Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Ο Βρυζας ειναι αριστος στα επικοικωνιακα και πλεον δε χρειαζεται να φερεται διπλωματικα γιατι ειναι μονος.
Θα δουμε μεγαλες μερες με Βρυζα μαγκες. Θυμηθειτε το
Θα δουμε μεγαλες μερες με Βρυζα μαγκες. Θυμηθειτε το
- Emprostisghsoitrelamenoi
- Emprostisghsoitrelamenoi
τόσο αδιάφορα είναι όλα τα ΠΑΟΚτσήδικα μέσα για τη συνέντευξη που δεν υπάρχει ούτε μία αράδα για το τι ειπώθηκε;
Κάποιος που άκουσε κάτι ρε παιδιά εκτός από τα 5 χαρτιά και τα 20+ ΕΚΤΟΣ των παγωμένων;
Τα 5 σε ποιους τα χρωστάμε;
Κάποιος που άκουσε κάτι ρε παιδιά εκτός από τα 5 χαρτιά και τα 20+ ΕΚΤΟΣ των παγωμένων;
Τα 5 σε ποιους τα χρωστάμε;
η προοπτικη για το 1 μυρριο υπαρχει λογω βιερι αν και θα αργησει μαλλον για τα υπολοιπα απο τι διακανονισμους θα κανουμε θα εξατηθουν πολλα,,,παντως τα περιμενα καλυτερα τα πραγματα...που να μην πουλουσαμε βιερι και διωχναμε και παικτες..,επισης μειωση σε σαλπι...κανα 300 τουλ...αλλα μετα....?
Ζορικα τα πραγματα....και λογικα φετος λογω πολλων αιτιων η συσπειρωση θα ναι και μειωμενη λογικα,,,
Ζορικα τα πραγματα....και λογικα φετος λογω πολλων αιτιων η συσπειρωση θα ναι και μειωμενη λογικα,,,
και διαρκειαςdanirifle έγραψε:καλά και τα 5 μέχρι το καλοκαίρι πού θα τα βρούμε?
πωλήσεις λογικά
- cristiano4
Μαλεζάς,Αθανασιάδης,Σάλπι,Φωτακης....οι 2 πρωτοι αν πανε σε αγορες σαν Τουρκιας-Ρωσιας που υπαρχουν φραγκα ο Σάλπι αποδεσμευση με διακανονισμο των οφειλων και Φωτακης κανα 500αρι...αναγκαστικες κινησεις για την σωτηρια,α ρε ζαγορ με ξενερωσες τελειως
-
ρε παιδια εμενα ο βρυζας ειναι πολυλεναρα μου αλλα 7.000 ε το μηνα σαν πολλα δεν ειναι?
εγω δε λεω να μην πληρωνεται αλλα 7000?ενω εμεις δεν εχουμε οχι για διαρκειας αλλα ουτε για κανονικο εισητηριο?
εγω δε λεω να μην πληρωνεται αλλα 7000?ενω εμεις δεν εχουμε οχι για διαρκειας αλλα ουτε για κανονικο εισητηριο?