fixedOlorin έγραψε:Κι εγώ πιστεύω ότι από όλες τις περιπτώσεις υποψήφιων επενδυτών που έχουν ακουστεί την τελευταία δεκαετία καμιά είναι η μόνη σοβαρή περίπτωση.Dimg4 έγραψε:Σημερα η μετρο λεει για Ιβαν Σαββιδη. Λοιπον λογω των ταξιδιων μου στη Μοσχα λογω δουλειων εμαθα πολλα για τον Σαββιδη και ενα εχω να πω... ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ!
Ο ανθρωπος ειναι παντοδυναμος στη Ρωσια και ΠΑΟΚτσης μεχρι κοκκαλο.
Ξέρεις κανέναν σοβαρό να επενδύσει 5 μυρια για να παραλάβει χρέος απο 22μυρια και πάνω χωρίς καμία εγγύηση τουλάχιστον για το γήπεδο;Photis έγραψε:Πολύ σωστός.Δεν βρέθηκε σοβαρός άνθρωπος να πάρει τον ΠΑΟΚ ακόμα.Άστε το..
shark4 έγραψε:Το ακομα πιο αστειο ειναι οτι το ενδιαφερον εκδηλωθηκε τωρα που εφυγε ο Ζαγορ απο τα πραγματα .... Αβυσσος η ψυχη των ΑΡΔ ......![]()
![]()
Μα αυτό είναι το συμπέρασμα ότι εφόσον έχεις τόσα χρέη μην περιμένεις τον καλό ιππότη στο άσπρο άλογο που θα σε σώσει.Μόνοι μας ότι κάνουμε...lamosas έγραψε:Ξέρεις κανέναν σοβαρό να επενδύσει 5 μυρια για να παραλάβει χρέος απο 22μυρια και πάνω χωρίς καμία εγγύηση τουλάχιστον για το γήπεδο;Photis έγραψε:Πολύ σωστός.Δεν βρέθηκε σοβαρός άνθρωπος να πάρει τον ΠΑΟΚ ακόμα.Άστε το..