Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Platon έγραψε:
blackterror4 έγραψε:εξεταστικη επιτροπη εδω και τωρα
Ο καθενας ας αναλαβει τις ευθυνες του εδω και τωρα!!! Μου αρεσει οτι καποιοι θελαν κι αυξηση!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
χαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχα
χχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΨΗΛΟΣ ΟΣΟ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ΧΑΦ , ΕΞΤΡΕΜ..
ΖΗΤΑΩ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΓΛΥΚΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 2 ΨΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΦΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟΙ!!!!)
ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Κυρ 03 Αύγ 2008, 03:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

αρχισαμε τα κλαρινα
Άβαταρ μέλους
Hellas4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Hellas4 »

paokara ta myala mou ponane,eimaste oti na nai oti na naiiiiiii
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εγω θελω να ξεκιναω βασικος,για αυτο και ο εκνευρισμος που εφερε την κοκκινη....συν του οτι ΠΑΟΚ ειμαι απο μικρος....
Ποσα ματς τιμωρια εφαγα?
Ζητω συγγνωμη απο το λαο του ΠΑΟΚμανια και απο τις τσιρλιντερς μιας και δεν θα με απολαυσουν για κανα δυο ματσακια.....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μετα απο τα γεγονοτα στις Σερρες που με βγαλανε λιγακι εκτος προγραμματος αναφερω οτι επειτα απο αλλεπαληλα τηλεφωνα καταφερα να κλεισω τη ρεβανς με τη Ρεαλ Μαδριτης στις 9. Αυγουστου, Σαββατο 21.00 η ωρα!!!!

Φροντιστε να ξεπλυνουμε την ντροπη και να παρουμε το αιμα μας πισω!!! Αυτο μονο σας λεω και πιστευω να εγινα σαφεστατος!!!

Αυτο το παιχνιδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟ!!!!! Ειναι ακρωγωνιαιος λιθος στην Ιστορια μας!!!!
:D :D :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

PAOKMANIA DREAM TEAM-Ρεαλ Μαδριτης
Σαββατο, 9. Αυγουστου, 21.00 η ωρα

Drac το παιχνιδι θα γινει!!!! Ειμαι η δεν ειμαι προεδρος???

Ελεος!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

draculation έγραψε:Platon!! Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορώ την συγκεκριμένη ημέρα να ταξιδέψω με την ομάδα!!
Drac εισαι ΠΑΟΚ!!!! Μπορεις!!!! :) :) :) :)
remalopaido

Δημοσίευση από remalopaido »

Platon έγραψε:Ρε τι να σας πω ρε!!!

Ολη τη βδομαδα μαλλιασε η γλωσσα μου να φωναζω και να προσποαθω να σας βαλω σε μια ταξη...

Αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν δεν εχουμε το μυαλο μας στην προπονηση αλλα προτιμουμε τα γκομενιλικια, τους τραχαναδες και τις παραλιες!!!

Δεν το ανεχομαι αυτο αλλο!!!

Ειστε αναξιοι να φορατε την τιμημενη φανελα του PΑΟΚΜΑΝΙΑ DREAM TEAM!!! Ειναι βαρια η φανελα ρεεεεε!!! Οποιος δε μπορει να το πει και να παει να γινει ζαχαροπλαστης και οικοδομος!!!!

Τιμωρειστε ολοι με προστιμο 150.000,00 Ευρω!!!!

Coach Γιανκο συμμαζεψε την ομαδα σου!!!! Μην κολλωνεις στα ονοματα... Οποιος δε θελει το μπουλο!!!

Δεν θα ανεχτω αλλη φορα τετοια εμφανιση!!!! Εγινa και ρομπα στον Juan Carlos και στη Σοφια!!! Εχασα και το στοιχημα απο τον γερο Juan, 250.000,00 Ευρω!!!

ΥΓ 1 Μαριαλενα ελπιζω τουλαχιστον εσυ να περασες καλα με τον Ικαρο τον παλικαρο σου!!!! :lol: :lol:

ΥΓ 2 Dream λαβε τα δεοντα προς ληψην πρωτοβουλιας και ξεκαθαρισε τον οριζοντα!!! Δεν ειναι κατασταση αυτη!!! Εισαι και χασογκολης παναθεμα σε!!! Θελεις 50 ευκαιριες για να βγαλεις ενα γκολ!!! :lol: :lol:

:) :) :) :) :) :) :)
εγω γιατι να φαω προστιμο ουτε καν επαιξα ουτε στην αποστολη ημουν κατι παιζει εδω
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ειμαστε ομαδα η ο καθενας για παρτυ του??? Και στις χαρες και στις λυπες παντα και ολοι μαζι!!!

Προσπαθησε στις προπονησεις περισσοτερο για να παιζεις κι εσυ. Ειναι θεμα του coach. Για τυχον παραπονα απευθυνσου στο Γιανκο...
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ε Όχι!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ όλα κι όλα αδερφέ Πλάτωνα.......
Στον πόλεμο μαζί στη μάσα χώρια!!!!!!!!
Πρέπει να αναδιοργανωθούμε και να ανασυνταχτούμε για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε!!!!!!!!!!! Εμείς η Paokmania Dream Team δεν θα σκύψουμε ποτέ το κεφάλι μας και δεν μασάμε από καμιά ρεάλ και καμία μίλαν!!!!!!!!!
Πλάτωνα είμαστε σε καλό δρόμο....
ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

DREAM!!!!!!!!! Αδερφε μου!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Που ειναι ο Kareena????????

Οταν με το καλο γυρισει, θα γινουν ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!

Ολοι θα περασουν απο ψιλο κοσκινισμα!!! Εχω ραμματα για ολες τις γουνες!!!! :) :) :) :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Κυρ 03 Αύγ 2008, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Πλάτωνααααααααααααααααααα

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Πλάτωνα αδερφέ μου δες σε παρακαλώ το PM σου!!!!
Περιμένω ρε
Άβαταρ μέλους
Samurai4

Δημοσίευση από Samurai4 »

ε.....χμ χμ ...ε να ρωτησω κατι?
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΞΕΙ Η ΝΕΤ η να τους αρχισω τα φτυσιδια απο τωρα???????

ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ φερτε τον ΠΟΥΡΟΥΠΟΥ για μπουγιουρντι.........

ο υπευθυνος (ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ!!) εκ της Α.Κ.
Samurai4
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”