Στήριξη και ιδέες για το Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Στήριξη και ιδέες για το Paokmania

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Για τον Αποστόλη ειδικά δε σηκώνω κουβέντα.Το κόβουμε εδώ ............έχετε κάποια άλλη πρόταση ή ιδέα?

Καλώς αλλιώς πάμε παρακάτω παιδιά.
prophecyy

Δημοσίευση από prophecyy »

παιδια νομιζω πως επιβαλλεται σε τετοιες ημερες να γινει καποια αναφορα στην κατασταση της χωρας.η θ4 εχει δειξει το δρομο μεσω της εφημεριδα της.καντε κατι αντιστοιχο ο κοσμος το χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν ξερω αν εχει περασει απο κανενος το μυαλο, αλλα μηπως σαν ελαχιστον φορο τιμης στα παιδια που χασαμε τον τελευταιο 15ημερο, θα ηταν καλο να σκεφτουμε κατι για να τους θυμομαστε για παντα? Εστω ενα μπανερακι με τα ονοματα τους...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε παιδιά;;
Διαφημίσεις και στο φόρουμ;;;;; :evil:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γιατί όχι ρε gika?Κοστίζει η όλη ιστορία.

ΥΓ Με μέτρο βέβαια.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gika έγραψε:Ρε παιδιά;;
Διαφημίσεις και στο φόρουμ;;;;; :evil:

To iδιο παρατηρησα κι εγω....
Ωρες ωρες σκεφτομαι αν συμβαινει κατι με τοσες διαφημισεις στο σαιτ!
Άβαταρ μέλους
Stallion
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stallion »

free, σαν τι να συμβαινει δηλαδή?
Ξέρεις οτι τα έξοδα του site είναι πολλά και αν κάποτε μπορούσαμε να βάζουμε από την τσέπη μας, τώρα που οι μισθοί μειώνονται, αυτές οι δυνατότητες δεν υπάρχουν.

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι ορισμένοι, αλλά το forum φορτώνει σε 1 δευτερόλεπτο πλέον. Ε, αυτό κοστίζει...
Γι' αυτο δεν είδα κανεναν να φωνάζει όμως...

Μόνο να κράζετε ξέρετε ορισμένοι. Λες και σας βάζουμε με το ζόρι να μπαίνετε εδώ μέσα, ή σας ζητήσαμε να πληρώσετε συνδρομή.

ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Mερικοί δεν έχετε ιδέα απο την συντήρηση ενός Portal.....πραγματικά.....και πετάγεστε και λέτε το μακρύ σας και το κοντό σας.

Ρε Μιχάλη τσάμπα γράφεις...μερικοί ψάχνουν να βρουν γιατι δε κλάνει το μπαρμπούνι.

Γιατι το ένα γιατι το άλλο.......κτλ και να χαμε να λέγαμε.

Τα ίδια κάνετε και στον ΠΑΟΚ.....!!!

Και στο κάτω κάτω......σας ζήτησε κανείς λεφτά και δε το ξέρουμε?

Οποιος δε γουστάρει......έχει κανα 2 παρακμιακά φόρουμ που μπορείτε να μπείτε που λένε και κάνα δυο αράδες για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Οι διαφημήσεις είναι απαραίτητες για να συντηρηθεί ένα site ρε παιδιά. Είναι απλά τα πράγματα, άμα οι πηγές εσόδον μειώνονται γυρεύεις να βρεις τρόπους να αντεπεξέλθεις και να είσαι και αξιοπρεπής.Τα παιδιά στο σάιτ κάνουν ότι μπορούν.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Παιδια, το paokmania συγκαταλεγεται αναμεσα στα καλυτερα και πιο επισκέψιμα site του ελληνικου ιντερνετ. Μην λετε τώρα ότι δεν βγάζει τα έξοδα διαχείρισης!

Εγώ εκτιμώ ότι βγάζει και παραπάνω από τα έξοδα... Και προς Θεού, δεν σας κατακρίνω! Εφόσον βγάζει χρήματα, με γεια σας με χαρά σας. Όλες οι επιτυχημένες προσπάθειες, καλό είναι να αμείβονται.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τι σχεση εχει η επισκεψιμοτητα με το αν βγαινει ενα site? η αθλητικη μκ θρακης δεν πουλαει φυλλα αλλα ειναι υγιεστατη. Τα εξοδα για ενα site με συνεχη ροη ειναι πολλα παρα πολλα.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Maximus έγραψε:Παιδια, το paokmania συγκαταλεγεται αναμεσα στα καλυτερα και πιο επισκέψιμα site του ελληνικου ιντερνετ. Μην λετε τώρα ότι δεν βγάζει τα έξοδα διαχείρισης!

Εγώ εκτιμώ ότι βγάζει και παραπάνω από τα έξοδα... Και προς Θεού, δεν σας κατακρίνω! Εφόσον βγάζει χρήματα, με γεια σας με χαρά σας. Όλες οι επιτυχημένες προσπάθειες, καλό είναι να αμείβονται.

Ρε Μάξιμε..........επειδή δεν ξέρεις αδερφέ μην επιμένεις.Δεν βγαίνει.........παλιότερα έβγαινε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Taseos έγραψε:Τι σχεση εχει η επισκεψιμοτητα με το αν βγαινει ενα site? η αθλητικη μκ θρακης δεν πουλαει φυλλα αλλα ειναι υγιεστατη. Τα εξοδα για ενα site με συνεχη ροη ειναι πολλα παρα πολλα.

Υγιέστατη ειναι ; Εγω πως ξέρω εναν δημοσιογράφο που τον χρωστάνε ακόμη απο τη εποχη που ήταν οι δραχμές και έγραφε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θεσσαλονικης1.500.000 δρχ. Το οποίο φυσικα δεν θα το πάρει ποτε ....
Αν θυμασε κρατική διαφήμιση στο φουλ η αλλητικη με ορφανο πολυ καλές σχέσεις και με το ΠΑΣΟΚ φυσικα
Τώρα που κλείσανε οι κανουλες του κράτους να το δούμε τον μαγκα που επιβιώνε απο την κρατική διαφήμιση

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Επειδή εγώ το ανέφερα πρώτος, να τονίσω ότι γνωρίζω για τα έξοδα του σάιτ ότι υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδα και τα σχετικά. Και δεν το είπα για να δημιουργήσω κλίμα. Επίσης δεν είμαι αντίθετος με τις διαφημίσεις στην κεντρική κάτι που μάλιστα ήμουν από αυτούς που το πιστεύανε σαν λύση πριν ξεκινήσει το σάιτ να έχει διαφημίσεις.. Αλλά στο φόρουμ;;; Αυτό με χάλασε...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

eorptol έγραψε:
Taseos έγραψε:Τι σχεση εχει η επισκεψιμοτητα με το αν βγαινει ενα site? η αθλητικη μκ θρακης δεν πουλαει φυλλα αλλα ειναι υγιεστατη. Τα εξοδα για ενα site με συνεχη ροη ειναι πολλα παρα πολλα.

Υγιέστατη ειναι ; Εγω πως ξέρω εναν δημοσιογράφο που τον χρωστάνε ακόμη απο τη εποχη που ήταν οι δραχμές και έγραφε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θεσσαλονικης1.500.000 δρχ. Το οποίο φυσικα δεν θα το πάρει ποτε ....
Αν θυμασε κρατική διαφήμιση στο φουλ η αλλητικη με ορφανο πολυ καλές σχέσεις και με το ΠΑΣΟΚ φυσικα
Τώρα που κλείσανε οι κανουλες του κράτους να το δούμε τον μαγκα που επιβιώνε απο την κρατική διαφήμιση

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

Εικόνα

αυτος? :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”