Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
Όχι ρε σκορδα δεν είπες ότι ισως εγινε ξέπλυμα δεν μαύρου χρήματος εγραφές ΌΤΙ ΈΓΙΝΕ ΞΕΠΛΥΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ
ρε κουκουβαγια .....πας να κανεις τον κινεζο τωρα ε ? ε δεν ξερω ακουσα το λενε στους διαδρομους δικαστικοι κλπ. ε φερτους μαρτυρες υπερασπισης ....καταλαβες την μαλακια που εκανες χθες αλλα δεν το σωζεις ......
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ρε κουκουβαγια .....πας να κανεις τον κινεζο τωρα ε ? ε δεν ξερω ακουσα το λενε στους διαδρομους δικαστικοι κλπ. ε φερτους μαρτυρες υπερασπισης ....καταλαβες την μαλακια που εκανες χθες αλλα δεν το σωζεις ......
Re: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
Ακριβως, και μην ακουσω κανεναν να λεει να μην ασχοληθουμε γιατι η πολλη ανωτεροτητα δειχνει ενοχη.Photis έγραψε:Ωραίος ο σκόρδας...αν δεν τον μαμήσουν οι δικοί μας είναι πραγματικά άξιοι της μοίρας τους...
ΖΗΣΗ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ
Δεν ξέρω πως τα γράφει αλλα το πρώτο πρωτοσέλιδο ειναι που εκθέτει τον σκορδα που λέει ότι έγινε ξέπλυμα χρήματος όσο για το σημερινό περιέλαβε τον Ζήση τον γράφει σαν παρενθετο προσωπο όλα αυτα ειναι μυνησιμα παει να το παιξει ήρωας στα σκουλήκια ο κουκουβαγιας Αρκετά ασχοληθήκαμε με ηλίθιους Ζήση κόψτου τον κολο του καραγκιόζη όλες οι επιχειρήσεις του ειναι μέσα και έτοιμες για κλείσιμο δώστου την τελική κλοτσιά ....
Αν δεν αντιδρασει να τον ξεφτιλισει, θα ειναι επομενο να το πιστεψουν πολλοι
- thodoris31
συμφωνα με τη γατα ,
ο καμπανης ερχεται στον ΠΑΟΚ
http://www.contra.gr/newspapers/Sport/i ... 40482.html
ο καμπανης ερχεται στον ΠΑΟΚ

Με το κοτερο ερχετε ; Ειναι καθ όδον ; Να τον υποδεχθούμε στο λιμάνι της θεσσαλονικης .......
Δεν παμε για καμια βουτια τωρα που ανοιξε κι ο καιρος??thodoris31 έγραψε:συμφωνα με τη γατα ,
ο καμπανης ερχεται στον ΠΑΟΚ![]()
![]()
Σφιξανε οι ζεστες αποτομα νομιζω!!

Τι να πω .....
Ή είναι όλα ένα ψέμα, ή ο Ζήσης σάλταρε ή είναι απελπισμένος.
Ή είναι όλα ένα ψέμα, ή ο Ζήσης σάλταρε ή είναι απελπισμένος.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εγώ θέλω δεξιά Καμπάνη κέντρο Φλωρίοδη με το κωλοδάκτυλο και αριστερά Σαββίδη με μαγκούρα.
«Λόγω του πλήθους των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών σχετικά με τις επαφές μου με διάφορους επιχειρηματίες με σκοπό την ανεύρεση επενδυτών για την ομάδα, θα ήθελα να προχωρήσω σε ορισμένες διευκρινίσεις για να μην δημιουργείται σύγχυση στον κόσμο μας.
Καταρχήν είναι αλήθεια ότι του τελευταίους μήνες έχω επιδοθεί σε μια προσπάθεια προσέγγισης οποιουδήποτε έχει την δυνατότητα και τη διάθεση να βοηθήσει διοικητικά και οικονομικά την Π.Α.Ε . Π.Α.Ο.Κ. Έχω κάνει δεκάδες συναντήσεις χωρίς ωστόσο ακόμη να είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω τα αποτελέσματά τους, αλλά και τους συνομιλητές μου. Θεωρώ ότι η δημοσιοποίηση στερεί από τέτοιου είδους επαφές την σοβαρότητα και το κύρος που τους αρμόζει.
Όσον αφορά τα δημοσιεύματα του, που παρά την θέλησή μου είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζω ότι από τους συνομιλητές μου έχω ζητήσει την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επένδυσή τους στην ομάδα, καθώς και εγγυητική Τραπέζης ύψους τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων, προκειμένου με τη σειρά μου να μεταφέρω επίσημα πια το ενδιαφέρον τους στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. που είναι και ο αρμόδιος να έχει τον τελευταίο λόγο. Μέχρι τότε όλα έχουν ανεπίσημο και θεωρητικό χαρακτήρα.
Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον των φιλάθλων, όπως και την ανησυχία τους για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Γι΄αυτό σκοπεύω άμεσα να τους ενημερώσω επίσημα μέσω συνέντευξης Τύπου τις επόμενες ημέρες. Είμαι όμως αποφασισμένος μέχρι τότε να μην αφήσω την προβολή και την διαφήμιση προσώπων στην πλάτη του Π.Α.Ο.Κ., πράγμα που μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια».
Ζήσης Βρύζας
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Καταρχήν είναι αλήθεια ότι του τελευταίους μήνες έχω επιδοθεί σε μια προσπάθεια προσέγγισης οποιουδήποτε έχει την δυνατότητα και τη διάθεση να βοηθήσει διοικητικά και οικονομικά την Π.Α.Ε . Π.Α.Ο.Κ. Έχω κάνει δεκάδες συναντήσεις χωρίς ωστόσο ακόμη να είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω τα αποτελέσματά τους, αλλά και τους συνομιλητές μου. Θεωρώ ότι η δημοσιοποίηση στερεί από τέτοιου είδους επαφές την σοβαρότητα και το κύρος που τους αρμόζει.
Όσον αφορά τα δημοσιεύματα του, που παρά την θέλησή μου είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζω ότι από τους συνομιλητές μου έχω ζητήσει την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επένδυσή τους στην ομάδα, καθώς και εγγυητική Τραπέζης ύψους τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων, προκειμένου με τη σειρά μου να μεταφέρω επίσημα πια το ενδιαφέρον τους στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. που είναι και ο αρμόδιος να έχει τον τελευταίο λόγο. Μέχρι τότε όλα έχουν ανεπίσημο και θεωρητικό χαρακτήρα.
Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον των φιλάθλων, όπως και την ανησυχία τους για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Γι΄αυτό σκοπεύω άμεσα να τους ενημερώσω επίσημα μέσω συνέντευξης Τύπου τις επόμενες ημέρες. Είμαι όμως αποφασισμένος μέχρι τότε να μην αφήσω την προβολή και την διαφήμιση προσώπων στην πλάτη του Π.Α.Ο.Κ., πράγμα που μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια».
Ζήσης Βρύζας
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Σωστος ο Ζησης....
Με την αφραγκια των εφημεριδων και οτι ορισμενοι ειναι πουλημενα τομαρια....και με 100 ευρω αν τους δωσει κπς που χει μια βαρκα π.χ λαιμαι τορα..θα τον εχουν πρωτοσελιδο///
ΥΓΤα προσωπα ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα...και ειναι τυχαια παραδειγματα
Με την αφραγκια των εφημεριδων και οτι ορισμενοι ειναι πουλημενα τομαρια....και με 100 ευρω αν τους δωσει κπς που χει μια βαρκα π.χ λαιμαι τορα..θα τον εχουν πρωτοσελιδο///
ΥΓΤα προσωπα ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα...και ειναι τυχαια παραδειγματα
Ετσι ρε Ζησαρα.. ξηγησου σα μαγκας πριν κατασπαραξουν ολα τα κορακια!