László Bölöni

Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Sera4 έγραψε:
eleos έγραψε:Δεν είμαστε Saloon να μπαίνεις και να βγαίνεις κάθε μέρα, ότι σου καπνίσει.
τα πολλα παρε-δωσε με τον νυν και τον πρωην ρεβολουσιον αφηνουν και καποια χουγια... :ugeek:
παρε δωσε μόνο με τα τοτεμ(αυτα που έχουν πάντα δίκαιο) του ΠΑΟΚ θα έχεις :):):):) για να μην σε αφήνουν και χουγια .....:):):):)
Μεγάλο αλανι πάντως και πολυ καλός προπονητής ......
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από tsou »

Λάζλε σε γουστάρω και σε θέλω στην Τούμπα για άλλα 5 χρόνια να κάνεις δουλεία και το λέω και το ξαναλέω αλλά αυτό που σε κάθε 1 στα 2 ματς φωνάζεις-μαλώνεις-βρίζεις-απειλείς τους πάντες και τα πάντα(μέχρι και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ οτί θα φύγεις) είναι δείγμα ΑΠΩΛΕΙΑΣ σεβασμού για το σωματείο που υπηρετείς.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

tsou έγραψε:Λάζλε σε γουστάρω και σε θέλω στην Τούμπα για άλλα 5 χρόνια να κάνεις δουλεία και το λέω και το ξαναλέω αλλά αυτό που σε κάθε 1 στα 2 ματς φωνάζεις-μαλώνεις-βρίζεις-απειλείς τους πάντες και τα πάντα(μέχρι και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ οτί θα φύγεις) είναι δείγμα ΑΠΩΛΕΙΑΣ σεβασμού για το σωματείο που υπηρετείς.
+1926
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Θρίλερ με Μπόλονι!

Την ώρα που ιστοσελίδες που παίζουν τον ρόλο του ανεπίσημου γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλούσαν με ειρωνικά σχόλια σε όσους ανέφεραν την αλήθεια, ότι δηλαδή υπάρχει θέμα με την παραμονή ή όχι του Μπόλονι στον ΠΑΟΚ το transfernews σας αποκάλυπτε τις σκέψεις των ανθρώπων του συλλόγου για το θέμα προπονητή.

Σας ενημέρωνε για το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να βρουν τρόπο να «γλιτώσουν» από το συμβόλαιο του, χωρίς ο κόσμος να «αντιδράσει».Και δεν πέρασαν καν 24 ώρες με τις εξελίξεις να… είναι ραγδαίες.Ο Μπόλονι υποτίθεται ότι ένοιωσε δυσαρεστημένος από τα γεγονότα στην Κέρκυρα και μίλησε μέχρι και για αποχώρηση (αν είναι δυνατόν προπονητής ομάδας να θέλει να φύγει επειδή δεν τον άφησαν να πάει στην τουαλέτα ή τον έβρισε κάποιος όταν έχουν γίνει πολύ χειρότερα σε άλλα ματς) ενώ στον ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι θα υπάρξει σήμερα Δευτέρα συνάντηση με τον έμπειρο τεχνικό που ίσως φέρει ειδήσεις και εξελίξεις…

Το δεδομένο είναι ένα: Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να έχει τύχη την νέα σεζόν, θα πρέπει από τώρα να ξέρει το μέλλον του σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία του. Και αυτό μέχρι και σήμερα δεν το ξέρει…Η ομάδα δεν μπορεί να χαρεί μία νίκη, ούτε και να ηρεμίσει, αφού κάθε φορά κάτι συμβαίνει με τον Μπόλονι να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις περισσότερο με τα όσα κάνει εκτός αγωνιστικού χώρου παρά με τα όσα δείχνει η ομάδα του εντός και την διοίκηση του ΠΑΟΚ να θέλει να γλιτώσει από τα 600 χιλ ευρώ και να μην ξέρει πως…

Feygei Ο προφεσσορ και ερχετε ο....

Εικόνα

???
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ρουμανία και οργάνωση δεν πάνε μαζί.
Είναι σαν να λέμε... κινέζος, ψηλός, ξανθός με γαλανά μάτια.

Κάπου αλλού είναι η ιστορία.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

karabill έγραψε: Τι ειναι ο ΠΑΟΚ λεωφοριο? μια μενεις, μια φευγεις? Με τετοια μυαλα δεν χωρας εδω!!!!
Σε κάποια φάση νόμιζα ότι μιλάς για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Σβήστε κι αυτό το ποστ.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

To ότι τον έβριζε κάποιος πίσω από τον πάγκο το θεωρώ το λιγότερο (ως δικαιολογία) αστείο, δυστυχώς στα γήπεδα αυτό επικρατεί ( αν δεν το σηκώνεις το βρίσιμο- μπινελικι δεν ασχολήσε με το σπορ επαγγελματικά) από κει και μετά ο Ρουμάνος βγάζει ενα χούι του που επιβεβαιώνει ολους αυτούς που μιλούν για εναν προπονητή που δεν κάθεται για πολλά χρόνια στον πάγκο μιας ομάδος με πάντοτε όμως στα θετικά του οτι βγάζει νέους παίκτες και γενικά δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά.

Απο κει και μετά κανείς μας δεν ξέρει παρά ο ίδιος τους λόγους (πραγματικούς αν υπάρχουν) που θα τον οδηγήσουν στην έξοδο, εγω πιστεύω οτι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ο καταλληλότερος για τον πάγκο μας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χίλια δίκια έχεις αλλά ..να μη χαρούμε μιά φορά ρε Λάζλο?Ας τα λεγες Δευτέρα..

ΥΓ Μπορεί να μη στο είπε αλλα ο μπαμπάς σου σίγουρα ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν εξηγείται αλλιώς.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτοι στο transfernews το εγραφαν προχθες οτι θελουμε να φυγει. Που σκατα τα ξερουν πριν να βγει προς τα εξω, ειδικα τετοια σοβαρα θεματα????
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

εμένα πάντως, εξ αρχής μου είχε κάνει εντύπωση, πώς είναι δυνατόν προπονητής που έχει πάρει πρωταθλήματα σε Πορτογαλία και Βέλγιο, που έχει αναδείξει τόσους παίκτες πασίγνωστους, να έρχεται στην Ελλάδα με 600 χιλιάρικα.
Κάπου αλλού μειονεκτεί .. είνα το χούι ; θα δείξει..
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εγώ δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά που είπε ή που γράφονται για αυτόν ....

Εγώ ξέρω ότι είναι και προπονητάρα και σπουδαίος άνθρωπος ... σίγουρα δεν κάνει τίποτα τυχαία και σίγουρα δεν χαίρεται για το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο ...

Εγώ λέω να μην στοχοποιούμε τον προπονητή μας και η διοίκηση αν μπορεί να τον κρατήσει να το κάνει με τα χίλια ...
Μόνο η αξία που δίνει στους νέους με τον τρόπο που διαχειρίζεται το ρόστερ είναι τεράστια υπόθεση.
Και σε τακτική είναι σπουδαίος !!

Έχω να δω προπονητή που να γουστάρω τόσο πολύ πολλά χρόνια ...

Και είμουν υπέρμαχος τόσο του Σάντος όσο και του Μπάγεβιτς και του Άγγελου.

Ο τύπος μου αρέσει μακράν περισσότερο από όλους ... !!

Ο καθένας το παίρνει όπως το θέλει ...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εάν ισχύουν όλες αυτές οι αηδίες, τότε μάλλον η διοίκηση σκέφτεται οτι δεν χρειαζόμαστε προπονητή με @@ και πείρα και προσωπικότητα και που να βγάζει μικρούς. Έτσι κι αλλιώς η 5άδα δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο και οι μικροί δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον να τους δει και να τους προωθήσει...έτσι κι αλλιώς ΟΛΟΙ θα προωθηθούν κάνουν δεν κάνουν...

Εάν βγουν και πουν οτι δεν μας παίρνει να πληρώνουμε το Λάζλο και για αυτό τα σπάμε, θα το καταπιώ. Με δυσκολία, αλλά θα το καταπιώ.

Εάν συνεχίσουν ή αρχίσουν τέτοιου είδους κατινιές, τότε τους αξίζει ό,τι τους κατεβάσει.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Δεν μπορεί η διοίκηση να βρεί 10 μεγάλους (10 χ 40Κ = 400Κ) και 20 μεσαίους (20 χ 10Κ = 200Κ) επιχειρηματίες φίλους του ΠΑΟΚ να του καλύψουν το συμβόλαιο της νέας χρονιάς;
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Έλα το ξέρουμε. Ή Καρπουζάς ή Κονσεισάο.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ηρεμηστε λιγο και κουλαρετε..
Ο Μπολονι ειναι αρκετα πιο εξυπνος απο πολλους και ξερει να διαχειριζεται τετοιες καταστασεις..
Αν ειναι εξυπνοι στη διοικηση μπορουν να εκμεταλλευτουν αυτη την κατασταση και να σφυριλατησουν τη σχεση του με τον ΠΑΟΚ ακομη περισσοτερο! Αλλωστε κι ο Ρουμανος ειναι φτιαγμενος απο το ιδιο κραμα με εμας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”