΟ)
OK ολα αυτα, ησουν ο έξυπνος που εβλεπε μπροστά (χωρις ειρωνια το λεω), αλλα δείξε μου ένα ποστ που να κράζει όχι μόνο τον Ζαγοράκη, αλλά και τον Βρύζα, τον κουμπάρο δηλαδή του αρχιλαμογιου που εβαλε αυτον και τους δυο γιους του μεσα στην ΠΑΕ, αλλά και τον Βρύζα που αθελα / ηθελημένα του υπέσκαπτε τόσο καιρό το κλίμα διχόνοιας...LoverBoy έγραψε:Εσύ μάλλον ξεκίνησες να διαβάζεις τα ποστ μου απο εχθες το βράδυ.Maximus έγραψε:......
Ο αγαπημένος σου επαναστάτης των ταμειακων διευκολύνσεων, άφησε πίσω του συντρίμμια σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στο οικονομικό. Οπότε μην παίρνεις φόρα.
Όταν εγώ όμως έκανα ερωτήσεις και ζητούσα να μου πουν ποιές επιχειρήσεις έχουν στο όνομά τους οι υποψήφιοι επενδυτές της ΠΑΕ, οι περισσότεροι γελούσανε. Όταν ρωτούσα πληροφορίες για τον περίεργο με το καπέλο και πιο πρίν στην ΚΑΕ για το δρόσο και τον παντελωνάτο, οι περισσότεροι με αποκαλούσαν Γιάννη Παπαδόπουλο και Μέλβα.
Φάτε τώρα Θανάση κα την παρέλαση λαμόγιων και καλή χώνεψη.
Όταν έγραφα και πρότεινα τη Λαϊκή βάση οι περισσότεροι με χλέυαζαν.guardian4 έγραψε:Ας μην το ριξουμε παλι στη συζητηση Ζαγορακη δεν οδειγει πουθενα αυτο.
Το θεμα μας πλεον ειναι οτι πρεπει αμεσα να γινει Λ.Β.
Τα 300 που πήρε φτάνουν και περισσέυουν για να χτίσει μόνος του το άγαλμα στο σπίτι του.Maximus έγραψε:...
Nα μια σπουδαία αλήθεια. Συμφωνώ με τον Μάξιμο πέρα για πέρα. Ας το δοκιμάσουμε. Για να γλυτώσουμε μια και καλή από τα λαμόγια τύπου Φλωρίδη και Σαχπατζίδη, που κάποιοι εδώ μέσα είχαν θεοποιήσει. Και μου τα είχαν χώσει κανονικά όταν ένα χρόνο πριν ΤΟΝΙΖΑ ότι έπρεπε να εξαφανιστούν από τον ΠΑΟΚ. Διότι άλλα τους ενδιέφεραν και ασχολήθηκαν με την ομάδα μας. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.Maximus έγραψε:Καλα ολα αυτα παιδιά, καλά μιζεριάσαμε για το παρελθόν, αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε στο μέλλον. Με μισό μάτι να κοιτάμε την διοίκηση Βρύζα πρώτα απ'όλα και δεύτερον να αρχίσει στο μυαλό μας να παίζει η σκέψη της λαικής βάσης...
Δεν ξέρω τι και πως, δεν ξέρω ποιος θα παρει την πρωτοβουλία, αλλά είναι το μόνο που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι...
ΥΓ.
Κατα 95% θα αποτύχει το εγχείρημα γιατί ο ανθρωπος είναι απληστος και οπου δει μέλι, βουτάει το δαχτυλάκι...
Και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ "μέλι"...