Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ρε μάγκες, για να μην βαυκαλιζόμαστε, όχι οτι το δένω και κόμπο κιόλας, αλλά τι είναι το "καλό" για τα πλεη ωφ; ομίλους τσ.λ. δεν μπαίνεις, οπότε οκ, πάμε για 2η θέση απλά επειδή έχεις την υποχρέωση ως ΠΑΟΚ να πας για όσο πιο ψηλά μπορείς. Αλλά μην φαγωνόμαστε για πλέη ωφ και δεύτερη θέση και τσ.λ. κλπ κλπ και μετά δημιουργηθούν ελπίδες. Αυτή η ομάδα + την αποδυνάμωση του καλοκαιριού, όχι ομίλους τσ.λ. δεν μπαίνει, αλλά πρέπει να προσέξει να μην μείνει και εκτός από τους ομίλους το ε.λ., γιατί με τους βαθμούς αυτούς, σε 2-3 χρόνια θα μπορεί να ποντάρει βάσιμα σε είσοδο σε ομίλους τσ.λ. λόγω ευνοικών κληρώσεων. Υπομονή και βαθμούς, έστω και λίγους λίγους χρειαζόμαστε τώρα.
- Vonapartis
Η 1η θέση στα πλεύ ωχ έχει και πρακτική σημασία πέρα από το όνειρο του CL. Εξασφαλίζεις, άκοπα, συμμετοχή στους ομίλους του Εουρόπα λινγκ. Με την σημερινή ισοπαλία μεγάλωσε η διαφορά από τον βάζελο στους 3 βαθμούς, ενώ και ο ατρόμητος πήρε πονταλάκι. Δεν ξέρω αν στοχεύουμε άμεσα την 1η θέση στα πλέυ ωφ, η έμμεσα. Όπως και νάχει πάντως δεν μας βολεύει να αυξάνεται η διαφορά με τον από πάνω μας στην κανονική περίοδο.
καπου διαβασα οτι η μια(1) τελικη
ειναι αρνητικο ρεκορ της σουπα λιγκ.....ισχυει?
ειναι αρνητικο ρεκορ της σουπα λιγκ.....ισχυει?
- trel@menos
[/quote]
φιλε την γνωμη μου λεω...
αν αυτα τα παιδακια παιζανε σε καμμια ομαδα του ποκ θα ριχναμε πολυ γελιο...
αλλα επειδη φορανε την ασπρομαυρη φανελα πρεπει να ειναι παιχταραδες...[/quote]
Έ ρε κολοτουμπες που θα δούμε στο μέλλον εσυ συνέχιζε να απαξιωνεις τα παιδια είσαι σε σωστο δρόμο
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ[/quote]
καλα εσυ τα ιδια μου ελεγες και περυσι οταν τολμησα να πω οτι ο τσουκαλας δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.
φιλε την γνωμη μου λεω...
Έ ρε κολοτουμπες που θα δούμε στο μέλλον εσυ συνέχιζε να απαξιωνεις τα παιδια είσαι σε σωστο δρόμο
καλα εσυ τα ιδια μου ελεγες και περυσι οταν τολμησα να πω οτι ο τσουκαλας δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.
δεν ειναι λιγο ξεφτιλα?trel@menos έγραψε:και τι μ αυτο?
μια τελικη και οταν αυτη ειναι απο ενα σουτ 10 μετρα εξω απο την περιοχη?
φιλε την γνωμη μου λεω...markos4 έγραψε:
καλα εσυ τα ιδια μου ελεγες και περυσι οταν τολμησα να πω οτι ο τσουκαλας δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.[/quote]
Ο σταφ ειδικα αυτός αλλα και αποστολοπουλος δείξαμε πράγματα αν δεν τα είδες τι να σε πω τον τσουκαλα εσυ τον εκραζες ενω ειναι παίκτης του ΠΑΟΚ και έδινε αυτο που μπορούσε πάντως αν αρχίσουμε παρελθοντολογια ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΌΤΙ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΉΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ ΆΣΣΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ Ε ;
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ντρέπομαι που το λέω, αλλά
εύχομαι στο Δώνη, αν ποτέ κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, να παίξει στην Τούμπα με τον Ατρόμητο, να είναι ο Ατρόμητος με 10 από το 40 και να φέρει 0-0.
εύχομαι στον Μπόλονι να καταφέρει να περάσει αυτά τα επιθετικά που είπε στην συνέντευξη τύπου στα 2 ματς που έμειναν και να δώσει στην ομάδα το "δολοφονικό" ένστικτο ώστε να σκοτώνει τον αντίπαλο.
προτείνω στους παίχτες να βάλουν τα ρολόγια τους 15 λεπτά μπροστά, έτσι ώστε στις 19.15 που θα ξυπνήσουν το ματς να έχει μόλις αρχίσει και να μην πελαγοδρομούμε για ένα τέταρτο στον αγώνα.
εύχομαι στο Δώνη, αν ποτέ κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, να παίξει στην Τούμπα με τον Ατρόμητο, να είναι ο Ατρόμητος με 10 από το 40 και να φέρει 0-0.
εύχομαι στον Μπόλονι να καταφέρει να περάσει αυτά τα επιθετικά που είπε στην συνέντευξη τύπου στα 2 ματς που έμειναν και να δώσει στην ομάδα το "δολοφονικό" ένστικτο ώστε να σκοτώνει τον αντίπαλο.
προτείνω στους παίχτες να βάλουν τα ρολόγια τους 15 λεπτά μπροστά, έτσι ώστε στις 19.15 που θα ξυπνήσουν το ματς να έχει μόλις αρχίσει και να μην πελαγοδρομούμε για ένα τέταρτο στον αγώνα.
Ναι ειναι ξεφτυλα όπως και η ήττα με πας που είχαμε 12 -2 τελικές και 70-30 κατοχή αλλα χάσαμε έτσι δεν ειναιmarkos4 έγραψε:δεν ειναι λιγο ξεφτιλα?trel@menos έγραψε:και τι μ αυτο?
μια τελικη και οταν αυτη ειναι απο ενα σουτ 10 μετρα εξω απο την περιοχη?
ΠΑΟΚ είσαι...
Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό...

Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό...
eorptol δεν θυμασαι καλα...μου ειχε κανει εντυπωσει ο αγωνας περυσι με τον ολυμπιακο βολου...
για μενα σημασια δεν εχει ποιος φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ αλλα ποιος μπορει να προσφερει.
δεν ειναι ιδρυμα ο ΠΑΟΚ.
Αν ειναι καλο παιδι ο τσουκαλας δεν με ενδιαφερει.Θα με ενδιεφερε μονο αν ειχα αδερφη και τα ειχε μαζι της.
sorry ειμαι offtopic
για μενα σημασια δεν εχει ποιος φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ αλλα ποιος μπορει να προσφερει.
δεν ειναι ιδρυμα ο ΠΑΟΚ.
Αν ειναι καλο παιδι ο τσουκαλας δεν με ενδιαφερει.Θα με ενδιεφερε μονο αν ειχα αδερφη και τα ειχε μαζι της.
sorry ειμαι offtopic
Φίλε δεν μπορει να απαξιωνεις σαν άνθρωπο κάποιον που φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ κρίνεται αποκλειστικά αγωνιστικα και χωρίς χλευασμό και σχόλια του τύπου αν αυτοι ειναι για τον ΠΑΟΚ εγω είμαι για την μπαρτσα είσαι λάθος σε αυτο .....και το κάνεις πολλές φορές
για μενα δεν κανουν...ΤΕΛΟΣ
την γνωμη μου λεω.
και συμφωνω απολυτα σε αυτο που εγραψε ο gika.
αυτοι οι παιχτες ειναι καλοι γιατι η ομαδα εφτασε σε αυτο το επιπεδο.
μακαρι να βγουν και να τους ακριβοπουλησουμε.
την γνωμη μου λεω.
και συμφωνω απολυτα σε αυτο που εγραψε ο gika.
αυτοι οι παιχτες ειναι καλοι γιατι η ομαδα εφτασε σε αυτο το επιπεδο.
μακαρι να βγουν και να τους ακριβοπουλησουμε.
Μα απο την μια τους κάνεις μια με το χώμα και απο την αλλη ελπίζεις να βγουν άρα δεν τους θεωρείς καμένο χαρτί τελικα τι πιστεύεις ; Ειναι καλοι και αν ειναι η ειναι ελπιδοφοροι γιατι να μην παίζουν για να κερδίσουμε κάτι απο το αγωνιστικο τους ανέβασμα ; Αλλιως να καταργήσουμε τις ακαδημίες δεν έχουν λόγο ύπαρξης ....