Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σόρρυ κι όλας, αλλά παπαριά ήτανε..
Καλύτερες σειρές για μένα ήταν το prison break (οι πρώτες 2 σεζόν, μετά το γ@μησαν), το 24 (Από την 5 μέχρι την 7η σεζόν) και φυσικά το διαχρονικό csi (με ένα +στον CSI Miami)..!!! Και φυσικά να μην ξεχάσω και τον House..!!!
Ο House ήταν οκ στις πρώτες 3-4 σεζόν. Το ίδιο και τα CSI και γενικώς η φθορά είναι κάτι που έρχεται σε όλες τις σειρές αυτού του είδους. Ακόμα και ο μένταλιστ χάλασε από την 2η σεζόν.
Όσο για το Miami, είναι θέμα γούστου. Έτη φωτός από την πραγματικότητα και πολλά φίλτρα στους φακούς.
Σειρές τύπου λοστ και survivors τα βρίσκω μνημεία βαρεμάρας.
Σαν να ξέφυγε το θέμα...
Πάντως μια και το θίξαμε, θεϊκό το Game of Thrones (2η σεζόν 1η Απριλίου) και πολλά υποσχόμενο το Touch (αρχίζει 1η Μαϊου νομίζω).
Καλούλι είναι και το Walking Dead (2η σεζόν τώρα)
Και εννοείται όλα τα τούρκικα
To Walking Dead το βλέπω κι εγώ, μ'αρέσει πολύ!
Κι ο House με φαίνεται ενδιαφέρων τύπος, αλλά έχω δει μόνο 2-3 επεισόδια στο Star..
Όσο για τα τούρκικα... Π.Α.Ο.Κ. είμαστε, δεν θα τα βλέπουμε όλα;;;
βαλτε ρε ενας που ξερει πως κολανε εδω μεσα τις φωτο της καρντασιαν απο την μια και της δικιας μας της γεωργιας σαλπα απο την αλλη να δειτε ομοιοτητα και να γουσταρουμε κιολας
ακου τον κυριακου μας μοστραρτε ο αλλος
ΠΑΟΚ εισαι