88.Frédéric Koutou Nimani N'Galou
Re: 88.Frédéric Koutou Nimani N'Galou
Φέεεεεεεεεετααααααα.....
Εγώ ακόμα πιστεύω οτι έχει κάτι να προσφέρει....Εξάλλου 40 χιλιάρικα τον πήραμε...Δεν χάσαμε και τίποτα, αλλα φυσικά μην περιμένετε και πάαααρα πολλά...Δυστυχώς δεν ανήκει στην γνωστή οικογενεία των Ντρογμπάδων..Αλλα των Ν'γκαλούδων...
Εγώ ακόμα πιστεύω οτι έχει κάτι να προσφέρει....Εξάλλου 40 χιλιάρικα τον πήραμε...Δεν χάσαμε και τίποτα, αλλα φυσικά μην περιμένετε και πάαααρα πολλά...Δυστυχώς δεν ανήκει στην γνωστή οικογενεία των Ντρογμπάδων..Αλλα των Ν'γκαλούδων...
Τα ακουγε απο πριν απο το ματς στο γηπεδο και συνεχιστηκε κακως για μενα....Εχει ευθυνες σε κπς φασεις αλλα αδικο το κραξιμο...εγω θελω να τον ξαναδω και τον πιστευω..
Θέλω να το δω σαν φορ έστω και πίσω από Κλάους ,αριστερά δεν κάνει αλλά δε νομίζω πως είναι τόσο παλτό!!
- ΑποστόληςΑ
Στερεί μία θέση από άλλους που μπορούν να ποσφέρουν πολύ περισσότερο.
O ανθρωπος ειναι 1.90 νταγλαρι .. και εμεις τον βαζουμε να παιζει πανω στην γραμμη. Γελαει και ο καθε πικραμενος. Εχει καλη τεχνικη , δουλευει καλα το passing game kai ειναι για να παιζει στο κουτακι. Απλα πραγματα.
βλεπω κτ αρθρα και εκνευριζομαι....η φτηνια τρωει τον παρα...και ο Νιμανι αντικαταστατης του βιερι...σε ποιο ονειρο ακριβως το δανε αυτο δεν ξερω..
Αν πρεπει για να κερδισουζουμε σε καθε παιχνιδι να βαζουμε 4 γκολ ναι φταιει ο νιμανι...ΑΝτι να κοιταξουμε τη ελευθερη διαβαση που χαμε απο τη μη λειτουργια των χαφ και σεν μπακ...που με αραουτ φαγαμε γκολ..βρηκαμε θυμα..τωρα.....
Αν πρεπει για να κερδισουζουμε σε καθε παιχνιδι να βαζουμε 4 γκολ ναι φταιει ο νιμανι...ΑΝτι να κοιταξουμε τη ελευθερη διαβαση που χαμε απο τη μη λειτουργια των χαφ και σεν μπακ...που με αραουτ φαγαμε γκολ..βρηκαμε θυμα..τωρα.....
- Emprostisghsoitrelamenoi
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:[youtube]GfbQsBQXaP8&feature=related[/youtube]
Aστέρι...του rap.
Βρες έναν ατζέντη για να έρθει σε επικοινωνία με κάποια δισκογραφική (ο χώρος της μουσικής είναι ιδιαίτερα πρόσφορος εδώ στην Ελλάδα) και άσε κατά μέρους το ποδόσφαιρο.
Από το παραπάνω βίντεο και την χθεσινή σου(κι όχι μόνο) εικόνα ,προτιμώ σαφέστατα το πρώτο.
Ρε φιλε γκουχ γκουχ προσεχε οταν τα γραφεις αυτα, καποιοι τρωνε και θα πνιγουνε!MANIAKOS έγραψε:βλεπω κτ αρθρα και εκνευριζομαι....η φτηνια τρωει τον παρα...και ο Νιμανι αντικαταστατης του βιερι...σε ποιο ονειρο ακριβως το δανε αυτο δεν ξερω..
Θαυμαστε τον
[youtube]y1c8GO3EQ2c&feature=related[/youtube]
Αν δουλευτει σωστα θα κανει θραυση!
[youtube]y1c8GO3EQ2c&feature=related[/youtube]
Αν δουλευτει σωστα θα κανει θραυση!
Ρε σείς βρήκαμε τώρα εξιλαστήριο θύμα τον Νιμανί και κράζουν όλοι.
Δεν ήταν κακός, τουλάχιστον έδινε την μπάλα με την πρώτη, που στους δικούς άμπαλους ακόμη δεν το βλέπεις.
Στράβωσε το κωλοπαίχνιδο απο την αρχή και μου θύμησε το άλλο κωλοπαίχνιδο με τη παναχαϊκή που χάσαμε 5-3 και μας έκλεψε το πρωτάθλημα επι χούντας και γουλανδρή (αθάνατη Ελλάδα) ο γκαίυ.
Τώρα όπως έγραψα και αλλού, τον Ιούνιο πρέπει να αποχαιρετήσουν πάνω απο πέντε παίχτες και λίγο πολύ τους βλέπουμε και ξέρουμε όλοι.
Ταχύτητα ακι λίγο τέχνη και θα κάνουμε ομαδάρα.
Κι αφήστε ρε σείς ήσυχο τομ Μπόλονι και τον Νιμανί.
Θα βγει κι αυτή η σαιζόν και θα δούμε.
Δεν ήταν κακός, τουλάχιστον έδινε την μπάλα με την πρώτη, που στους δικούς άμπαλους ακόμη δεν το βλέπεις.
Στράβωσε το κωλοπαίχνιδο απο την αρχή και μου θύμησε το άλλο κωλοπαίχνιδο με τη παναχαϊκή που χάσαμε 5-3 και μας έκλεψε το πρωτάθλημα επι χούντας και γουλανδρή (αθάνατη Ελλάδα) ο γκαίυ.
Τώρα όπως έγραψα και αλλού, τον Ιούνιο πρέπει να αποχαιρετήσουν πάνω απο πέντε παίχτες και λίγο πολύ τους βλέπουμε και ξέρουμε όλοι.
Ταχύτητα ακι λίγο τέχνη και θα κάνουμε ομαδάρα.
Κι αφήστε ρε σείς ήσυχο τομ Μπόλονι και τον Νιμανί.
Θα βγει κι αυτή η σαιζόν και θα δούμε.