Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

mauros hmer έγραψε:
Και επαυξάνοντας, είναι τουλάχιστον κουτοπονηριά να εγκρίνεις αμοιβή 7.000 καθαρά το μήνα.
Βάλτε το σενάριο που η παρα/ση φόρου πάει στο 50% (όπως πήγε των ποδοσφαιριστών από το 20 στο 45%) και μετά αρχίστε τα που πήγαν τα λεφτά θοδωράκη, ξαρχάκο και λοιπούς συνθέτες.....

Eίναι "κουτοπονηριά" λοιπόν,να ψηφίζεται η αμοιβή κάποιων μέσω νόμιμων διαδικασιών στην Συνέλευση Μετόχων, από μέτοχους και μικρομέτοχους.

Τα λέτε και τα πιστεύετε αυτά ?

Δεν πα να είναι και 99% η παρακράτηση φόρου. Εφόσον το ψήφισες ή δεν πήγες ή δεν αποτελείς καν μέτοχο ,δεν πρέπει να σκούζεις. Δεν πρέπει ΚΑΝ να βγάζεις κιχ.
Και 200.000 τον μήνα να έπεφταν στο τραπέζι,εφόσον ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ (με ελάχιστους αντιφρονούντες όπως λένε τα ΑΡΔ) τον...πίνεις και λες και στην υγειά μας.
Όλα τα άλλα είναι βούρτσες μάρθες και ξύστα τα @@ σου με τον κασμά.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΗΘΙΚΟ κομμάτι εκπίπτει πρόβλημα αλλά και από εκεί είναι καλυμμένος εφόσον μπορεί να σου πει :
"Ο άλλος 'πληρώθηκε'(θεέ μου σχώρα με) 320.000 και σε έβαλε και μέσα με το κεφάλι,εγώ αμισθί ? Ψάξε για άλλον μαλάκα."

Γιατί για μ@λ@κες ή οσίους ψάχνουμε.
Σας προκαλώ να μου υποδείξετε ΕΝΑΝ που συνάδει με το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Σε κάποιους δεν άρεσαν τα 7000 το μήνα στον Ζήση. Δηλ. τα 7000 Χ 12 = 84.000 € το χρόνο.
Μα τόσα παίρνει ένας αναπληρωματικός στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Το έργο του βαρύ και οι ευθύνες τεράστιες.
Πολύ λίγα είναι λέω γω.... Την στιγμή που σε κάτι σαβίνιδες δίναμε 350.000 € το χρόνο!!!!
kos

Δημοσίευση από kos »

οι αμοιβες στελεχων δεν μπορει παρα να ειναι συναρτηση των οικονομικων δυνατοτητων της παε, και οχι το τι πιστευει ο καθενας οτι αξιζει.
παραδειγμα: ο ζησης ψαχνει για την παε οικονομικο διευθυντη και βλεπει βιογραφικα και παιρνει συνεντευξεις. εαν καταθεσει βιογραφικο καποιος με μεταπτυχιακα, διδακτορικα και προυπηρεσια στην γκολντμαν σαξ ο βρυζας θα εντυπωσιαστει αλλα οταν τον συναντησει θα καταλαβει οτι η εταιρεια στην οποια ειναι προεδρος δεν μπορει να πληρωσει τα 25χιλ τον μηνα που ζηταει το γκολντεν μποι. στην συνεχεια θα αρκεστει σε αποφοιτο του μακεδονιας με 10ετη προυπηρεσια σε τοπικη εταρεια.
το ιδιο ισχυει και για τον ιδιο τον βρυζα αλλα και για τον παντελη.
το οτι ο βρυζας μπορουσε ανετοτατα να βρει στην αγορα (εθνικη,βαζελος κτλ) και 7 και 17 χιλ, δεν σημαινει οτι το ποσο αυτο μπορει να δωσει και ο ΠΑΟΚ.
και στην τελικη ας προτινε να εισπραξει μια συμβολικη αμοιβη για τις υπηρεσιες του και να υπαρχει προβλεψη για πριμ επιτευξης στοχων. ας προτινε π.χ οτι για καθε μυριο που μειωνει τα χρεη θα παιρνει 50χιλ ή οτι θα παρει 50χιλ εαν απο την δουλεια του εξασφαλισει η ομαδα αδειοδοτηση για την ευρωπη.

ΥΓ. συνεχιζω να τον πιστευω.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Η άμοιβη δεν με χαλάει..
Μια χαρά είναι τα ποσά απλά τα έξοδα που πληρώνει ο ΠΑΟΚ να είναι καθαρά για τον ΠΑΟΚ...
Στον ΠΑΟΚ όλοι επαγγελματίες είναι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται και όχι όποτε μας συμφέρει και
όποτε το θυμόμαστε για κάποιους
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

moican4 έγραψε:Η άμοιβη δεν με χαλάει..
Μια χαρά είναι τα ποσά απλά τα έξοδα που πληρώνει ο ΠΑΟΚ να είναι καθαρά για τον ΠΑΟΚ...
Στον ΠΑΟΚ όλοι επαγγελματίες είναι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται και όχι όποτε μας συμφέρει και
όποτε το θυμόμαστε για κάποιους
++++
Άβαταρ μέλους
mauros hmer

Δημοσίευση από mauros hmer »

Και 200.000 τον μήνα να έπεφταν στο τραπέζι,εφόσον ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ (με ελάχιστους αντιφρονούντες όπως λένε τα ΑΡΔ) τον...πίνεις και λες και στην υγειά μας.

Δεν θες να ξέρεις φίλε μου, πόσα πράγματα έχουν ψηφιστεί νόμιμα και ηθικά κατά Βουλγαράκη, αλλά εγώ δεν τα πίνω.
Να ξέρεις ότι επειδή συμφωνούμε σε κάποια πράγματα εκτός ΠΑΟΚ, ένα πρόβατο που γαυγίζει, δεν είναι σκύλος
ειναι πρόβατο που μαθαίνει ξένες γλώσσες.
Το λέω αυτό γιατί δικαίως κατηγορούσες αυτούς που εκοβαν τον.... για το Ζαγόρ, αλλά και συ το ίδιο κάνεις για Ζήση, Σάχπα (πάνε πακέτο) κτλ
Το ηθικό του κομματιού που έγραψα έγκειται στο γεγονός ότι άλλο να πείς
εγώ θα παίρνω 7000 καθαρά/,μήνα
και άλλο
εγω θα χρεώνω την ΑΕ που είμαι πρόεδρος 11000, εκ των οποίων τα 7 καθαρά στην τσέπη
Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις πμ κ θα απαντήσω το απόγευμα (δεν ορκίζομαι) γιατί όπως τους κόβω εδω μέσα, μάλλον θα μ΄απολύσουν
Άβαταρ μέλους
mauros hmer

Δημοσίευση από mauros hmer »

Και ΝΑΙ ΕΓΩ προτιμώ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ πρόεδρο και ερασιτέχνες παίχτες και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ποδόσφαιρο και με χαλάει και ο σκύλος και ο Ζήσης και όλοι.
against modern football το λένε κάποιοι
Απόψεις...............
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣΤΕ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ...
ΚΑΛΕΙΤΕ Η ΤΙΜΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΑΖΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ :lol: :lol: :lol: (ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟΙ ΕΙΣΤΕ 8-) ) :lol: :lol:

Τωρα στα σοβαρα.
Κριμα για τον ΠΑΟΚ..ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ 90 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ + 12 ΤΑ ΧΡΕΗ , 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ... Υπαρχει ακομα το ποστ στα οικονομικα θεματα της ΠΑΕ που ρωτουσα πριν καμια βδομαδα ποσα χρωσταμε τελικα για να παιξουμε ουεφα και κανεις δεν ηξερε.ΤΥΧΑΙΟ? Να τα μας τωρα.

ΜΠΡΑΒΟ ΖΗΣΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!

Να ξερετε οτι ο ζησης αντε να βρει ενα δυο, στη καλυτερη τρια χαρτια. Αποκλειεται να τα βρουμε εμεις.
Αρα να το ξερετε απο τωρα. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΦΙΛΙΚΑ, ΕΡΑΝΟΥΣ, Α.Μ.Κ, ΜΠΟΥΤΙΚ κτλπ...

edit. Ολοι θυμομαστε με ποση περηφανεια λεγαμε οτι ο Ζαγορ δε πληρωνεται απο την ΠΑΕ. Τελικα ομως χρωστουσε στον ΠΑΟΚ και του χαριστηκαν σαν να πληρωθηκε τους μισθους του. Ωραια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο Ζήσης δεν έχει καμία ευθύνη για όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια; Τί διάολο; Απο τον ουρανό κατέβηκε;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

bane1980 έγραψε:Η ευχάριστη έκπληξη ποια ήταν;

το οτι τα είπε "χαρτί και καλαμάρι"; το οτι εμφανίστηκε σε ΓΣ;
Το 1ο. Το 2ο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ok, έτσι συμφωνούμε, γιατί από ό,τι φάνηκε, μόνο χαρτί και καλαμάρι δεν τα ακούγαμε τόσα χρόνια...
απλά με το "ευχάριστη έκπληξη" τόλμησα να αισιοδοξήσω για μια στιγμή...μια τόση δά...αλλά οκ, πάει πέρασε
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

gika έγραψε: Όταν ο Φλωρίδης τους ζήτησε το καλοκαίρι να υπογράψουν πως δεν είναι πάνω από 10 εκατομμύρια, κότεψαν.
Μεγαλη αληθεια ειπες.

Μαυρε χμερ απο που και ως που 35% παρακρατηση φορου?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

GI4NNEN4 έγραψε:Ο Ζήσης δεν έχει καμία ευθύνη για όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια; Τί διάολο; Απο τον ουρανό κατέβηκε;
O Zήσης, όταν υποψιάστηκε τι γινότανε, έφυγε.
Α και όσο ήταν εκεί δεν υπέγραφε τα πρακτικά των ΔΣ!!
Όπως είχε πει τότε, τον είχανε στην απ' έξω..!
Δεν λέω ότι είναι άγιος.
Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν πια.
Αλλά όλα δείχνουν ότι μέχρι τώρα δεν έχει ευθύνες για όσα έγιναν.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

τα 100 και τα 120 χιλιαρικα ειναι μια χαρα αμοιβη για τον προεδρο του ΠΑΟΚ
την στιγμη που ο ζησης ειχε προταση 400-500 χιλιαρικα να παει στον βαζελο το καλοκαιρι

και οποιος πιστευει οτι η αμοιβη του πρωην ηταν μονο 320 χιλιαρικα που λειπουν φανερα απο το ταμειο για μενα συνεχιζει να ζει στην αφελεια ακομη και τωρα που ολα φανερωθηκαν

ας σκεφτουμε αυτα τα 12 εκατομυρια χρεη εκτος απο τα 320 χιλιαρικα
και να σκεφτουμε εκτος απο τα 12 εκατομυρια χρεη πως ο ΠΑΟΚ με 26 εκατομυρια εσοδα καθε χρονο επρεπε να ηταν κερδοφορα επιχειρηση(και μπορει να ηταν κερδοφορα παρολο που αυτο δεν φανηκε στα ταμεια της παε)

δηλαδη αλλο 120 χιλιαρικα τον χρονο
και αλλο 320 + 12 εκατομυρια+ πιθανο κερδος της παε που δεν φανηκε στα ταμεια

ολα αυτα ειναι απλα ερωτηματικα εννοειται δεν ξερω τα πραγματα πως εχουν και απλα κανω καποιες υποθεσεις με το φτωχο μου το μυαλο απο τα λιγα που γνωριζω και ακουω και δεν θελω κανενας να πιστεψει αυτα που λεω
γιατι απλα και εγω αναρωτιεμαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Τρί 06 Μαρ 2012, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ένας μισθός 7000 για μια εταιρία που έχιε τζίρο τουλάχιστον 15 εκατομύρια είναι αστείο και να το συζητάμε έστω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”