Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
ΤΟ υπάρχον τόπικ αναφέρεται σε οικονομικά θέματα της ΠΑΕ. Παρακαλώ να μείνετε σε αυτό. Καλό Πάσχα!

Φίλε, εδώ ο καθένας μιλάει για την πάρτη του και μόνο.guardian4 έγραψε:Μη μαλωνετε ρε. Ολοι συμφωνουμε οτι απετυχε, απλα η μεν λεν οτι ηταν η μονη διεξοδος να το δοκιμασει ενω αλλοι οχι. Εγω απλα λεω. Ας μας ρωτουσε. εφοσων το πηρε πανω του, εχει την ευθηνη. Επισης περαν των οικονομικων εγκληματων υπαρχουν και τα ιδεολογκα με τα οποια επαιξε, και σ αυτο δεν εχει κανενα ελαφρυντικο.
Πολιτική του στυλ "όλοι συμφωνούμε", τέλος.

δεσμευτηκαν οι λογαριασμοι του "μεγα-ευεργετη", "μεγαλομετοχου-των 0 ευρω", "μεγιστανα των σουπερμαρκετ", του κολλητου και συνεταιρου του προεδρου του ΠΑΟΚ, του πατερα των δυο μελων του διοικητικου συμβουλιου της ΠΑΕ....
και ω, τι εκπληξη : ζοριζει ακομα περισσοτερο το θεμα αδειοδοτηση γαι τις 30 ιουνιου = δωσε κοσμε για να τα κανουμε νεες τρυπες, νεες πωλησεις και 0 τιτλους
δεν πειραζει ομως. δεν ημουνα με ηλιαδη και σαλμον....ειμαι με μπαλαφα και νιμανι
απο το καλο στο καλυτερο τα οικονομικα
Υ.Γ. ξερετε και τα κανετε ομως κουφαλες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
και ω, τι εκπληξη : ζοριζει ακομα περισσοτερο το θεμα αδειοδοτηση γαι τις 30 ιουνιου = δωσε κοσμε για να τα κανουμε νεες τρυπες, νεες πωλησεις και 0 τιτλους
δεν πειραζει ομως. δεν ημουνα με ηλιαδη και σαλμον....ειμαι με μπαλαφα και νιμανι
απο το καλο στο καλυτερο τα οικονομικα
Υ.Γ. ξερετε και τα κανετε ομως κουφαλες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μάλλον εσυ πουλας τρέλα ηρέμησε και τα ρε στους κολλητούς σου αγωνιστική απαξίωση δεν είχαμεPAOKpanta έγραψε:ρε φιλε πλακα κανεις?
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ δε ζητησαμε? Παλευεις για την αδειοδοτηση ρε το καταλαβαινεις?
Σε χειροτερη οικονομικη κατασταση εισαι απο οταν ανελαβαν ρε το καταλαβαινεις?
Τι σαλμον και ηλιαδηδες και εξυπναδες? Δηλαδη τωρα που το μπατζετ θα ειναι μικροτερο κι απο τοτε με τους σαλμον και ηλιαδηδες και με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ειναι καλυτερα?
τρελα πουλας?
Πρώτη φορα μετα απο 25 χρονια διεκδικήσαμε πρωτάθλημα απο το 1987
Πρώτη φορα αποκλεισαμε τοτεναμ δυναμο φενερ μετα την αρσεναλ
Μετα απο πΟλλα χρονια κάναμε πλάκα το ΠΟΚ αγωνιστικα και γαβρο και βαζελο αεκ......αν αυτα τα θεωρείς λίγα τι να πω.....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ναι έτσι ειναι αφου δεν συμφωνω με αυτούς που δεν βγάζουν πλέον εδω και δυο μήνες ανακοινώσεις σαν να μην υπάρχουν πλέον ....city_boy έγραψε:τρελα πουλαει τι κανει.

Τι έγινε λαλίστατοι είμασταν κάποτε ΑΝΑΚΟΝΩΣΕΙΣ κάθε δεύτερη μέρα τώρα ησυχία
....Ούτε μια ενωτική έστω ανακοίνωση για τα ματιά του κόσμου....
0 τίτλοι τόσα χρονια για πλάκα περνάμε τους τίτλους και μας λείψανα ξαφνικά ....
ΕΜΕΙΣ και ο γαβρος είχαμε μονοπώλιο στους τίτλους ....
ΕΜΕΙΣ και ο γαβρος είχαμε μονοπώλιο στους τίτλους ....
αλλα λεω, αλλα λεςeorptol έγραψε:Μάλλον εσυ πουλας τρέλα ηρέμησε και τα ρε στους κολλητούς σου αγωνιστική απαξίωση δεν είχαμεPAOKpanta έγραψε:ρε φιλε πλακα κανεις?
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ δε ζητησαμε? Παλευεις για την αδειοδοτηση ρε το καταλαβαινεις?
Σε χειροτερη οικονομικη κατασταση εισαι απο οταν ανελαβαν ρε το καταλαβαινεις?
Τι σαλμον και ηλιαδηδες και εξυπναδες? Δηλαδη τωρα που το μπατζετ θα ειναι μικροτερο κι απο τοτε με τους σαλμον και ηλιαδηδες και με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ειναι καλυτερα?
τρελα πουλας?
Μετα απο πΟλλα χρονια κάναμε πλάκα το ΠΟΚ αγωνιστικα και γαβρο και βαζελο αεκ......αν αυτα τα θεωρείς λίγα τι να πω.....
εγω σου λεω οτι κινδυνευεις να μην παρεις αδεια, οτι τιμωτηθηκες απο την ΟΥΕΦΑ με προστιμο και αποκλεισμο (με αναστολη), οτι εισαι σε χειροτερη οικονομικη θεση απ οτι το 2007, οτι θα εχεις μικροτερο μπατζετ ακομα και απο το 2007 και συ λες οτι περαν των μεγαλων ευρωπαικων επιτυχιων (ανεπαναληπτες πλην αρσεναλ) καναμε πλακα στο βαζελο που πηρε ενα νταμπλ και το γαυρο που πηρε 3 πρωταθληματα (τα δυο νταμπλ) και δε μας περνουσε ο ρουλης (μας περασε βεβαια την πρωτη χρονια του πρωην "ευεργετη" μας- δε σας λεω τι εκανα τα λεφτα που πηρα χωρις αποδειξη) . Παντα τετοιες πλακες να κανουμε στους γαυροβαζελους ... δε νομιζω να τους χαλαει
Για το οτι η οικονομικη θεση της ΠΑΕ χειροτερευει, για τιμωριες ουεφα, για αποψιλωση ροστερ, για αδικιολογητες τρυπες (δεν ειχαμε τεχνοκρατες ρε γαμωτο , τι κριμα), την παλαβη.
Τα οικονομικα του ΠΑΟΚ χειροτερευουν συνεχως. Καθε μερα ακουμε και ενα ακομα "δυσαρεστο νεο". Ανασταση δε φαινεται, οπως πλεον λενε και οι εγκυροι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. αν παρεξηγηθηκες με το "ρε" εισαι πολυ μυγιαγγιχτος ρε "φιλε" (πλεον με ""). πες οτι δε στο πα μην παρεξηγιεσαι τζαμπα γιατι δεν ξανασχολουμε με ποστ σου . θα το λεω ΜΟΝΟ σε κολλητους μου καθ υποδειξη σου
τι να κάνουμε να αυτοκτονησουμε ; ενότητα θέλει και να είναι ο κόσμος κοντά στην ομάδα βλέπεις εσύ άλλη λύση ; όσο για το ρε εξαρτατε απο τον τροπο που το λεςπορει να είναι φιλικό αλλα και προσβλητικό ....
Καλα τα λες το θεμα ειναι ποιος ακουει. Το μεγαλο το κλαμα θα πεσει του χρονου..αλλα λεω, αλλα λες
εγω σου λεω οτι κινδυνευεις να μην παρεις αδεια, οτι τιμωτηθηκες απο την ΟΥΕΦΑ με προστιμο και αποκλεισμο (με αναστολη), οτι εισαι σε χειροτερη οικονομικη θεση απ οτι το 2007, οτι θα εχεις μικροτερο μπατζετ ακομα και απο το 2007 και συ λες οτι περαν των μεγαλων ευρωπαικων επιτυχιων (ανεπαναληπτες πλην αρσεναλ) καναμε πλακα στο βαζελο που πηρε ενα νταμπλ και το γαυρο που πηρε 3 πρωταθληματα (τα δυο νταμπλ) και δε μας περνουσε ο ρουλης (μας περασε βεβαια την πρωτη χρονια του πρωην "ευεργετη" μας- δε σας λεω τι εκανα τα λεφτα που πηρα χωρις αποδειξη) . Παντα τετοιες πλακες να κανουμε στους γαυροβαζελους ... δε νομιζω να τους χαλαει
Για το οτι η οικονομικη θεση της ΠΑΕ χειροτερευει, για τιμωριες ουεφα, για αποψιλωση ροστερ, για αδικιολογητες τρυπες (δεν ειχαμε τεχνοκρατες ρε γαμωτο , τι κριμα), την παλαβη.
Τα οικονομικα του ΠΑΟΚ χειροτερευουν συνεχως. Καθε μερα ακουμε και ενα ακομα "δυσαρεστο νεο". Ανασταση δε φαινεται, οπως πλεον λενε και οι εγκυροι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. αν παρεξηγηθηκες με το "ρε" εισαι πολυ μυγιαγγιχτος ρε "φιλε" (πλεον με ""). πες οτι δε στο πα μην παρεξηγιεσαι τζαμπα γιατι δεν ξανασχολουμε με ποστ σου . θα το λεω ΜΟΝΟ σε κολλητους μου καθ υποδειξη σου
PAOKpanta
ο δρομος ειναι ενας και οποιος παρει αλλον θα φαει το κεφαλι του.
1) ειλικρινια στην επικοινωνια με τον κοσμο
2) εκποιηση περουσιακων στοιχειων
3) εξυπνες αγορες
4) μειωμενοι στοχοι
5) φτηνες τιμες
1) ας εξηγησουν στον κοσμο οτι πρωταθλητισμος με αδειο πορτοφολι, σε περιοδο κρισης και με τεραστια χρεη δεν μπορει να γινει. ξεκιναμε απο την αρχη και οποιος θελει ακολουθει. οποιος δεν θελει ας αρχισει το κυριακατικο ψαρεμα.
2) δεν υπαρχει πολυτελεια να μεινει παικτης που μπορει να φερει χρηματα στην ομαδα. οποιος και αν ειναι, οπως και αν τον λενε. θα πουλησω και δεν θα αγορασω.
3) θα αγορασω μονο οτι μπορω να αξιοποιησω και να πουλησω. νεους, ελευθερους με χαρακτηριστικα που ζηταει η ευρωπη. και αν χρειαστει θα παρω προπονητη που μπορει αλλα κυριως που θελει να τους δουλεψει.
4) ημουν στο χαιμπουρι και εζησα το ονειρο. το εζησα ξανα φετος μετα απο 15 χρονια. στα παπαρια μου αν ξαναπερασουν αλλα 15 χρονια για να τα ξαναζησω. δεν ειμαι ΠΑΟΚ ουτε για ευρωπαικες πορειες, ουτε για πρωταθλημα. ειμαι ΠΑΟΚ γιατι γουσταρω και γιατι ξερω να περιμενω. αρκει να πιστευω οτι δεν με δουλευουν. οτι υπαρχει αυριο. και ας παιζω με σταφυ-αποστολοπουλο στα μπακ και ποποβιτς-πελκα στα χαφ.
5) 5ευρω το πεταλο, 10ευρω η 5, 20αρικο απεναντι. και αν δεν ειμαστε εκει, κλεινουμε το μαγαζι και παμε παραλια για ψαρεμα.
αυτο θα γινει θελουμε, δεν θελουμε. οποιος το καταλαβει και το ξεκινησει μονος του θα επιζησει. ελπιζω να μην ειναι ηδη αργα.
ΥΓ. στα φρυδια μου η αδειοδοτηση και οι μεταγραφες.
3) εξυπνες αγορες
4) μειωμενοι στοχοι
5) φτηνες τιμες
1) ας εξηγησουν στον κοσμο οτι πρωταθλητισμος με αδειο πορτοφολι, σε περιοδο κρισης και με τεραστια χρεη δεν μπορει να γινει. ξεκιναμε απο την αρχη και οποιος θελει ακολουθει. οποιος δεν θελει ας αρχισει το κυριακατικο ψαρεμα.
2) δεν υπαρχει πολυτελεια να μεινει παικτης που μπορει να φερει χρηματα στην ομαδα. οποιος και αν ειναι, οπως και αν τον λενε. θα πουλησω και δεν θα αγορασω.
3) θα αγορασω μονο οτι μπορω να αξιοποιησω και να πουλησω. νεους, ελευθερους με χαρακτηριστικα που ζηταει η ευρωπη. και αν χρειαστει θα παρω προπονητη που μπορει αλλα κυριως που θελει να τους δουλεψει.
4) ημουν στο χαιμπουρι και εζησα το ονειρο. το εζησα ξανα φετος μετα απο 15 χρονια. στα παπαρια μου αν ξαναπερασουν αλλα 15 χρονια για να τα ξαναζησω. δεν ειμαι ΠΑΟΚ ουτε για ευρωπαικες πορειες, ουτε για πρωταθλημα. ειμαι ΠΑΟΚ γιατι γουσταρω και γιατι ξερω να περιμενω. αρκει να πιστευω οτι δεν με δουλευουν. οτι υπαρχει αυριο. και ας παιζω με σταφυ-αποστολοπουλο στα μπακ και ποποβιτς-πελκα στα χαφ.
5) 5ευρω το πεταλο, 10ευρω η 5, 20αρικο απεναντι. και αν δεν ειμαστε εκει, κλεινουμε το μαγαζι και παμε παραλια για ψαρεμα.
αυτο θα γινει θελουμε, δεν θελουμε. οποιος το καταλαβει και το ξεκινησει μονος του θα επιζησει. ελπιζω να μην ειναι ηδη αργα.
etsi akribos
giati eimaste PAOK
3 kaloi paiktes me xaraktiristika PAOK (Pablo) kai stiriksi stin omada.
Sorry gia ta greeklish.
Apo göteborg sweden.
PAOK gia panta kai apo pantou.
giati eimaste PAOK
3 kaloi paiktes me xaraktiristika PAOK (Pablo) kai stiriksi stin omada.
Sorry gia ta greeklish.
Apo göteborg sweden.
PAOK gia panta kai apo pantou.
και για ακομη μια φορα μπηκαμε πολλα εκατομμυρια μεσα.eorptol έγραψε: Μάλλον εσυ πουλας τρέλα ηρέμησε και τα ρε στους κολλητούς σου αγωνιστική απαξίωση δεν είχαμε
μεχρι το ποτηρι να ξεχειλισει και να μας παρει ολους μαζι.
δεν εχω διαθεση για αλλες διαμαχες,αρκετα με ποναει η κατασταση μας.
ετσι ακριβως φιλε μου...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ...kos έγραψε:ο δρομος ειναι ενας και οποιος παρει αλλον θα φαει το κεφαλι του.
3) εξυπνες αγορες
4) μειωμενοι στοχοι
5) φτηνες τιμες
-
ποσα εκατομμυρια;city_boy έγραψε:
και για ακομη μια φορα μπηκαμε πολλα εκατομμυρια μεσα.
μεχρι το ποτηρι να ξεχειλισει και να μας παρει ολους μαζι.
δεν εχω διαθεση για αλλες διαμαχες,αρκετα με ποναει η κατασταση μας.
και ποσα απο αυτα ειναι αποτελεσμα της οικονομικης κρισης που πλητει την Ελλαδα;
εδω το νερο εχει φτασει μεχρι την μυτη και ορισμενοι απορουν γιατι ειναι βρεγμενες οι καλτες τους