Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-1,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
18
33%
Λίνο
1
2%
Μαλεζάς
2
4%
Τσιρίλο
16
29%
Αποστολόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκαρσία
7
13%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
1
2%
Σαλπιγγίδης
1
2%
Αθανασιάδης
2
4%
Νιμανί
5
9%
Σταφυλίδης
1
2%
Παπάζογλου
1
2%

Σύνολο ψήφων: 55

Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-1,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Vonapartis έγραψε:Και το κακό που γίνεται εμποτίζει και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Πλέον χάνει ο ΠΑΟΚ και μία αδράνεια διαχέεται στον ασπρόμαυρο ουρανό της πόλης. Χάνει ο ΠΑΟΚ και όλα είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το δόγμα του σοκ και στο ποδόσφαιρο. Ακαριαίες θεμελιώδεις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε χρόνο dt χωρίς να προλάβεις να αντιδράσεις. Σώπα μη μιλάς, μη πετάξεις τσίχλα , μη βρίσεις το κοράκι γιατί του χρόνου μπορεί και να μην παίζεις στην Α' εθνική. Και άλλα πολλά μοντέρνα ΠΑΟΚτσήδικα για μεταλλαγμένους φιλάθλους. Βλέπεις μια ομάδα που δεν βλέπεται, που σέρνεται χωρίς λόγο και αιτία. Σσσσσσσσσσσσσσσσσ μη μιλάς, μη το λες, μην διαμαρτύρεσαι! Δέξου το, είναι η μόνη αλήθεια αλλά δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείς. Ολα καταρρακώθηκαν, όλα εξευτελίστηκαν. Μην τους τσαντίζεις γιατί το πολύ πολύ να σε στείλουν στα τάρταρα της δ' εθνικής. Με την φυγή του Ζαγοράκη τελείωσε και η εποχή της Τούμπας. Έτσι δείχνουν τα γεγονότα. Μαλθακότητα, Σιωπή και πουριτανισμός. Κάτι σαν τους λοβοτομημένους αμίλητους άγγλους οπαδούς των πρώτων θέσεων στα γήπεδα του μεγάλου νησιού. Σύντομα κοντά σας.

Ζωγραφιά.

Άπειρα + αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

DC έγραψε:Φαίνεται ότι κάποιοι είναι πιο πικραμένοι και αγανακτησμένοι από κάποιους άλλους. Είναι πιο .... ΠΑΟΚσήδες.
Ρε ποια αγανάκτηση και πίκρα; Και οι γάτες ξέρουν ότι είναι εμπάθια, χολή και σκοπιμότητα.
Από συγκεκριμένα άτομα που γράφουν σε συγκεκριμένες στιγμές και με συγκεκριμένους σκοπούς. Εδώ βγάλανε καφενείο την 3η του Ιταλικού πρωταθλήματος για να επιχειρηματολογήσουν.

Άντε με την καραμέλα της πίκρας και της αγανάκτησης ..... Λες και οι υπολοιποι ανοίγουμε σαμπάνιες στις ήττες.
Κάποιοι σημερινοί πικραμένοι φίλε μου, στις νίκες της ομάδας τουμπεκιάζονται, εξαφανίζονται και κρεμάνε πλερέζες σαν την γειτονιά. Οι "δικαιωμένοι". Που ξαναεμφανίζονται στις ήττες για να μεγαλώσει το πουλί τους με το "σαστάλεγα" και να τιμήσουν τον μισθό τους.

Και κάποιοι βάζελοι ήταν σήμερα "πικραμένοι και αγανακτησμένοι" και γαμήσανε την ομάδα τους. Το μόνο που τους σώζει είναι η οικονομική επιφάνεια κάποιων παραγόντων τους αλλά και αυτοί πλέον μόνο δεδομένοι δεν είναι. Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας οι μπουκαδόροι και αυτοί που τους καλύπτουν.
Ποίημα πραγματικό.
Για μπάλα όμως θα μας πεις τίποτα;

...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

moican4 έγραψε: Λοιπόν για να τελειώνουμε, όταν σε έναν αγώνα όλη η ομάδα είναι χάλια ,όταν ο τερματοφύλακας σου είναι ο καλύτερος παίκτης και κριτικάρονται(ας πούμε) ΜΟΝΟ συγκεκριμένοι παίκτες τότε αυτό είναι ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ...
Το άσπρο -μαύρο επειδή θέλετε δεν θα το κάνετε...
Ένα σχόλιο για τον Γκαρσία δεν διάβασα, ούτε για τον Λαζάρ, ούτε για τον Κλάους...
Μάλλον αυτοί άρεσαν σήμερα...
Μέχρι και την πίκρα αποκλειστικότητα την θέλετε...
Εγώ ξέρω την χαρά μοιράζεσαι, τώρα για την πίκρα και τα αποκούμπια που λες πρώτη φορά τα ακούω...
αλλά πάει στο διάολο, να πεις ότι θα διαβάσεις κάτι που θα σε οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα..
Συμπεράσματα του κ@λου(δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα)..
Ρε φίλε τι θες να πεις ακόμα δεν έχω καταλάβει. Στο ξαναλέω. Οι παίχτες σήμερα (όχι όλοι φυσικά) ήταν ο εαυτός τους.
Ο Γκαρσια και ο Λαζαρ ακόμα και στη χάλια τους ημέρα ήταν οι καλύτεροι της ομάδας. Ούτε αυτο είναι τυχαίο. Φίλε μου τι εμπάθεια να έχω για τον Φωτακη και το Μαλεζα; Ούτε που με νοιάζει. Η μόνη εμπάθεια και πίκρα που έχω είναι το γεγονός πως στην ΟΜΆΔΑΡΑ μου παίζουν αστείοι παίχτες με την ευθύνη κάποιων που τους προικισαμε με 100 μυρια για να μας παραδοσουν 5 χρόνια μετα ένα προπονητικό +10 μυρια χρεη και μια ομάδα που μπροστά της ο ΠΑΟΚ του Μπατμαν να μοιάζει με Αγιαξ.

Καληνύχτα και σε εσένα και όνειρα γλυκά.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Vonapartis έγραψε:Και το κακό που γίνεται εμποτίζει και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Πλέον χάνει ο ΠΑΟΚ και μία αδράνεια διαχέεται στον ασπρόμαυρο ουρανό της πόλης. Χάνει ο ΠΑΟΚ και όλα είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το δόγμα του σοκ και στο ποδόσφαιρο. Ακαριαίες θεμελιώδεις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε χρόνο dt χωρίς να προλάβεις να αντιδράσεις. Σώπα μη μιλάς, μη πετάξεις τσίχλα , μη βρίσεις το κοράκι γιατί του χρόνου μπορεί και να μην παίζεις στην Α' εθνική. Και άλλα πολλά μοντέρνα ΠΑΟΚτσήδικα για μεταλλαγμένους φιλάθλους. Βλέπεις μια ομάδα που δεν βλέπεται, που σέρνεται χωρίς λόγο και αιτία. Σσσσσσσσσσσσσσσσσ μη μιλάς, μη το λες, μην διαμαρτύρεσαι! Δέξου το, είναι η μόνη αλήθεια αλλά δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείς. Ολα καταρρακώθηκαν, όλα εξευτελίστηκαν. Μην τους τσαντίζεις γιατί το πολύ πολύ να σε στείλουν στα τάρταρα της δ' εθνικής. Με την φυγή του Ζαγοράκη τελείωσε και η εποχή της Τούμπας. Έτσι δείχνουν τα γεγονότα. Μαλθακότητα, Σιωπή και πουριτανισμός. Κάτι σαν τους λοβοτομημένους αμίλητους άγγλους οπαδούς των πρώτων θέσεων στα γήπεδα του μεγάλου νησιού. Σύντομα κοντά σας.

Ζωγραφιά.

Άπειρα + αδερφέ.
Απλα να ξερετε υπαρχει ενα νοητο οριο μεσα στη Τουμπα.
Μια νοητη γραμμη.
Ναι προστατευουμε ολοι μαζι την ομαδα μας, μειωσαμε ολοι μαζι τα προστιμα, αλλα μαλθακοι δε θα γινουμε.
Και αυτοι που θα το επιδιωξουν θα τρεχουν απο τα καγκελα της 4-5 στης 6-7 μεσα σε 10 δευτερολεπτα η θα φυγουν μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Ο ΠΑΟΚ ειναι ΑΚΡΑΙΟ φαινομενο . Ειμαστε η αφροκρεμα του ελληνικου ποδοσφαιρου, και δυστυχως για τους υπολοιπους ειμαστε και ΙΔΕΑ.
Οποτε αν ειναι καποιος ποτε να μας ριξει, ας σκεφτει πολυ καλα που θα υπογραψει γιατι ειμαστε τρελοι, και ειμαστε πολλοι.

Παραλληλα, τα φοβητρα που παει να περασει η σουπερλιγκ για να καθομαστε σαν τις ΠΑΝΑΓΙΕΣ μεσ τα γηπεδα δε θα περασει. Αμα στρωσει η κυρια σουπερλιγκ τη παραγκα της, αμα "ξεστραβωσει" τους διαιτητες της, αμα εχουμε ισονομια στις αποφασεις, δεν εχουμε χορηγιεσ και χαρες απο το κρατος σε συγκεκριμενες ομαδες του κολου, αμα επισης το κρατος σταματησει να προστατευει συγκεκριμενες ομαδες,μεσω των δυναμεων ασφαλειας, τοσο αθηναικων ομαδων, οσο και εγχωριων σκουλικιασμενων, και αφου γινουν ολα αυτα.

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΩΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. μεχρι τοτε. τα λεμε.

Δεν ξερω γαι το πως πρεπει να ναι τα ελληνικα γηπεδα , αλλα ξερω πως πρεπει να εινια η ΤΟΥΜΠΑ.
Η ΤΟΥΜΠΑ, ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, Ο ΝΑΟΣ, ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, ΤΣΑΜΠΥΚΑ , ΤΡΕΛΑ ΠΑΘΟΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΖΩΟΔΟΤΗ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ.

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΤΟΠΙΓΚ, ΕΧΕΙ ΕΜΑΣ.
ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ.

Για το ματς του παναιτολικου δε σχολιαζω καλυτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 19 Μαρ 2012, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dollberg

Δημοσίευση από dollberg »

Φιλε lamosa σορυ που επεμβαινω αλλα θυμασαι εσυ τον...''ajax'' του batman να κανει αντιστοιχες πορειες στην ευρωπη?????Γιατι εγω θυμαμαι να τρωει 3αρες και 4αρες απο psv και σλαβια πραγας...Οκ,δεν εχουμε την ομαδα που ειχαμε πριν 2 χρονια αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα!
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Φίλε μου σορυ και εγώ που επεμβαίνω αλλα δυστυχώς απο οτι φαίνεται μιλάμε άλλη γλώσσα δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε. Αν όντως έβλεπες τον ΠΑΟΚ του Μπατμαν σίγουρα θα καταλαβαίνες οτι ήταν τουλάχιστον 2 κλασεις πάνω απο τον σημερινό.
Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ του Μπατμαν σήκωσε και 2 κούπες...
Άβαταρ μέλους
guardian4

ΕΠΙΣΗΣ.
ΜΕΤΑ που η ΠΑΟΚΑΡΑ κατεκτησε ακομα ενα κυπελο χθες.(αραγε ποσοι σαλπιγγιδης οε οε να ηταν χθες εκει?)
Εχω να πω ενα.
Χαρηκα μετα απο πολυ καιρο να βλεπω ολοκληρη την ομαδα να παιζει για τη φανελα.
Αυτο μου ελειψε πολυ.
Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ.
Οχι μισθοι 500 000 και 400 000 και 800 000 το χρονο.
Βεβαια αυτα δεν τα βλεπει ο πλατινι, μονο να βαζει προστιματα ξερει, και να ψαχνει τους ισολογισμους.
Οι οδοσφαιριστε στον ΠΑΟΚ επρεπε να παιρνουν 100 000 το χρονο και θα ηταν υπεραρκετα.
Η νικη στον αθλητισμο ειναι πνευματικο κερδος και ψυχικο και οχι υλικο.

[youtube]8zKDvZvLPW0[/youtube]

[youtube]0lJgCUJJ3W4[/youtube]
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Να δουμε λιγο την πορεια του ΠΑΟΚ φετος.....
O ΠΑΟΚ εχει παιξει μεχρι σημερα σε Ελλαδα και Ευρωπη συνολικα 40 ματς περιπου.Απο αυτα 12 ειναι της Ευρωπης.
Απο της Ευρωπης στα 8 τουλαχιστον ηταν απο καλος εως πολυ καλος.Στην Ελλαδα ειναι ζητημα αν μπορω να μετρησω αλλα 8 σε πρωταθλημα και κυπελλο.Στην αρχη λεγαμε οτι διαλεγουν ματς,τωρα τι να πουμε;
Ενα ματς καλο.....2 χαλια....ανσασερ εχουμε γινει.Μας εφυγαν και δυο παικτες το χειμωνα.....ηρθε και εδεσε....
Δυστυχως η ''ζυγαρια'' που λεει ''αποδωση ομαδος''.... μεχρι τωρα....γερνει στο ''μετριος-κακος''
Τους λογους που τον τελευταιο καιρο ειμαστε σαν ομαδα ''σκασμενη''...... χωρις νευρο, σβελταδα, δυναμη, παθος,
ας τους βρουνε ο Μπολονι με τον Βρυζα,και ας προσπαθησουν να το διορθωσουν πριν ειναι αργα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Μ'αρεσει που κανουμε και ονειρα για cham.l. μεσω play off..... οχι οτι και οι αλλοι ειναι καλυτεροι....τα ιδια σκατα ειναι....αλλα ειναι τωρα αυτος ο ΠΑΟΚ για τσαμπιον λιγκ;
.....που θα παμε ρεεεεε....με τι ομαδα...με ποιους;...
.....με αυτους που εχουμε;......η με αυτους που ενδιαφερωμασται να παρουμε....
....τον Παπουλη :o και τον Κορμπος :?: .....
ας προσγειωθουμε λιγο στην πραγματικοτητα,οσο σκληρη και αν ειναι
......μια χαρα ομαδα ειμαστε για το Γιουρωπα.........μεχρι εκει.

ΤΣ.Λ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ.. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
ΦΕΤΟΣ , ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
dollberg

Δημοσίευση από dollberg »

Οκ αποψη σου...100% σεβαστη ασχετα που διαφωνω 100%...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

lamosas έγραψε:
DC έγραψε:Φαίνεται ότι κάποιοι είναι πιο πικραμένοι και αγανακτησμένοι από κάποιους άλλους. Είναι πιο .... ΠΑΟΚσήδες.
Ρε ποια αγανάκτηση και πίκρα; Και οι γάτες ξέρουν ότι είναι εμπάθια, χολή και σκοπιμότητα.
Από συγκεκριμένα άτομα που γράφουν σε συγκεκριμένες στιγμές και με συγκεκριμένους σκοπούς. Εδώ βγάλανε καφενείο την 3η του Ιταλικού πρωταθλήματος για να επιχειρηματολογήσουν.

Άντε με την καραμέλα της πίκρας και της αγανάκτησης ..... Λες και οι υπολοιποι ανοίγουμε σαμπάνιες στις ήττες.
Κάποιοι σημερινοί πικραμένοι φίλε μου, στις νίκες της ομάδας τουμπεκιάζονται, εξαφανίζονται και κρεμάνε πλερέζες σαν την γειτονιά. Οι "δικαιωμένοι". Που ξαναεμφανίζονται στις ήττες για να μεγαλώσει το πουλί τους με το "σαστάλεγα" και να τιμήσουν τον μισθό τους.

Και κάποιοι βάζελοι ήταν σήμερα "πικραμένοι και αγανακτησμένοι" και γαμήσανε την ομάδα τους. Το μόνο που τους σώζει είναι η οικονομική επιφάνεια κάποιων παραγόντων τους αλλά και αυτοί πλέον μόνο δεδομένοι δεν είναι. Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας οι μπουκαδόροι και αυτοί που τους καλύπτουν.
Ποίημα πραγματικό.

...
Ευχαριστώ για το ποίημα. Άμα θα κυκλοφορίσω συλλογή θα σε αφιερώσω ένα αντίτυπο.

Τώρα, για μπάλα .... Η μπάλα που βλέπεις εσύ περιορίζεται στον Φωτάκη, τον Σάλπι και τον Μπαλάφα.
Όταν σερνόταν ο Βιειρίνια φέτος όλοι γαργάρα κάνατε. Όταν έλειπε ο Κοντρέρας βρίζατε τον Ζαγοράκη. Άλλα όταν ο ένας έφυγε και ο άλλος πουλήθηκε, τότε τους αγαπήσατε και τους πεθυμήσατε. Την περασμένη βδομάδα που όλη η ομάδα ροχάλιζε για 17', με τον Μπαλάφα τα βάλατε πάλι. Λες και ο Γκαρσία μάγευε εκείνη την στιγμή. Η ίδια ακριβώς τακτική στοχοποίησης που χρησιμοποιείται από τους εχθρούς της ομάδας, χρησμοποιείται και από σένα. Και θες να σε μιλήσω για μπάλα;
Οχι ρε φίλε. Με σένα και με άτομα σαν κι εσένα, για μπάλα ΔΕΝ θα μιλήσω. Δεν το αξίζετε και δεν σας το χρωστώ.
Με το συμπάθιο δηλαδής.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-1, Σχόλια και Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Thanix »

paoki_sweden έγραψε:
Thanix έγραψε:Ετσι ας κραξουμε τον τσιριλο γιατι τολμησε να πανηγυρισει γκολ της ομαδας μας που δεν το εβαλε απεναντι στην μικτη κοσμου αλλα στον παναιτωλικο!

ΝΤΡΟΠΗ!
YES but Cirillo didnt took off his shirt, but he has not the nice body as the modelo boy........90% of the goal is from comedante! Very good corner.
Η στα ελληνικα γραψε η στα αγγλικα η στα σουηδικα!
Αυτη η γλωσσα που γραφεις δεν υπαρχει, διαλεξε και παρε για να σου απαντησω!

Now if you don't want that, seke me kantar naoum my friend shit high and watch naoum PAOK i tell you and na xame na tell gkarntasi!
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

.
DC έγραψε:
lamosas έγραψε:

Ποίημα πραγματικό.

...
Ευχαριστώ για το ποίημα. Άμα θα κυκλοφορίσω συλλογή θα σε αφιερώσω ένα αντίτυπο.

Τώρα, για μπάλα .... Η μπάλα που βλέπεις εσύ περιορίζεται στον Φωτάκη, τον Σάλπι και τον Μπαλάφα.
Όταν σερνόταν ο Βιειρίνια φέτος όλοι γαργάρα κάνατε. Όταν έλειπε ο Κοντρέρας βρίζατε τον Ζαγοράκη. Άλλα όταν ο ένας έφυγε και ο άλλος πουλήθηκε, τότε τους αγαπήσατε και τους πεθυμήσατε. Την περασμένη βδομάδα που όλη η ομάδα ροχάλιζε για 17', με τον Μπαλάφα τα βάλατε πάλι. Λες και ο Γκαρσία μάγευε εκείνη την στιγμή. Η ίδια ακριβώς τακτική στοχοποίησης που χρησιμοποιείται από τους εχθρούς της ομάδας, χρησμοποιείται και από σένα. Και θες να σε μιλήσω για μπάλα;
Οχι ρε φίλε. Με σένα και με άτομα σαν κι εσένα, για μπάλα ΔΕΝ θα μιλήσω. Δεν το αξίζετε και δεν σας το χρωστώ.
Με το συμπάθιο δηλαδής.
Μόνο μη τη βάλεις πολυ ακριβά τη συλλογή γιατι θα είναι κρίμα ο λαός σε χαλαιπους καιρούς να μη μπορει να διαβάσει τα αριστουργήματα σου.

Ευχαρστω για την αφιέρωση.

Αστο καλύτερα μη μιλάς για μπάλα δεν το κατέχεις...όντως δεν μου αξίζει να ασχοληθώ με την άποψη σου...ούτως η άλλως κάτι για τον αρχηγό της Επανάστασης θα λέει η για τα αποβρασματα της κερκίδας που κάνουν κακο στον ΠΑΟΚ θα λέει...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Δεν σε φτάνουν αυτά τα τόπικ δηλαδή θες κι άλλα να πέφτει κράξιμο για να το εμπεδώσεις ότι βγαίνει αγανάκτηση.Εδώ για τα 2 τσινάς...
Εγώ δεν είδα ούτε τον Λαζάρ να παραπατάει σε τετατετ ,ούτε,τον Γκαρσία ούτε τον Κλάους.
Ούτε να κάνει κοντρόλ 3 μέτρα πάνω.
Με το στανιό να κράξω κάτι που δεν είδα ή κάτι που δεν έγινε ?
Ο Φωτάκης δεν έκανε πασα,μα ούτε μία σωστή, ποια εμπάθεια ρε φίλε ,μας κοροιδεύεις ?
Και μου λες να του χαιδέψω τα αυτάκια ? Τι είναι μωρό ή ερασιτέχνης ?
Κατί τέτοια έλεγε και ο Ζαγόρ και γουστάραμε...κι ας μη τα είδαμε.
Μπέιμπι σίτερ δηλαδή να την δούμε με τον κάθε γηπεδικά ανύπαρκτο?
Οπαδοί είμαστε,όχι νταντάδες.
Στον ΠΑΟΚ παίζουν κι οχι στην κωλοπετεινίτσα.Και θα κράζουμε μέχρι να το πάρουν γραμμή και θα πανηγυρίζουμε όταν το πραγματοποιούν.

Την Εθνική την πανηγυρίσαμε 1 χρόνο, μέσα σε 80 χρόνια σύστασης. Τα 79 την πεθάναμε στην μίρλα.
Εγώ στην Ελλάδα της Κρίσης βλέπω μίρλα κράξιμο,μπινελίκι,10.000 blog να βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.Με την λογική σου θα πρεπε να σκύψουμε κεφάλι και να την καταπιούμε για το καλό της χώρας ή να κάνουμε πολιτισμένη κριτική .
Τα λετε και τα πιστεύετε αυτά?
Ή μέχρι εκεί φτάνουν τα συμπεράσματα σας (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα)..??
Δηλ όταν χάνει μια ομάδα χάνει από εναν-δύο παίκτες ενώ όταν κερδίζει κερδίζει συνολικά ε?
ότι να ναι , σίγουρα αυτά τα πιστεύετε...
Εσύ είπες όταν κερδίζουμε δεν υπάρχει λόγος να γράψει κάποιος...
Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς θα γίνεται στην νίκη η στην ήττα..
Τώρα το θέμα οπαδοί η μπειμπισίτερ ή νταντάδες, μην το ανοίξουμε..αστο
lamosas έγραψε:
moican4 έγραψε: Λοιπόν για να τελειώνουμε, όταν σε έναν αγώνα όλη η ομάδα είναι χάλια ,όταν ο τερματοφύλακας σου είναι ο καλύτερος παίκτης και κριτικάρονται(ας πούμε) ΜΟΝΟ συγκεκριμένοι παίκτες τότε αυτό είναι ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ...
Το άσπρο -μαύρο επειδή θέλετε δεν θα το κάνετε...
Ένα σχόλιο για τον Γκαρσία δεν διάβασα, ούτε για τον Λαζάρ, ούτε για τον Κλάους...
Μάλλον αυτοί άρεσαν σήμερα...
Μέχρι και την πίκρα αποκλειστικότητα την θέλετε...
Εγώ ξέρω την χαρά μοιράζεσαι, τώρα για την πίκρα και τα αποκούμπια που λες πρώτη φορά τα ακούω...
αλλά πάει στο διάολο, να πεις ότι θα διαβάσεις κάτι που θα σε οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα..
Συμπεράσματα του κ@λου(δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα)..
Ρε φίλε τι θες να πεις ακόμα δεν έχω καταλάβει. Στο ξαναλέω. Οι παίχτες σήμερα (όχι όλοι φυσικά) ήταν ο εαυτός τους.
Ο Γκαρσια και ο Λαζαρ ακόμα και στη χάλια τους ημέρα ήταν οι καλύτεροι της ομάδας. Ούτε αυτο είναι τυχαίο. Φίλε μου τι εμπάθεια να έχω για τον Φωτακη και το Μαλεζα; Ούτε που με νοιάζει. Η μόνη εμπάθεια και πίκρα που έχω είναι το γεγονός πως στην ΟΜΆΔΑΡΑ μου παίζουν αστείοι παίχτες με την ευθύνη κάποιων που τους προικισαμε με 100 μυρια για να μας παραδοσουν 5 χρόνια μετα ένα προπονητικό +10 μυρια χρεη και μια ομάδα που μπροστά της ο ΠΑΟΚ του Μπατμαν να μοιάζει με Αγιαξ.

Καληνύχτα και σε εσένα και όνειρα γλυκά.
Α, όχι όλοι ε? Ρε τι πλάκα που έχετε...
Ο Γκαρσία και ο Λαζάρ ήταν οι καλύτεροι? :shock:
Άστο μην στο χαλάω...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-1,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Thanix »

Πάντως μοικανε στο συγκεκριμένο quote ο "εμπροστησγης" έχει δίκιο και το νόημα που θέλει να περάσει είναι σωστό!
Προσωπική γνώμη παντα!

Sent from my mind using boobs power
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”