city_boy έγραψε:DC έγραψε:Πριν 2-3 μήνες τα έσοδα (από τα οποία κανείς δεν αναφέρει ποτέ τα έξοδα) ήταν 80 μύρια. Σήμερα πήραν ένα 50% πάνω και έγιναν 120 τα μύρια. Μέχρι το καλοκαίρι τα κόβω να πιάνουν το μισό δις και έχει ο Θεός ...
ειτε με 80 ειτε με 100 ειτε με 200 το ερωτημα ειναι ενα:
πως φτασαμε να μην εχουμε λεφτα ουτε για μπαλες και πως φτασαμε να ειμαστε μεσα συν 8/10/12 μυρια.
αν θες μιλα για το δευτερο σκελος,το πρωτο ειναι για παιδακια.....
Τι ακριβως θελεις να αποδειξεις? Προσπαθούμε τόσο καιρο να σας πουμε ότι σε μία επιχειρηση εκτός απο έσοδα, υπάρχουν και εξοδα και κάνετε πως δεν το ακούτε? Απο το ενα αυτι μπαινει, απο το αλλο βγαινει...!
Ακομα μια φορά...
Δεν εχει σημασία πόσα λεφτά πήρες... Ας έπαιρνες και 500 δις! Σημασία έχει ότι αν η ενδεκαδα σου είχε 5 Μέσι και 5 Ρονάλντο, ούτε τα 500 δις δεν θα σε φτανανε!
Αυτο ειναι το λάθος του Ζαγοράκη...Οτι εφτιαξε ομάδα - εκανε έργα - διαχειριστηκε κατασταση, με τα πόδια να βγαινουν λίγο εξω από το πάπλωμα... (για το αν εφαγε-χαρισε χρηματα ειναι κατι που δεν μπορει να αποδειχθει)
Δεν θα μπορουσε να κανει θαυματα! Το λετε λες και ειχε χρυσαφι στα χερια του και το εδωσε!
Από την άλλη χαίρω πολύ... Μπακαλίστικους υπολογισμούς μπορώ να κάνω και εγώ:
Μαζευω 22 φιλαρακια μου, μας δίνω από χιλια ευρω το μήνα, αρα μπατζετ 22.000 ευρω Χ 12 μηνες = 264.000 Ευρω!
Οριστε κύριε Ζαγορακη! Εγώ σου έφτιαχνα ομάδα με διακοσιες χιλιαδες ευρω τον χρόνο ! Που πήγαν τα υπόλοιπα 79 μύρια κύριε Ζαγοράκη?!
ΥΓ.
Καλά, για το πόσα διαρκείας θα πουλούσα την δευτερη χρονια, αφου θα επεφτα κατηγορία, αφου θα ετρωγα 80 γκολ (οχι τυχαιο νουμερο) σε καθε ματς , ας μην το συζητησουμε καλυτερα.
ΥΓ2.
Κράξτε, ριξτε λάσπη στον πρωην γκαβλιαρη, αλλα καντε το με κανενα σωστό επιχείρημα ρε γαμώτο, που να εχει λογική. Η στραβοστομίαση - "που πηγανε Θόδωρα τα λεφτά" δεν πείθει...
ΥΓ3.
Το χρέος από τα 2 μύρια που ηταν αρχικά, πήγε στα 4 σε καποια φαση, μετά στα 5 και τελικα εκτοξεύθηκε στα 12,5, επειδή το είπε η τωρινή διοίκηση... Και αφου θελετε να το ακουσετε, ακούστε το: Οταν ο εχθρός ρίχνει λάσπη στον εχθρό του, παντα να κρατάς μικρό καλάθι για το τι ειναι αληθεια και τι οχι. Γιατί πριονιζόταν η καρέκλα για πολύ καιρό, πριν γίνει η αλλαγη σκυταλης. Οταν καποια παιδια σας ελεγαν ότι οι ΖΖ τοπ δεν μιλουσαν μεταξυ τους και ειναι μαλωμενοι, για την βρώμα της υπόθεσης Κονσεισαο, όλοι φωναζαμε ότι προσπαθούν να φερουν διχονοια στον ΠΑΟΚ, για ανυποστατες φήμες κλπ κλπ. Το καλοκαίρι που γύρισε ο Βρύζας μαζί με Σαχπα στο συμβούλιο , το πραγμα βρωμούσε απο χιλιομετρα, όσο και αν προσπαθουσαν μερικοί να μας πουν ότι οι ΖΖ τοπ ξαναενωνονται...
Δεν θελαμε να αντικρύσουμε την πραγματικοτητα και θελαμε να ζουμε στο παραμυθι μας. Οτι δύο καλα φιλαρακια-ποδοσφαιρανθρωποι διοικουν την ΠΑΕ...
Και το ειχα γραψει πολλες φορές, όσο και αν νομιζετε τώρα ότι ειμαι "Ζαγορόσκυλο"... Ο Ζήσης και ο Ζαγορακης είναι παιδιά του συστηματος. Δημιουργηθηκαν, γαλουχηθηκαν και πλουτισαν απο αυτο και μην περιμένετε να πανε κόντρα στο κατεστημένο... Δειξε μου τους κουμπαρους σου, για να σου πω ποιος εισαι. Θα παιξουν τα παιχνιδια τους, θα φανε τον Σπαθα τους και θα πουν και ευχαριστώ.
Για αυτο λοιπόν, οταν ακουτε μυρια απο δω και απο εκει, να κρατατε μικρό καλαθι για το τι ειναι αληθεια και τι οχι...