Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Equalizer »

Σιτυ δεν είναι δυσνόητο αυτό που έγραψε. Τον παίρνουν τηλέφωνο γιατί είναι φίλοι του. Σε ενοχλεί;

Επίσης ήταν ξεκάθαρη η μπηχτή για την ΠΑΕ. Οχι για τους συνδέσμους.Αν οι σύνδεσμοι παίρνουν εισιτήρια, γούστο τους καπέλο τους. Αν ο οποιοσδήποτε σταθερός υποστηρικτής της ομάδας δεν θέλει να πάρει εισιτήριο απο συνδέσμους, γούστο του καπέλο του και δικαίωμα του να διαμαρτύρεται. Με την ίδια λογική όσοι είναι γραμμένοι στις κομματικές νεολαίες έχουν προτεραιότητα για χατίρια απο το χ κόμμα για το κάθε θέμα, σε σύγκριση με τους απλούς υποστηρικτές.Και τα δύο είναι λάθος. Θα έπρεπε να είναι διαθέσιμα όλα στο κοινό. Εκτός κι αν κάποιος στηρίζει... ενόψει ανταλλαγμάτων.Επίσης,αν όποτε βλέπεις αυτή τη λέξη (σύνδεσμοι) ανάβουν τα λαμπάκια σου, δεν φταίει ούτε ο χ που διαφωνεί μαζί σου, ούτε οι μοντ (που τον... αφήνουν να προκαλει;;;;).

Γι αυτό μαζέψου. Και λυπήσου όποιον θες σιωπηρά. Γραπτά το θεωρώ ως πρόκληση άλλου μέλους που δεν σου απηύθυνε κανένα κάλεσμα για καυγά.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

2800 πηραν οι ΣΦ και αλλα 1000 εχει η Παε στα χερια της εξασφαλισμενα. Οι ΣΦ βαζουν πανω απο 40 εκδρομες και λογικο με τετοια ζητηση να πρπει να εξασφαλιστει η εισοδος στο γηπεδο. Τα αλλα 1000 η παε τα μοιραζει οπως θεωρει αυτη σωστο,δεν εινα ιλιγα 1000 παντως,καθε αλλο.Και λονδινο ειχε καμια 800αρα η Παε και τα μοιραζε σε λεζαντακιδες και χορηγους κυριως.Το μονο σιγουρο ειναι οτι με 1000 στην παε οποιος θελει να βρει βρισκει.....επισης υπαρχει και ονλαιν αγορα απο ιταλια στο σαιτ τις ουντινεζε με τις ιδιες τιμες.Απλα τα πραγματα οποιος θελει να παει ,πηγαινει και μπαινει οποιος κοιταει τον διπλα ποσα πηρα απλα γκρινιαζει και αφηνει υποννουμενα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1 ) Εν προκειμένω η άποψη του killedbydeath είναι μια χαρά. Μπορεί να βγάζει ο ίδιος συμπεράσματα αρνητικά για τον χ άλλο χρήστη ή για τρίτους, αλλά δεν προκαλεί με ελεεινό τρόπο. Κι ας διαφωνώ για τους λεζαντάκηδες.

2)α) Σίτι μπου τρία ποστ, πολλαπλάσιες ειρωνίες.

β) Δεν είπε οτι τον πήρε κανείς τηλέφωνο και του τα έχωσε. Εξάλλου, περί ορέξεως...

γ)Είναι ξεκάθαρο που το πάω. Αν κάποιος θεωρεί οτι κάνει χιλιόμετρα και γι αυτό δικαιούται κάτι, ΕΜΕΝΑ δεν μου φαίνεται άδολος. Και αυτό ΔΕΝ αφορά συνδέσμους. Αφορά ΙΔΙΩΤΕΣ.

δ)Η προσωπική σου άποψη για το αν κάποιοι κάνουν εκδρομές δεν σημαίνει οτι είναι και η πραγματικότητα. Με την ίδια λογική άλλος μπορεί να στηρίξει οτι εσύ κάνεις εκδρομές για άλλους χ λόγους. Μπορείς να απαντήσεις σε τέτοιες γελοίες κατηγορίες; Μάλλον οχι. Αρα αν στο πουν απλά θα νιώθεις οτι σε προκαλούν. Αυτό σ λέω. Τί δεν καταλαβαίνεις;

ε)Πάρε λίγο χαμπάρι οτι δεν είμαστε ούτε στην εδεμ, ούτε σε γαλλική κομμούνα (ανευ υπονοουμένου περί πολιτικών απόψεων, ειλικρινά), ούτε τίποτα. Όσο φέρω ευθύνη για τη λειτουργία του φόρουμ, θα λέω σε ΟΠΟΙΟΝ κρίνω, να μαζευτεί, και σε ΟΠΟΙΟΝ κρίνω, να απλωθεί... Το να γελάς γραπτώς μόνο ως ειρωνία το εκλαμβάνω εκ νέου.

υ.γ. Και επειδή εν τω αμα της γραφής του συγκεκριμένου ποστ,παρέθεσες ακόμα ένα με ειρωνία, ένα έχω να σ πώ : Γκλιν - Γκλον...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Εχετε κάνει το τόπικ ρδελομπου ..........Rain και λίγα λες......και τσάμπα γράφεις....μερίκοί κοιτάνε να φάνε τον άλλο.

Τα επόμενα τα στέλνω.

Μαζί μετά θα στείλω και αυτούς που δε σέβοντε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τελικα "ανθρακες ο θησαυρος ", οσον αφορα την συντονιστικη .... Ζηση οπως αντιλαμβανεσαι και εσυ αλλα και ολοι μας κατι πρεπει να γινει ...
Με δεδομενο την υπαρχουσα -αλλα και την μελλοντικη- οικονομικη κατασταση , πραγμα που σημαινει οτι σιγουρα θα υπαρξουν μειωμενα εσοδα , την δαμοκλειο σπαθη της ΟΥΕΦΑ , αλλα και την μειωμενη προσελευση χορηγιων , αντιλαμβανεσαι οτι το θεμα των "τζαμπατζηδων , των ντου , των ιπταμενων αντικειμενων κλπ" , πρεπει να λυθει αμεσα ...
Ειναι τραγικο να πληρωνουμε προστιμα για τετοιου ειδους μ@λακιες , σε αυτη την χρονικη στιγμη αλλα και γενικα ...

Η συντονιστικη δεν ελαβε "σαρκα και οστα " και ως εκ τουτου πρεπει να αναζητηθουν νεοι τροποι αντιμετωπισης του φαινομενου ...

Υ.Γ. Ολα αυτα θα μπορουσαν να λυθουν με μερικες "οικογενειακες -αδερφικες " φαπες ... Θα σου ελεγα μετα ποιος θα τολμαγε να ξανακανει μ@λακιες .... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ακούω ότι θα γίνει της Πόπης στις 5 Μαρτίου.
Για να δούμε θα κάνεις την ευχάριστη έκπληξη;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

της πόπης ως προς ποιον ή ποιους ή για ποιο θέμα;
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Sick Bastard έγραψε:Ακούω ότι θα γίνει της Πόπης στις 5 Μαρτίου.

Θέλεις να μας διαφωτίσεις λίγο ??
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Υπεμονή μια βδομαδα και κάτι έμεινε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αυτά είναι.μυστήριο πλανάται είς την ατμόσφαιραν. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ελεος ρε φιλε..ή λες πανω κατω τι εννοεις ή δεν το λες καθολου!Αυτο το πραγμα να βγαινετε να το παιζετε εξυπνοι οτι εγω ξερω κατι κ εσεις οχι και υπομονη,αυτα ειναι απαραδεκτα..γνωμη μου
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Sick Bastard έγραψε:Ακούω ότι θα γίνει της Πόπης στις 5 Μαρτίου.
Ναι, θα σώσει το ελληνικό πρωτάθλημα από την κακιά κυβέρνηση... :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από eorptol »

gergeo4 έγραψε:ελεος ρε φιλε..ή λες πανω κατω τι εννοεις ή δεν το λες καθολου!Αυτο το πραγμα να βγαινετε να το παιζετε εξυπνοι οτι εγω ξερω κατι κ εσεις οχι και υπομονη,αυτα ειναι απαραδεκτα..γνωμη μου
έλα ντε .....απλα το λέει για να ζηλεψουμε που το ξέρει αυτός και δεν το ξερουμε εμείς :):):):)
Αν πω και εγω τι άκουσα δεν θα μένει τίποτε όρθιο αλλα δεν το λέω έτσι και αλλιώς θα το μάθετε σε λίγο και αυτο :):):):)
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μέχρι πρόσφατα κάναμε εκτιμήσεις για την ποιότητά σου ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ ...

Εγώ με αυτά που βλέπω καθημερινά είμαι πλέον πεπεισμένος για εσένα και τις ικανότητές σου. Δουλεύεις ασταμάτητα και κάνεις όλα όσα πρέπει (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα).

Αυτό που μένει να κριθεί είναι η αποτελεσματικότητα των πράξεων και αποφάσεων η οποία όμως θα γίνει μία περίοδο με τις δυσκολότερες συνθήκες των τελευταίων 40 ετών.

Κάτω από αυτό το πρίσμα σου εύχομαι καλή τύχη για το καλό όλων μας.

Αν την Δευτέρα βγεις ανοιχτά και πεις ότι πρέπει να στηρίξει ο κόσμος οικονομικά αλλιώς πάπαλα οι Ευρώπες και η βιωσιμότητα εγώ θα σε στηρίξω όπως μπορώ. Το κάπνισμα το έκοψα, θα κόψω και κάτι ακόμα και θα δώσω ότι περισσέψει από τα παιδιά μου στον ΠΑΟΚ !!!

Το αξίζεις και εσύ και ο ΠΑΟΚ που σε έχει Πρόεδρο !!!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αντε ρε, και κομμενες οι πουτανες , υπαρχουν και αλλες λυσεις.
Με κανα δυο χιλιαρικα παιρνεις 15 μετοχες της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.

ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ, ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”