Ας αρχίσουμε τον πόλεμο στη βία τώρα
Με αυτά που γίνανε και λαμβάνοντας υπόψη αυτά που θα γίνουν θεωρώ ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να διαχωρίσει τη θέση της, από αυτούς που προκαλούν τη βία και τους βανδαλισμούς(να το πω έτσι απαλά)!!!
Πρέπει οπωσδήποτε, είναι επιτακτική ανάγκη οι διοικούντες να συσκεφθούν και να λάβουν μετρα!!!
Η πρόταση είναι καλή αλλα δεν είναι κατά τη γνώμη μου αρκετή!!! Χρειάζονται δραστικότερα μετρα!!! Aμεσα!!!
Πρέπει οπωσδήποτε, είναι επιτακτική ανάγκη οι διοικούντες να συσκεφθούν και να λάβουν μετρα!!!
Η πρόταση είναι καλή αλλα δεν είναι κατά τη γνώμη μου αρκετή!!! Χρειάζονται δραστικότερα μετρα!!! Aμεσα!!!
-
εμεις ειμαστε ικανοι να φοραμε μπλουζακια κατα της βιας και να κανουμε ντου. Συμφωνω με τον Πλατων οτι πρεπει να παρει μετρα η ΠΑΕ αλλα αμα αρχισει και δινει κοσμο θα γινει επανασταση. Εμενα ενα πραγμα με φοβιζει. Οτι δεν προκειται στον αιωνα τον απαντα σοβαρος οικονομικος παραγοντας να επενδυσει χρηματα σε ομαδα βλεπωντας οτι 5-10-100-1000 ανεγκεφαλοι μπορουν να του τιναξουν το πλανο στον αερα
- ras.d.s
να βαλουμε μπλουζακια καλαθακι στο χερι και να μας εχουν και κανενα μπατσο στο λεωφορειο.μαλιστα.την επομενη φορα ολοι εσεις που θα φορατε τα μπλουζακια και θα βλεπετε να επιτηθονται σε οπαδους του παοκ χωρις [μπλουζακια]να καθησετε και να λετε μπραβο στους αντιπαλους.ολοι εσυς η νοσταλγοι του παρελθοντος του κοσμου του παοκ και ενωο τη 10ετηα του 80 οταν καναμε οπαδους απο τους οπαδους μας απο τα ατελειοτα ντου και περιφανεβομασταν για αυτο τωρα να τους παρουμε το κεφαλι τους αληταραδες τα κοπροσκυλα αυτους που μας ντροπιαζουν ενω εμεις ειμαστε φιλαθλοι[ποσους αληθεια εχω πιασει να κανουν ντου απο τα πληκτρα].καθηστε και ρωτηστε τον εαυτο σας εαν απεναντη ηταν ο αδερφος σας ο φιλος σας η στο κατω κατω ηταν παοκτσακια και δεν γουσταρουμε να τους ακουμπα κανενας και τους χτυπουσανε τη θα κανατε.οταν οπαδοι αλλον ομαδον σκοτοναν αντιπαλους κοβαν αφτια ριμαζαν παντου ο προεδρος τους ελεγε ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!και εγω ειμαι κατα τησ ΒΙΑΣ αλλα δεν γουσταρο αιμα μου παοκτσακι να τον πειραζει κανεις.ακουσα μεχρι και οτι ο νομος ορφανου να μην αλαξει!!!!!να μπουνε μεσα!!!ποιοι ρε τα αδερφια μας?ο παοκ ολους τους θελει και στο κατω κατω της γραφεις και εμεις ειμαστε πολλοι και αυτους εχουμε.το ξερω οτι δεν συμφωνει κανεις με την αποψη μου {οπως εγω με τη δικη σας}.και να ξερετε μερικοι με ξερουν δε τα γραφει κανενα παιδακι αυτα.{μιλαω παντα για οπαδους μας και οχι για λιγους που δεν ξερουν τη ομαδα ειναι και μπαινουν αναμεσα στον οχλο}Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΡΟΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ!!ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1920 ΠΟΥ ΕΙΡΘΕ ΕΔΩ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑ. ΑΝΤΗ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΕΡΣΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ.
OLOI PAOKSIDES EINE K KANENAS OPADOS MAS STHN STENH, K AYTOUS I MAGIA EINE ME TON TROPO MAS NA THN SAKOULEFTOUN K NA XALAROSPUN APO THS MALAKIES,DEN GOUSTARO K EGW POU PINOUN RETSINES K PANE DEMEK NA DOUNE TWN PAOK ALLA DEN THA PO NA TOUS BALOUME K MESA,O KOKALHS STO MONO POU TON PARADEXTEIKA AYTO HTAN POU EIPE,AYTOUS EXOUME K TOUS THELOUME K TOUS <MPERDEMENOUS> PAOK EISE K DEN YPARXEI DIAXORISMOS STHN TOUMPA TELOS K AFISTE AYTES THS MALAKIES

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
- ras.d.s
δηλαδη ρε τσακαλακο ο γαβρος ο βαζελος και το χανουμι εχουν οπαδους κυριες και πηγαν ο κοκαλης ο βγενοπουλος και οι αλλοι.δηλαδη φοβουντε τους 50 100 ε?ας μην ερθουν ποτε τοτε.και αν νομιζεις οτι μεχρι τωρα δεν ερχοταν κολοσοι στον παοκ για αυτους καληνυκταΜπαντΜποι έγραψε:εμεις ειμαστε ικανοι να φοραμε μπλουζακια κατα της βιας και να κανουμε ντου. Συμφωνω με τον Πλατων οτι πρεπει να παρει μετρα η ΠΑΕ αλλα αμα αρχισει και δινει κοσμο θα γινει επανασταση. Εμενα ενα πραγμα με φοβιζει. Οτι δεν προκειται στον αιωνα τον απαντα σοβαρος οικονομικος παραγοντας να επενδυσει χρηματα σε ομαδα βλεπωντας οτι 5-10-100-1000 ανεγκεφαλοι μπορουν να του τιναξουν το πλανο στον αερα
Επομένως θα πρότεινα, αυτό να γινεται από εμάς τους ίδιους. Όταν βλέπουμε στο γήπεδο
δίπλα μας κάποιους να δημιουργούν φασαρίες να τους ηρενούμε, και αν δεν λένε να
βάλουν μυαλό να τους βγάζουμε έξω.
σωστος φιλε.αλλα το βλεπω λιγακι δυσκολο.πχ με την αεκ φετος μετα το 0-3 2 ατομα αποφασισαν να διαλυσουν την 4α με το ζορι(ενας καραφλος και ενας με καπελο).κανενας δεν αντεδρασε.
δίπλα μας κάποιους να δημιουργούν φασαρίες να τους ηρενούμε, και αν δεν λένε να
βάλουν μυαλό να τους βγάζουμε έξω.
σωστος φιλε.αλλα το βλεπω λιγακι δυσκολο.πχ με την αεκ φετος μετα το 0-3 2 ατομα αποφασισαν να διαλυσουν την 4α με το ζορι(ενας καραφλος και ενας με καπελο).κανενας δεν αντεδρασε.
-
Εσύ δηλαδή περίμενες τη λήξη του παιχνιδιού για να χειροκροτήσεις την ομάδα και να φωνάξεις ΠΑΟΚ έλα στο λαό σου;ten ten έγραψε:πχ με την αεκ φετος μετα το 0-3 2 ατομα αποφασισαν να διαλυσουν την 4α με το ζορι(ενας καραφλος και ενας με καπελο).κανενας δεν αντεδρασε.
Κατ' εμέ στη συγκεκριμένη φάση έπρεπε να αδειάσει όλο το γήπεδο στο ημίχρονο. Όχι να καθόμαστε να βρίζουμε να τραβάμε τα μαλλιά μας και να περιμένουμε την ανατροπή .. Έλεος. Είσαι 0-3 στην Τούμπα; Σήκω φύγε .. Σιωπηλή διαμαρτυρία κυριλάτη χωρίς συνέπειες. Στηρίξες Ζαγοράκη .. τελείωσε το πρωτάθλημα .. θα ξαναστηρίξεις με τη νέα σεζόν, αλλά σε ένα 0-3 τι περιμένεις; Να δεις το 0-4; Το 0-5;
Υγ: Δεν ξέρω ποιούς εννοείς, αλλά προφανώς θα λες κάποιους που παρακινούσαν τον κόσμο να βγει έξω σωστά;
φιλε γιανκο εγω εκεινη την ημερα ανεβηκα απο κυπρο αυθημερον μαζι με ενα φιλο.πληρωσα 529euro εφαγα τα χημικα μου ομως δεν γουσταρω με το ζορι να μου επιβαλει καποιος αν θα φυγω απο το γηπεδο.οπως ειπες κυριλατη διαμαρτηρια.εκεινοι οι 2 ειχαν ξεφυγει.σου θυμιζω 0-4και το 2002 με αεκ για κυπελλο στην τουμπα με την 4 υπο παροτρυνση μασκοφορου να φωναζει ντουσαν-ντουσαν.
Δύσκολες εποχές για Παοκτσήδες!
Πάντως άλλες εποχές .. εγώ μετάνιωσα που έμεινα μεχρί το 80' να βλέπω μία ομάδα η οποία στην πλειοψηφία της το ήξερα ότι φέτος θα φύγει. Ακόμη ένα κλασικό Παοκτσήδικο απόγευμα που τα μαλλιά σου πονάνε και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις και τι είναι σωστό να κάνεις!
Anyway, καλή χρονιά να έχουμε με επιτυχίες και χωρίς μαλακίες! ΠΑΟΚ

Πάντως άλλες εποχές .. εγώ μετάνιωσα που έμεινα μεχρί το 80' να βλέπω μία ομάδα η οποία στην πλειοψηφία της το ήξερα ότι φέτος θα φύγει. Ακόμη ένα κλασικό Παοκτσήδικο απόγευμα που τα μαλλιά σου πονάνε και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις και τι είναι σωστό να κάνεις!
Anyway, καλή χρονιά να έχουμε με επιτυχίες και χωρίς μαλακίες! ΠΑΟΚ