Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΣ Γιάννενα 1-2- MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

ΚΑΝΕΝΑΣ
25
61%
Κανένας
16
39%

Σύνολο ψήφων: 41

Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΣ Γιάννενα 1-2- MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από slidar »

E me aυτα που γραφεις τι θες να σου πω. Το σημερινο χαλι εχει ονοματεπωνυμο. Αμα εσυ δεν θες να το δεις δεν μπορω να κανω κατι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε:.Σαφώς οι παίκτες και η διοίκηση έχουν μεγαλο μερίδιο ευθύνης για τη εικόνα που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες .
Εγώ έγραψα και αυτό αν δε το πρόσεξες .Που διαφωνείς θα μου πείς?
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

το εγραψα και χθες. ΟΤι παιζεις με μπαλαφα τσουκαλα τσιριλο σναουτσερ και τοσους αλλους.. δεν φταινε οι ιδιοι. Αυτοι τοσο μπορουν τοσο παιζουν. Το θεμα ειναι γιατι παιζουν αυτοι? Ε γι'αυτο ρωτα τον πρωην καβλιαρη να σου απαντησει.

Το πιασες τωρα?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ρε παλικάρι μου το ποστ μου αναφέρεται στη συμπεριφορα των οπαδών ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ και συ μου απαντάς παλι οτι φταίει η διοίκηση? Είπα εγώ οτι δε φταίει?Άλλο θέμα συζητάμε.Το πιασες τωρα?
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Εγώ προσωπικα δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς σόρρυ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ναι ουτε εγώ.
Αφιερώνεις μια γραμμή για τις ευθύνες διοίκησης/παιχτών και μια παράγραφο για τον κόσμο, που εντάξει ΠΑΟΚ είμαστε αλλά κάπου η κοροϊδία και οι κακές επαναλήψεις κουράζουν.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Kανένας οπαδός δεν φταίει. Οι γιαλαντζί φίλαθλοι φταίνε,οι οπαδοί (Θέ μου ξανασχώρνα με) της haute couture Revolution. Κερδίζει η ομάδα και έχει.."υγεία"- γεμίζει και το γήπεδο. Χάλι η ομάδα ,χωρίς όραμα και κίνητρο και παράλληλα βυθισμένη στα χρέη - αδειάζει το γήπεδο.
Μόνο οι κλασσικοί μλκες "καθαρόαιμοι" και τα "μπερδεμένα" που "έφυγαν" επι Βουλινού δηλώνουν παρών κάθε δεύτερη Κυριακή. Είπαμε ,στις χαρές(5-6-7-8-1-2-3) και στις λύπες(4α-4)...

Μεγάλε ΠΑΟΚ.
Μεγάλη ΚΑΥΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Για τον φίλο που μίλησε για ... κοριτσίστικες φωνές στην 7Α, να πω ότι οι φωνούλες αυτές ήταν από 30 παιδάκια 8-10 ετών από μία ακαδημία ποδοσφαίρου της Σκύδρας που ανήκει στο πρόγραμμα PAOK football prints.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗ ΣΠΟΝΤΑ ΣΑΣ ...

Άλλο το ότι δεν συμμετέχει ενεργά η Θ7 στην κερκίδα ( εδώ και 30 χρόνια και βάλε !!! ) και άλλο να ακούς παιδικές φωνούλες που πάνω στα νεύρα σου, σου φαντάζουν κοριτσίστικες !!!

Θαρρείς και φταίει η Θ7 που οι άλλοι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους!

Θαρρείς και η Θ4 έδινε χθες "ρεσιτάλ" και υστερούσανε όλοι οι υπόλοιποι!

Μάλλον δεν ξέρουμε τι μας φταίει και τρωγώμαστε με τα ρούχα μας!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

εδω το ματς ηταν 0-1 και η 4 ασχολιοταν με τις εκδρομες και τα ναρκωτικα που εμαθαν απο παιδια και για την πουτ@ανα την αστυνομια που εχει μπατσους αδερφες....κατι για τον ΠΑΟΚ ρε παιδια
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

lefis έγραψε:εδω το ματς ηταν 0-1 και η 4 ασχολιοταν με τις εκδρομες και τα ναρκωτικα που εμαθαν απο παιδια και για την πουτ@ανα την αστυνομια που εχει μπατσους αδερφες....κατι για τον ΠΑΟΚ ρε παιδια
χαναμε 0-2 στο περπατητο απο τους πουστηδες του πειραια και η 4 φωναζε "ειμαστε σκαστοι απο την κλινικη"

Επαφη ΜΗΔΕΝ. :redcard:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Dinos_Liverpool έγραψε:Για τον φίλο που μίλησε για ... κοριτσίστικες φωνές στην 7Α, να πω ότι οι φωνούλες αυτές ήταν από 30 παιδάκια 8-10 ετών από μία ακαδημία ποδοσφαίρου της Σκύδρας που ανήκει στο πρόγραμμα PAOK football prints.

Άλλο το ότι δεν συμμετέχει ενεργά η Θ7 στην κερκίδα ( εδώ και 30 χρόνια και βάλε !!! ) και άλλο να ακούς παιδικές φωνούλες που πάνω στα νεύρα σου, σου φαντάζουν κοριτσίστικες !!!

Θαρρείς και φταίει η Θ7 που οι άλλοι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους!

Θαρρείς και η Θ4 έδινε χθες "ρεσιτάλ" και υστερούσανε όλοι οι υπόλοιποι!

Μάλλον δεν ξέρουμε τι μας φταίει και τρωγώμαστε με τα ρούχα μας!
Θες να σου στείλω βιντεάκια από 1998 μέχρι 2005 με την 5-6-7-8 να κάνουν πλάτες και να χοροπηδάνε σαν παλαβοί στα περισσότερα συνθήματα?
Η Θ4 είναι εκεί ,ποτέ των ποτών άδεια. Όταν χάνει με τραγική (για πολλοστή φορά) εμφάνιση μέσα στον ναό που θα βρείς φωνή και κουράγιο να φωνάξεις ΠΑΟΚλε? Μόνο για "Βγάλτε τις φανέλες" είσαι κι αυτό με το στανιό ,με τόση γαμημένη πίκρα 3 μήνες τώρα.
Εκεί στην 5-6-7 γιατί δεν φωνάζουν ? Γιατί δεν δίνουν "ρεσιτάλ" ? Γιατί δεν βοηθάνε την ομάδα τους? Γιατί την βλέπουν μόνο προπονητές και οπαδοί της χαράς ?
Και για να σε προλάβω ,υπάρχουν κι εκεί σύνδεσμοι, δεν τίθεται θέμα οργανωτή.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

lefis έγραψε:εδω το ματς ηταν 0-1 και η 4 ασχολιοταν με τις εκδρομες και τα ναρκωτικα που εμαθαν απο παιδια και για την πουτ@ανα την αστυνομια που εχει μπατσους αδερφες....κατι για τον ΠΑΟΚ ρε παιδια

Αν και έχεις άδικο για χθες, στο γενικό στέκει αυτό με τα αχρείαστα και ανούσια συνθήματα. Το ΠΑΟΚλε έβαζε την αντίπαλη ομάδα στα καρέ της και την επιθετική μας γραμμή στην περιοχή της.
ΟΜΩΣ. Αυτοί τουλάχιστον φωνάζουν κάτι. Ενισχύουν ,αφού έτσι νομίζουν ότι βοηθάνε την ομάδα τους. Άσε που στα αυτιά του Γκαρσία του Λινο ,του Νιμανί ,του Σνάουτσερ η ιαχή και το ποσο δυνατή είναι αυτή μετράει και τους γκαυλώνει,αφού δεν σκαμπάζουν γρί.Εσύ φώναξε το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά και άλλαξε το με το αναψυκτικά.ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λοιπόν πάμε για διπλό στον Ατρόμητο! Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να το πάρει. Κατ' αρχήν δεν θα λείπει κανείς. Ακόμη και ο Ivic θα είναι ετοιμοπόλεμος.
Ευκαιρία να αποδείξουμε ότι έχουμε τις ποδοσφαιρικές δυνατότητες να περάσουμε τον Ατρόμητο και να βγούμε Ch.L. (είτε τιμωρηθούν από την UEFA με 1 έτος οι ΠΑΟ, ΑΕΚ είτε όχι).
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Φίλε Empros,

Έχει 12 χρόνια που έχω μετακομίσει στην 7 από την 4Β. Ξέρω πότε και που και πόσο συμμετέχει η 7 πολύ καλά.
ΓΕΝΙΚΑ δεν συμμετέχει και πολύ (έως και καθόλου) και όσα βιντεάκια και να βρεις είναι αποσπασματικά και κυρίως στα μεγάλα παιχνίδια.

Κατάλαβες τι είπα εγώ ? Είναι δυνατόν να σου φταίει η 7 για αυτό το αγωνιστικό τουρλουμπούκι ? Χάλι μαύρο ! Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Ποιότητα underground...

Και επαναλαμβάνω, ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝΕ ΓΜΤ που ήρθανε για να παίξουνε πριν το παιχνίδι και για να δούνε την ομαδάρα τους. Και κάποιος τα "είδε" κοριτσάκια. Αυτό με πείραξε εμένα. Που αυτά ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ !

Δεν κατάλαβα, όμως, που ενοχλήθηκες εσύ, φίλε μου. Ποτέ δεν κατηγόρησα την 4. Και αν έχω λιώσει τζιν στα τσιμέντα της ... (εκτός συνδέσμων ... εντός ΠΑΟΚ).

ΥΓ. Και χθες και με την Τρίπολη ήταν άδεια η 4 (αναλογικά γιατί μιλάμε για την 4).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Δευ 02 Απρ 2012, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Dinos_Liverpool έγραψε:Για τον φίλο που μίλησε για ... κοριτσίστικες φωνές στην 7Α, να πω ότι οι φωνούλες αυτές ήταν από 30 παιδάκια 8-10 ετών από μία ακαδημία ποδοσφαίρου της Σκύδρας που ανήκει στο πρόγραμμα PAOK football prints.

Αδερφέ έτσι τ άκουσα, έτσι τό γραψα δε μπορώ να ξέρω ποιός φωνάζει(και με 7 μποφόρ αέρα).Μην αρπάζεσαι.Και δεν ήταν σπόντα, μου έκανε εντύπωση που μόνο κάτι κοριτσάκια (όπως νόμιζα) και η 4 προσπαθούσαν να "σπρώξουν" την ομάδα.
Μιας και δε το καταλάβατε αρκετοί να το κάνω πιό λιανά.Με μια ζωντανή κερκίδα,μία Τούμπα απ τα παλιά το ματσάκι θα το παίρναμε μόνοι μας,εμείς οι οπαδοί(άποψη μου) άρα έχουμε κι εμείς ευθύνη.
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε: Είπαμε ,στις χαρές(5-6-7-8-1-2-3) και στις λύπες(4α-4)...
Δυστυχώς έτσι είναι.

ΥΓ Ολοι ψόφιοι για παρεξήγηση είμαστε.Α ρε ΠΑΟΚ τι μας κάνεις..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”