Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από palok »

μα και να βρώ ρε κώστα 10000 άτομα που να δώσουν από 150 ευρώ, θα βγούν και θα μου πούνε, ναι αλλά αφού χρωστάμε 4, δεν μπορεί να πάει το 1.5 στο μπάτζετ της ομάδας. Άστο, μην αρχίζουμε πάλι. Συνταγή τρόικα. Χρωστάει το κράτος, πληρώνει ο λαός...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

palok έγραψε:
KalamarGiannis έγραψε:Κώσταααααα, Θωμαααααάα , που είστε ρε παιδιά νεκρώσαμε...
αφού δεν έχω info για τα τωρινά, και για να σε ικανοποιήσω, μου ρθε- έτσι πάνω στην τρέλα μου- να κάνω μία φανταστική ομάδα επί τριετίας μαρκόπουλου και να δώ που θα έφτανε αν όλα ήταν καλά οικονομικά. Πάμε λοιπόν (restrictions 3 αμερικάνοι και 3 κοινοτικοί):

1. McGrath, Delininkaitis
2. Monroe (Christmas), Παππάς
3. Gregory (Marshal), Καλαμπόκης, Δέδας
4. Dozier, Ντικούδης, Ταπούτος
5. Παπαδόπουλος, Gecevski

αν εξαιρέσεις στον άσσο, όπου δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, νομίζω οτι μία τέτοια ομάδα θα έκανε παπάδες. Ίσως να άλλαζα τον Dozier με έναν άσσο αμερικάνο για καλύτερα. Και θα ήθελα αντί για Ταπούτο έναν αθλητικό ψηλό για παιχνίδι above the rim. Πόσο να κόστιζε άραγε μία τέτοια ομάδα σήμερα? Γύρω στο 1.5 μύριο, όχι παραπάνω...
Τριάρι ο Καλαμπόκης; Νόμιζα ότι ήταν 2άρι. :shock:
Επίσης, αντί για τον Λάζο θα ήθελα έναν υγιή Γκορί. Ποτέ δεν με άρεσε το παιχνίδι μας με τον Λάζο μέσα. Πέρυσι, με το που έφυγε η ομάδα πήρε πάνω της.
Από την τριετία για πεντάδα διαλλέγω Μαγκράθ, Παππά, Μάρσαλ, Ντικούδη, Γκορί και στον πάγκο Γκέτσε, Ντόζιερ, Ντέλι (για 2), Στίγγερς, Γκρέγκορι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν διάβασες τι είπα όμως: 3 αμερικανοί και 3 κοινοτικοί. οπότε?????
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αυτό φίλε το παρακάμπτω και το αγνοώ. Τι διάολο έγινα μπλε; :D
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

από άνθρωπο της ομάδας που μίλησα σήμερα έχω να πω τι μου έκανε τρελή εντύπωση:

-η εξοικονόμηση για φέτος πιάνει τα 250.000 ευρώ
-ο προπονητής του χρόνου πρέπει να είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ
-ο Σούλης ήταν τυχερός πέρσυ που του καθάρισε ο Κρίστμας το λικι
...και παρακαλούσε να μείνει και δεν τον ἠθελε. Τι είδε 4 μήνες στον παίκτη που έγινε πρώτος σκόρερ;
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να παίρνει καλή μεταγραφή στο εξωτερικό ο Καλαμπόκης και να τον είχες μισή χρονιά backup του Γιαννακίδη
...τον οποίο στην ηλικία του έπρεπε να ζητάν οι ομάδες.
...ο οποίος δεν έχει μέλλον διότι τελευταίος πάει στην προπόνηση και πρώτος φεύγει

αυτά και άλλα που δεν συγκράτησα μέσα στην ένταση που μου δημιουργήθηκε από το πάθος του ομιλούντα και την στεναχώρια που μάζεψα...
ΠΑΟΚΑΡΑ μου χάρηκα που σε γνώρισα!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Πρέλεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει λόγω των χρεών»

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: «Έχω πει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δημιουργήσει μία ομάδα με νέους αθλητές, χωρίς απαιτήσεις για διακρίσεις και τίτλους, και κινδυνεύω που το είπα. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή στο μπάσκετ δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό, γιατί προέχουν άλλα σοβαρά ζητήματα όπως τα χρέη. Ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει να πέσει στη Δ’ εθνική από τον αντίπαλό του στο παρκέ, αλλά κινδυνεύει να πέσει λόγω των χρεών. Το έχω πει και σιγά σιγά ακολουθούν την άποψή μου και άλλοι μέσα από την διοίκηση, ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Θέλει πολύ χρόνο, υπομονή και όποιος αντέξει».

ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ: «Για τις περισσότερες ομάδες βασικό έσοδο είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Χωρίς αυτά, χωρίς να δείχνει η TV τα παιχνίδια, ο επαγγελματικός αθλητισμός θα είχε τελειώσει. Μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων η ομάδα προσεγγίζει και τους χορηγούς. Τώρα έρχεται κάτι καινούριο, τα δικαιώματα για προβολή των παιχνιδιών μέσω WEB TV. Αυτά τα πολεμάει η παραδοσιακή τηλεόραση. Το ζήσαμε αυτό στον ΠΑΟΚ στην αρχή της χρονιάς, με το PAOK WEB TV που ξεκινήσαμε για να λειτουργήσουμε, και είχαμε αρκετά προβλήματα».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ: «Τα media χάνουν το στόχο, ποιον πρέπει να προβάλλουν. Άποψή μου είναι ότι πρέπει να προβάλλουν τους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους αθλητές και όχι διαιτητές, προέδρους κλπ. Έχω την εμπειρία ότι οι δημοσιογράφοι δημοσιεύουν κάτι χωρίς να το διασταυρώνουν. Στο χώρο του αθλητισμού υπάρχουν άνθρωποι που για να είναι στην επικαιρότητα, κάθε μέρα λένε και άλλα πράγματα που δεν έχουν σχέση με την αλήθεια. Ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος, ο αθλητισμός είναι διασκέδαση, και αυτό πρέπει να προβάλλουν οι δημοσιογράφοι. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα φέρουμε κόσμο στα γήπεδα. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος σκέψης καταδικάζει τον αθλητισμό. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τη βία στα γήπεδα, και ευθύνονται για αυτό και τα ΜΜΕ».
http://basketplus.gr/index.php?option=c ... Itemid=152
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Θέλει πολύ χρόνο, υπομονή και όποιος αντέξει .....
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Α ρε Μπάνε, τζάμπα τα λες. Δεν σε ακούμε. Εσυ είσαι φίλος του ΔΝΤ ενώ εμείς θέλουμε παικταράδες αντάξιους της ιστορίας μας. Άσχετο αν η κερκίδα δεν συμβαδίζει μ'αυτή.
Για ποια δ εθνική μιλάς? Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ. Δεν πέφτουμε. Άλλο αν πριν λίγο καιρό μας έσωσε το αεκακι. Εμείς τον χαβά μας. ΠΑΟΚ ξέρω γω, ΠΑΟΚ είσαι κλπ.
Κανε αυτό που πρέπει. Μόνο εσυ μπορεις. Βέβαια άρχισαν κι όλας τα όργανα αλλά δεν καταλαβαίνεις εσυ από εχθρικές έδρες...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

άσχετα με το ότι δεν θέλω να σε αντιπολιτευτώ στην συγκεκριμένη στιγμή, δεν αντέχω να ακούω το ότι με έσωσε ο Δρόσος και κάποια άλλη ομάδα.
Διότι όπως το τελευταίο σουτ δεν κρίνει ένα ματς στα αλήθεια αλλά ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ που πέτυχε μια ομάδα στον αγώνα μείον όσους δέχτηκε, έτσι και η παραμονή ήταν ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ πολλών αγώνων και των βαθμών που συγκεντρώσαμε σε σχέση με τους αντιπάλους.
Αν πρέπει όμως να το ευτελίσουμε σε μια στιγμή, με έσωσε το τρίποντο από τη γωνία του Ντιαρά που πήγε στο Θεό κι έπεσε μέσα. Όλα τα άλλα σενάρια δεν τα δέχομαι. Παίξαμε, είχαμε συγκεκριμένα αποτελέσματα, τα καταφέραμε στην ισοβαθμία. Τέλος με αυτό το παραμύθι.

πέρασε και ο βάζελος, ενώ έγραφα παίζοντας το χιτσκοκικό φινάλε...

ΥΓ και ποιός δεν είπε την λέξη υπομονή...και ποιός δεν είχε τριετές πλάνο όταν ανέλαβε...είδατε κανέναν να το ολοκληρώνει; ας είναι αυτός ο πρόεδρος ο πρώτος...ας έρθει μετά 3 χρόνια ένα καλοκαίρι που θα συζητάμε με χαρά για τις νέες μεταγραφές...

Ο Καλαμπόκης δεν είναι τριάρι. Ο Γκόρι δεν είναι πεντάρι. Μια χαρά μπάσκετ παίζαμε και με τον Λάζο, δηλαδή τώρα δεν ξέρει καλύτερα ο Σούλης που γύριζε την ομάδα γύρω του; ή δεν θα τον έφερνε πάλι αν είχε τα 200;
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

απλως φετος δεν βγηκαν οι ξενοι...περσυ ειχαμε πιασει λαβρακι με μαρσαλ κυριως φετος δεν ειχαμε καποιον ή και αν ειχαμε αν πουμε για γκορυ την κοπανησε...δεν μπορουμε να κρινουμε τον μαρκοπουλο επειδη δεν του βγηκαν οι μεταγραφες και κυριως χρειαζεται υπομονη και στηριξη...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

δεν μπορούν πάντα να πετυχαίνουν οι ομάδες, οι προπονητές. Τώρα που η δυναμικότητα ήταν κοντά σε όλες πλην των 2 πρώτων έπαιζε ρόλο και η τύχη σε χημεία, τραυματισμούς και άλλα. ΟΜΩΣ θα συμφωνήσω με το ότι είναι ευθύνη του προπονητή κυρίως η άνευρη ομάδα χωρίς μαχητικότητα που βλέπουμε φέτος. Με χιλιάδες ελαφρυντικά πάντα, αφού του φεύγουν παίκτες, Έλληνες, ξένοι, δεν μας πάει η διαιτησία και δεν έχει στήριξη από τον κόσμο. ΠΑρόλα αυτά εχθρός του κακού είναι το υποφερτό ... στην περίπτωσή μας, σήκωνε βελτίωση.
Αυτό με τον εγκεφαλικό ψηλό που πάντα του βγαίνει και φέτος δεν είχε που είπε κάποιος, το όνομα ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ λέει κάτι;;;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

DC έγραψε:
palok έγραψε:
KalamarGiannis έγραψε:Κώσταααααα, Θωμαααααάα , που είστε ρε παιδιά νεκρώσαμε...
αφού δεν έχω info για τα τωρινά, και για να σε ικανοποιήσω, μου ρθε- έτσι πάνω στην τρέλα μου- να κάνω μία φανταστική ομάδα επί τριετίας μαρκόπουλου και να δώ που θα έφτανε αν όλα ήταν καλά οικονομικά. Πάμε λοιπόν (restrictions 3 αμερικάνοι και 3 κοινοτικοί):

1. McGrath, Delininkaitis
2. Monroe (Christmas), Παππάς
3. Gregory (Marshal), Καλαμπόκης, Δέδας
4. Dozier, Ντικούδης, Ταπούτος
5. Παπαδόπουλος, Gecevski

αν εξαιρέσεις στον άσσο, όπου δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, νομίζω οτι μία τέτοια ομάδα θα έκανε παπάδες. Ίσως να άλλαζα τον Dozier με έναν άσσο αμερικάνο για καλύτερα. Και θα ήθελα αντί για Ταπούτο έναν αθλητικό ψηλό για παιχνίδι above the rim. Πόσο να κόστιζε άραγε μία τέτοια ομάδα σήμερα? Γύρω στο 1.5 μύριο, όχι παραπάνω...
Τριάρι ο Καλαμπόκης; Νόμιζα ότι ήταν 2άρι. :shock:
Επίσης, αντί για τον Λάζο θα ήθελα έναν υγιή Γκορί. Ποτέ δεν με άρεσε το παιχνίδι μας με τον Λάζο μέσα. Πέρυσι, με το που έφυγε η ομάδα πήρε πάνω της.
Από την τριετία για πεντάδα διαλλέγω Μαγκράθ, Παππά, Μάρσαλ, Ντικούδη, Γκορί και στον πάγκο Γκέτσε, Ντόζιερ, Ντέλι (για 2), Στίγγερς, Γκρέγκορι.
Με αυτη την ομαδα χτυπουσαμε Τοπ16 στην Ευρωλιγκα! :shock: :o
Άβαταρ μέλους
kostasff

KalamarGiannis έγραψε:άσχετα με το ότι δεν θέλω να σε αντιπολιτευτώ στην συγκεκριμένη στιγμή, δεν αντέχω να ακούω το ότι με έσωσε ο Δρόσος και κάποια άλλη ομάδα.
Διότι όπως το τελευταίο σουτ δεν κρίνει ένα ματς στα αλήθεια αλλά ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ που πέτυχε μια ομάδα στον αγώνα μείον όσους δέχτηκε, έτσι και η παραμονή ήταν ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ πολλών αγώνων και των βαθμών που συγκεντρώσαμε σε σχέση με τους αντιπάλους.
Αν πρέπει όμως να το ευτελίσουμε σε μια στιγμή, με έσωσε το τρίποντο από τη γωνία του Ντιαρά που πήγε στο Θεό κι έπεσε μέσα. Όλα τα άλλα σενάρια δεν τα δέχομαι. Παίξαμε, είχαμε συγκεκριμένα αποτελέσματα, τα καταφέραμε στην ισοβαθμία. Τέλος με αυτό το παραμύθι.

πέρασε και ο βάζελος, ενώ έγραφα παίζοντας το χιτσκοκικό φινάλε...

ΥΓ και ποιός δεν είπε την λέξη υπομονή...και ποιός δεν είχε τριετές πλάνο όταν ανέλαβε...είδατε κανέναν να το ολοκληρώνει; ας είναι αυτός ο πρόεδρος ο πρώτος...ας έρθει μετά 3 χρόνια ένα καλοκαίρι που θα συζητάμε με χαρά για τις νέες μεταγραφές...

Ο Καλαμπόκης δεν είναι τριάρι. Ο Γκόρι δεν είναι πεντάρι. Μια χαρά μπάσκετ παίζαμε και με τον Λάζο, δηλαδή τώρα δεν ξέρει καλύτερα ο Σούλης που γύριζε την ομάδα γύρω του; ή δεν θα τον έφερνε πάλι αν είχε τα 200;
Καταλαβαίνω πως πληγώνεται ο εγωισμός μας αλλά ήταν μια μαύρη χρονιά. Τα τρία θαύματα του φλεβαράκη (νίκες με γαύρο εντός, πανιώνιο-πανελλήνιο εκτός) στην τελική σούμα δεν έφταναν. Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία αγωνιστική όπου έπρεπε να κερδίσουμε τον αρη αλλιώς περιμέναμε δώρο της αεκ. Η συνέχεια γνωστή. Και δεν γελιέμαι. Η αεκ δεν θα μας χάριζε τίποτα αν δεν υπήρχαν τα σχέδια του προέδρου της....... Αυτή είναι η αλήθεια. Το να το παίζουμε κινέζοι δεν αλλάζει η ιστορία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συσπειρωθούμε με τον Μπάνε ώστε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

οτι ο αλεξανδρής ήταν στον πάγκο του κολοσσού (αν θυμάμαι καλά... ή της αεκ?) λέτε οτι δεν έπαιξε το ρόλο του?
Άβαταρ μέλους
kostasff

στον πάγκο του κολοσσού ήταν και όχι, δεν έπαιξε ρόλο (ή έστω έπαιξε ελάχιστο). Η αεκ είχε τον πρώτο λόγο και αυτή πήρε την απόφαση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”