Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
που είσαι κομανέντσι να θαυμάσεις σπασίματα και λυγίσματα...
και περιμένουμε ακόμα περισσότερα
γιατί τόσο καιρό ακούγονται λέξεις όπως αλήτες, μπερδεμένα, μπαχαλάκια, οι σύνδεσμοι φταίνε για όλα κτλ κτλ...
τελικά σήμερα κάποιοι ανακάλυψαν την αμερική. λες και έπρεπε να ακούσουμε από το ζήση για τη κακοδιαχείριση των τελευταίων ετών
και εγώ που νόμιζα ότι οι σύνδεσμοι ήταν οι καταστροφείς του τακτοποιημένου ΠΑΟΚ...
ελπίζω να βάλουμε μυαλό επιτέλους και να μην είμαστε "σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε" σε κανέναν
όλοι να δέχονται κριτική, ακόμα κι αν αυτή φαντάζει (προς στιγμήν) ακραία
και περιμένουμε ακόμα περισσότερα
γιατί τόσο καιρό ακούγονται λέξεις όπως αλήτες, μπερδεμένα, μπαχαλάκια, οι σύνδεσμοι φταίνε για όλα κτλ κτλ...
τελικά σήμερα κάποιοι ανακάλυψαν την αμερική. λες και έπρεπε να ακούσουμε από το ζήση για τη κακοδιαχείριση των τελευταίων ετών
και εγώ που νόμιζα ότι οι σύνδεσμοι ήταν οι καταστροφείς του τακτοποιημένου ΠΑΟΚ...
ελπίζω να βάλουμε μυαλό επιτέλους και να μην είμαστε "σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε" σε κανέναν
όλοι να δέχονται κριτική, ακόμα κι αν αυτή φαντάζει (προς στιγμήν) ακραία
- Emprostisghsoitrelamenoi
giapas έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω 3 πράγματα
1) Τι σημαίνει το άνοιγμα των 12.5 μυρίων σε σχέση με την αντίστοιχη θέση των 3 του ΠΟΚ τη τετραετία που μας πέρασε.
Δάκρυσα φίλε.Βγήκα δεύτερος και τρίτος και στο τέλος είμαι μέσα με το κεφάλι ,περισσότερο κι απτην εποχή Γούμενου.Να το βράσω.
2) Αν αυτά τα χρήματα φαγώθηκαν πχ σε προσωπικές σπατάλες και τσέπωμα ή απλά ακρίβυνε η ομάδα ΑΝΑΡΧΑ και ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ.
Και στα δύο μήπως? Σπατάλη είναι και να πληρώνεις καφέδες όταν δεν θα πρεπε. Τι σημαίνει το δεύτερο όμως?? Μόνος σου το χαρακτήρισες."Εξυγίανση" ρε...ή ανάπτυξη?
3) Γιατί όλα αυτά βγήκαν στη φόρα τώρα που ο Ζαγοράκης έφυγε και όχι όσο ήταν εδώ? Τόσοι σερλοκ χολμς ηταν στη συνέλευση, δε βρέθηκε κανείς να ρωτήσει γιατί λέγονται αυτά τώρα? Όταν έφυγε ο Ζαγορ και πήρε 120.000 (!?) κανείς δε το πήρε χαμπάρι? Σήμερα το είδανε?
Πότε δηλαδή ήθελες να το μάθεις? Πρώτη Συν.Μετόχων είναι.10 λεπτά αφού τα έπαιρνε ,προσωπικό τηλεφώνημα αποζητούσες ή κατακεραύνωση στα ράδια?
Τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα,"αλυτρωτικά" και άκρως ειρωνικά που γράφεις είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας.
Πείσε μας για το αντίθετο αυτών που γράφεις κι όχι για την υποθετική και τελείως άστοχη προσέγγιση σου.
Ώπα φίλε, και ο Ζήσης ήταν τόσα χρόνια μέσα,Πρόεδρος,αντιπρόεδρος,υπεύθυνος για το αγωνιστικό κλπ.Dimg4 έγραψε:φιλε ο ζησης δεν πουλαει προλογο. Τουλαχιστον τα λεει καθαρα οτι θα αμειβεται χωρις σκοταδια και ψευτοοπαδιλικιαgergeo4 έγραψε:7.000 ο βρυζας κ 3.500 ο κωνσταντινιδης?δηλαδη 90.000 το χρονο ο ενας κ 50.000 ο αλλος σε διοικηση πρωτοδικιου??????
Η μ...κία είναι πως κάθε 5-7 χρόνια και συχνότερα έχουμε τα ίδια.
Πάμε λαέ να σώσουμε την ομάδα μπλα,μπλα,μπλα σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ,ΑΣ και πάει λέγοντας.
Τώρα πέσαμε κ στην εποχή...χωρίς επενδυτές βρώμα. Και δεν έχεις να πουλήσεις και τίποτα φοβερό τώρα αλλά και να είχες εξυγίανση χωρίς καλή ομάδα δεν γίνεται.
Ας συσπειρωθούμε τώρα μέχρι τον Ιούνη κ βλέπουμε.Το αποκούμπι μας είναι οι ευρωπα'ι'κοί όμιλοι αν το χάσουμε και ιδίως εξωαγωνιστικά θα πάμε 10 χρόνια πίσω.
Καλά μη τρελαθούμε που θα νοιώθουν δικαιωμένοι κάποιοι ''μπαχαλάκηδες''.Τι είναι ο ΠΑΟΚ το χωριό τους?
danirifle έγραψε:δυστυχώς πολύ...GI4NNEN4 έγραψε:Αισθάνεσαι δικαιωμένος ε;
εσύ?
Νάνι ...
Εγω αισθάνομαι απλά χάλια. Βρήκατε ευκαιρία να προπαγανδίσετε υπέρ του συνδεσμιακού κινήματος.
Μόνη ελπίδα για τον ΠΑΟΚ οι σύνδεσμοι και μόνη ελπίδα για την κοινωνία το ΠΑΜΕ...
Μόνη ελπίδα για τον ΠΑΟΚ οι σύνδεσμοι και μόνη ελπίδα για την κοινωνία το ΠΑΜΕ...

- KilledByDeath_4
αλλαξανε το τροπαριο τωρα δικαωμενος λεει. φαγαμε τα συκωτια μας ,σπασαν τα νευρα μας απο την λοιδωρια και τις βρισιες και τωρα θα μας πουνε οτι χαρηκαμε κιολας. ντροπη σας ρε δεν εχετε ιχνος παοκτσηδιλικι στο αιμα σας αν νομιζεται οτι καποιος χαιρετε που βγηκαν αληθινες οι λαμογιες...
παλι εσεις φταιτε οχι οσοι χρεωσαν τιν ομαδα 10 χαρτια παλι.εσεισ που μιλησατε και δικαιοθηκατε φταιτε...ρε τι παθαμε.
παλι εσεις φταιτε οχι οσοι χρεωσαν τιν ομαδα 10 χαρτια παλι.εσεισ που μιλησατε και δικαιοθηκατε φταιτε...ρε τι παθαμε.
Ρε τι πάθαμε δεν λες τίποτα.
Δεν υπάρχει σωτηρία ρε ειλικρινά.
Μας φτύνουν και ...χειροκροτάμε.
Δεν υπάρχει σωτηρία ρε ειλικρινά.
Μας φτύνουν και ...χειροκροτάμε.
-
να πω και εγω την γνωμη μου μετα απο οσα προσεκτικα διαβασα για το τι ειπωθικε σημερα στην ΠΑΕ.....
περα απο την οποια κακοδιαχειριση της ΠΑΕ,και τις ευθυνες που αναλογουν σε αυτους που διοικουσαν.....
Παροντος Σαχπατζιδη,με οτι αυτο μπορει να σημαινει....
......σημερα σφραγιστηκε το τελος μιας μεγαλης φιλιας....
γιατι ετσι απλα και χωρις κανενα δισταγμο....
......σημερα ο Ζησης...... εδωσε '''στεγνα''' τον Ζαγορ....
απο καποιον που κουραστηκε τοσα χρονια να τον πληγωνουν ....καλο βραδυ σε ολους......
περα απο την οποια κακοδιαχειριση της ΠΑΕ,και τις ευθυνες που αναλογουν σε αυτους που διοικουσαν.....
Παροντος Σαχπατζιδη,με οτι αυτο μπορει να σημαινει....
......σημερα σφραγιστηκε το τελος μιας μεγαλης φιλιας....
γιατι ετσι απλα και χωρις κανενα δισταγμο....
......σημερα ο Ζησης...... εδωσε '''στεγνα''' τον Ζαγορ....
απο καποιον που κουραστηκε τοσα χρονια να τον πληγωνουν ....καλο βραδυ σε ολους......
Mάγκες είχα πέσει σε κώμα το 2007 την μέρα που ανέλαβε ο Ζαγοράκης και συνήλθα πριν λίγες ώρες.
Τελικά έγινε REVOLUTION ή μπα;
Τελικά έγινε REVOLUTION ή μπα;
Είπα ότι δε μπορώ να το καταλάβω αλλά χαίρομαι που με βοηθάς . Επίσης ότι δάκρυσες είναι ιδιαίτερα συγκινητικό αλλά θα ήθελα επιπλέον να ήξερα και τα οικονομικά μεγέθη στους υπόλοιπους, απλά για να δω πόσο "αγόρασα" αυτά τα χρόνια. Το τι αγόρασα το ξέρω, το πόσο με νοιάζει σε σχέση πάντα με τους υπόλοιπους.Ελπίζω να μην είναι κακό που θέλω να μάθω.Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:giapas έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω 3 πράγματα
1) Τι σημαίνει το άνοιγμα των 12.5 μυρίων σε σχέση με την αντίστοιχη θέση των 3 του ΠΟΚ τη τετραετία που μας πέρασε.
Δάκρυσα φίλε.Βγήκα δεύτερος και τρίτος και στο τέλος είμαι μέσα με το κεφάλι ,περισσότερο κι απτην εποχή Γούμενου.Να το βράσω.
Στο 2ο δε χρειάζεται ρώτημα και κανείς δε το αρνήθηκε ποτέ. Για το πρώτο ρωτάω και λέω ότι δε ξέρω. Διατηρώ αμφιβολίες προς το παρόν και περιμένω να δω.Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:giapas έγραψε: 2) Αν αυτά τα χρήματα φαγώθηκαν πχ σε προσωπικές σπατάλες και τσέπωμα ή απλά ακρίβυνε η ομάδα ΑΝΑΡΧΑ και ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ.
Και στα δύο μήπως? Σπατάλη είναι και να πληρώνεις καφέδες όταν δεν θα πρεπε. Τι σημαίνει το δεύτερο όμως?? Μόνος σου το χαρακτήρισες."Εξυγίανση" ρε...ή ανάπτυξη?
Δηλαδή αν μπουκάρουνε σήμερα το βράδυ κλέφτες και αδειάσουνε τα ταμεία της ΠΑΕ ο Βρύζας θα μας το πει στην επόμενη συνέλευση? Οκ, άσε αυτό αφού δε σε πείθει. Για πες μου κατά την άποψή σου το νούμερο 12.5 μυρια ο Βρύζας από πότε το ήξερε? Κάνε μια εκτίμηση.Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:giapas έγραψε: 3) Γιατί όλα αυτά βγήκαν στη φόρα τώρα που ο Ζαγοράκης έφυγε και όχι όσο ήταν εδώ? Τόσοι σερλοκ χολμς ηταν στη συνέλευση, δε βρέθηκε κανείς να ρωτήσει γιατί λέγονται αυτά τώρα? Όταν έφυγε ο Ζαγορ και πήρε 120.000 (!?) κανείς δε το πήρε χαμπάρι? Σήμερα το είδανε?
Πότε δηλαδή ήθελες να το μάθεις? Πρώτη Συν.Μετόχων είναι.10 λεπτά αφού τα έπαιρνε ,προσωπικό τηλεφώνημα αποζητούσες ή κατακεραύνωση στα ράδια?
Το προφανές είναι ότι μάλλον δε συμφωνείς. Θα προσπαθήσω στο εξής να είμαι εντός πραγματικότητας και πιο εύστοχος στις προσεγγίσεις μου.Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε: Τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα,"αλυτρωτικά" και άκρως ειρωνικά που γράφεις είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας.
Πείσε μας για το αντίθετο αυτών που γράφεις κι όχι για την υποθετική και τελείως άστοχη προσέγγιση σου.
Op ti egine mages?
Oloi emeis pou askousame kritiki sthn dioikisi zagoraki apo kapoia provata toy styl "kserei o skylos" "oti pei o zagor emeis akolouthame" akousame asxhma mpinelikia.
KAthiste twra kai fate sthn mapa apo ton "skyle gera to prwtathlima esu tha mas to fereis(gelane kai oi petres)" ta 12.5 xartia. Alla ksexasa 4 xronia kaname anaptyksh.. MPEEEEEEEEEEEEEEE
12.5 xartia mesa me esoda tetraetias panw apo 80 ekatomyria. EPANALHPSH.. O G D O N T A XARTIA!!! Milame gia fagopoti oxi asteia. Kai esu lae tou PAOK trexa na pareis diarkeias .. mini diarkeias... metoxes ... k.t.l
Apo ta 12.5 xartia na ipothesw ta 12 einai prostima gia mpoukes????
Oloi emeis pou askousame kritiki sthn dioikisi zagoraki apo kapoia provata toy styl "kserei o skylos" "oti pei o zagor emeis akolouthame" akousame asxhma mpinelikia.
KAthiste twra kai fate sthn mapa apo ton "skyle gera to prwtathlima esu tha mas to fereis(gelane kai oi petres)" ta 12.5 xartia. Alla ksexasa 4 xronia kaname anaptyksh.. MPEEEEEEEEEEEEEEE
12.5 xartia mesa me esoda tetraetias panw apo 80 ekatomyria. EPANALHPSH.. O G D O N T A XARTIA!!! Milame gia fagopoti oxi asteia. Kai esu lae tou PAOK trexa na pareis diarkeias .. mini diarkeias... metoxes ... k.t.l
Apo ta 12.5 xartia na ipothesw ta 12 einai prostima gia mpoukes????