Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από bane1980 »

Ένοχοι!! Σταυρώστε μας!!
Οκ, και εμείς υπό διάλυση τότε, κακώς που δεν μας το έχουν πει και μας αφήνουν να βαυκαλιζόμαστε οι μωροί.
Για το Σκόνδρα μιλήσαμε ρε παίδες, το Σκόνδρα, όχι το Νειμαρ και στο νήμα του ποιον θα θέλαμε, όχι μεταγραφών. Οκ, εντάξει, δεν θα επαναληφθεί. Μπας και βρούμε το φως μας.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Έλα μην θίγεσαι ρε αδελφέ.Ρεαλιστές είμαστε. Απλα μερικοί μιλάτε σαμπώς και ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να κάνει αυτά που γράφετε. Εγώ ζητάω απλά να έχω μια ομάδα αξιοπρεπή και τίποτα άλλο. Αυτό μπορούμε αυτό τον καιρό.
:pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

bane1980 έγραψε:Ένοχοι!! Σταυρώστε μας!!
Οκ, και εμείς υπό διάλυση τότε, κακώς που δεν μας το έχουν πει και μας αφήνουν να βαυκαλιζόμαστε οι μωροί.
Για το Σκόνδρα μιλήσαμε ρε παίδες, το Σκόνδρα, όχι το Νειμαρ και στο νήμα του ποιον θα θέλαμε, όχι μεταγραφών. Οκ, εντάξει, δεν θα επαναληφθεί. Μπας και βρούμε το φως μας.
Πες τα ρε αδερφε!!! Ρε συ Φωτη, δεν καναμε υπολογισμους παραλογους για να φερουμε τον Μεσι. Δηλαδη εσενα τι σου φανηκε παραλογο?? Για να φερεις ελευθερο τον βασιλακακη και τον σκονδρα πρεπει να εχεις τον Αμπραμοβιτς??? Μηπως λιγο να ησουν πιο ανοιχτος σε γνωμες?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

πιστευω του χρονου δεν θλουμε πολλες μεταγραφες κ εξηγουμε

τερμα
κρεσιτς/γλυκος/γιακουμης/στρεζος

δεξια αμυνα
δ.κωνσταντινιδης,αποστολο,εττο?

αριστερα αμυνα
σταφυλλιδης/λινο?(αν φυγει ο λινο ενισχυση)

κεντρο αμυνα
μαλεζας/κατσικας/ιντζιδης/(εδω θελουμε ενισχυση)

κεντρο μεσαια
γκαρσια?/λαζαρ,φωτακης/παναγιωτουδης/σταμου(αν φυγει ο παμπλο θελουμε 2 αλλιως 1)

αριστερο εξτρεμ
ποποβιτς(θελουμε 1)

δεξιο εξτρεμ
σαλπι?/γεωργιαδης(αν φυγει ο σαλπι θελουμε)

10αρι
γιαννου/πελκας(θελουμε 1)

επιθεση
αθανασιαδης/νιμανι?.παπαζογλου?β.παπαδοπουλος(αν φυγουν τα ? τοτε 2 αλλιως αναλογα)

φυσικα υπαρχει κ η περιπτωση πωλησεων που αλλαζει τον αριθμο στην εκαστοτε θεση.Επισης μπορει να ξεπεταχτουνε 1,2 ή και 3 ακομη νεαροι οπου κ παλι αλλαζει τον αριθμο στην εκαστοτε θεση.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Dimg4 έγραψε:
bane1980 έγραψε:Ένοχοι!! Σταυρώστε μας!!
Πες τα ρε αδερφε!!! Ρε συ Φωτη, δεν καναμε υπολογισμους παραλογους για να φερουμε τον Μεσι. Δηλαδη εσενα τι σου φανηκε παραλογο?? Για να φερεις ελευθερο τον βασιλακακη και τον σκονδρα πρεπει να εχεις τον Αμπραμοβιτς??? Μηπως λιγο να ησουν πιο ανοιχτος σε γνωμες?
Δεν έχει άδικο ωστόσο φίλε μου ο Φώτης. Ίσως είναι λίγο πιο ψυχρός ρεαλιστής, ίσως για να μην απογοητεύεται δεν αφήνεται έστω και για το χαβαλέ της υπόθεσης (όπως παραδέχομαι οτι κάνω εγώ με τα μεταγραφικά) να χάσει από τη ματιά του την τωρινή κατάσταση, η οποία όντως είναι χάλια (και ο Σέρα4 έχει δίκιο γιατί σίγουρα έχει τα παγωμένα κατά νου...).

Απλά μες τη μαυρίλα κάποιο νήμα πρέπει να βρούμε και να διατηρούμε για να ξεσκάμε και λίγο :cry:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

11 Amauri
http://www.transfermarkt.de/de/amauri/p ... _6234.html
[youtube]Of1TUx9dVCk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Photis έγραψε:Έλα μην θίγεσαι ρε αδελφέ.Ρεαλιστές είμαστε. Απλα μερικοί μιλάτε σαμπώς και ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να κάνει αυτά που γράφετε. Εγώ ζητάω απλά να έχω μια ομάδα αξιοπρεπή και τίποτα άλλο. Αυτό μπορούμε αυτό τον καιρό.
:pano:
Η αλήθεια είναι ότι αν και συμφωνούμε επί της ουσίας στο παρόν θέμα (στα περισσότερα γιοκ), ο τίτλος του τόπικ δίνει το ελεύθερο για όνειρα και ακατάσχετη ονοματολογία.
Μέτρο θα πρέπει να υπάρξει όταν με το καλό ανοιχτεί τόπικ "μεταγραφές καλοκαιριού 2012".
Μέχρι τότε επιμένω ότι ο Μαρσέλο της Ρεάλ πρέπει να έρθει στον ΠΑΟΚ πάσει θυσία.
Θα έλεγα και για τον Τσάμπι (ο Μέσι έχει άσχημο κούρεμα) αλλά νομίζω ότι θα ήταν του ματς.
Του ματς, όχι του ματς. :D
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Έναν παίχτη φτηνό θέλω που θα κάνει την διαφορά.
Ricardo Laborde....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Ο καλύτερος παίχτης στο κυπριακό πρωτάθλημα...
Φέρτον χθες
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Dimg4 έγραψε:Οχι με ειρωνειες θα πληρωσω, ετσι παιρνω τον Μεσι.

Ρε συ διαβασε προσεκτικα πριν σχολιασεις. Λεω εφοσον παραχωρηθει ο σαλπι ιδανικο θα ηταν να αντικατασταθει με βλαχοδημο. Και ο Μητρογλου απο τη στιγμη που δεν τον γουσταρει ο βαλβιδας, δε θα ζητησει πολλα ο γαυρος για να τον δωσει.

χαχαχαχαχαχαχαχ μα τι λες ρε φίλε!
Του Βλαχοδήμου το συμβόλαιο λήγει 2015 κάτω απο 500 χιλιάρικα ο Πανόπουλος δεν στον δίνει. Άσε που δεν έχεις τόσα λεφτά ούτε για ζήτω.
Θα αφήσει έτσι απλά, ο γαύρος, να του φύγει ο 1ος έλληνας σκόρερ;
Χαχχαχαχαχααχαχα, μα τι ακούμε ρε πούστη μου.

Μετά μας λες, να πουλήσει τον Σάλπι ή καναν άλλον. Όλες οι πωλήσεις (αν γίνουν) θα πάνε για να κλειστούν οι τρύπες του ρεβολούτιον κι όχι για να πάρεις παίχτες.

Τον Μέσι βάλτον να παίξει δεκάρι, μόλις τον πάρεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”