Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-1,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-1, Σχόλια και Παρελειπόμενα
Ψηφίζω Νιμανί γιατί δεν έφταιγε που φάγαμε γκολ
Μπράβο στην ομάδα. Κατάφερε και έκλεψε το βαθμό της ισοπαλίας (με γκολ 5 λεπτά πριν την λήξη του ματς) στην πολύ δύσκολη αυτή έδρα. Συγχαρητήρια!!!

Πολύ πετυχημένοtheoPAOK έγραψε:Ψηφίζω Νιμανί γιατί δεν έφταιγε που φάγαμε γκολ

- ΑποστόληςΑ
Το χειρότερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ φέτος. Δεν μαρκάραμε χάσαμε όλες τις κόντρες ακόμη και τις πιο εύκολες, λάθος πάσες στα δύο μέτρα! Απαράδεκτη εμφάνιση! Νομίζω ότι ο ΠΑΣ θα έπαιζε καλύτερα! Έφτασαν πέντε λεπτά πίεσης στο β΄ μέρος για να ισοφαρίσουμε. Μόνο πέντε λεπτά, αυτά που παίρναμε συνεχή κόρνερ.
Υπάρχουν 50 χιλιάδες πράγματα να κάνετε χιούμορ με το αγωνιστικό και τον αγώνα..Argonaut4 έγραψε:Το χιούμορ εχει εκλείψει ....λυπάμαι!Parolos έγραψε:Στους μπλε σου να τα πεις αυτά Αργοναύτη..
Που ο άλλος το χει και σίγουρο οτι θα φάμε 2ο...
Sent from my iPhone using Tapatalk..
Εσείς διαλέξατε λάθος "χιούμορ"..
Bad humor is bad.. λυπάμαι..
Κορυφαίος μας παίκτης ο Αθανασιάδης με διαφορά του 2ου. Χειρότεροι πολλοί.Θα έλεγα πως ο Αποστολόπουλος και ο Σαλπιγγίδης μοιράζονται τον τίτλο.

Κάτι πήρε το μάτι μου για "στημένο" στο δίπλα τόπικ. Όποιος γράψει ξανά τέτοιο πράγμα έχει φύγει, από εμένα, για διακοπές. Τα μυαλά μας πονάνε. Προσέχτε τι γράφετε.-
Πρέπει να δούν τι φταίει για αυτή την κατάντια... Για μένα δεν είχαμε πάθος τακτική και καθαρό μυαλ'ο στα τελευταία ματσ. Κάτι σίγουρα απασχολεί την ομάδα ή λέιπει το κίνητρο.... ΤΕΣΠΑ Ας ψάξουν να το βρούν γιατί σύντομα θα ψάχνονται!!!!!
Gika το ματι σου να διαβαζει ολα τα μηνυματα που αφορουν το "στημενο" και πριν μπαναρεις τον αργοναυτη (
) το πεταξε για χαβαλε και καποιοι ξεσαλωσανε... αντε χαλαρωστε

Μάλλον εσύ πρέπει να διαβάζεις καλύτερα, όχι εγώ.gika έγραψε:Κάτι πήρε το μάτι μου για "στημένο" στο δίπλα τόπικ. Όποιος γράψει ξανά τέτοιο πράγμα έχει φύγει, από εμένα, για διακοπές. Τα μυαλά μας πονάνε. Προσέχτε τι γράφετε.-
Φιλικά..!
Re: Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-1, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Οκ ας γινει.
Για να γινει κατι ΞΑΝΑ πρεπει να εχει γινει μια φορα πρωτα. Οταν δεν ειπε κανεις οτι ηταν στημενο, δεν μπορει να ΞΑΝΑυπαρξει. Απο τη μυγα ξυγκι..
Φιλικοτατα
Για να γινει κατι ΞΑΝΑ πρεπει να εχει γινει μια φορα πρωτα. Οταν δεν ειπε κανεις οτι ηταν στημενο, δεν μπορει να ΞΑΝΑυπαρξει. Απο τη μυγα ξυγκι..
Φιλικοτατα
Τέσπα γ@μα το.. Εϊμαι σαλταρισμένο με αυτό που είδα στην τιβί λίγο πριν... Δεν βγάζει άκρη πουθενά αυτό τώρα.
Ετσι ας κραξουμε τον τσιριλο γιατι τολμησε να πανηγυρισει γκολ της ομαδας μας που δεν το εβαλε απεναντι στην μικτη κοσμου αλλα στον παναιτωλικο!
ΝΤΡΟΠΗ!
ΝΤΡΟΠΗ!