5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
ναι αλλα θα πρεπει να τονιστει οτι το πρωτο γκολ ξεκιναει παλι οπως με τον ολυμπιακο απο δικο του λαθος εξω απο τη μεγαλη περιοχη.
Και το πρώτο που φάγαμε και το πρώτο που βάλαμε, ξεκινούν από τον Γκαρσία. Και μάλλον επηρεάστηκε από το λάθος, γιατί φαινόταν ότι δεν συμμετείχε στο παιχνίδι (είχε και τον Ροτζέριο κολλημένο πάνω του βέβαια), αφήνοντας τον Λάζαρ μόνο του στο κέντρο.
Όλα του τα στημένα καταλήγουν με εκνευριστική ευκολία στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Και αυτό συμβαίνει εδω και πολύ καιρό.
- ΑποστόληςΑ
-
ο παίκτης δείχνει ότι δεν αντέχει με καμιά κυβέρνηση αυτούς τους ρυθμούς
- PaOkArAsIrAkLiO
Έχει φτάσει και σε μια ηλικία που δεν του το επιτρέπει. Και δυστυχώς δεν φαίνεται φως στο τούνελ...
η ομαδα πρεπει το καλοκαιρι να μαθει να παιζει χωρις την παρουσια σου παικταρα μου...πλεον οι δυναμεις σου ειναι λιγες...ολοι εξαρτωνται απο εσενα και οταν βραχυκυκλωνεις εσυ η ομαδα ειναι τραγικη...φυγε με ψηλα το κεφαλι...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
πρεπει να σταματησει να εκτελει τα στημενα σε καθε αγωνα ολα του τα στημενα ειναι χαλι μαυρο ....δε το βλεπει κανεις????
Η σωστή ερώτηση είναι "αυτός που θα του το πει, θα έχει αρχίδια και μετά την όλη συζήτηση;;;"...!

Εγώ δε νομίζω ότι ήταν κάτω από το μέσο όρο χθες.
Το ότι δεν ήταν πολύ καλός δε σημαίνει ότι ήταν κακός...
Για μένα , απλά μέτριος
Το ότι δεν ήταν πολύ καλός δε σημαίνει ότι ήταν κακός...
Για μένα , απλά μέτριος
- sourmenetes
- Moderator
Πως την περασμενη βδομαδα ητανε ο μαεστρος που με ενα ματς τη βδομαδα ειναι κλασεις ανωτερος και τωρα "δεν μπορει, δεν αντεχει,πρεπει να του πουνε να σταματησει"?????
Βρες του δυο σκυλια χαφ να τρεχουν και θα σου πω εγω αν μπορει να φτιαξει μια ομαδα μονος του...
Αλλα η νοοτροπια ετσι ειναι...Ποτε δε θα αλλαξει...
Βρες του δυο σκυλια χαφ να τρεχουν και θα σου πω εγω αν μπορει να φτιαξει μια ομαδα μονος του...
Ο Γκαρσία έχει 4 μήνες τώρα σέρνεται με εξαίρεση το παιχνίδι με το βάζελο.Τώρα τι 2 χάφ και ιστορίες εγώ τα ακούω βερεσέ...το σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει όλοι όσοι παίζουν στο κέντρο να τρέχουν.Ειδάλλως είσαι καταδικασμένος να παίζεις με μειονέκτημα.sourmenetes έγραψε:Πως την περασμενη βδομαδα ητανε ο μαεστρος που με ενα ματς τη βδομαδα ειναι κλασεις ανωτερος και τωρα "δεν μπορει, δεν αντεχει,πρεπει να του πουνε να σταματησει"?????