László Bölöni

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από MANIAKOS »

θα μπορουσε να κριθει για τις επιδοσεις του στο 90λεπτο αν στο παγκο ειχε λυσεις...τωρα οτι και να λεμε συμπερασμα σωστο δε μπορει να βγει..

προσπαθει να κανει πολλα ταυτοχρονα και το εκτιμω πολυ αυτο....δουλευει και φαινεται....η ομαδα ειναι πολλα επιπεδα κατω σε σχεση με πριν 2 χρονια.....και δυστυχως....μελλοντικα δε φαινεται φως..

Μην τον καψψουμε το νου μας........
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Οκ, είπες κάποια θετικά του, εγώ είπα κάποια αρνητικά του, έτσι όπως τα βλέπω.
Δε νομίζω ότι οι λύσεις που έχει ή δεν έχει στον πάγκο παίζουν ρόλο στην υπέρμετρα επιθετική προσσέγγιση των αγώνων στα εντός. Ίσα ίσα θα έπρεπε να είναι πολύ πιο μαζεμένος, χωρίς λύσεις στον πάγκο. Όταν ξεκινά αναγκαστικά με Μπαλάφα στο κέντρο άμυνας, ο Πάμπλο ως μοναδικό αμυντικο χαφ δε φτάνει.
Με λίγα λόγια, ας ακολουθήσει ο ίδιος το μότο του "να κάνουμε αυτο που μπορούμε και όχι αυτό που θέλουμε". Το λέει αλλά δεν το κάνει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ολοριν φιλε μου δεν τα πα προς εσενα για να μην παρεξηγεισαι :D απλα ι ωρες ωρες τον λυπαμαι για τις λυσεις που χουμε σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια...προφανως και εχει λαθη και ο Λαζλος αλλα δουευει και για το μελλον και εχει κοστος αυτο...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

βαζω το βιντεο παρακατω για να δειτε ο μπολονι με βιερινια και γενικα οταν ειμασταν πληρης τι μπαλαρα παιζαμε γιατι μερικοι το εχετε ξεχασει

[youtube]GoXFKNKmTbc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Olorin έγραψε:Όλη την εβδομάδα δουλεύει την επίθεση και η άμυνα στα @@ του. Φαίνεται από το πως μπαίνουμε στους αγώνες: 7-8 παίκτες επιτίθενται. Αποτέλεσμα: 0-2 στο 15' ο Γκουιντιολίν, 0-2 στο 25' ο Βαλδέρβε, 0-3 στο 17' ο Τσιώλης. Για πλάκα.

Αν πάμε με την ίδια "επιθετική" νοοτροπία στα πλέυ οφ, προβλέπω μεγάλη ξεφτίλα, τουλάχιστον στα εντός.
2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με βασικό μπακ τον Τσιρίλο και γενικά μια πολύ γερασμένη αμυντική τετράδα.
Πείτε κι άλλα, ακούγεστε.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Λάζλο διάβασε Παοκμάνια να ανοίξουν τα μάτια σου αφού τα παιδιά την μιλάνε την προπονητική....

ΥΓ: Πόσο καλύτερο ρόστερ πιστεύεται ορισμένοι ότι έχουμε σε σχέση με τι χρονιά της σαρδέλας???
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Η χρονιά ξεκίνησε με το "καλύτερο ροστερ από το Σάντος",
μετά πήγαμε στο "τι είναι αυτά που λέει στις συνεντεύξεις"
και πλέον στο "δεν κάνει καλό κοουτσάρισμα στα 90' ".

3 στα 3 fail λοιπον και συνεχίζουμε...

Άμυντική γραμμή με Μπαλάφα-Τσιρίλο-Αποστολόπουλο, και αναρωτιούνται μερικοί γιατί κάνουμε κλαρίνα.
Είμαστε με το μισό ρόστερ από αυτό που προετοίμασε ο ίδιος το καλοκαίρι, όπου είχε και τους παίχτες απλήρωτους κι όσο να ναι δεν υπήρχε απόλυτη ηρεμία στην ομάδα.
Προσπαθεί να μπολιάσει και 4-5 πιτσιρίκια σε μια σεζόν.

Κατα τ'άλλα δεν κάνει καλό κοουτσάρισμα.. Άσχετα αν χρησιμοποίησε ότι είχε στον πάγκο... και κόντεψε να γυρίσει το ματς.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κατ αρχάς ο Αποστολό ήταν MVP και ο Τσιρίλο ήταν πολύ καλός. 2 FAILS δικά σου.
Και όταν ξέρεις ότι έχεις έναν αδύναμο κρίκο, δε το παίζεις χαλαρουίτας από το 1' με απόσταση άμυνας, μέσων 10 τέρμινα... οπότε εδώ είναι το FAIL του Λάζλου και 3ο δικό σου αδερφέ.

Σκατά κοουτσάρισμα ήταν.

Ο Λαζάρ έπρεπε να είχε γίνει αλλαγή στο μισάωρο και αν το γυρίζαμε δε θα ήταν απο το κοουτσάρισμα του.

Μπορεί να δουλεύει με τους μικρούς, να κάνει καλή δουλειά, αλλά εμένα τα νεύρα του στον Πάγκο δε μ'αρέσουν και στο ματς κοούτσαρε ΤΡΑΓΙΚΑ.

Να τα λέμε όλα.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Τα νεύρα είναι γλυκά.

1 ξυριστική 1 τηλεκοντρόλ τηλεόρασης και 1 νιπτήρα σε 2 βδομάδες σε λέω έχω αλλάξει.

Ρε Λάζλο σύνελθε.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

monopaokre έγραψε:Λάζλο διάβασε Παοκμάνια να ανοίξουν τα μάτια σου αφού τα παιδιά την μιλάνε την προπονητική....

ΥΓ: Πόσο καλύτερο ρόστερ πιστεύεται ορισμένοι ότι έχουμε σε σχέση με τι χρονιά της σαρδέλας???
Πσσσσσσσσ....προπονητική, όπως λαίμαι πυρηνική φυσική. Μπάλα είναι έλεος. Η τακτική είναι το εύκολο κομμάτι, το δύσκολο είναι το να μανατζάρεις ανθρώπους. Στα εξηγώ ωραία για να καταλάβεις.

υ.γ. Περίπου 3 φορές καλύτερο, όσο δηλαδή και διαφορά στο μπάτζετ.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Karelias έγραψε:
Olorin έγραψε:Όλη την εβδομάδα δουλεύει την επίθεση και η άμυνα στα @@ του. Φαίνεται από το πως μπαίνουμε στους αγώνες: 7-8 παίκτες επιτίθενται. Αποτέλεσμα: 0-2 στο 15' ο Γκουιντιολίν, 0-2 στο 25' ο Βαλδέρβε, 0-3 στο 17' ο Τσιώλης. Για πλάκα.

Αν πάμε με την ίδια "επιθετική" νοοτροπία στα πλέυ οφ, προβλέπω μεγάλη ξεφτίλα, τουλάχιστον στα εντός.
2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με βασικό μπακ τον Τσιρίλο και γενικά μια πολύ γερασμένη αμυντική τετράδα.
Πείτε κι άλλα, ακούγεστε.
Κι εσείς ακούγεστε κύριε.
Ο Τσιρίλος ήταν βασικός και το 2010.
Ο Λίνος επίσης και μη μας πείτε ότι τότε ήταν καλός αμυντικά.
Ο Αποστολό, όπως είπε και ο eleos ήταν πολύ καλός προχθές.
Επίσης, εμείς εντοπίσαμε το πρόβλημα στα εντός έδρας, όπου έχουμε φάει 11 γκολ (περισσότερα από ότι έχουμε φάει εκτός).
Και τέλος πάντων, η τετράδα της άμυνας δεν έχει τόσο σημασία όσο η συνολική λειτουργία της ομάδας, που όσον αφορά την άμυνα, είναι μέρα με τη νύχτα.
Εμείς δε ζητάμε να κάνουμε το ίδιο ρεκόρ στην άμυνα όπως τότε, που ίδια εποχή είχαμε παθητικό 10-11 γκολ στο σύνολο (4 στην Τούμπα), αλλά λιγότερη αβάσιμη επιθετικότητα, λίγη περισσότερη υπομονή, μια άλφα σοβαρότητα στα στημένα, το να μην παίζει ερασιτέχνης τερματοφύλακας...ναι αυτά τα ζητάμε.
Ακούστηκα? :D
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ακουστηκες και προσέφερες και μπόλικο γέλιο. :lol: :lol: :lol:

Η τετράδα της άμυνας δεν έχει τόσο σημασία. Καλο. :lol: :lol: :lol:

Τωρα που το λες όντως, για παράδειγμα αν αλλάξουμε αμυντικη τετραδα με αυτη του Γαυρου ίδια εικόνα θα έχουμε. Όπως και αντίστροφα βάλε τα δικα μας σεντερ μπακ στο Γαυρο και πες μου μετα αν ο Βαλβερδε θα ανεβάζει τις γραμμές τόσο ψηλά και θα πιέζει ακατάπαυστα.

Σίγουρα. Ιδιεταιρα τα σεντερ μπακ μας είναι αν όχι καλύτεροι, τουλάχιστον ισάξοι.

Όσον αφορά τα στημένα είμαι σίγουρος πως είναι θέμα κακής προπόνησης, που όλη η τετράδα της άμυνας μας πηδαει δυο εφημερίδες διπλωμένες με το ζόρι καθώς και που οι τέρματαδες μας είναι δεμένοι με σκοινί 2 μέτρων απο το δοκάρι.

Και που φάγαμε τόσα γκολ φετος το θεωρώ θαύμα...

Αν εσύ γουσταρεις ποδόσφαιρο του ύπνου έχει καλός. Μη προσπαθείς να μας πείσεις όμως για τα οφθαλμοφανη.
Τουλάχιστον σε μια χαμένη χρόνια η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

Να ακουστώ κι εγώ? :D
Ο Λάζλο μπορεί να είναι καλός προπονητής,να δουλεύει με πιτσιρίκια ,να ξέρει από τακτική κτλ ,αλλά ως έναν βαθμό.Μου θυμίζει τον Μπάγιεβιτς! Τι θέλω να πω? Όταν είναι στον πάγκο,σα να βλέπει άλλο παιχνίδι ρε αδερφάκι μου. Μόνο το ματς με τον Εργοτέλη μπορέσαμε και γυρίσαμε. Στο '17 είναι 0-3 και είναι κατανοητό κι από παιδάκι μικρό ότι δεν έχεις κέντρο,ο Φωτάκης είναι εκτός τόπου και χρόνου και έχει και τον Ψηλέγκουρα αριστερά που τον αχρηστεύει τελείως.Δεν ξέρω γιατί δεν θυσίασε μια αλλαγή γρήγορα γρήγορα,θα μπορούσε κάλλιστα να βάλει τον Γεωργιάδη πιο νωρίς,δλδ αμέσως, αντικαθιστώντας τον Φωτάκη και να κατέβαζε τον Ψηλέγκουρα δίπλα στον Κλάους,κοινώς να το γυρίσει 4-4-2.Τι φοβάστε όλοι σας μωρέ να παίξετε 4-4-2? Δε μπορώ άλλο 4-2-3-1 μες την Τούμπα.Φοβάσαι να κάνεις αλλαγή στο '20? Δεν είμαι προπονητής,καφενειακές συζητήσεις κάνουμε! ;)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Olorin έγραψε: Ο Τσιρίλος ήταν βασικός και το 2010.
Ο Λίνος επίσης και μη μας πείτε ότι τότε ήταν καλός αμυντικά.
Ο Αποστολό, όπως είπε και ο eleos ήταν πολύ καλός προχθές.
Επίσης, εμείς εντοπίσαμε το πρόβλημα στα εντός έδρας, όπου έχουμε φάει 11 γκολ (περισσότερα από ότι έχουμε φάει εκτός).
Και τέλος πάντων, η τετράδα της άμυνας δεν έχει τόσο σημασία όσο η συνολική λειτουργία της ομάδας, που όσον αφορά την άμυνα, είναι μέρα με τη νύχτα.
Εμείς δε ζητάμε να κάνουμε το ίδιο ρεκόρ στην άμυνα όπως τότε, που ίδια εποχή είχαμε παθητικό 10-11 γκολ στο σύνολο (4 στην Τούμπα), αλλά λιγότερη αβάσιμη επιθετικότητα, λίγη περισσότερη υπομονή, μια άλφα σοβαρότητα στα στημένα, το να μην παίζει ερασιτέχνης τερματοφύλακας...ναι αυτά τα ζητάμε.
Ακούστηκα? :D
χαχαχα, μα τι λέτε κύριε προπονητή μου;
Δεν έχει και τόση σημασία η αμυντική τετράδα; Μα τι λέτε;
Ο Τσιρίλο και ο Λίνο ήταν και 2 χρόνια νεότεροι τότε και δεν είχαν και 40-50 ματς τη χρονιά.
Αλλά όλο το ζουμί ήταν αυτό το ''η τετράδα της άμυνας δεν έχει τόσο σημασία''
Μου άρενε πολύ θα το βάλω υπογραφή λαίμαι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν μπορουμε γενικως να καταλαβουμε οτι οταν μια ομαδα παιζει και ειτε δεχεται γκολ ειτε βαζει γκολ ειναι προιον συλλογικης δουλειας..Το οτι βαζουμε πολλα γκολ σε κοντρα επιθεση δεν ειναι μονο δουλεια των επιθετικων.Αμα δεν κοψουν σωστα οι αμυντικοι,αμα δεν πασαρουν γρηγορα στον κεντροο που θα προωθησει τη μπαλα σε επιθετικο κοντρα δε βγαινει...

Δεν υπαρχει κοντρα επιθεση με εναν παιχτη που παιρνει τη μπαλα και τρεχει στην επιθεση.Αναλογα συμβαινουν και στην αμυνα.Η αμυνα ξεκιναει απο τους επιθετικους βασιζεται πολυ στους κεντροους και καταληγει στους αμυντικους.Οταν καποτε παιζαμε με 3-4 αμυντικα χαφ ειναι λογικα να δεχεσαι δυσκολα γκολ μιας και μαρκαρανε πολυ περισσοτεροι,αλλα δυσκολα δημιουργουσες παιχνιδι.

Με αυτα θελω να πω οτι σε ολα τα γκολ που μπαινουν συμβαλλουν ολες οι γραμμες.Σιγουρα και ο προπονητης θα κανει και λαθη και θα φταιει για καποια ματς που θα χασουμε αλλα κοιταμε συνολικα την εικονα της ομαδας.Οπως ολοι οι παιχτες εχουν κακες μερες εχει και ο προπονητης..Ας αφησουμε να κανει τη δουλεια του και με λιγο υλικο μπορει να κανει πολλα πραγματα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”