Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Δεν είναι άσχημες αλλά δεν ξετρελλάθηκα κιόλας.
Με άρεσε πολύ η λεπτομερεια του γιακά.
Δεν έδειξαν που θα μπει το τετράφυλλο τριφύλλι και το πέταλο.
Με άρεσε πολύ η λεπτομερεια του γιακά.
Δεν έδειξαν που θα μπει το τετράφυλλο τριφύλλι και το πέταλο.
- pirate_salonica
DC θα μπει ή πάνω από το όνομα του παίκτη (βλέπε ελλ.σημαία σε φανέλα Εθνικής) η δίπλα σε κείνη την ετικέτα που φαίνεται στο σχέδιο...
Καρέλια είσαι απόλυτα σωστός,θέλει μαύρο.Και δεν είναι άσπρη,ασημί είναι αλλά πολύ απαλό.Αλλά όντως,η λαιμόκοψη καλύτερα θα ήτανε μαύρη.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Άμπρο (ναι έτσι προφέρεται και γράφεται στα ελληνικά) και μετά να κρίνουμε καλύτερα...
Καρέλια είσαι απόλυτα σωστός,θέλει μαύρο.Και δεν είναι άσπρη,ασημί είναι αλλά πολύ απαλό.Αλλά όντως,η λαιμόκοψη καλύτερα θα ήτανε μαύρη.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Άμπρο (ναι έτσι προφέρεται και γράφεται στα ελληνικά) και μετά να κρίνουμε καλύτερα...
- pirate_salonica
Εν τω μεταξύ... Συγκρίνετε την 9 της ψηφοφορίας με την πρόταση της ΠΑΕ...

Μια αναδιάταξη άσπρου-μαύρου,έξω το εθνόσημο (που ΜΑΚΑΡΙ να βγει) και ολόιδια...

Μια αναδιάταξη άσπρου-μαύρου,έξω το εθνόσημο (που ΜΑΚΑΡΙ να βγει) και ολόιδια...
Η ριγε ειναι απο αλλο πλανητη απλα....ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΟΚ
κατα τα αλλα θα ειναι σιγουρα πιο ωραιες live γτ αυτα ειναι απλα photoshop σχεδια!
Επιτελους μια συμφωνια που προτεινουμε εμεις!

κατα τα αλλα θα ειναι σιγουρα πιο ωραιες live γτ αυτα ειναι απλα photoshop σχεδια!
Επιτελους μια συμφωνια που προτεινουμε εμεις!
- pirate_salonica
Και εμένα μου άρεσε πολύ η ριγέ... Βασικά στην αρχή φαντάστηκα πως θα μοιάζει λίγο με τη φετινή,αλλά τελικά οι μαύρες ρίγες γίνανε 4 από 3 και οι άσπρες γίνανε 3... Η μαύρη επίσης μου άρεσε,η τρίτη είναι λίγο σαν φανελάκι όντως.Η τέταρτη περιμένω να τη δω μωβ...Αν και η λεπτομέρεια του γιακά μοιάζει ωραία ιδέα,στο φώτοσοπ φαίνεται λίγο άκυρη...
- pirate_salonica
Kαι στην παλια υπαρχουν απλα ειναι εντελως στο πλαι κατω απο το μανικι και ετσι οπως καθονται με κλειστα χερια δεν φαινεται 

- pirate_salonica
- xrictoforoc
Δεν ΜΕ άρεσε..καταρχήν θα ήθελα τις λεπτομέρειες (σήμα umbro και νούμερα-ονόματα) κόκκινες.
Και τέλος πολύ απλές όλες,τίποτα το ιδιαίτερο...δυστυχώς δεν παρακολουθούν καθόλου το Forum
Και τέλος πολύ απλές όλες,τίποτα το ιδιαίτερο...δυστυχώς δεν παρακολουθούν καθόλου το Forum

Να κανω μια ερωτηση?Τι πιο περιπλοκο θα επρεπε να εχει μια ριγε ασπρομαυρη φανελα για να ειναι ωραια? Αστερια και φεγγαρια ζωγραφισμενα?
Οι πιο ομορφες φανελες ειναι οι απλες!φανελα ειναι οχι πουκαμισο χαβανεζικο!
ΥΓ επισης αυτα ειναι photoshop δεν φαινεται καλα!
Οι πιο ομορφες φανελες ειναι οι απλες!φανελα ειναι οχι πουκαμισο χαβανεζικο!
ΥΓ επισης αυτα ειναι photoshop δεν φαινεται καλα!
- xrictoforoc
Δεν ξέρω....πολύ συνηθισμένη ρε αδερφέ.Ο Fofana έχει κάνει καταπληκτικές φανέλες,θα ήθελα μια σαν εκείνες.
Συμφωνώ,οι πιο ωραίες είναι οι απλές,αλλά απλές εννοώντας χωρίς υπερβολές...
Συμφωνώ,οι πιο ωραίες είναι οι απλές,αλλά απλές εννοώντας χωρίς υπερβολές...

Λογικα με σηματα και χορηγους θα φανει και πιο γεματη σαν φανελα!
Για σημα umbro και νουμερο κοκκινα συμφωνω και εγω στο φουλ αδερφε!
Για σημα umbro και νουμερο κοκκινα συμφωνω και εγω στο φουλ αδερφε!