Χωρικός έγραψε:gika έγραψε:Πιο πολύ από όλα με πείραξαν οι συνεχείς βουτιές των παικτών μας. Στα τελευταία λεπτά ειδικά. Χαρακτηριστικά, πριν κερδίσουμε το πέναλτυ θυμάμαι τρεις φορές παίκτη του ΠΑΟΚ ξαπλωμένο μέσα στην περιοχή να παρακαλάει για ένα σφύριγμα. Ξεφτύλα. Μπράβο στους μικρούς, που σαφώς δεν είναι οι νέοι Μαραντόνα, αλλά έχουν ποιότητα και μπορούν σίγουρα να σταθούν στην ομάδα. Όλο το ματς χάθηκε στο πρώτο τέταρτο. Μετά όση μπάλα και να παίξεις 4 γκολ δεν μπορείς να βάλεις. Παρ' όλα αυτά μπράβο για την προσπάθεια. Τον Μπολόνι δεν μπορώ να τον κράξω. Δεν φταίει αυτός για τα 3 γκολ στο τέταρτο. Κι από εκεί και πέρα έκανε την ομάδα να ορθοποδήσει και να παλέψει την ανατροπή. Και παραλίγο θα τα είχε καταφέρει..
Κατά τ' άλλα το χθεσινό hangover με έχει αφήσει με έναν πονοκέφαλο και ένα στομαχόπονο, γ@μησε τα..
φίλε Γκίκα... δεν θέλω να το παρεις ως προσωπική αντιπαράθεση, αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν σφίχτηκε καθόλου το στομάχι σου... αντιθέτως πιστεύω οτι με κάτι τέτοια αποτελέσματα φτιάχνεσαι, όπως δείχνουν τα σχόλιά σου για τις...βουτιές των παικτών μας...του εξής ενός δηλαδή!Ότι άποψη και να έχεις είναι σεβαστή, αλλά να έχεις υπ'όψιν οτι ο μοντεράτορας πρέπει να κρατά μετριοπαθή στάση..αν δεν μπορεί μήπως είναι καλύτερα να παραιτηθεί;
Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 2-3 MVP- Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 2-3 MVP- Σχόλια & παραλειπόμεν
Vonapartis έγραψε:Η ομάδα δεν έχει διάρκεια και αυτό φάνηκε με το καλημέρα του πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη ήμασταν σοβαροί σε κάθε παιχνίδι. Δεν χαλαρώσαμε ποτέ. Επίσης, χωρίς βιερίνια νικήσαμε την τότεναμ, αλλά χθες με πορτογάλο και κοντρέρας δεν χάναμε από το χωριό της τρίπολης. Δεν χάθηκε τίποτα, μας πλησίασε η άεκ και ο σπανός. Τον εγωισμό μας να τον βάζουμε λίγο πίσω και ας βοηθήσουμε όλοι στο να βγει η μεταβατική αυτή χρονιά με καλό αποτέλεσμα.
αδερφε σορυ αλλα η δικαιολογια αυτη πρεπει να τελειωσει. Τις φαπες απο τελη και τριπολιτσα, την παραλιγο ηττα στα γιαννενα και το τραγικο χ μεσα στο εντελως χωριο σκουληκι με τον Βιερινια και τον Κοντρερας στη συνθεση μας τα καναμε...
Dimg4 έγραψε:Vonapartis έγραψε:Η ομάδα δεν έχει διάρκεια και αυτό φάνηκε με το καλημέρα του πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη ήμασταν σοβαροί σε κάθε παιχνίδι. Δεν χαλαρώσαμε ποτέ. Επίσης, χωρίς βιερίνια νικήσαμε την τότεναμ, αλλά χθες με πορτογάλο και κοντρέρας δεν χάναμε από το χωριό της τρίπολης. Δεν χάθηκε τίποτα, μας πλησίασε η άεκ και ο σπανός. Τον εγωισμό μας να τον βάζουμε λίγο πίσω και ας βοηθήσουμε όλοι στο να βγει η μεταβατική αυτή χρονιά με καλό αποτέλεσμα.
αδερφε σορυ αλλα η δικαιολογια αυτη πρεπει να τελειωσει. Τις φαπες απο τελη και τριπολιτσα, την παραλιγο ηττα στα γιαννενα και το τραγικο χ μεσα στο εντελως χωριο σκουληκι με τον Βιερινια και τον Κοντρερας στη συνθεση μας τα καναμε...
ΟΜΟΛΟΓΩ ΣΩΣΤΟΣ
Χωρικός έγραψε:φίλε Γκίκα... δεν θέλω να το παρεις ως προσωπική αντιπαράθεση, αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν σφίχτηκε καθόλου το στομάχι σου... αντιθέτως πιστεύω οτι με κάτι τέτοια αποτελέσματα φτιάχνεσαι, όπως δείχνουν τα σχόλιά σου για τις...βουτιές των παικτών μας...του εξής ενός δηλαδή!Ότι άποψη και να έχεις είναι σεβαστή, αλλά να έχεις υπ'όψιν οτι ο μοντεράτορας πρέπει να κρατά μετριοπαθή στάση..αν δεν μπορεί μήπως είναι καλύτερα να παραιτηθεί;
Τι ήθελες αδερφέ μου;
Να βγαίνω να κράζω τον Μπολόνι και τους παίκτες; Να βρίζω τον Σωτήρη και τον Νιμανί;
Από πότε η ψυχραιμία μεταφράζεται σε "δεν σφίχτηκε το στομάχι σου";
Οκ, χάσαμε. Τι πρέπει να κάνουμε τώρα;
Δεν είμαι από εκείνους που φέρνουν την καταστροφή μετά από μία ήττα.
Επίσης, εγώ δεν αναφέρθηκα σε έναν συγκεκριμένο παίκτη.
Αυτή είναι η δικιά σου ερμηνεία.
Σ' αρέσει να βλέπεις παίκτες του ΠΑΟΚ να βουτάνε;
Οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα, δεν είμαστε Μπάρτσα.
Η νοοτροπία της βουτιάς όμως δεν είναι στο DNA της ομάδας και το ξέρεις.
Όσο για το παραμύθι με τους μοντεράτορες.
Εγώ έχω μία, πολύ συγκεκριμένη, άποψη την οποία και εκφράζω μέσα από τα ποστ μου. Αυτή αφορά την δική μου άποψη και δεν εκφράζει ούτε το site ούτε τα άλλα μέλη που συντονίζουν το φόρουμ.
Μπορείς να διαφωνείς ή να συμφωνείς. Δικαίωμα σου.
Κι επειδή το πας στο προσωπικό: Mod έγινα μόνο και μόνο για να βοηθήσω τον Αλέκο και τα άλλα παιδιά στην κατάσταση που υπήρχε το καλοκαίρι. Από σεβασμό στο paokmania και για αυτά που έχω κερδίσει από αυτό, προσφέρθηκα να βοηθήσω. Αν οι admin κρίνουν ότι δεν χρειάζομαι πια, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω ως απλό μέλος! Ειλικρινά, τόσο καιρό έτσι με νιώθω. Όπως ήμουν και παλιά, απλά με την υποχρέωση να βοηθάω στην τήρηση των κανόνων. Οκ; Για αυτό τα υπονοούμενα σου, νομίζω ότι περισσεύουν. Φιλικά, πάντα.
Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ ξανά μανά ψυχρολουσία εντός έδρας. Όπως είπε και ένας αδερφός, Αγγλία γίναμε. Όλη η «μαγεία του ποδοσφαίρου» σε μας θα αποκαλυφθεί. Ε βέβαια, αφού οι άλλοι προνοούν και ελέγχουν ή φοβίζουν κόρακες και λοιπά όρνεα. Εμείς έχουμε γίνει έρμαιο του εκάστοτε γελοίου διαιτητάκου που παριστάνει τον αγαθό κριτή στον κάθε ατάλαντο ηθοποιό που υποδύεται τον τραυματία ποδοσφαιριστή. Το αστείο είναι πως σε ματς που προηγηθήκαμε φέτος έχουμε φάει κίτρινες κάρτες για καθυστέρηση μέσα στην Τούμπα!!! Δεν έχω το κουράγιο να ψάξω αν σε αγώνες στην Τούμπα οι κίτρινες για καθυστέρηση είναι περισσότερες σε μας από ό,τι στους αντιπάλους μας. Δεν θα το αντέξω. Αυτή η εξευτελιστική αντιμετώπιση από τα κοράκια δεν αντέχεται πλέον. Δεν μου φταίει (τουλάχιστον δεν τη θεωρώ βασική υπεύθυνη) η διαιτησία για το αποτέλεσμα. Μου φταίει όμως γιατί μου σπάσανε τα νεύρα. Στην τελική πληρώνω για να δω κάποιο θέαμα όχι κάποιον βλάκα να με κοροϊδεύει ή να ξαπλώνει στο χορτάρι. Σε κάθε κακοπαιγμένη παράσταση του έργου «Το λαβωμένο παληκάρι» χρειάζονται πέντε λεπτά να πλησιάσει, να εξετάσει και να κάνει δήθεν διάγνωση τραυματισμού ο ηλίθιος με τα μαύρα πριν καλέσει τραυματιοφορείς για να περάσει ακόμα περισσότερος χρόνος. Και το ίδιο σενάριο παίζεται ξανά και ξανά μέχρι να χάσεις την υπομονή σου, την έννοια του χρόνου, του πού βρίσκεσαι, του τί κάνεις εκεί που βρίσκεσαι και γενικά να σου δημιουργηθούν πλήθος υπαρξιακά ερωτήματα. Καλύτερα να μας παίζει τίμια το κοράκι σε όλο τον αγώνα και ας δίνει στο τέλος ένα πέτσινο πέναλτι στον αντίπαλο ως bonus, όπως έκανε στο ΟΑΚΑ. Πιο πολύ μας συμφέρει! Απεναντίας εμάς μας δίνει στα τρία πέναλτι το ένα, όπως όταν παίζαμε πιτσιρικάδες στα τρία κόρνερ πέναλτι.
Γκρίνιαξα όμως πάλι για την διαιτησία και είναι ξεφτίλα για ένα ματς απέναντι σε τέτοιον αντίπαλο. Αυτούς θα έπρεπε να τους κερδίσουμε ακόμα και μετά το 0-3. Όχι απλώς να τους ισοφαρίσουμε, αλλά να τους κερδίσουμε. Δεν γίνεται να προηγούνται οι πουθενάδες με τρία γκολ στο εικοσάλεπτο και μετά να τελειώνει το ματς. Η ομάδα προσπάθησε κι έδειξε πως μπορούσε την ανατροπή, αν είχε τουλάχιστον τον κανονικό χρόνο στη διάθεσή της και περισσότερη ψυχραιμία. Αν δεν κάνουμε τέτοιες ανατροπές, θεωρώ πως δεν έχουμε ολοκληρωθεί σαν ομάδα παρά τα διπλά στο ΟΑΚΑ και στο Λονδίνο. Η ανατροπή με τον Εργοτέλη καλή μεν, αλλά ήταν από 0-1. Αυτό που εδραιώνει την αίσθηση κυριαρχίας, δίνει αυτοπεποίθηση και φτερά στην ομάδα, ενώ καταρρακώνει το ηθικό των αντιπάλων είναι η ανατροπή από 0-2 και 0-3.
Βέβαια, το γιατί βρίσκεσαι για πολλοστή φορά να χάνεις με δύο τουλάχιστον γκολ διαφορά από το δεκάλεπτο θέλει κι αυτό διερεύνηση. Ίσως θέλει πρόστιμο στους παίκτες, αλλαγή νοοτροπίας, μπινελίκι στα αποδυτήρια, πάντως κάτι θέλει. Αυτή είναι και η μόνη ευθύνη που αποδίδω στον Μπόλονι, τίποτε άλλο.
Τελικά η ιστορία θα γράψει πως φέτος χάσαμε έξι βαθμούς από την Τρίπολη!!! Σταματάω για να ρίξω μερικές κεφαλιές στον τοίχο...
ΥΓ. Αξιοσημείωτη η ειλικρίνεια στις δηλώσεις των προπονητών και παικτών του Αστέρα που παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου παρά τη νίκη τους! Τα σκουλήκια αντιθέτως όταν τσιμπήσανε ισοπαλία έχοντας την εξοργιστική εύνοια τύχης και διαιτησίας στο τέλος δηλώνανε και αδικημένοι. Ίδια φανέλλα (κίτρινη), διαφορετικό ήθος (δεν χρειάζεται εξήγηση...).
Γκρίνιαξα όμως πάλι για την διαιτησία και είναι ξεφτίλα για ένα ματς απέναντι σε τέτοιον αντίπαλο. Αυτούς θα έπρεπε να τους κερδίσουμε ακόμα και μετά το 0-3. Όχι απλώς να τους ισοφαρίσουμε, αλλά να τους κερδίσουμε. Δεν γίνεται να προηγούνται οι πουθενάδες με τρία γκολ στο εικοσάλεπτο και μετά να τελειώνει το ματς. Η ομάδα προσπάθησε κι έδειξε πως μπορούσε την ανατροπή, αν είχε τουλάχιστον τον κανονικό χρόνο στη διάθεσή της και περισσότερη ψυχραιμία. Αν δεν κάνουμε τέτοιες ανατροπές, θεωρώ πως δεν έχουμε ολοκληρωθεί σαν ομάδα παρά τα διπλά στο ΟΑΚΑ και στο Λονδίνο. Η ανατροπή με τον Εργοτέλη καλή μεν, αλλά ήταν από 0-1. Αυτό που εδραιώνει την αίσθηση κυριαρχίας, δίνει αυτοπεποίθηση και φτερά στην ομάδα, ενώ καταρρακώνει το ηθικό των αντιπάλων είναι η ανατροπή από 0-2 και 0-3.
Βέβαια, το γιατί βρίσκεσαι για πολλοστή φορά να χάνεις με δύο τουλάχιστον γκολ διαφορά από το δεκάλεπτο θέλει κι αυτό διερεύνηση. Ίσως θέλει πρόστιμο στους παίκτες, αλλαγή νοοτροπίας, μπινελίκι στα αποδυτήρια, πάντως κάτι θέλει. Αυτή είναι και η μόνη ευθύνη που αποδίδω στον Μπόλονι, τίποτε άλλο.
Τελικά η ιστορία θα γράψει πως φέτος χάσαμε έξι βαθμούς από την Τρίπολη!!! Σταματάω για να ρίξω μερικές κεφαλιές στον τοίχο...
ΥΓ. Αξιοσημείωτη η ειλικρίνεια στις δηλώσεις των προπονητών και παικτών του Αστέρα που παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου παρά τη νίκη τους! Τα σκουλήκια αντιθέτως όταν τσιμπήσανε ισοπαλία έχοντας την εξοργιστική εύνοια τύχης και διαιτησίας στο τέλος δηλώνανε και αδικημένοι. Ίδια φανέλλα (κίτρινη), διαφορετικό ήθος (δεν χρειάζεται εξήγηση...).
ο Αστέρας είχε τύχη, οι 3 πρώτες τελικές του έγραψαν (θα μπορούσε μια να πάει στο δοκάρι) και στείλαμε άουτ το πέναλτυ.
Από επενδυτική σκοπιά έκανε καλά αυτός που τη βγάζει στα καφενεία και του έμειναν λεφτά για εκδρομές και όχι αυτός που πήρε διαρκείας. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε ξανά εντός έδρας άσχημο αποτέλεσμα και αν είναι δυνατόν, ούτε άσχημη απόδοση.
ο κόσμος καλά έκανε και δεν ήρθε. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Προτείνω στην ΠΑΕ να αποφασίσει αν είμαστε πελάτες ή κάτι άλλο. Γιατί αν μας φέρεται μια έτσι και μια αλλιώς θα έρχονται και αναποδιές.
ο μετά Χριστόν προφήτης λέει ότι ο Μπόλονι έπρεπε να βάλει μαν του μαν τον Τσιρίλο στον Περόνε.
Υ.Γ. για τους τραυματισμούς.
Βήμα1. Το αυτοκινητάκι μπαίνει πάντα (χωρίς να περιμένει άδεια) και αν είναι δυνατόν πριν τους γιατρούς της αντίπαλης ομάδας.
Βήμα2. Με τις προτροπές των παιχτών μας ο τραυματίας φορτώνεται στο αυτοκινητάκι. Αν αντιδρά, ο τραυματιοφορέας και ο παίχτης μας πέφτουν επίσης τραυματίες σφαδάζοντας στο έδαφος.
Βήμα3. Αν δεν πετύχει η φόρτωση του τραυματία, έχουμε δημιουργήσει ένταση (που ο διαιτητής δεν τη θέλει) και πιθανόν να κερδίσαμε και κάποια κάρτα.
Βήμα4. Το αυτοκινητάκι κάνει το γύρο του γηπέδου μπροστά από 5-6 και 4 για να καταλήξει μπροστά στον πάγκο του αντιπάλου όπου θα παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Από επενδυτική σκοπιά έκανε καλά αυτός που τη βγάζει στα καφενεία και του έμειναν λεφτά για εκδρομές και όχι αυτός που πήρε διαρκείας. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε ξανά εντός έδρας άσχημο αποτέλεσμα και αν είναι δυνατόν, ούτε άσχημη απόδοση.
ο κόσμος καλά έκανε και δεν ήρθε. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Προτείνω στην ΠΑΕ να αποφασίσει αν είμαστε πελάτες ή κάτι άλλο. Γιατί αν μας φέρεται μια έτσι και μια αλλιώς θα έρχονται και αναποδιές.
ο μετά Χριστόν προφήτης λέει ότι ο Μπόλονι έπρεπε να βάλει μαν του μαν τον Τσιρίλο στον Περόνε.
Υ.Γ. για τους τραυματισμούς.
Βήμα1. Το αυτοκινητάκι μπαίνει πάντα (χωρίς να περιμένει άδεια) και αν είναι δυνατόν πριν τους γιατρούς της αντίπαλης ομάδας.
Βήμα2. Με τις προτροπές των παιχτών μας ο τραυματίας φορτώνεται στο αυτοκινητάκι. Αν αντιδρά, ο τραυματιοφορέας και ο παίχτης μας πέφτουν επίσης τραυματίες σφαδάζοντας στο έδαφος.
Βήμα3. Αν δεν πετύχει η φόρτωση του τραυματία, έχουμε δημιουργήσει ένταση (που ο διαιτητής δεν τη θέλει) και πιθανόν να κερδίσαμε και κάποια κάρτα.
Βήμα4. Το αυτοκινητάκι κάνει το γύρο του γηπέδου μπροστά από 5-6 και 4 για να καταλήξει μπροστά στον πάγκο του αντιπάλου όπου θα παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
- ΑποστόληςΑ
Όταν υστερούμε ατομικά σε ποιότητα παικτών, αυτό μπορούμε να το ξεπεράσουμε μόνο μέσω της ομαδικότητας στο παιχνίδι μας (αλληλοκάλυψη). Αυτή δεν υπήρχε το Σάββατο. Συμβαίνουν αυτά. Τους έκατσε το παιχνίδι, όσον αφορά στις τελικές του και τέλος. Αν είχε παρόμοια τύχη και ο ΠΑΟ, ενάντια σ' εμάς στο ΟΑΚΑ, θα είχε κερδίσει αυτός. Αλλά ακόμη και χθες, λαβωμένος ψυχολογικά, έχασε από την ΑΕΚ πάλι εξ αιτίας του Καρνέζη και πάλι με τον ίδιο τρόπο όπως πέρυσι στο κύπελλο.
Κανονικά, μετά την αποψίλωση της ομάδας θα μπορούσαμε να είμαστε και χειρότεροι. Πάλι καλά που (χωρίς Λέτο ο ΠΑΟ) όλοι δείχνουμε να βράζουμε στο ίδιο καζάνι και όλα παίζονται όσον αφορά στη δεύτερη θέση για Ch.L.
Επίσης δεν μ' αρέσει να ακούω κουβέντες για την φετινή διαιτησία. Ειδικά όταν έχουμε πάρει penalties που θα μπορούσαν και να μην έχουν δοθεί όπως με την ΑΕΚ στο κύπελλο, η με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Και δεν μας φταίει (καθόλου μάλιστα) ο διαιτητής, όταν φάγαμε τρία γκολ σε 17 λεπτά.
Κανονικά, μετά την αποψίλωση της ομάδας θα μπορούσαμε να είμαστε και χειρότεροι. Πάλι καλά που (χωρίς Λέτο ο ΠΑΟ) όλοι δείχνουμε να βράζουμε στο ίδιο καζάνι και όλα παίζονται όσον αφορά στη δεύτερη θέση για Ch.L.
Επίσης δεν μ' αρέσει να ακούω κουβέντες για την φετινή διαιτησία. Ειδικά όταν έχουμε πάρει penalties που θα μπορούσαν και να μην έχουν δοθεί όπως με την ΑΕΚ στο κύπελλο, η με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Και δεν μας φταίει (καθόλου μάλιστα) ο διαιτητής, όταν φάγαμε τρία γκολ σε 17 λεπτά.
- Sick Bastard
ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΜΕ βαζελο ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΟΛΑ.
Θα ξεκινησω απο αυτο που εγραψε τελευταιο ο Αποστολος. Οταν εχεις δεχτει 3 γκολ σε 17 λεπτα ( ειτε αυτοι ειχαν 3 τελικες ειτε 13 ) τοτε υπαρχει θεμα αναφορικα με την συνολικη λειτουργια της ομαδας ....
Παντα επιμενω οτι συνολικα μια ομαδα κερδιζει 'η χανει.... Οταν εχουν καταφερει να βρεθουν για πλακα 3 φορες σε θεση για γκολ , τοτε υπαρχει προβλημα...
Απο εκει και περα σαφεστατα θα μπορουσαμε και να εχουμε ισοφαρισει αλλα και να γυρισουμε το παιχνιδι ... Ειναι και θεμα τυχης καμμια φορα... Ο διαιτητης εκανε λαθη ...Δεν ειναι αμοιρος ευθυνων ...
Υ.Γ. Και ο Λινο , δικαιουται , καποια στιγμη να χασει και πεναλντυ... Συνεβει στο προχθεσινο παιχνιδι.... Δυστχως...
Η εντυπωση που εχω ειναι οτι αν εξαιρεσεις τη ΔΕΚΟ , η 2η θεση παιζεται ...Ουτε ο λαγος ουτε η κουλα εχουν την ομαδα φοβητρο.... Τιποτα δεν τελειωσε ακομα...
Υ.Γ. 2. Κερδισαμε την Τοττεναμ ...ΟΚ. Δεν χρειαζεται να βιωσουμε ολη την "μαγεια του αγγλικου ποδοσφαιρου " ....Ειναι πολυ ψυχοφθορο ....
Υ.Γ. 3 Τελικα η ηττα της ομαδας , την ιδια γευση εχει για ολους ... Ειτε ειναι με τον απελθοντα , ειτε με τον νυν , ειτε με τον κοντο ειτε χωρις αυτον .... Αυτα που μας ενωνουν ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που - ισως - μας χωριζουν ...
Παντα επιμενω οτι συνολικα μια ομαδα κερδιζει 'η χανει.... Οταν εχουν καταφερει να βρεθουν για πλακα 3 φορες σε θεση για γκολ , τοτε υπαρχει προβλημα...
Απο εκει και περα σαφεστατα θα μπορουσαμε και να εχουμε ισοφαρισει αλλα και να γυρισουμε το παιχνιδι ... Ειναι και θεμα τυχης καμμια φορα... Ο διαιτητης εκανε λαθη ...Δεν ειναι αμοιρος ευθυνων ...
Υ.Γ. Και ο Λινο , δικαιουται , καποια στιγμη να χασει και πεναλντυ... Συνεβει στο προχθεσινο παιχνιδι.... Δυστχως...
Η εντυπωση που εχω ειναι οτι αν εξαιρεσεις τη ΔΕΚΟ , η 2η θεση παιζεται ...Ουτε ο λαγος ουτε η κουλα εχουν την ομαδα φοβητρο.... Τιποτα δεν τελειωσε ακομα...
Υ.Γ. 2. Κερδισαμε την Τοττεναμ ...ΟΚ. Δεν χρειαζεται να βιωσουμε ολη την "μαγεια του αγγλικου ποδοσφαιρου " ....Ειναι πολυ ψυχοφθορο ....

Υ.Γ. 3 Τελικα η ηττα της ομαδας , την ιδια γευση εχει για ολους ... Ειτε ειναι με τον απελθοντα , ειτε με τον νυν , ειτε με τον κοντο ειτε χωρις αυτον .... Αυτα που μας ενωνουν ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που - ισως - μας χωριζουν ...

- ΑποστόληςΑ
Προς sick bastard: Και για μένα πέναλτυ ήταν. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μας το έδιναν, ιδιαίτερα σε εκτός έδρας ντέρμπυ όπου μπορεί να κρίνεται και ένας τίτλος.
Sick Bastard έγραψε:ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΜΕ βαζελο ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΟΛΑ.
Dimg4 έγραψε:guardian4 έγραψε:Κοιταχτε ρε παιδια, παταω να πουμε αγωνστικα , και μετα μου το εμφανιζει 10το στη σειρα.
Ειναι καποια ρυθμιση δηλαδη?
αλανι πιτα θα εισαι ακομα![]()
![]()
απο τα νευρα δε βλεπεις το τοπικ

Τι να καουμε ρε φιλε, αμπαλαεα.
- sourmenetes
- Moderator
Κλεινουμε απο εδω...Ηττα αναπαντεχη που ταρακουνησε για τα καλα την ομαδα...
Ας ελπισουμε να ηταν η τελευταια για φετος...
Παμε για δυσκολο ματς μεσα στο αγρινιο..
Mvp αποστολοπουλος...
Ας ελπισουμε να ηταν η τελευταια για φετος...
Παμε για δυσκολο ματς μεσα στο αγρινιο..
Mvp αποστολοπουλος...