Θα μπω στον κόπο να σας απαντήσω και τους δύο (και τον άμεσα θιγόμενο και τον αβανταδόρο, νταϊμένσιον που λένε) αν και δεν νομίζω ότι θα καταλάβετε και πολλά.
Σπάσιτς, είναι ωραία να ειρωνεύεσαι την διοίκηση και να την λιδορείς σε ένα παντελώς άσχετο θέμα, το οποίο επέλεξες για αφορμή να βγάλεις το κόμπλεξ σου, αλλά μόλις παίρνεις μια απάντηση που σε εκθέτει, αμέσως την βαφτίζεις "ειρωνική" μπας και σκάσει μύτη κανένας "κακός μοντ" και με ξαναβάλει χέρι. Δε ξέρω ρε φίλε .... ίσως φταίει αυτή η πουτ@να η αλλεργεία μου στις κόμπλες ....
Το να σε ρωτήσω τι ακριβώς κατά την γνώμη σου έπρεπε να κάνει ο Βρύζας, ο Ζαγοράκης ή ο Κατσαρής για να μάθεις εσύ για ποιο λόγο το υπουργείο οικονομικών φαίνεται να κάνει χάρες στην ΑΕΚ ή γιατί η ΑΕΚ εξασφάλισε άδεια κατασκευής γηπέδου (μουαχαχαχα, έκανε γήπεδο η αεκ και δεν το είδα; ) ή αν επιτρέπεται ή όχι να κατασκευαστεί καινούργια Τούμπα στην θέση του σημερινού γηπέδου ..... με το συμπάθειο ρε φίλε αλλά θα ήταν (επιεικώς) μ
xxxxxxα μου. Με έχω για πιο σοβαρό.
ΟΚ, σεβαστό το κόμπλεξ σου και οι νταλκάδες σου αλλά όταν παπαγαλίζεις σε ένα φόρουμ τις θέσεις του βασιλόπουλου και του πετρωτού, περίμενε και τον αντίλογο και τις αντιδράσεις αυτών που τα διαβάζουν.
Κατάλαβες τώρα τι ακριβώς έκανες; Ελπίζω να κατάλαβες γιατί πιο λιανό δύσκολα θα το κάνω.
emprosκλπ, επειδή είμαι και λίγο αργός ρε φίλε για βοήθα λίγο: ο Τσορμπατζόγλου είναι αρδ ή καλό παιδί;
Για να ξέρω δηλαδής γιατί εσύ συνήθως όταν αναφέρεσαι σε δημοσιογράφους τους λες αρδ αλλά σήμερα επιχειρηματολογείς με με τα κόλυβα του Τσορμπατζόγλου. Εκτός αν εξαρτάται από τις ημέρες. Τα Σάββατα πχ τον πιστεύουμε και τις Κυριακές όχι.
Με το φτωχό μου το μυαλό αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι για να πάρει iso από εσένα κάποιος δημοσιογράφος, θα πρέπει να γράψει ότι ο Ζαγοράκης κάνει πιάτσα στα δικαστήρια ενώ αν γράψει ότι ο Ζαγοράκης ανέλαβε μια ομάδα που πήγαινε για την 4η κατηγορία και την έβγαλε 2 φορές στους 32, τότε είναι αρδ.
Δε ξέρω ρε φίλε .... μπορεί και να σε παρεξήγησα ....