Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν ειναι κακός επιπόλαιος ειναι και στην βιασύνη του να χρεώσει στον ζαγορ και να φανει καλός στον Ζήση ( αν ακούγατε το ραδιοφωνικό γλυψιμο στον Ζήση στον 103 θα παθαίνατε πλάκα ) μπερδεψε τα νούμερα μπέρδεψε και τον κόσμο .....
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Othin έγραψε:
DASKALOS4 έγραψε:...
...οι πιο πολλοι αντι να ψηφισουν φταιει η κακοδιαχειριση και η ελλειψη οραματος ειπαν οτι φταιει η ...εσωστρεφεια? :lol:
Φιλε μου η γνώμη μου (και δεν νομίζω πως κάνω λάθος) είναι ότι αυτό ακριβώς σημαίνει η εσωστρέφεια: αναλωνόμαστε σε αλληλοκατηγορίες και χωριζόμαστε σε στρατόπεδα αντί να συνειδητοποιήσουμε το πως και το γιατί των οικονομικών δεδομένων μας και να στραφούμε με πάθος σε ένα όραμα. Εσωστρέφεια και έλλειψη οράματος είναι ταυτόσημες έννοιες

Χωρίς να έχω ιδίοις όμμασι επαφή με το συγκεκριμένο γκάλοπ (και χωρίς αυτό να αποτυπώνει αναγκαστικά την πραγματικότητα):

Για κάποιον Έλληνα μέσου επιπέδου μόρφωσης (επέτρεψέ μου την έκφραση) , η αντίληψη της λέξης "Εσωστρέφεια" με την αντίστοιχη της λέξης "Κακοδιαχείριση" απέχουν παρασάγγας.
H πρώτη σημαίνει για πολλούς (εν προκειμένω) εν δυνάμει αυτοκαταστροφικές τάσεις και η δεύτερη μπινιά. Τίποτα από τα δύο φυσικά δεν ισχύει.
Ο ΠΑΟΚτσής λοιπόν του οποίου ο εγκέφαλος έχει εμποτιστεί με ενέσεις προπαγάνδας από δημοσιοκάφρους/"ραδιοφωνικούς" παραγωγούς κ.ο.κ. ,είναι λογικό πως θα ψηφίσει την Εσωστρέφεια ως λιγότερο καταστροφική έννοια παρά την Κακοδιαχείριση,η οποία ουσιαστικά "δίνει" στεγνά τον τέως Πρόεδρο.

"Τράβηξα" αρκετά τις έννοιες για να γίνει κατανοητός ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ και το πως αυτός αντιλαμβάνεται ερίσματα και άρθρα των ΑΡΔ.
Δημοσιεύματα του στυλ "Ο Σάλπι κέρδισε το πέναλτι με το να φωνάζει στον διαιτητή αδιάκοπα" κ.α. τέτοιου είδους (κι όχι μόνο για Σάλπι) κρατούν τον ΠΑΟΚτσή σε οπαδικό κώμα και πλήρη αποχαύνωση.

Κατά την γνώμη μου ,ο αιώνιος καρκίνος του ΠΑΟΚ είναι οι "δημοσιογράφοι" που κινούνται και τρέφονται σαν τα σκουλήκια γύρω από αυτόν, παρά η υποτιθέμενη εσωστρέφεια,η έλλειψη οράματος,η τυχόν κακοδιαχείριση και τα παραγοντιλίκια.
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Που πιστεύετε ότι οφείλεται η μικρή παρουσία φιλάθλων στην Τούμπα ;

Στην αποδυνάμωση της ομάδας. (118 ψήφοι, 5 %)

Στην απογοήτευση από την κακή οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ. (488 ψήφοι, 21 %)

Στην οικονομική κρίση που «γονάτισε» τον κόσμο. (389 ψήφοι, 17 %)

Στην έλλειψη οράματος και στόχων για την ομάδα. (555 ψήφοι, 24 %)

Στο κακό κλίμα που προκαλεί η εσωτερική φαγωμάρα. (796 ψήφοι, 34 %)

24.com

εγω το ειπα εσωστρεφεια
δε χρειαζεται να το τραβαμε...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μάλιστα ... το 24 αποφάσισε ότι ο κόσμος απέχει από την Τούμπα μέσα από το αξιόπιστο δείγμα του .... ενός αγώνα.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Φίλε Emprostisghsoitrelamenoi εύστοχος ο διαχωρισμός των εννοιών και μάλλον έχεις δίκιο για τη σύγχυση που πιθανόν να επικρατεί σχετικά με το τί λέμε και τί εννούμε. Όσο για τους δημοσιογράφους δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, αλλά όχι και να επαυξήσω όπως θα ήθελα, γιατί αν γράψω αυθόρμητα αυτά που πιστεύω γι αυτούς θα κλείσει το site ή θα μπαναριστώ για κανένα εξάμηνο. :mrgreen: Επισημαίνω μόνον πως η ηλίθια γνώμη τους δεν αποσκοπεί πάντα μόνον στο να πουλήσουν πνεύμα και φύλλα, αλλά είναι πάμπολλες φορές κατευθυνόμενη, καθ’ υπαγόρευσιν και στην υπηρεσία τρίτων.
Όσον αφορά στα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που παραθέτει ο φίλος DASKALOS4, αν τα καταλαβαίνω και τα ερμηνεύω σωστά, σημαίνουν πως είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε την αποδυνάμωση της ομάδας, την κρίση, το τι έγινε μέχρι σήμερα και την κουβέντα περί ευθυνών, αρκεί να επανέλθει το κλίμα σύμπνοιας και συσπείρωσης και να στοχεύσουμε σε ένα νέο όραμα. Βέβαια, πιστεύω πως, αν στις πιθανές απαντήσεις υπήρχε και μια επιλογή «σε όλα αυτά μαζί», θα συγκέντρωνε άνετα το συντριπτικά πλειοψηφικό ποσοστό. Εν πάση περιπτώσει μην δίνουμε και υπέρμετρη σημασία στο γκάλοπ. Ουσιαστικά μας αποκάλυψε αυτά που πάνω κάτω είχαμε διαισθανθεί κι εμείς. Και όπως λέει και ο αδερφός DC, ένας μόνον αγώνας δεν προσφέρει επαρκές δείγμα για σίγουρα και οριστικά συμπεράσματα. Εννοώ ότι η "αποχή" από την Τούμπα δεν μπορεί να εξαχθεί ως συμπέρασμα μόνον από τη στάση των οπαδών σε έναν αγώνα, αν και πολύ φοβάμαι ότι πράγματι θα συμβεί.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

DASKALOS4 έγραψε:Αλλος δε πηγε διακοπες το καλοκαιρι, αλλος εσκασε μια περιουσια στην αμκ, ο φιλαθλος ο απλος πηρε το κασκολ του απ τη μπουτικ για να δουνε ΟΛΟΙ αυτοι ανοιγμα, χρεη, κακοδιαχειριση το να τ αλλο και συ του λες κοψε 2 μπυρες και ΞΑΝΑΔΩΣΕ? Ειναι λογικη αυτη? Η μονη λογικη ειναι αντι να τους παρουν με τις τσαπες οτι δινεις ξανα αφεση αμαρτιων σου λεει αυτοι χαζοι ειναι, ξεπουλησαμε ολη την ομαδα και αυτοι εκει να μας δωσουν τα λεφτα τους να το παιζουμε εμεις διοικουντες.

Ξανα λεω, αυτες οι αποψεις θυμιζουν τη φαση με τη χωρα και το μαζι τα φαγαμε. Πακτωλος δις οι πολιτικοι-επιχειρηματιες-λαμογια (ναι ξερω, εχεις αποδειξεις?...) και κοβουν τη μιση συνταξη απο τη γιαγια για να σωθει η χωρα. (...)

αυτες οι νοοτροπιες μικρυναν το συλλογο τα τελευταια χρονια, αντι για σκληρη κριτικη και οποιος εχει τα αντερα να προχωρησουμε μαζι, συγχωροχαρτια, μη μιλατε, ο αλλος εβγαινε σε συν.τυπου σε χτυπαγε το στυλο ειρωνικα και σου λεγε τι θες ρε? το ανοιγμα ειναι 2 και ταυτοχρονα στην επο δηλωναν 8 ενω αφηναν απληρωτους τους παικταραδες μας τους οποιους αργοτερα εστελναν...και μεις λεγαμε οκ γινεται και αλλου αυτο. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ? Αμα ληστευουν οι διπλα θα γινουμε και μεις ληστες?

Που γινεται γκαλοπ στο 24 για την αδεια ΤΟΥΜΠΑ και οι πιο πολλοι αντι να ψηφισουν φταιει η κακοδιαχειριση και η ελλειψη οραματος ειπαν οτι φταιει η ...εσωστρεφεια? :lol:

καλα μας κανουν ρε..οσο τους δινουμε πατημα θα μας ανοιγουν τα ανοιγματα και θα μας πουλανε και τρελα. ΜΕχρι τοτε θα σε νικαει η ..Τριπολη
Ωραίος ρε μάστορα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Othin έγραψε:Εννοώ ότι η "αποχή" από την Τούμπα δεν μπορεί να εξαχθεί ως συμπέρασμα μόνον από τη στάση των οπαδών σε έναν αγώνα, αν και πολύ φοβάμαι ότι πράγματι θα συμβεί.
... αφού πρώτα έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα μέσα από sites και ράδια και έχει διαμορφωθεί η εύπλαστη ΠΑΟΚσήδικη γνώμη για το (ντεμέκ) "μήνυμα" που πήρε η ΠΑΕ.
Να θυμίσω την κατακόρυφη πτώση των διαρκείας, ταυτόχρονα με την "επαναπρόσληψη" του Τσιρίλο το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο καθένας ζυγίζει τίς προτεραιότητές του.Αν για κάποιους μετράει περισσότερο το γεγονός οτι τους κορόιδεψε η διοίκηση,τους είπε ψέματα,δε τους εμπνέει εμπιστοσύνη απο το να βλέπουν τον ΠΑΟΚ στη Β' εθνική τότε πάω πάσο.
Αν δε κάνουμε κάτι σε 2 μήνες ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά για 1η φορά στην ιστορία του την Α' εθνική.Γι αυτό φωνάζουμε και δυστυχώς ο χρόνος είναι λίγος.Όσο κι αν με πληγώνουν τα παραπάνω που αναφέρθηκαν ,για μένα πιο πολύ μετράει να σωθεί η ομάδα.Αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα και όλα τ άλλα έπονται.

ΥΓ Φυσικά και είναι κατανοητό οτι υπάρχει οικονομική δυσκολία σε όλους μας.Ο καθένας ΑΝ θέλει και ΑΝ μπορεί.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σε συνεχεια της χθεσινης συζητησης , μενω σε αυτο που εγραψε ο Kos περι " εμπνευσεως του κοσμου απο την διοικηση "...

Προσωπικα δεν περιμενω απο κανενα προεδρο 'η διοικητικο να με "εμπνευσει" ωστε να υποστηριξω περισσοτερο την ομαδα μου ή να δωσω λεφτα και να παρω το διαρκειας ή ενα απλο εισιτηριο , ή να την σωσω απο την καταστροφη...

Την ιδια στενοχωρια ενιωθα οταν εχανα και ειχα προεδρο τον συγχωρεμενο τον Βουλινο , την ιδια και με προεδρο τον Μπατμαν , το ιδιο ενιωσα και προχθες με προεδρο τον Ζηση... Και το ιδιο συνεβαινε και θα συμβαινει ειτε ειχα στον παγκο τον Παρασχο και τον Χαβο ή τον Μπολονι.... Ενστασεις παντα θα εχουμε ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο στο τιμονι της ομαδας ...Και συζητησεις θα γινονται , για τον αν θα επρεπε να το χειριστει ετσι ή διαφορετικα το ταδε θεμα ο Ζαγορακης , ο Ζησης , ο Γουμενος και παει λεγοντας ....

Οι προεδροι ερχονται και παρερχονται και ο ΠΑΟΚ μενει ... Αυτο ειναι το ρεζουμε ...Απο εκει και περα το τι εχει κανει ο καθενας τους ειναι κατι που φαινεται στην πορεια ....Ο ζαγορακης χρεωνεται κακοδιαχειριση και ανοιγματα, ο Μπατμαν παλαιοτερα, οικονομικα προβληματα λογω λανθασμενων προσωπικων χειρισμων σε χρηματιστηρια κλπ, ο συγχωρεμενος ο Βουλινος λογω οικονομικης στενοτητας μετα απο καποια χρονια ....

Και για να μην το ξεχειλωνουμε το θεμα ... Πιστευα και πιστευω ακραδαντα σε μια εθελοντικη οικονομικη ενισχυση με το μινιμουμ ποσο ετησιως απο ενα κοσμο που θελει να πιστευει οτι ειναι τοσο μεγαλος... Ετσι απλα ..Χωρις εξηγησεις και χωρις ανταλλαγματα....Μεγαλυτερο ανταλλαγμα απο την υποστηριξη και την αγαπη που μπορεις να εχεις για την ομαδα υπαρχει ????

Υ.Γ. Μην νομιζετε οτι σε αλλες ομαδες - και αναφερομαι στο Ελλαδισταν- υπαρχουν προεδροι που "εμπνεουν".... Απλως υπαρχουν ανθρωποι τυποι Γιαννακοπουλεων που χωνουν χρημα ασυστολα , 'η ο Θειος μεχρι προσφατως που εξασφαλιζε στα ζωα του πειραια πρωταθληματα και κουπες .... Οταν εληξε το παραμυθι - οπως στην περιπτωση της ΔΕΚΟ- αρχισε η μουρμουρα , η αμφισβητηση και πηγε περιπατο ολη η "εμπνευση"... Και μετα ξανα-εμπνευστηκαν απο το παιδο-βουβαλο ....Το ιδιο να δειτε που θα γινει -αργα ή γρηγορα- και στην περιπτωση του μπασκετικου βαζελου , τωρα που αποχωρουν οι φαρμακοτριφτες....

Υ.Γ. 2 Αν πραγματικα μπορουσα να γνωριζω προσωπικα 100.000 συνοπαδους μου , θα μαζευα καθε χρονο απο 10 ευρω απο τον καθενα και θα εδινα στο πολο ή στο χαντμπολ ...Και ας μην παταγα ποτε στο γηπεδο...

Υ.Γ3 Συμφωνω με αυτο που εγραψε ενας αδερφος παραπανω περι δημοσιογραφων ....Απο τους μεγαλυτερους καρκινους της ομαδας ever..
kos

Δημοσίευση από kos »

shark4 έγραψε:Σε συνεχεια της χθεσινης συζητησης , μενω σε αυτο που εγραψε ο Kos περι " εμπνευσεως του κοσμου απο την διοικηση "...

Προσωπικα δεν περιμενω απο κανενα προεδρο 'η διοικητικο να με "εμπνευσει" ωστε να υποστηριξω περισσοτερο την ομαδα μου ή να δωσω λεφτα και να παρω το διαρκειας ή ενα απλο εισιτηριο , ή να την σωσω απο την καταστροφη...
η ιστορια δειχνει οτι στο παρελθον δεν βοηθησαμε οικονομικα προεδρους που δεν μας ενεπνευσαν. κανενας γουμενος δεν ειχε ποτε πανω απο 10.000 διαρκειας. η ιστορια επισης εδειξε οτι οταν καποιος ενεπνευσε τον κοσμο του ΠΑΟΚ ανταμειφθηκε αυτος με την εμπιστοσυνη μας και η ομαδα με τεραστια οικονομικη στηριξη.

οταν ακουω ή διαβαζω συνοπαδους μου να μιλανε για ερανους ή αλλης μορφης οικονιμικη στηριξη, αναρωτιεμαι που ζουσαν τα τελευταια 4 χρονια και δεν πηραν χαμπαρι τα δεκαδες εκατομμυρια ευρω που εδωσαν στην ομαδα οι οπαδοι της εν μεσω κρισης.

μου προκαλει επισης εντυπωση οτι εχει γινει θεμα ξαφνικα η αδεια τουμπα. φυσικα και δεν συγκρινω τον κοσμο του ΠΑΟΚ με τους οπαδους αλλων ομαδων αλλα κανεις δεν εχει προσεξει οτι ολα τα ελληνικα γηπεδα ειναι αδεια εδω και δυο χρονια?

καλες οι εκλησεις για οικονομικη βοηθεια στην ομαδα, καλα τα παραδειγματα απο το εξωτερικο αλλα κατα την γνωμη μου ολοι αυτοι ηρθαν εκει που εμεις ημασταν την τελευταια 4ετια. οποτε δεν μπορω να δεχτω οτι θα ακολουθησω σαν παραδειγμα εναν δρομο που εχω εδω και καιρο διαβει.

σημαντικοτερο απο ολα αυτα ειναι το γεγονος, για εμενα τουλαχιστον ειναι γεγονος, οτι προσφατα ειχαμε καραμπινατη καταχρηση της εμπιστοσυνης του κοσμου προς την διοικηση της ομαδας. αυτο και δυσκολευει οποιαδηποτε πρωτοβουλια για οικονιμικη βοηθεια και καθιστα απολυτως απαραιτητο να γινει το πρωτο βημα απο την διοικηση. με πραξεις και εργα να δειξουν που θελουν να πανε το καραβι. και μετα εδω ειμαστε και να συζητησουμε και να βοηθησουμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

kos έγραψε:
οταν ακουω ή διαβαζω συνοπαδους μου να μιλανε για ερανους ή αλλης μορφης οικονιμικη στηριξη, αναρωτιεμαι που ζουσαν τα τελευταια 4 χρονια και δεν πηραν χαμπαρι τα δεκαδες εκατομμυρια ευρω που εδωσαν στην ομαδα οι οπαδοι της εν μεσω κρισης.
Ποιός το αμφισβήτησε αυτό? Που το διάβασες?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

@Kos
Δυο παρατηρησεις μονο σε αυτα που γραφεις.

- Το οτι δεν βοηθησαμε οικονομικα προεδρους που δεν μας ενεπνευσαν ειναι αληθεια...Αλλα εκ των υστερων.... Γιατι και οταν ανελαβε ο συγχωρεμενος ο Βουλινος , στηριξη ειχε ....Και επι Μπατμαν sold out γινοντουσαν , οταν ανελαβε και γεμιζε η Τουμπα αστερια οπως εγραφε και το "ΠΑΟΚ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ" :D , και τον Γουμενο ακομα στα χερια τον φεραμε για να "σωσει" την ομαδα .... Προφητης κανεις δεν ηταν ...Εκ των υστερων , προεκυπτε η ελλειψη "εμπνευσεως και οραματος "... 8-)

- Εδω ζουσα και τα 4 τελευταια χρονια .Και εδωσα και εγω οπως και εσυ και τοσοι αλλοι... Η ερωτηση που κανω ειναι η εξης : Tα πραγματα δεν πανε καλα και ειναι "ηλιου φαεινοτερον".... Θα περιμενω τον Ζηση π.χ να μου δειξει τις προθεσεις του για το που θελει να παει το καραβι ??? Μεσες-ακρες εχει φανει οτι προσπαθει να βρει καποιους χορηγους και ετοιμαζει πωλητηρια σε Κλαους και Μαλεζα ...Πανω-κατω αυτο ειναι το πλανο ...Χωρις να ειμαι και σιγουρος ...Μονο απο αυτα που διαβαζω και εγω οπως και εσυ... Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε ????
kos

Δημοσίευση από kos »

kataramenos5 έγραψε:
kos έγραψε:
Ποιός το αμφισβήτησε αυτό? Που το διάβασες?
δεν μπορω να το πω πιο απλα. οταν ακουω οτι η ταδε οπαδοι της ταδε ομαδας εκαναν αυτο, ας το κανουμε και εμεις για να βοηθησουμε την ομαδα μας, απορω πως δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι εμεις το καναμε πολυ πριν απο τον οποιονδηποτε.

βεβαια επειδη νομιζω οτι δεν ειμαι αφελης, μπορω να καταλαβω οτι στην περιπτωση μας η αναγκη για βοηθεια ειναι διαρκεις αλλα α) τα οικονομικα μας σαν λαος δεν ειναι και στα καλυτερα τους και β) διαρκεις πρεπει να ειναι και η πεποιθηση οτι θα πιασουν τοπο. αυτη λοιπον η απαραιτητη πεποιθηση οτι θα πιασουν τοπο αυτη την στιγμη, και υστερα απο οσα εχουν γινει το τελευταιο διαστημα, δεν υπαρχει.-
shark4 έγραψε:@Kos
- Εδω ζουσα και τα 4 τελευταια χρονια .Και εδωσα και εγω οπως και εσυ και τοσοι αλλοι... Η ερωτηση που κανω ειναι η εξης : Tα πραγματα δεν πανε καλα και ειναι "ηλιου φαεινοτερον".... Θα περιμενω τον Ζηση π.χ να μου δειξει τις προθεσεις του για το που θελει να παει το καραβι ??? Μεσες-ακρες εχει φανει οτι προσπαθει να βρει καποιους χορηγους και ετοιμαζει πωλητηρια σε Κλαους και Μαλεζα ...Πανω-κατω αυτο ειναι το πλανο ...Χωρις να ειμαι και σιγουρος ...Μονο απο αυτα που διαβαζω και εγω οπως και εσυ... Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε ????
υπαρχουν και αλλα πραγματα εκτος απο το μπατζετ και απο το ποιον θα φερει και ποιον θα δωσει.
α) σχεσεις ΠΑΟΚ-κρατους. τι θα γινει με τα χρεη και τι θα κανει εαν συνεχιστει η ομηρια.
β) σχεσεις ΠΑΟΚ-επο-σουπερ λιγδας. ο πρωην θα ξαναψηφιζε μαρινακη. ο νυν...?
γ) στελεχωση διοικητικου συμβουλιου κτλ κτλ ;) θα ξαναδουμε διοικηση με φιλους και συγγενεις?
κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Δεν νομιζω οτι η ΟΥΕΦΑ μας κυνηγαει για καποιον αλλο λογο , εκτος απο τα οικονομικα .... Επισης , δεν πιστευω οτι το θεμα βιωσιμοτητας της ομαδας στην παρουσα φαση ειναι αποτελεσμα της ψηφου υπερ ή κατα του μαρινακη ....

Ουτε αν θα ειναι διπλα στον προεδρο ο κουμπαρος (Γκαγκατσης ) ή ο κουμπαρος ( Σαχπα)...

Εγω απλως φοβαμαι τα χειροτερα.. Τιποτε αλλο...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

kos έγραψε: δεν μπορω να το πω πιο απλα. οταν ακουω οτι η ταδε οπαδοι της ταδε ομαδας εκαναν αυτο, ας το κανουμε και εμεις για να βοηθησουμε την ομαδα μας, απορω πως δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι εμεις το καναμε πολυ πριν απο τον οποιονδηποτε.
Η πρόταση κάποιων για βοήθεια δε συνεπάγεται οτι δεν εχουν κατανοήσει οτι το έχουμε ήδη κάνει.Εσύ το συμπεραίνεις αυτό και κατα τη γνώμη μου αυθαίρετα.

kos έγραψε: βεβαια επειδη νομιζω οτι δεν ειμαι αφελης, μπορω να καταλαβω οτι στην περιπτωση μας η αναγκη για βοηθεια ειναι διαρκεις αλλα α) τα οικονομικα μας σαν λαος δεν ειναι και στα καλυτερα τους και β) διαρκεις πρεπει να ειναι και η πεποιθηση οτι θα πιασουν τοπο. αυτη λοιπον η απαραιτητη πεποιθηση οτι θα πιασουν τοπο αυτη την στιγμη, και υστερα απο οσα εχουν γινει το τελευταιο διαστημα, δεν υπαρχει.-
Τι πρέπει (μπορεί) να γίνει λοιπόν κατα τη γνώμη σου εντός 2 μηνών για να δημιουργηθεί αυτή η απαραίτητη πεποίθηση οτι θα πιάσουν τόπο τα λεφτά μας?Κάποια εφικτή λύση προτείνεις για να σωθεί η ομάδα?Ο έρανος ήταν απλά μια πρόταση .Εάν έχετε κάτι καλύτερο γράψτε το.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”