Στήριξη και ιδέες για το Paokmania
Re: Στήριξη και ιδέες για το Paokmania
Για τον Αποστόλη ειδικά δε σηκώνω κουβέντα.Το κόβουμε εδώ ............έχετε κάποια άλλη πρόταση ή ιδέα?
Καλώς αλλιώς πάμε παρακάτω παιδιά.
Καλώς αλλιώς πάμε παρακάτω παιδιά.
παιδια νομιζω πως επιβαλλεται σε τετοιες ημερες να γινει καποια αναφορα στην κατασταση της χωρας.η θ4 εχει δειξει το δρομο μεσω της εφημεριδα της.καντε κατι αντιστοιχο ο κοσμος το χρειαζεται.
Δεν ξερω αν εχει περασει απο κανενος το μυαλο, αλλα μηπως σαν ελαχιστον φορο τιμης στα παιδια που χασαμε τον τελευταιο 15ημερο, θα ηταν καλο να σκεφτουμε κατι για να τους θυμομαστε για παντα? Εστω ενα μπανερακι με τα ονοματα τους...
- kataramenos5
gika έγραψε:Ρε παιδιά;;
Διαφημίσεις και στο φόρουμ;;;;;
To iδιο παρατηρησα κι εγω....
Ωρες ωρες σκεφτομαι αν συμβαινει κατι με τοσες διαφημισεις στο σαιτ!
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
free, σαν τι να συμβαινει δηλαδή?
Ξέρεις οτι τα έξοδα του site είναι πολλά και αν κάποτε μπορούσαμε να βάζουμε από την τσέπη μας, τώρα που οι μισθοί μειώνονται, αυτές οι δυνατότητες δεν υπάρχουν.
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι ορισμένοι, αλλά το forum φορτώνει σε 1 δευτερόλεπτο πλέον. Ε, αυτό κοστίζει...
Γι' αυτο δεν είδα κανεναν να φωνάζει όμως...
Μόνο να κράζετε ξέρετε ορισμένοι. Λες και σας βάζουμε με το ζόρι να μπαίνετε εδώ μέσα, ή σας ζητήσαμε να πληρώσετε συνδρομή.
ΕΛΕΟΣ
Ξέρεις οτι τα έξοδα του site είναι πολλά και αν κάποτε μπορούσαμε να βάζουμε από την τσέπη μας, τώρα που οι μισθοί μειώνονται, αυτές οι δυνατότητες δεν υπάρχουν.
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι ορισμένοι, αλλά το forum φορτώνει σε 1 δευτερόλεπτο πλέον. Ε, αυτό κοστίζει...
Γι' αυτο δεν είδα κανεναν να φωνάζει όμως...
Μόνο να κράζετε ξέρετε ορισμένοι. Λες και σας βάζουμε με το ζόρι να μπαίνετε εδώ μέσα, ή σας ζητήσαμε να πληρώσετε συνδρομή.
ΕΛΕΟΣ
Mερικοί δεν έχετε ιδέα απο την συντήρηση ενός Portal.....πραγματικά.....και πετάγεστε και λέτε το μακρύ σας και το κοντό σας.
Ρε Μιχάλη τσάμπα γράφεις...μερικοί ψάχνουν να βρουν γιατι δε κλάνει το μπαρμπούνι.
Γιατι το ένα γιατι το άλλο.......κτλ και να χαμε να λέγαμε.
Τα ίδια κάνετε και στον ΠΑΟΚ.....!!!
Και στο κάτω κάτω......σας ζήτησε κανείς λεφτά και δε το ξέρουμε?
Οποιος δε γουστάρει......έχει κανα 2 παρακμιακά φόρουμ που μπορείτε να μπείτε που λένε και κάνα δυο αράδες για τον ΠΑΟΚ.
Ρε Μιχάλη τσάμπα γράφεις...μερικοί ψάχνουν να βρουν γιατι δε κλάνει το μπαρμπούνι.
Γιατι το ένα γιατι το άλλο.......κτλ και να χαμε να λέγαμε.
Τα ίδια κάνετε και στον ΠΑΟΚ.....!!!
Και στο κάτω κάτω......σας ζήτησε κανείς λεφτά και δε το ξέρουμε?
Οποιος δε γουστάρει......έχει κανα 2 παρακμιακά φόρουμ που μπορείτε να μπείτε που λένε και κάνα δυο αράδες για τον ΠΑΟΚ.
Οι διαφημήσεις είναι απαραίτητες για να συντηρηθεί ένα site ρε παιδιά. Είναι απλά τα πράγματα, άμα οι πηγές εσόδον μειώνονται γυρεύεις να βρεις τρόπους να αντεπεξέλθεις και να είσαι και αξιοπρεπής.Τα παιδιά στο σάιτ κάνουν ότι μπορούν.

- Maximus
Παιδια, το paokmania συγκαταλεγεται αναμεσα στα καλυτερα και πιο επισκέψιμα site του ελληνικου ιντερνετ. Μην λετε τώρα ότι δεν βγάζει τα έξοδα διαχείρισης!
Εγώ εκτιμώ ότι βγάζει και παραπάνω από τα έξοδα... Και προς Θεού, δεν σας κατακρίνω! Εφόσον βγάζει χρήματα, με γεια σας με χαρά σας. Όλες οι επιτυχημένες προσπάθειες, καλό είναι να αμείβονται.
Εγώ εκτιμώ ότι βγάζει και παραπάνω από τα έξοδα... Και προς Θεού, δεν σας κατακρίνω! Εφόσον βγάζει χρήματα, με γεια σας με χαρά σας. Όλες οι επιτυχημένες προσπάθειες, καλό είναι να αμείβονται.
Τι σχεση εχει η επισκεψιμοτητα με το αν βγαινει ενα site? η αθλητικη μκ θρακης δεν πουλαει φυλλα αλλα ειναι υγιεστατη. Τα εξοδα για ενα site με συνεχη ροη ειναι πολλα παρα πολλα.
Maximus έγραψε:Παιδια, το paokmania συγκαταλεγεται αναμεσα στα καλυτερα και πιο επισκέψιμα site του ελληνικου ιντερνετ. Μην λετε τώρα ότι δεν βγάζει τα έξοδα διαχείρισης!
Ρε Μάξιμε..........επειδή δεν ξέρεις αδερφέ μην επιμένεις.Δεν βγαίνει.........παλιότερα έβγαινε.
Taseos έγραψε:Τι σχεση εχει η επισκεψιμοτητα με το αν βγαινει ενα site? η αθλητικη μκ θρακης δεν πουλαει φυλλα αλλα ειναι υγιεστατη. Τα εξοδα για ενα site με συνεχη ροη ειναι πολλα παρα πολλα.
Υγιέστατη ειναι ; Εγω πως ξέρω εναν δημοσιογράφο που τον χρωστάνε ακόμη απο τη εποχη που ήταν οι δραχμές και έγραφε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θεσσαλονικης1.500.000 δρχ. Το οποίο φυσικα δεν θα το πάρει ποτε ....
Αν θυμασε κρατική διαφήμιση στο φουλ η αλλητικη με ορφανο πολυ καλές σχέσεις και με το ΠΑΣΟΚ φυσικα
Τώρα που κλείσανε οι κανουλες του κράτους να το δούμε τον μαγκα που επιβιώνε απο την κρατική διαφήμιση
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Επειδή εγώ το ανέφερα πρώτος, να τονίσω ότι γνωρίζω για τα έξοδα του σάιτ ότι υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδα και τα σχετικά. Και δεν το είπα για να δημιουργήσω κλίμα. Επίσης δεν είμαι αντίθετος με τις διαφημίσεις στην κεντρική κάτι που μάλιστα ήμουν από αυτούς που το πιστεύανε σαν λύση πριν ξεκινήσει το σάιτ να έχει διαφημίσεις.. Αλλά στο φόρουμ;;; Αυτό με χάλασε...
eorptol έγραψε:Taseos έγραψε:Τι σχεση εχει η επισκεψιμοτητα με το αν βγαινει ενα site? η αθλητικη μκ θρακης δεν πουλαει φυλλα αλλα ειναι υγιεστατη. Τα εξοδα για ενα site με συνεχη ροη ειναι πολλα παρα πολλα.
Υγιέστατη ειναι ; Εγω πως ξέρω εναν δημοσιογράφο που τον χρωστάνε ακόμη απο τη εποχη που ήταν οι δραχμές και έγραφε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θεσσαλονικης1.500.000 δρχ. Το οποίο φυσικα δεν θα το πάρει ποτε ....
Αν θυμασε κρατική διαφήμιση στο φουλ η αλλητικη με ορφανο πολυ καλές σχέσεις και με το ΠΑΣΟΚ φυσικα
Τώρα που κλείσανε οι κανουλες του κράτους να το δούμε τον μαγκα που επιβιώνε απο την κρατική διαφήμιση
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

αυτος?