moican4 έγραψε:lamosas έγραψε:Αυτο που δεν μπορειτε να καταλαβετε ειναι οτι δεν ηταν σημερα χαλια... Σημερα απλα ηταν ο ευατος τους...
Μάλιστα. Ο Γκαρσία και ο Λαζάρ ήταν ο ευατός τους...σήμερα...
Παλιά ήταν κάποιοι...άλλοι...!!
Καληνύχτα..
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:moican4 έγραψε:Ακριβώς, όπως το είπες μπούρδες διαβάζω και σήμερα...
Το ποιοι είναι και τι μπορούν να κάνουν το έχουν αποδείξει.
Τώρα εσύ περιμένεις το παιχνίδι με τον Αστέρα η τον Παναιτωλικό να βγάλεις εμπάθεια και σε ορισμένα κόμπλεξ, όπως στον Φωτάκη..
Προφανώς για κάποια πράγματα θα πικραινόσουν αλλά τι να κάνουμε..
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα.
Όταν θα υπάρχουν επιτυχίες θα υπάρχει αποθέωση και όταν υπάρχουν αποτυχίες θα υπάρχει πίκρα και αγανάκτηση.
Εδώ και 10.000 χρόνια αυτό γίνεται,πόσο μάλλον στην χώρα μας. Δεν θα αλλάξουμε τα συναισθήματα μας για να συνάδουμε με την ...τετράγωνη λογική.
Ο ΠΑΟΚτσης είναι συναίσθηματικός και όχι εγκεφαλικός. Κατ επέκταση και ο Έλληνας και ο άνθρωπος γενικότερα.
Ειναι απολύτως φυσιολογικό να βγαίνει πικρία και τσατίλα.
Το αφύσικο είναι να είσαι στα @@ σου. Τοτε και ΜΟΝΟ τοτε κατι δεν παει καλά μαζί σου,γιατί πολύ απλά δεν σε "καίει" και τόσο η φάση.
Εμείς καιγόμαστε όμως και θα τρελαινόμαστε. Και θα γκαυλώνουμε και θα ξενερώνουμε. Και θα το βγάζουμε για να νιώσουμε καλύτερα γιατί αν το κρατήσουμε θα σκάσουμε.
Ούτε εμπάθεια ,ούτε κόμπλεξ. Ανάγκη είναι.
Λοιπόν για να τελειώνουμε, όταν σε έναν αγώνα όλη η ομάδα είναι χάλια ,όταν ο τερματοφύλακας σου είναι ο καλύτερος παίκτης και κριτικάρονται(ας πούμε) ΜΟΝΟ συγκεκριμένοι παίκτες τότε αυτό είναι ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ...
Το άσπρο -μαύρο επειδή θέλετε δεν θα το κάνετε...
Ένα σχόλιο για τον Γκαρσία δεν διάβασα, ούτε για τον Λαζάρ, ούτε για τον Κλάους...
Μάλλον αυτοί άρεσαν σήμερα...
Μέχρι και την πίκρα αποκλειστικότητα την θέλετε...
Εγώ ξέρω την χαρά μοιράζεσαι, τώρα για την πίκρα και τα αποκούμπια που λες πρώτη φορά τα ακούω...
αλλά πάει στο διάολο, να πεις ότι θα διαβάσεις κάτι που θα σε οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα..
Συμπεράσματα του κ@λου(δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα)..
Δεν σε φτάνουν αυτά τα τόπικ δηλαδή θες κι άλλα να πέφτει κράξιμο για να το εμπεδώσεις ότι βγαίνει αγανάκτηση.Εδώ για τα 2 τσινάς...
Εγώ δεν είδα ούτε τον Λαζάρ να παραπατάει σε τετατετ ,ούτε,τον Γκαρσία ούτε τον Κλάους.
Ούτε να κάνει κοντρόλ 3 μέτρα πάνω.
Με το στανιό να κράξω κάτι που δεν είδα ή κάτι που δεν έγινε ?
Ο Φωτάκης δεν έκανε πασα,μα ούτε μία σωστή, ποια εμπάθεια ρε φίλε ,μας κοροιδεύεις ?
Και μου λες να του χαιδέψω τα αυτάκια ? Τι είναι μωρό ή ερασιτέχνης ?
Κατί τέτοια έλεγε και ο Ζαγόρ και γουστάραμε...κι ας μη τα είδαμε.
Μπέιμπι σίτερ δηλαδή να την δούμε με τον κάθε γηπεδικά ανύπαρκτο?
Οπαδοί είμαστε,όχι νταντάδες.
Στον ΠΑΟΚ παίζουν κι οχι στην κωλοπετεινίτσα.Και θα κράζουμε μέχρι να το πάρουν γραμμή και θα πανηγυρίζουμε όταν το πραγματοποιούν.
Την Εθνική την πανηγυρίσαμε 1 χρόνο, μέσα σε 80 χρόνια σύστασης. Τα 79 την πεθάναμε στην μίρλα.
Εγώ στην Ελλάδα της Κρίσης βλέπω μίρλα κράξιμο,μπινελίκι,10.000 blog να βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.Με την λογική σου θα πρεπε να σκύψουμε κεφάλι και να την καταπιούμε για το καλό της χώρας ή να κάνουμε πολιτισμένη κριτική .
Τα λετε και τα πιστεύετε αυτά?
Ή μέχρι εκεί φτάνουν τα συμπεράσματα σας (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα)..??