László Bölöni
Re: László Bölöni
Οι ίδιοι που δε γουστάρανε Γκαρσία, οι ίδιοι τα κάνουν και τώρα.
Και από Θεσσαλονίκη μεριά, επαγγελματίες ΠΑΟΚτσήδες, αλλά και αντίπαλοι ή ''αμερόληπτοι'' εξ Αθηνών.
Κυριακή σύνθημα όπως τότε....(το είπαμε για τον πορτοφολά, γιατί όχι και τώρα)
''Και του χρόνου, θα είναι ωραία,
με τον Μπο, με τον Μπόλονι παρέα!''
Και από Θεσσαλονίκη μεριά, επαγγελματίες ΠΑΟΚτσήδες, αλλά και αντίπαλοι ή ''αμερόληπτοι'' εξ Αθηνών.
Κυριακή σύνθημα όπως τότε....(το είπαμε για τον πορτοφολά, γιατί όχι και τώρα)
''Και του χρόνου, θα είναι ωραία,
με τον Μπο, με τον Μπόλονι παρέα!''
- kataramenos5
Σωστός ο DC.DC έγραψε: Ο Μπόλονι μπορεί να βαρεθεί και να φύγει αύριο. Όμως μέχρι σήμερα το βράδυ θα τον στηρίζω και θα πολεμάω (όπως μπορώ και νομίζω) αυτούς που τον πολεμάνε. Προπονητής μου είναι.
O Μπόλονι είναι ο Μπόλονι και θα συνεχίσει να λέει αυτα που πιστεύει πως πρέπει να πεί κι αυτό δεν αλλάζει.
Οι ΑΡΔ αρπάζουν τη ευκαιρία να πουλήσουν, αλλα και γιατί κάποια προς διάλυση σωματεία ,ωφελούνται να υπάρχει ζήτημα Μπόλονι πρίν τα play off

Η πρακτική σε τέτοιες περιπτώσεις λέει πάντως οτι αν θέλεις να φύγεις δε το διατυμπανίζεις και αντίστροφα.Ακόμα σε περίπτωση που προκριθούμε για CL η αίσθηση μου είναι οτι ο Λάζλο δε φεύγει με τίποτα.Διψάει για διάκριση και όχι για χρήμα.Απλά χρειάζεται και τις απαραίτητες συνθήκες για να πετύχει τους στόχους του.
Και φτάνουμε στο ερώτημα.Ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει τη δίψα του για διάκριση τότε???Εγώ λέω πως και με πρόκριση στα προκριματικά του C.L. δεν λέει και τίποτα εκτός αν πάμε μέχρι και τα play-off που παίρνεις κάποια φράγκα αλλά όχι και τίποτα σπουδαίο. Γενικά για να μιλάμε για διακρίσεις πρέπει να μπούμε σε όμιλο του θεσμού.Τίποτα άλλο δεν υπάρχει, απλά και ρεαλιστικά.

- kataramenos5
Εννοείται ρε Φώτη αλλα αν προκριθούμε υποχρεωτικά θα κάτσει.Θα φύγει Σεπτέμβριο αν δε περάσουμε ομίλους?
Μα λέω ότι απλά θα φύγει πριν ρε συ.Βγούμε δε βγούμε.Είναι άποψη μου, ελπίζω να μην αρχίσετε πάλι ορισμένοι που το ξέρεις και τι και πώς?

καταρχιν θεωρω τον μπολονι ισως τον καλυτερο προπονητη που εχει περασει απο την ομαδα τα τελευταια 20 χρονια
μεγαλη προσωπικοτητα,εχει κατεφερει να παιζει ο ΠΑΟΚ μπαλα και να παιρνει αποτελεσματα με σχετικα φθηνο ροστερ,δινει ευκαιριες σε ολους και δεν ειναι κομπλεξικος με κανεναν,και γενικα δεν εχω να του βρω κανενα αρνητικο
πιστευω ομως οτι αυτο με το κατουρημα κτλ ηταν αστεια δικαιολογια για να πει οτι το καλοκαιρι θα φυγει
ισως δεν τα βρηκαν με την διοικηση αυτο υποθετω εγω μακαρι να μην ισχυει
απο την αλλη ο δωνης εμενα δεν με χαλαει καθολου ισα ισα μαρεσει οπως κινειται,μαρεσει οτι φτιαχνει καλα ροστερ με ποιοτικους παιχτες οπου παει και μαρεσει που κανει ομαδες που παιζουν καλη μπαλα
για τον αναστασιαδη δεν το συζηταω νομιζω οτι παρολο που ειναι καλος κοουτς εχει πολλα κουσουρια που τα εχουμε πει χιλαιδες φορες ολοι
μεγαλη προσωπικοτητα,εχει κατεφερει να παιζει ο ΠΑΟΚ μπαλα και να παιρνει αποτελεσματα με σχετικα φθηνο ροστερ,δινει ευκαιριες σε ολους και δεν ειναι κομπλεξικος με κανεναν,και γενικα δεν εχω να του βρω κανενα αρνητικο
πιστευω ομως οτι αυτο με το κατουρημα κτλ ηταν αστεια δικαιολογια για να πει οτι το καλοκαιρι θα φυγει
ισως δεν τα βρηκαν με την διοικηση αυτο υποθετω εγω μακαρι να μην ισχυει
απο την αλλη ο δωνης εμενα δεν με χαλαει καθολου ισα ισα μαρεσει οπως κινειται,μαρεσει οτι φτιαχνει καλα ροστερ με ποιοτικους παιχτες οπου παει και μαρεσει που κανει ομαδες που παιζουν καλη μπαλα
για τον αναστασιαδη δεν το συζηταω νομιζω οτι παρολο που ειναι καλος κοουτς εχει πολλα κουσουρια που τα εχουμε πει χιλαιδες φορες ολοι
ειμαι πολυ κατα σε οποιονδηποτε ελληνα προπονητη....Ας κοιταξουν να τον κρατησουν και ας αφησουν μεθοδους σουπερ 3 ορισμενοι,,,σαν πολυ μικρυναμε..αν δε θελει να μεινει περιμενω π καλο ξενο....στο θεμα προπονητη τσιγκουνιες δε χωρανε,,
ερωτηση 1η
Ξερει κανεις με βεβαιοτητα ποιος ειναι αυτος ο περιβοητος ορος στο συμβολαιο του?
ερωτηση 2η
Γιατι να μην τα χωσει ο λαζλος, διαφωνει κανεις με τις δηλωσεις του?
ερωτηση 3η
Ποσοι απο εμας θεωρουν τους εαυτους τους ''μη εξυπνους'' τουτεστιν απροσαρμοστους συμφωνα με τον λαζλο? Και ειδικοτερα, στις εκρηξεις μας ποσα λεμε που ναι μεν τα εννοουμε αλλα αργοτερα με ηρεμο μυαλο αναθεωρουμε και θα προτιμουσαμε να μην ειχαμε εξωτερικευσει ολες τις σκεψεις μας?
ερωτηση 4η (και τελευταια)
θα παει ο βιερινια στον @ουστογαβρο?

Ξερει κανεις με βεβαιοτητα ποιος ειναι αυτος ο περιβοητος ορος στο συμβολαιο του?
ερωτηση 2η
Γιατι να μην τα χωσει ο λαζλος, διαφωνει κανεις με τις δηλωσεις του?
ερωτηση 3η
Ποσοι απο εμας θεωρουν τους εαυτους τους ''μη εξυπνους'' τουτεστιν απροσαρμοστους συμφωνα με τον λαζλο? Και ειδικοτερα, στις εκρηξεις μας ποσα λεμε που ναι μεν τα εννοουμε αλλα αργοτερα με ηρεμο μυαλο αναθεωρουμε και θα προτιμουσαμε να μην ειχαμε εξωτερικευσει ολες τις σκεψεις μας?
ερωτηση 4η (και τελευταια)
θα παει ο βιερινια στον @ουστογαβρο?

απάντηση 1
Με 300.000 μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο και να μείνει ελεύθερος νωρίτερα.
Με 300.000 μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο και να μείνει ελεύθερος νωρίτερα.
δεν μπορω να πιστεψω οτι ο λαζλο εφαγε κολλημα επειδη δεν υπαρχει οργανωση στο πρωταθλημα....δεν μπορω να πιστεψω οτι το καλοκαιρι ειχε την εντυπωση οτι παει σε οργανωμενη κατασταση....δηλαδη ρωτησε ανθρωπο και του ειπε κοουτς εκει που πας πολιτισμος??? τριχες. το να μην ρωτησε και να εμαθε ακριβως τι παιζει στο ελλαντα δεν παιζει σαν σεναριο.
ειναι απολυτο δικαιωμα του να θεωρει οτι δεν θα ειναι καλο για την καριερα του να συνεχισει την επομενη χρονια στον ΠΑΟΚ. και δικαιο εχει. εμεις μπορει να νομιζουμε οτι του χρονου με σταφυ-ποποβιτς στα αριστερα, με αποστολοπουλο-γεωργιαδη στα δεξια και τον γιαννου στην κορυφη θα παμε παλι στους 32 αλλα αυτος ξερει πολυ καλα οτι του χρονου θα προπονει ομαδα με ελαχιστη ποιοτητα σε ενα ακομη πιο υποβαθμισμενο πρωταθλημα. και φυσικα τωρα ειναι η εποχη για να εξαργυρωσει την οποια ευρωπαικη πορεια της ομαδας και το οποιο ονομα εχει κανει σαν προπονητης απο τα χρονια του στην γαλλια.
σαν οπαδοι εχω την εντυπωση οτι γουσταρουμε τις σταρατες κουβεντες. δεν υπαρχει λογος να μας προετοιμασει. ας ενημερωσει την διοικηση για τις προθεσεις του. αυτο ειναι αρκετο. απο το να ακουμε οτι τον επιασε κατουρημα και δεν τον αφησαν να ξαλαφρωσει....
τελος ειμαι σιγουρος οτι ο κοουτς οσο ειναι μαζι μας θα παλευει για την νικη και την διακριση της ομαδας. ας αρκεστουμε σε αυτο και ας μην δινουμε σημασια σε αρδ που προσπαθουν να αναλυσουν ακομη και το τι εφαγαν οι παικτες στο γευμα και εαν αυτο επηρεασε θετικα την αποδοση τους στην κερκυρα.
ειναι απολυτο δικαιωμα του να θεωρει οτι δεν θα ειναι καλο για την καριερα του να συνεχισει την επομενη χρονια στον ΠΑΟΚ. και δικαιο εχει. εμεις μπορει να νομιζουμε οτι του χρονου με σταφυ-ποποβιτς στα αριστερα, με αποστολοπουλο-γεωργιαδη στα δεξια και τον γιαννου στην κορυφη θα παμε παλι στους 32 αλλα αυτος ξερει πολυ καλα οτι του χρονου θα προπονει ομαδα με ελαχιστη ποιοτητα σε ενα ακομη πιο υποβαθμισμενο πρωταθλημα. και φυσικα τωρα ειναι η εποχη για να εξαργυρωσει την οποια ευρωπαικη πορεια της ομαδας και το οποιο ονομα εχει κανει σαν προπονητης απο τα χρονια του στην γαλλια.
σαν οπαδοι εχω την εντυπωση οτι γουσταρουμε τις σταρατες κουβεντες. δεν υπαρχει λογος να μας προετοιμασει. ας ενημερωσει την διοικηση για τις προθεσεις του. αυτο ειναι αρκετο. απο το να ακουμε οτι τον επιασε κατουρημα και δεν τον αφησαν να ξαλαφρωσει....
τελος ειμαι σιγουρος οτι ο κοουτς οσο ειναι μαζι μας θα παλευει για την νικη και την διακριση της ομαδας. ας αρκεστουμε σε αυτο και ας μην δινουμε σημασια σε αρδ που προσπαθουν να αναλυσουν ακομη και το τι εφαγαν οι παικτες στο γευμα και εαν αυτο επηρεασε θετικα την αποδοση τους στην κερκυρα.
- Sick Bastard
kos, μην ξεχνάς ότι: Μιλούσαν πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ για 7 ώρες. Δεν είναι ΑΡΔ, το πε ο ίδιος.
Τότε, του παρουσίασαν μια ομάδα με συγκεκριμένους παίχτες και σίγουρα δεν του είπαν ότι προτεραίοτητα είναι να ανεβάσει μικρούς.
Δηλαδή του παρουσίασαν μια ομάδα που είχε ελλείψεις και τον Γενάρη κατέληξε να έχει ακόμα πιο πολλές.
Προφανώς αυτό είναι τεράστιο ζήτημα οργάνωσης. Συν το γεγογός ότι ο ο Βρύζας ο τεχνοκράτης έχει αφήσει τα σενάρια για νέο προπονητή να τρέχουν εδώ κι ένα με ενάμιση μήνα.
Ε, τι θα σε κάνει ο Μπόλονι,τρέλα θα σε πουλήσει κι αυτός.
Τότε, του παρουσίασαν μια ομάδα με συγκεκριμένους παίχτες και σίγουρα δεν του είπαν ότι προτεραίοτητα είναι να ανεβάσει μικρούς.
Δηλαδή του παρουσίασαν μια ομάδα που είχε ελλείψεις και τον Γενάρη κατέληξε να έχει ακόμα πιο πολλές.
Προφανώς αυτό είναι τεράστιο ζήτημα οργάνωσης. Συν το γεγογός ότι ο ο Βρύζας ο τεχνοκράτης έχει αφήσει τα σενάρια για νέο προπονητή να τρέχουν εδώ κι ένα με ενάμιση μήνα.
Ε, τι θα σε κάνει ο Μπόλονι,τρέλα θα σε πουλήσει κι αυτός.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Ποιος Μπόλονι ρεεεεε?
Ο Κολκίνιο φέρνει Σάντος.
Ο Τσόρμπα φέρνει Αναστασιάδη.
Ο Ντίνος φέρνει Χάβο.
Ο Βασιλό φέρνει Δώνη.
Έλα και Λαγογιάννη έχω.
Έλα και Δημόπουλο έχω.
Έλα και Καμόρα έχω.
Έλα και Ζαγόρα έχω.
Έλα πάρε πάρε.
[youtube]ESdf0UKBfNA[/youtube]
[youtube]xTzOQXTxpVs&feature=related[/youtube]
Ο Κολκίνιο φέρνει Σάντος.
Ο Τσόρμπα φέρνει Αναστασιάδη.
Ο Ντίνος φέρνει Χάβο.
Ο Βασιλό φέρνει Δώνη.
Έλα και Λαγογιάννη έχω.
Έλα και Δημόπουλο έχω.
Έλα και Καμόρα έχω.
Έλα και Ζαγόρα έχω.
Έλα πάρε πάρε.
[youtube]ESdf0UKBfNA[/youtube]
[youtube]xTzOQXTxpVs&feature=related[/youtube]
László Bölöni
Πες τα ρε εμπροστησγης γεμίσαμε μλκς που κάνουν και πολιτική στον ΠΑΟΚ !!!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Και μόνο που κάποιοι θεωρείτε καλό τον Δώνη για τον ΠΑΟΚ......παιδιά με συγχωρείτε αλλά ντρέπομαι για λογαριασμό σας.