Ας αρχίσουμε τον πόλεμο στη βία τώρα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Ο φιλος ο ras εχει απολυτο δικιο!!Οταν καποιος χτυπαει οπαδο μας,πρεπει να υπαρχει αντιδραση.Καμια φορα ισως να ειναι μικρη καμια φορα μεγαλη.

Οσο αφορα τον φιλο ten-ten αφου εδωσε τοσα λεφτα για αν ερθει να δει τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ(το τονιζω για να μην παρεξηγηθω οτι βαζω Π.Α.Ο.Κ.τσομετρο) ασ εδινε κατι παραπανω για να παει σε αλλη κεριδα ή στην 7!Οχι στην κερκιδα των ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ οπαδων.Οι οποιοι προφανως δεν θα τον αφηναν να δει και τον αγωνα με τοσα βεγγαλικα,φωνες και σημαιες!!Και μαλλον φιλε δεν εχεις καταλαβει οτι μια κερκιδα σκληροπυρηνικων για να 'αποδωσει' χρειαζεται 'αρχηγους' που ολοι θα τους ακουνε,ωστε να μην ειναι η κερκιδα ενα τεραστιο μπουρδελο οπου ο καθενας θα νομιζει με το μυαλο του οτι ειναι και οργανωτης κερκιδας και ο γαμαω!!.Ε λοιπον αυτοι οι Χ δυο που ανεφερες ειναι οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ. μας που εχουν κερδισει αυτο το 'αξιωμα' οχι μεσα απο ψηφοφορια αλλα μεταξυ των οπαδων (και των οργανωμενων και το μη οργανωμενων) απο τις εκδρομες και τις οπαδικες μαχες(καθε ειδους).Καλως ή κακως (φανταζομαι κακως για εσενα και δυστυχως για αρκετους cyber επαναστατες) η κερκιδα των σκηπυρηνικων 'κουμανταρεται' απο τους οργανωμενους οπαδους.Γιατι?Γιατι απλα ειναι οργανωμενοι και τρεχουνολη την εβδομαδα για να ετοιμασουν αυτα που ολοι σας τραβατε στο κιν. και ανεβαζεται περηφανα στο youtube.Το οτι ειναι αγνωστοι σε εσενα και σου κακοφανηκε η αντιδραση τους,(στην συγκεκριμενη ηττα στην Τουμπα,γιατι το ιδιο συνεβει και στο αγωνα κυπελλου με τον Θρασυβουλο....)ισως να μην φταινε αποκλειστικα αυτοι!Ψαξτο λιγο!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Yiankos έγραψε:
ten ten έγραψε:πχ με την αεκ φετος μετα το 0-3 2 ατομα αποφασισαν να διαλυσουν την 4α με το ζορι(ενας καραφλος και ενας με καπελο).κανενας δεν αντεδρασε.
Εσύ δηλαδή περίμενες τη λήξη του παιχνιδιού για να χειροκροτήσεις την ομάδα και να φωνάξεις ΠΑΟΚ έλα στο λαό σου;
Κατ' εμέ στη συγκεκριμένη φάση έπρεπε να αδειάσει όλο το γήπεδο στο ημίχρονο. Όχι να καθόμαστε να βρίζουμε να τραβάμε τα μαλλιά μας και να περιμένουμε την ανατροπή .. Έλεος. Είσαι 0-3 στην Τούμπα; Σήκω φύγε .. Σιωπηλή διαμαρτυρία κυριλάτη χωρίς συνέπειες. Στηρίξες Ζαγοράκη .. τελείωσε το πρωτάθλημα .. θα ξαναστηρίξεις με τη νέα σεζόν, αλλά σε ένα 0-3 τι περιμένεις; Να δεις το 0-4; Το 0-5;

Υγ: Δεν ξέρω ποιούς εννοείς, αλλά προφανώς θα λες κάποιους που παρακινούσαν τον κόσμο να βγει έξω σωστά;
H καλύτερη διαμαρτυρία μας για φέτος έγινε μετά τα 4 στη Φυλή από το Θρασύβουλο. Γύρισμα πλάτης και ούτε μύτη δεν άνοιξε.. Τώρα αν αυτοί που ήταν να πάρουν τα μηνύματα τα πήραν, όλοι το είδαμε..

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ten ten

Δημοσίευση από ten ten »

φιλε με κρινεις αδικα,πολυ αδικα.στην 4 πηγα γιατι ειχα διαρκειας εκει,και για φετος παλι.δεν τραβαω με το κινητο μου την κερκιδα ποτε.φωναζω μοναχα.απο μικρο παιδι μεσα στην 4 ειμαι.μακαρι να με ενοχλουσαν οι σημαιες και τα βεγγαλικα ελα ομως που δεν ειναι ετσι.μην με παρεξηγησεις που ρωταω,εχουμε αρχηγους στην κερκιδα?επειδη αλλους εγω εχω δει στα εκτος.
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Βασικα ρε ten-ten δεν ηθελα αναφερομαι προσωπικα σε εσενα,αλλα αρμομενος απο εσενα σε αυτην την λογικη που επικρατει στο κοσμο μας.Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως ποια ατομα εννοεισ γιαυτο και τους χαρακτηριζω Χ!Σημερα αυτοι αυριο αλλοι.Απλα για ολο αυτο το χαλι φταιμε αποκλειστικα εμεις που εχουμε παρατησει το οπαδικο και συνδεσμιακο μας κινημα.Και αποτελεσμα ειναι να μπερδευουμε τις εννοιες οπαδος και φιλαθλος.Και ωσ γνωστον ενοσ κακου μυρια επονται.

ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

paokinho

Falegkos έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ.
ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΙΔΙΣΗ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΥΝΧΑΡΙΣΤΙΡΙΑ.

"ΚΑΠΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ Η ΑΛΙΟΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ."

ΑΚΟΥ ΤΗ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΚΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

ΡΕΖΙΛΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΑΜΑ ΘΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.
ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΡΑΔΙΟ
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Αλαξε εσυ ομαδα γιατι εσυ και οι φιλοι σου αμαβρονουν αυτα τα ηερα γραμματα.
αλλα τη να περιμενω εσας σας νιαζει να πατε στο γηπεδο και να τα σπασετε οχι να δειτε τον ΠΑΟΚ να παιζει μπαλα.
Ετσι πειτε τους μπραβο ετσι αυτο ειναι τοσα χρονια χαιδεβουμε τα αυτακια μας αλη μια φορα δεν θα μας πειραξει.
Οι αλοι φτεν αλοστε εμεις ποτε.
Το να σπας το κεφαλι ενος πιο αδυναμου απο σενα δεν ειναι μαγκια.

πσ αλοστε δεν αναφερομαι στην ομαδα αλλα σε αυτους τους λιγους που μας κανουν ρεζιλι.
Πηγαμε και πλακοθηκαμε με τους σερεους τα αδερφια....τη αλο θα δουμε.
Αλλα να μου πεις εδω μεταξι μας πλακονομαστε σε καθε αγονα μεσα εκει θα κολοσουμε.

Εγω σταματαω να γραφω για θεματα τετια αποδω και περα ασχολουμε αποκλιστικα με την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

βαλε και αλο +1 απο μενα.
Υπαρχουν πολοι τροποι διαμαρτιριας ας αφησουμε το καδρονια ερχοντε και μπαμπαδες με παιδια και γυναικες πλεον στο γηπεδο ας μην τους διοξουμε ρε μαγκες.

Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΦΩΝΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ.......ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΗΛΑΝΕ ΟΛΟΙ...

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

ΠΑΟΚ ΡΕ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μπραβο ρε Φαλεγκε αδερφε μου...

Εδω ωρες ωρες οι νεοτεροι ειναι και οι πιο μυαλομενοι...Ετσι Φαλεγκε...συνεχισε ετσι αδερφε!!!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Ξερεις τη ??μου την σπαει να πιγενω στο γηπεδο και να γυρναω τρεχοντας με δακρια απο δω και απο κι απο τα δακριγονα.......

Γουσταρω πιο πολυ να γυρναω μετα απο νικη και να τους βλεπω ολους μεσα στην τρελα τους γιατι οταν ο ΠΑΟΚΤΣΙΣ ειναι χαρουμενος...........ασε τη να περιγραφω τωρα.....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εεεεεετσι...πεστα για να καταλαβουν καποιοι....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

οχι δες χαρουμενο ΠΑΟΚΙ

Εικόνα

χαχαχαχαχα αυτα γουσταρω.

(οχι τα φιλακια και τα διαφορα μην μας παρεξιγισουν κιολας.χαχα)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

καληνυχτα αδερφε Where Eagles Dare.
Καληνυχτα και απο μενα.

Ολοι μα ουντινεζε να βγαλουμε γουστα. :) :)
ΤΟΥΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

+100000000000000

Ετσι.... :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Ελα αυτα που γραφεις σβηστα αν θες στηλε πμ δεν μου αρεσει να μου λενε τετια :lol: :lol:
απλα ειναι η σκεψη μου καθε ανθρωπος σκευτετε αλιος αυτο εχω και το λεω τωρα καποιοι συμφωνουν καποιοι οχι αλλα αυτο ειναι το καλο...να εχουμε διαφορετικες αποψεις αρκει να εχουν καπιες βασεις.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σταματηστε τα γλυψιματα βραδυατικα ρεεεε.... :lol: :lol: :) :)

Θα πατε τωρα μαζι για υπνο??? Χαχαχαχαχαχα...:lol: :lol:
Ρομπα ξεκουμπωτη θα γινετε....

Μπραβο και στους δυο σας τρελοΠΑΟΚΙΑ!!!!!

Ειμαι περηφανος που εχω τετοια αδερφια σαν εσας!!!!

Καληνυχτα σας!!!!:shock: :D :shock: :D :shock: :D
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

siga re kiros se polemo pas, xalaroste i toumpa pleon den eine opos itan palia exoun xalarosei oloi,i pitsirikades pou pan stin 4 16-17 xronon eine houligan,k kati allo opoios den goustarei k fobate apo to spiti kala eiste,afous pou krazete sxedon oloi k edo bazo paoksometro exoun kanei apeira xilometra me souteia gia ton PAOK exoun faei,k xafnika den tous theloume sto gipedo NAI egw ta goustaro olla ta aderfia mou akoma k to prezaki pou me rotaei poso eine to skor.kalisteia tha kanoume thn toumpa,diabazo ti grafete k ta exo parei tha baloume mplouzakia ti eimaste re pate kala,ston pato ama eine na ginete k katadotes stoun mpatsous re PAOK eise k den mpeneis se kaloupia,panta me gnomona to kalo tou PAOK ante amfibalo an apo edo atoma exoun paei se ekdromes na xeroun ti traban ta pedia

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”