Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών

Δημοσίευση από guardian4 »

Κακιες....

:lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

33% απο τη μεταγραφη 33% και απο τα μπονους στην πορτο...πολυ καλο το ντηλ για βιερινια τελικα...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εαν κρίνουμε απο τη μέχρι σήμερα προσφορά του παίχτη, οι Γερμανοί είναι αυτοί που θα έπρεπε να νιώθουν ρηγμένοι απο το deal και οχι εμείς. Όσο για το 33% της μεταγραφής, το deal έγινε το καλοκαίρι του 2009. Πες μας τώρα οτι ήταν κακό και το deal του 2009.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οχι ισα ισα το αντιθετο λεω πολυ καλο ντηλ...ξεκινησαμε απο τα 4 ακατεβατα δικα μας συνεχισαμε με 4 μικτα προχωρησαμε σε 3,5 εκ των οποιων το 1 θα ηταν υπο μορφη μπονους για να γλυτωσουμε το 33% και τωρα ειμαστε στο 3,5 με μπονους στο οποιο μπονους ισχυει και το 33%...που σημαινει κοντα στα 2,4 μυρια καθαρα κερδη συνολικα...αυτο ειναι ενα πολυ καλο ντηλ...

το ντηλ του κουτσιανικουλη 2,5 μυρια κοψοχρονια αυτο ηταν το εξαιρετικο ντηλ... :twisted:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ετσι ειναι φιλε
δεν λενε την αληθεια
με αυτα που μας λες το μονο που εμεινε να πεις ειναι οτι ο .....ραβουλοσιον.....κατω απο την γλωσσα σου το εχεις ..... οχι μονο δεν πηρε αλλα εδωσε κιολας για να φυγει ο βιερινια
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Άλλη εποχή πριν μια τριετία, άλλη τώρα. Και το deal του Vieirinha, τηρουμένων των αναλογιών, ήταν καλό. Πριν 6-7 χρόνια, μπορούσαμε να τον πουλήσουμε και 8 εκατομμύρια. Και την εποχή της δραχμής, μπορούσαμε και 5 δις.
Και θα το ξαναεπαναλάβω. Άλλες εποχές τότε, άλλες τώρα. Και για να μη λέμε μόνο ότι μας συμφέρει, τον Γεωργιάδη τον κλείσαμε με 250.000€. Σε άλλες εποχές θα κόστιζε και 3 εκατομμύρια.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

guardian4 έγραψε:1) Αμυντικο πακετο....τσιριριλο λινο, μειωνουν στις 100 000 για παγκο εκαστος η φευγουν, μπαλαφας,σναουτσνερ λυση συνεργασιας

2)Πακετο μεσων.. Δεν εχουμε αλλαγες. Ολοι χρειαζονται.

3)Πακετο εξτρεμ,.. Σαλπιγγιδης μειωνει στις 300 000, αλλιως πωληση, ρομπερ?(ουτε θυμαμαι πως μοιαζει, δεν εχω αποψη)ι\

4)Πακετο επιθετικων.. Παπαζογλου μειωση,Ιβιτς αποδεσμευση

5)Τερματοφυλακες..Χαλκιας αποδεσμευση.

1)Μεταγραφες. Ενας παιχτης στη θεση του Βιερινια, που να ξερει τοπι, και να ναι γρηγορος.
2)Ένας μεσος γρηγορος με αντοχη να βοηθαει τον γκαρσια
3)Ενα δευτερο επιθετικο επισης ποιοτικο.
4)Τον κοντρερας πισω.
Πρώτα θα κάνουμε μακροβούτια μπροστά στον Λευκό Πύργο και μετά θα φύγει ο Μπάφυ.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Sera4 έγραψε:το ντηλ του κουτσιανικουλη 2,5 μυρια κοψοχρονια αυτο ηταν το εξαιρετικο ντηλ... :twisted:
Τα άλλα δεν τα σχολιάζω. Το 2,5 στη μεταγραφή του Μπιπμ μπιπμ πώς το βγάζεις ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Cirillo με τα 200 χιλιάρικα έχει δώσει λύσεις. Αν έρθει ο Μόρας (όπως γράφει η Γάτα) τότε ναι, να φύγει ο Ιταλός, αλλά με ποια αμοιβή θα έρθει ο δικός μας;
Ο Lino δεν είναι ένα απλό αριστερό μπακ, από αυτόν ξεκινάει όλο το παιχνίδι της ομάδας από τα αριστερά. Ελλείψει αριστερού χαφ που να μπορεί να προσφέρει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, είναι ακόμη αναντικατάστατος.
Το συμβόλαιο που σήμερα είναι εκτός πραγματικότητας είναι του Σαλπι. Βέβαια τα περισσότερα είναι χρωστούμενα, αλλά κάποτε πρέπει να λήξει κι αυτή η εκκρεμότητα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

angelheart έγραψε:
Sera4 έγραψε:το ντηλ του κουτσιανικουλη 2,5 μυρια κοψοχρονια αυτο ηταν το εξαιρετικο ντηλ... :twisted:
Φίλε, και 2,5 χαρτιά και 12,5 χαρτιά να δώσαμε, δεν έχει σήμερα σημασία.
Σημασία έχει να βρούμε πόσοι και ποιοι έλεγαν τα ίδια (περί κακού ντιλ) την επόμενη της συμφωνίας. Ποιοι τα έχωναν τότε σε Ζαγοράκη, Ζήση και Σάντος. Εγώ δεν ξέρω. Τότε δεν ήμουν στο paokmania.
Σήμερα, ύστερα από δυόμισι χρόνια, όλοι μπορούμε να κρίνουμε το ντιλ. Ιτς ε πις οφ κέικ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

angelheart έγραψε:
καλα κανεις... :lol: :lol: συγνωμη 2,3 οχι 2,5 εκλεψα... :lol:

''Δεν φανταζόμασταν ότι ένα παιδί του Εργοτέλη θα έφερνε στην ομάδα 2.300.000 ευρώ. Τότε ήταν μεταγραφική επιτυχία του ΠΑΟΚ.''

δηλωσεις νικου τζωρτζογλου καλοκαιρι 2011 οριστε και το λινκ

http://www.voria.gr/index.php?module=ne ... &sid=56083
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

@sera
Όταν έγινε η μεταγραφή του μπιμπ μπιμπ το ΣΥΝΟΛΟ του αθλητικού τύπου (δεν βάζω links, πανεύκολο είναι ένα google search) είχε γράψει οτι το τίμημα ήταν
- δυο δόσεις των 600.000
- δύο παίκτες δανεικοί (και σε περίπτωση που δεν έβρισκαν παίκτες πρόθυμους να πάνε - που αυτό έγινε - επιπλέον 150.000 για κάθε παίκτη, με άλλα λόγια το περισσότερο + 300.000)
-επιπλέον 300.000 σε περίπτωση που περνούσαμε ομίλους europa league.

Το μάξιμουμ ποσό βγαίνει 1,8 εκ ευρώ. Πλην όμως όταν το μπιμπ μπιμπ επέστρεψε, και πάλι το σύνολο του αθλητικού τύπου έγραψε οτι "υπήρχε οφειλή της τάξης των 500.000" την οποία ο Εργοτέλης ΔΕΝ θα την έπαιρνε μιας και έπαιρνε τον παίκτη.

Στην καλύτερη λοιπόν των περιπτώσεων για τον Εγροτέλη, το ποσό είναι ~1,3 εκ ευρώ.

Φυσικά και γνωρίζω τι είπε ο Τζώρτζογλου στον Libero/Ζαγόρα (και όχι στην Voria.gr). Είχε και άλλα"παράξενα" τότε που έλεγε ο Ζαγόρας ΤΟΤΕ, αλλά ας το αφήσουμε ΚΑΙ αυτό χωρίς σχόλια και ας πιάσουμε μόνο τις κουβέντες του Τζώρτζογλου.

Σε απλά ελληνικά λοιπόν, όταν τα κουκιά έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση, ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι είπε ο Τζώρτζογλου. Αν δλδ αύριο πει οτι οι μανάδες μας εκδίδονται, εγώ θα τον πιστέψω ; δεν ξέρω εγώ η δική ΜΟΥ μαμά αν κάνει κάτι ή όχι ; δεν έχω ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο τρόπο να το τσεκάρω ; να το διασταυρώσω ; ειδικά δε, όταν από το τσεκάρισμα προκύπτουν εντελώς ΑΛΛΑ, εγώ πως θα τον πιστέψω ; επειδή το είπε ;

Ξαναρωτάω λοιπόν 2,3 πως τα υπολόγισες ; Ξέρεις κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ή απλά πιστεύεις τον Τζώρτζογλου ; γιατί τα κουκιά όσο και να μετρήσεις όπως βολεύει, δεν βγαίνουν. Λείπει ένα ολόκληρο εκ ευρώ. Καταλαβαίνεις οτι μιλάμε για κακούργημα αν έχεις εσύ δίκιο. Κακούργημα που αφορά πολύ κόσμο και όχι μόνο τον Ζαγοράκη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλά με τα ποσά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πολλά τραγελαφικά γίνονται.
Κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν παραπάνω έσοδα, κάποιοι παραπάνω έξοδα.. :D
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εγω ελεγα οτι ηταν καλη η συμφωνια του 33% αφου τον αποκτησαμε δεδομενου οτι θα τον διναμε 10-12, και οχι να τον ξεπουλησει ο Ζαγορακης με 3, επειδη τα σκ@τωσε.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

kondoras έγραψε:Άλλη εποχή πριν μια τριετία, άλλη τώρα. Και το deal του Vieirinha, τηρουμένων των αναλογιών, ήταν καλό. Πριν 6-7 χρόνια, μπορούσαμε να τον πουλήσουμε και 8 εκατομμύρια. Και την εποχή της δραχμής, μπορούσαμε και 5 δις.
Και θα το ξαναεπαναλάβω. Άλλες εποχές τότε, άλλες τώρα. Και για να μη λέμε μόνο ότι μας συμφέρει, τον Γεωργιάδη τον κλείσαμε με 250.000€. Σε άλλες εποχές θα κόστιζε και 3 εκατομμύρια.
++++++++++++

DC έγραψε: Φίλε, και 2,5 χαρτιά και 12,5 χαρτιά να δώσαμε, δεν έχει σήμερα σημασία.
Σημασία έχει να βρούμε πόσοι και ποιοι έλεγαν τα ίδια (περί κακού ντιλ) την επόμενη της συμφωνίας. Ποιοι τα έχωναν τότε σε Ζαγοράκη, Ζήση και Σάντος. Εγώ δεν ξέρω. Τότε δεν ήμουν στο paokmania.
Σήμερα, ύστερα από δυόμισι χρόνια, όλοι μπορούμε να κρίνουμε το ντιλ. Ιτς ε πις οφ κέικ.
Ολοι ανεξαιρετως πανηγυριζαμε... Οτι τρυπησαμε το ποκ, ότι πηραμε το μοναδικο ελληνικο ταλεντο κλπ κλπ... Οι πιο ψυχραιμοι δεν ελεγαν "μαλακια κανατε", αλλα ελεγαν "αφηστε το παιδί να δουλεψει για να βγαλει ματια", κατι το οποιο ειπε και ο Βρυζας (αν θυμαμαι καλα) στην συνεντευξη που τον παρουσιασε...

Η συνεχεια γνωστή και όλοι μας μετα Χριστον Προφήτες. Δεν ξερω αν παιχτηκε κατι εξωαγωνιστικό, αλλα γεγονος ειναι ότι καποιες μεταγραφες βγαινουν, καποιες οχι... Καποιοι ηρθαν τσαμπα και εγιναν οι στυλοβατες, καποιους πληρωσαμε και σκουπισαν τον παγκο. Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο.

Οταν ειχε ερθει ο Βιερινια, ολοι μας πανηγυριζαμε με το πολυ καλο ντηλ που ειχε γινει. 300.000 μονο και το αναγκαίο 33%, διότι έδωσες λίγο cash... Τι να κανουμε, ετσι πανε τα πραγματα. Ηρθε η κριση, οπως λεει ο φιλος παραπανω, λίγο η αναγκη μας για ρευστό και πουληθηκε ο παιχτης σε ενα ρεαλιστικό ποσο για τα δεδομενα της εποχής μας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”